canim kismet insallah bu sefer guzel olur bu sefer sagsalim alirsin kucagina yavrunu
Rabbim darda koymasin hep guzel gunler yasayalim hepimiz
Aynen bir kizim var rabbim ona omur versin bahti guzel olsun bir tane daha istiyorumerken,erken,erken,erken,erken,erkennnnnn diye diye tüy bitti dilimdeahaha bu yazdığımı kopyala karaincim,haftaya kopy yaparsın bana kesin ben de duramam yaparımmmmm
aynen canım üzülme,ben de 34 yaşındayım...bizim yaşlarımızda özellikle,genetik bozuklukları olan bebişler kötü sonlanıyo,bu da Allahın bize mucizesi...yaşadıkların elbette çok zor ama bizi bekleyen güzel günleri düşün
inş cnm yaa perşembe günü test yapıcam. allah tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inş...Belirtiler onu gösteriyor ama psikolojikde olabilir çünkü bebek beklentimiz olunca hamileymiş gibi hissedebiliyoruz. Kesin sonuç testlerde canım. İnşşallah bebiş vardır.
Aynen bir kizim var rabbim ona omur versin bahti guzel olsun bir tane daha istiyoruminsallah bir mucize daha verir allahim testlerin hepsi yapildi tatlim hersey normal dr um her ihtimale karsi coraspin verdi kullanmaya basla dedi ama ben baslamadim daha korkuyorum kotu bir etkisi olurmu diye kullanan arkadaslar olduysa fikirlerini yazarlrsa sevinirim, yani kisacasi tatlim korkularima ragmen yinede istiyorum bebis hepimize isteyen herkese versin rabbim
Sonuç NEGATİF! Bhcg değerim 0.100 çıktı demek bebiş falan yok. Kısmet değilmiş ama sinirlerim de bozulmadı desem yalan olur. Artık ovulasyon testine başlayacağım ben de. Adet de olmadım daha, resmen psikolojik hamilelik yaşıyorum. Sonucu gördüm ya, bugün yarın gelir nasıl olsa beyinde bitti olayBir dahaki aya kaldı umutlarım...
Öyle oldu Ağustos'a devirAğustos grubu mu açsak ne yapsak. Ben hala olmadım ama yarın olurum herhalde :)[/QUOTE
BU SAYFAYI SEVDİM AMA
indi siz burdan ayrılıb yeni konu açıb orayamı gedeceksiz ben gitmenizi istemiyorum sizleri öok sevdimyoksa
bu arada regl oldum çok moralim bozuk yarın aile hekimimin hemşiresi gel saba bütün değerlerini bir ölçelim dedi bir yerde sıkıntı varsa hemen tedaviye geçeriz dedi yarın sabah testlerimi yaptırcam çok moralim bozuldu aslında
kızlar acil bir sorum var lütfen cevaplarsanız sevnirim,benim adetim başladı önce pembe renkte,sonra bu gün 3 .günüm kaherengi kum gibi arada kırmızı ooluyo böyle olanınız var mı bende oluyo da anlamıoum:44:
indi siz burdan ayrılıb yeni konu açıb orayamı gedeceksiz ben gitmenizi istemiyorum sizleri öok sevdimyoksa
Gıtmeyız canım Temmuz'dan umudu kestik ya ondan dedim ben gıdersek de hep beraber yanı hamiş olmayanlarla(inş herkes olur) gideriz zaten.Daha doğrusu sadece Ağustos grubu oluruz biz yine aynı biz
Sonuç NEGATİF! Bhcg değerim 0.100 çıktı demek bebiş falan yok. Kısmet değilmiş ama sinirlerim de bozulmadı desem yalan olur. Artık ovulasyon testine başlayacağım ben de. Adet de olmadım daha, resmen psikolojik hamilelik yaşıyorum. Sonucu gördüm ya, bugün yarın gelir nasıl olsa beyinde bitti olayBir dahaki aya kaldı umutlarım...
kızlar selamlar hepinize...
onca belirtiden sonra yine olmadı
başım ağrıdı,karnım şişti. gaz varı. adetim 4 gün gecikti.. adet günümde bir kaç damla yerleşme kanaması gibi kan geldi.. belim inanılmaz ağrıdı.. göğüslerim acıdı.. sol kasığımda batmalar oldu..bunların hepini yaşadım. hatta kirpiklerim bile karıştı birbirine.. nerdeyse test yapmadan tamam hamileyim diye devam edecektim hayatıma.. size tavsiyem bu kadar irdelemeyin . tamam takip edin ama sürekli bunu düşünmeyin. düşündükçe yeni bir belirti yaşıo insan. benim bir çok arkadaşım başka bir şeylerle meşgul olup bu olayı kafasından attığı için hamile kaldı.
bu seferde olmadı ya... saldım artık. hani insan hissediyo içine doğuo diyolarya oda yalanmış.. ben elimi karnıma koyup konuşmaya bile başlamıştım okadar emindim yani.. kiii ben okadar denememiştim yumurtlama gününde falan.. maddi olarakta hazır değilim çocuğa. hani psikolejik olarak kendimi etkilemiş olamam. hamile olmayı istdiğim kadar bir okadar istemiyodum çünkü. amaaa biz nekadar önemsemesekte , hazır olmasakta bir yanımız istiyo hemde deli gibi. anne olmak için programlanmışız. ve kafaya taktkça vücudumuzu çok etkiliyoruz. mutlaka başka şeylerlede ilgilenip bir tek bunun la yatıp kalkmamız lazım. inşallah başarırız .. öpüldünüz
kızlar Allah biliyo ya ikizim olsun çok istiyorum ne alakaysa aile de yok. genetikmiş çünkü sadece kuzenimin ikizleri var oda eşi tarafında var ondan galiba benimde olsa bi kere kurtul hatta 1 kız 1 erkek oooo süper olur
Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
msa84------------------------------------------ calismaya devam canim
yxliz----------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
bayaneda--------------- ----------------------- calismaya devam canim
shed------------------------------------------------------------çalışmaya devam
mystery90----------------8 temmuz.-------------------------------bekliyoruzzz
ferdakazak-----------------------------------------------calismaya devam canim
humasah----------------------------------- calismaya devam canim
eclin-----------------------9 temmuz------------------------------------------bekliyoruz
BenInci-------------------12 temmuz
tosbaaaaa87-------------12 temmuz
karaincim-----------------13 temmuz
busemk--------------------14 temmuz
ing_ing--------------------14 temmuz
karabiber------------------16-17temmuz
codulu---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
mucar1988-----------------23 temmuz
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz
Canım herşeyde bir hayır vardır. Bence düşünmemeye çalışalım ki ozaman bi bakmışız bebişler gelmiş çünkü psikolojik olarak çokta etkiliyor gebe kalmamızı.doktora gittiğinde hormon testi felan yaptımı muane oldunmu ben dün gittim kontrollerimi yaptırdım.artık zamana bıraktım herşeyi kasmıycam kendimi o zaman tutar belki. Senin adına çok üzüldüm ama umutlar sönmesin.Çalışmalara devam.
CAnım benim sırf seni merak ettğiminden girdim nete. Umudunu sakın kaybetme. Olacak bir gün olacak. ZAten hemen olması zormus canım. Çalışmalara devammmm
Kızlar benim bat 19 temmuzda. 10 gün kaldı ama hiç belirti yok. Yanma, batma, acıma, kan hiçbiri yok. Herkesde oluyo mu bu belirtiler acaba. BEn bu belirtileri yumurtlama dönemimde yasadım sadece sonrada bitti. ,,,,,şimdi hiç bişey yok.
Kızlar bu arada Folkasit kullanmaya başaldım doktora bebek istediğimizi söyleyince verdi. Bebek isteyen herkesinde içmesi gerekirmiş B 12 ve demir ilacıymış sanırsam. Sizlerden kullanan var mı
Kızlar bu arada Folkasit kullanmaya başaldım doktora bebek istediğimizi söyleyince verdi. Bebek isteyen herkesinde içmesi gerekirmiş B 12 ve demir ilacıymış sanırsam. Sizlerden kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?