Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

canim kismet insallah bu sefer guzel olur bu sefer sagsalim alirsin kucagina yavrunu
Rabbim darda koymasin hep guzel gunler yasayalim hepimiz

Amin canim insallah hepimiz aliriz kucagimiza demem o ki hamile kalmak degil mesele sonrasi :26:guzel dileklerin icinde cok tesekkur ederim canim

Aynen bir kizim var rabbim ona omur versin bahti guzel olsun bir tane daha istiyoruminsallah bir mucize daha verir allahimtestlerin hepsi yapildi tatlim hersey normal dr um her ihtimale karsi coraspin verdi kullanmaya basla dedi ama ben baslamadim daha korkuyorum kotu bir etkisi olurmu diye kullanan arkadaslar olduysa fikirlerini yazarlrsa sevinirim, yani kisacasi tatlim korkularima ragmen yinede istiyorum bebis hepimize isteyen herkese versin rabbim

Belirtiler onu gösteriyor ama psikolojikde olabilir çünkü bebek beklentimiz olunca hamileymiş gibi hissedebiliyoruz. Kesin sonuç testlerde canım. İnşşallah bebiş vardır.
inş cnm yaa perşembe günü test yapıcam. allah tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inş...

ben kullanıyorum coraspin ve folik asit...hamile kaldığını anladığın anda progestan içmeye başla sabah akşam dedi dr.um...bende 2.kızımdan önce düşük yaptım,kızımda hep yattım kanama,hastane 9 ay böyle geçti...şimdi dr tehileye atmayalım diyo...coraspin kanın pıhtılaşmasını engelleyip hamile kalmayı kolaylaştırıyo...progestan da rahim duvarını kalınlaştırıp düşüğü engelliyo...

bence başla coraspine,ben başlayalı 1.5 ay oldu

üzülme canim kismet deyilmiş inşallah bu ay bolca dua edersin Rabbimde niyyetine çatdirir seni, ne olursa Allahım hayırlısını edir.demek boyle olması hayırlı imiş.

üzülme canım olsun kismet deyilmiş. inşallah tedavi olunub daha da sağlam bir cocug dünyaya getirceksin canım.moralin bozulmasın biliyorum elinde olan bi şey deyil yenede üzme kendini tamammı?:76::76::76::76::76::76:

panik yapma canım olur boyle şeyler. indi ne durumdasın?

Son düzenleme:
Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

msa84------------------------------------------ calismaya devam canim

yxliz----------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

bayaneda--------------- -----------------------
calismaya devam canim
shed------------------------------------------------------------çalışmaya devam
mystery90----------------8 temmuz.-------------------------------bekliyoruzzz
ferdakazak-----------------------------------------------calismaya devam canim

humasah----------------------------------- calismaya devam canim
eclin-----------------------9 temmuz------------------------------------------bekliyoruz
BenInci-------------------12 temmuz
tosbaaaaa87-------------12 temmuz
karaincim-----------------13 temmuz
busemk--------------------14 temmuz
ing_ing--------------------14 temmuz
karabiber------------------16-17temmuz
codulu---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
mucar1988-----------------23 temmuz
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz

Son düzenleme:

Canım herşeyde bir hayır vardır. Bence düşünmemeye çalışalım ki ozaman bi bakmışız bebişler gelmiş çünkü psikolojik olarak çokta etkiliyor gebe kalmamızı.doktora gittiğinde hormon testi felan yaptımı muane oldunmu ben dün gittim kontrollerimi yaptırdım.artık zamana bıraktım herşeyi kasmıycam kendimi o zaman tutar belki. Senin adına çok üzüldüm ama umutlar sönmesin.Çalışmalara devam.

Canım takma kafana..Mutlaka doğru bi zaman vardır. Hayırlısı olsun diyelim.. Önümüzdeki aylara gelecek bebek demekki

Be4n cocuklugumdan beri iişallah beim ikiz bebeğim olur. İkiside kız olur diye dua ederim. Bende cok isterim valla.

CAnım benim sırf seni merak ettğiminden girdim nete. Umudunu sakın kaybetme. Olacak bir gün olacak. ZAten hemen olması zormus canım. Çalışmalara devammmm

Kızlar benim bat 19 temmuzda. 10 gün kaldı ama hiç belirti yok. Yanma, batma, acıma, kan hiçbiri yok. Herkesde oluyo mu bu belirtiler acaba. BEn bu belirtileri yumurtlama dönemimde yasadım sadece sonrada bitti. ,,,,,şimdi hiç bişey yok.

Kızlar bu arada Folkasit kullanmaya başaldım doktora bebek istediğimizi söyleyince verdi. Bebek isteyen herkesinde içmesi gerekirmiş B 12 ve demir ilacıymış sanırsam. Sizlerden kullanan var mı

Selamun aleykum mubarek ramazanda Allahu Teâlânın rahmeti feyzi bereketi üzerimize olsun insaallah arkadaslar :) beni de ekler misiniz listeye? 23 Temmuz olacak bir sonraki tarih.

Son düzenleme:

ilk öğrendiğim şey fazla düşünmeyeceksin. Takınacak olmuyor. Geçen ay bakmıştı hiçbir engel yok gün aşırı ilişki olsun dedi. 2 ay daha bekle olmazsa eşin muayene olsun dedi. Benim yumurtlama geç sanırım çünkü ben son zamanlarda kaçtım hep bebek varsa zarar görür diye o yüzden ovulasyon testi aldım onu deneyeceğim.

CAnım benim sırf seni merak ettğiminden girdim nete. Umudunu sakın kaybetme. Olacak bir gün olacak. ZAten hemen olması zormus canım. Çalışmalara devammmm

Sağol canım umut bitmez daha 3. Denememizdi nasip değilmiş ben evlendiğimde hep Temmuz 2013te korunmayı bırakcam diyordum sonra planlar değişti belki o an Allah'ın Dilek kapısı açıktır gerçekten bu ay tutar kim bilir

Belki de olmuyordur herkeste belirti hem 10 gün erken değil mi daha? Bu kadar düşünme ben ettim sen etme :) bekle bakalım 1 hafta daha

Kızlar bu arada Folkasit kullanmaya başaldım doktora bebek istediğimizi söyleyince verdi. Bebek isteyen herkesinde içmesi gerekirmiş B 12 ve demir ilacıymış sanırsam. Sizlerden kullanan var mı

Aynen canım kullanmalısın bana da verdi doktor kullanıyorum 3 haftadır

ben de kullanıyorum canım 4 aydır falan bugün rutin testlerimi yaptırdım öğleden sonra sonuçlarımı alıcam şeker troid vs. bu testlerin de yapılması lazımmış pazartesi günü de hormon testim yapılacak eğer eni bıraktıysanız korunmayı bebek düşünüyorsanız bunları mutlaka yaptırın tabi sizle beraber eşinizde sperm testi yaptırmalı sayısı az ise önceden ilaçlarla tedavi ediliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…