Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

üzülme canım allah sabır verisin tez zamanda toparlanırsın inşş

üzülme canım yaa,kıyamam bak ben de geçen ay o kadar emindim ki,kan sonucunu alınca dank etti kafama...her işte bizi bekleyen bir hayır vardır...geç olsun,güç olmasın

hem 1 ay beklemicez ki;adet ol bitsin ,ilk çalışmadan sonra başlarız nasılsa,hamile gibi hissetmeye

çok şükür ki ümidimiz var

Evet Bayaneda lütfen hiç kendini kötü hissetme, sayılı gün çabuk geçiyo işte yeni aya hazırlıklara başla, Allahtan herşeyin hayırlısı, kısmetse bu ay dileğin olur inşallah...

hayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşlar hepimizin duaları kabul olur inş bu ayy.

kızlar adetime 5 gün var test yaptım negatif çıktı sizce erken mi davrandım bebek olsa belli olurmuydu testte

ben hala hasta olmadim :26:
yarin dr a gidicem
kizlar hamilelik gerceklestiginde yani dölleme gerceklestiginde kac günde idrara gecerki?
4 gündür lekem vardi sanki bu gün rengi acildi :26:
anlamadim noluyoo

Kısmet canım üzülme. Ben de bugün regl oldum, 2gun gecikmeli napalım önümüzdeki aya inşallah.
bu arada biz ağustosta gebe kalmak isteyenler grubu mu olduk şimdi :))

Öyle oldu Ağustos'a devir Ağustos grubu mu açsak ne yapsak. Ben hala olmadım ama yarın olurum herhalde :)

hadi bakalım bayramda 2 bayram yaşayalım inşallah HAZIRLIKLAR BAŞLASIN BEN UMULUYUM BU SEFER

canım hayırlısı olsun bizde birlikte aynı zamanlarda hamile oluruz inşaallah,

ben arıyorum ovulasyon testi bana yardımcı olabilir misin acaba ?

bu arada regl oldum çok moralim bozuk yarın aile hekimimin hemşiresi gel saba bütün değerlerini bir ölçelim dedi bir yerde sıkıntı varsa hemen tedaviye geçeriz dedi yarın sabah testlerimi yaptırcam çok moralim bozuldu aslında

Bayaneda ve shed lutfen uzulmeyin rabbim hayirlisini versin sagliklisini nasip etsin, bakin ben mart da iki kere kurtaj oldum bir hafta arayla cunku ilkinde operasyonu duzgun yapamadilar bir hafta sonra ultrasonda yine kese gorundu ve tekrar kurtaj dusunun neler hissettigimi ne kadar uzuldugumu yavrumun kalbi durdu neden dedim ben yas olmus 35 allahim cookkk kotu gunlerdi rabbim kimseye yasatmasin belki olsaydi sakat olacakti allahin takdiri dedim o yuzden isteyin dileyin hayirli ve saglikli evlatlar versin rabbim size hepimize uzulmeyin vakti degilmis deyin

ablacımm sana abla diyelim ozmann hayırlısıı hepimiz içinn

canim kismet insallah bu sefer guzel olur bu sefer sagsalim alirsin kucagina yavrunu
Rabbim darda koymasin hep guzel gunler yasayalim hepimiz

hayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşlar hepimizin duaları kabul olur inş bu ayy.

kızlar adetime 5 gün var test yaptım negatif çıktı sizce erken mi davrandım bebek olsa belli olurmuydu testte

erken,erken,erken,erken,erken,erkennnnnn diye diye tüy bitti dilimde ahaha bu yazdığımı kopyala karaincim,haftaya kopy yaparsın bana kesin ben de duramam yaparımmmmm

aynen canım üzülme,ben de 34 yaşındayım...bizim yaşlarımızda özellikle,genetik bozuklukları olan bebişler kötü sonlanıyo,bu da Allahın bize mucizesi...yaşadıkların elbette çok zor ama bizi bekleyen güzel günleri düşün

kızlar acil bir sorum var lütfen cevaplarsanız sevnirim,benim adetim başladı önce pembe renkte,sonra bu gün 3 .günüm kaherengi kum gibi arada kırmızı ooluyo böyle olanınız var mı bende oluyo da anlamıoum:44:

Oluyor canim normal panik yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…