ben birini isteriM ikinciye Allah KERIM
Sonuç NEGATİF! Bhcg değerim 0.100 çıktı demek bebiş falan yok. Kısmet değilmiş ama sinirlerim de bozulmadı desem yalan olur. Artık ovulasyon testine başlayacağım ben de. Adet de olmadım daha, resmen psikolojik hamilelik yaşıyorum. Sonucu gördüm ya, bugün yarın gelir nasıl olsa beyinde bitti olayBir dahaki aya kaldı umutlarım...
Sonuç NEGATİF! Bhcg değerim 0.100 çıktı demek bebiş falan yok. Kısmet değilmiş ama sinirlerim de bozulmadı desem yalan olur. Artık ovulasyon testine başlayacağım ben de. Adet de olmadım daha, resmen psikolojik hamilelik yaşıyorum. Sonucu gördüm ya, bugün yarın gelir nasıl olsa beyinde bitti olayBir dahaki aya kaldı umutlarım...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar güzel sözleriniz için..
Kısmet canım üzülme. Ben de bugün regl oldum, 2gun gecikmelinapalım önümüzdeki aya inşallah.
bu arada biz ağustosta gebe kalmak isteyenler grubu mu olduk şimdi :))
hadi bakalım bayramda 2 bayram yaşayalım inşallah HAZIRLIKLAR BAŞLASIN BEN UMULUYUM BU SEFERNihayet55-------------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.----------------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
msa84-----------------------------------------------------calismaya devam canim
yxliz-------------------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
bayaneda-------------------7-8 temmuz
shed------------------------7-8 temmuz.
mystery90-------------------8 temmuz.
ferdakazak--------------------------------------------------calismaya devam canim
humasah-------------------- 7 temmuz.
eclin-------------------------9 temmuz
BenInci----------------------12 temmuz
tosbaaaaa87-----------------12 temmuz
karaincim---------------------13 temmuz
busemk---------------------- 14 temmuz
ing_ing-----------------------14 temmuz
karabiber---------------------16-17 temmuz
codulu------------------------19 temmuz
sercem.-----------------------20 temmuz
yusraeren----------------------20 temmuz
amayaa------------------------20 temmuz
mucar1988---------------------23 temmuz
buket_asude--------------------24 temmuz
arzum1989----------------------25 temmuz.
apranxx-------------------------27 temmuz
nuclear-------------------------29 temmuz.
esra_3453----------------------30 temmuz
aysenur------------------------
meltemba-----------------------30 temmuz[/COLOR]
Öyle oldu Ağustos'a devirAğustos grubu mu açsak ne yapsak. Ben hala olmadım ama yarın olurum herhalde :)[/QUOTE
BU SAYFAYI SEVDİM AMA
Kızlar bugün ben idrarda pozitifi gördüm biliyosunuz..
Hepiniz bol bol duamdasınız, rabbim tez zamanda hepimizin kucağını doldursun...
Bu arada elimde ovu. testleri var 10-15 tane.
İsteyen varsa bana özelden msj atsın adresine kargoya vereyim...
Belki 1 bebişin gelmesine vesile olurum...
Bayaneda ve shed lutfen uzulmeyin rabbim hayirlisini versin sagliklisini nasip etsin, bakin ben mart da iki kere kurtaj oldum bir hafta arayla cunku ilkinde operasyonu duzgun yapamadilar bir hafta sonra ultrasonda yine kese gorundu ve tekrar kurtaj dusunun neler hissettigimi ne kadar uzuldugumu yavrumun kalbi durdu neden dedim ben yas olmus 35 allahim cookkk kotu gunlerdi rabbim kimseye yasatmasin belki olsaydi sakat olacakti allahin takdiri dedim o yuzden isteyin dileyin hayirli ve saglikli evlatlar versin rabbim size hepimize uzulmeyin vakti degilmis deyin
canim kismet insallah bu sefer guzel olur bu sefer sagsalim alirsin kucagina yavrunuBayaneda ve shed lutfen uzulmeyin rabbim hayirlisini versin sagliklisini nasip etsin, bakin ben mart da iki kere kurtaj oldum bir hafta arayla cunku ilkinde operasyonu duzgun yapamadilar bir hafta sonra ultrasonda yine kese gorundu ve tekrar kurtaj dusunun neler hissettigimi ne kadar uzuldugumu yavrumun kalbi durdu neden dedim ben yas olmus 35 allahim cookkk kotu gunlerdi rabbim kimseye yasatmasin belki olsaydi sakat olacakti allahin takdiri dedim o yuzden isteyin dileyin hayirli ve saglikli evlatlar versin rabbim size hepimize uzulmeyin vakti degilmis deyin
hayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşlar hepimizin duaları kabul olur inş bu ayy.
kızlar adetime 5 gün var test yaptım negatif çıktı sizce erken mi davrandım bebek olsa belli olurmuydu testte
Bayaneda ve shed lutfen uzulmeyin rabbim hayirlisini versin sagliklisini nasip etsin, bakin ben mart da iki kere kurtaj oldum bir hafta arayla cunku ilkinde operasyonu duzgun yapamadilar bir hafta sonra ultrasonda yine kese gorundu ve tekrar kurtaj dusunun neler hissettigimi ne kadar uzuldugumu yavrumun kalbi durdu neden dedim ben yas olmus 35 allahim cookkk kotu gunlerdi rabbim kimseye yasatmasin belki olsaydi sakat olacakti allahin takdiri dedim o yuzden isteyin dileyin hayirli ve saglikli evlatlar versin rabbim size hepimize uzulmeyin vakti degilmis deyin
kızlar acil bir sorum var lütfen cevaplarsanız sevnirim,benim adetim başladı önce pembe renkte,sonra bu gün 3 .günüm kaherengi kum gibi arada kırmızı ooluyo böyle olanınız var mı bende oluyo da anlamıoum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?