Kızlar bu arada Folkasit kullanmaya başaldım doktora bebek istediğimizi söyleyince verdi. Bebek isteyen herkesinde içmesi gerekirmiş B 12 ve demir ilacıymış sanırsam. Sizlerden kullanan var mı
Selamun aleykum mubarek ramazanda Allahu Teâlânın rahmeti feyzi bereketi üzerimize olsun insaallah arkadaslar :) beni de ekler misiniz listeye? 23 Temmuz olacak bir sonraki tarih.
Tabi canim.hos geldin.komp girince ekliycem
indi siz burdan ayrılıb yeni konu açıb orayamı gedeceksiz ben gitmenizi istemiyorum sizleri öok sevdimyoksa
tabiki de sni bırakıp hiçbi yere gitmiyoruzzzzzzz
hayırrrrr,sakınnnn 10 gün kala zaten varsada negatif çıkar,sakın canım,çok üzülürsün...1 hafta daha bekle :18:zor biliyorum ama en azından ümidin olur...öbür türlü hevesin kaçar...bekle canım nooolurrrAcaba kan testi yaptırsammı ki?
bende içiyorum 1-2 aydır...Kızlar bu arada Folkasit kullanmaya başaldım doktora bebek istediğimizi söyleyince verdi. Bebek isteyen herkesinde içmesi gerekirmiş B 12 ve demir ilacıymış sanırsam. Sizlerden kullanan var mı
günaydın kızlarrrr
sonunda son sayfaya gelebildim, girmediğim zaman neler olup bitmiş biliyim diye kaldığım yerden okuyayım dedim ama 40 sayfa zor bitti valla..... yenihaberleri gelmiş, gözünüz aydın darısı başımıza.... kırmızı kart yiyen arkadaşlarda üzülmeyin, gerçekten kafanıza takmamaya çalışın. çalışmaya devammmmm :)
şu mübarek ayda dualarımız kabul olur ve göbekler bebeklerle buluşur inşallah :)
ayrıca bu arada kızlar ben ayın birinden itibaren sigara bırakmaya çalışıyorum. çalışıyorumdan ziyade içmiyorum artık, 177 yi aradım. en çok tv izlerken ve pc başında sigarayla buluştuğumdan PC den uzak durmaya çalışıyorum, TV izlerken deörgüye vurdum kendimi. hemen bitmesin diye de battaniye ile başladım.... oldukça başarılı bi çözüm, gerçi tabi her şey beyinde önce tam anlamıyla karar vermek gerekiyor diye düşünüyorum.
hadi hayırlısı bakalım, hepimiz için. dualarımdasınız....
ahhhh sigarabende bırakmaya çalışanlardanım,en azından çok isteyenlerden,Allah yardımcımız olsun da kurtulalım şu illetten...onun yüzünden,oruçluyken yerdemiyim göktemiyim belli değil
ahhhh sigarabende bırakmaya çalışanlardanım,en azından çok isteyenlerden,Allah yardımcımız olsun da kurtulalım şu illetten...onun yüzünden,oruçluyken yerdemiyim göktemiyim belli değil
amin canım, Allah yardımcın olsun seninde....sigaraya dur de....
Kızlar bu arada Folkasit kullanmaya başaldım doktora bebek istediğimizi söyleyince verdi. Bebek isteyen herkesinde içmesi gerekirmiş B 12 ve demir ilacıymış sanırsam. Sizlerden kullanan var mı
Bende kullanıyorum canım 15 gün falan oldu gerçi bana ama folik asit yönünden zayıf beslendiğimi düşündüğüm için basladım. Testide yapmayacagım en azından haftayayı bekleyeceğim artık.. Ama hiç belirti yok daha. Hamile olan arkadaslar sizde belirtiler ne zaman baslamıştı
ayyyyyyyy bende istiyo5rum ya çok hemde ilkindede istemiştik ama olmadı.. inşallah bunda.. ya bi erkek bi kız süper bide kızım var ohhhhhh 4. yüde sonra yaparım inşallah... çok seviyorum kalabalık aileleri.. biz iki kardeşiz.. hep keşke daha çok olsaydık dedik..kızlar Allah biliyo ya ikizim olsun çok istiyorum ne alakaysa aile de yok. genetikmiş çünkü sadece kuzenimin ikizleri var oda eşi tarafında var ondan galiba benimde olsa bi kere kurtul hatta 1 kız 1 erkek oooo süper olur
canım benim.. üzüldüm çok hemde.. ama inşallah bidahaki aya.. hayırlı sağlıklı bir bebek gelir.. en doğru zamanı bilen rabbim sanada doğru zamanda sağlıklı hayırlı evladı verecek inşalalhSonuç NEGATİF! Bhcg değerim 0.100 çıktı demek bebiş falan yok. Kısmet değilmiş ama sinirlerim de bozulmadı desem yalan olur. Artık ovulasyon testine başlayacağım ben de. Adet de olmadım daha, resmen psikolojik hamilelik yaşıyorum. Sonucu gördüm ya, bugün yarın gelir nasıl olsa beyinde bitti olayBir dahaki aya kaldı umutlarım...
çıkmaz kuzum benim çoğusunda idrarda hiç çıkmıyor bile.. beklehayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşlar hepimizin duaları kabul olur inş bu ayy.
kızlar adetime 5 gün var test yaptım negatif çıktı sizce erken mi davrandım bebek olsa belli olurmuydu testte
folik asit biliyordumda coraspin duymamıştım hiç.. hoş bi dönem romatizma için kullanmıştım o dönemde hamileliğimden önceydi.. aaaa acaba tesadüfmü yoksa bi bağlantı varmı ki .. bende alayım hemen,,ben kullanıyorum coraspin ve folik asit...hamile kaldığını anladığın anda progestan içmeye başla sabah akşam dedi dr.um...bende 2.kızımdan önce düşük yaptım,kızımda hep yattım kanama,hastane 9 ay böyle geçti...şimdi dr tehileye atmayalım diyo...coraspin kanın pıhtılaşmasını engelleyip hamile kalmayı kolaylaştırıyo...progestan da rahim duvarını kalınlaştırıp düşüğü engelliyo...
bence başla coraspine,ben başlayalı 1.5 ay oldu
Acaba kan testi yaptırsammı ki?
evet canım hatta bebek drüşünmeye başladığında hemen başlamalısın dior doktorlar.. 3 ay önceden hatta.. bebekte omurilik felci ihtimalini ortadan kaldırıyormuş..Kızlar bu arada Folkasit kullanmaya başaldım doktora bebek istediğimizi söyleyince verdi. Bebek isteyen herkesinde içmesi gerekirmiş B 12 ve demir ilacıymış sanırsam. Sizlerden kullanan var mı
benimde kızım nisan 2010 doğumlu .. hadi hayırlısı inşallah hemen kalırsın hamile biz bir yılı geçti uğraşıyoruz2010 dogumlu bir kizim var Hiç sanmiyordum ama unutuluyormuş gercekten :) ikinci bebis İcin bu ay biz de başladık bakalım ama folik asidi falan unutmuştum ben,bu süreçte başka nelere dikkat ediyorduk?hepten acemi oldum çıktım :))).
Aaaa bu arada bu gece adet sancisi cektim sabaha kadar sanirim hamilelik belirtisiinsan agri cekiyor diye sevinirmi icimde bir heyecan vaarrrrr bu gece evimde olucam yarin sabah bir ultra erken gebelik testi yapsammikii:26:
ne için endişelendiniz anlayamadım?ne kadar acelecisiniz
adetine 5 gün kala 2 gün kala test yapanlarınız var arkadaşlar
benim adetim 3 gün geçti test yaptım 2. çizgi silik çıktı cuma günü tekrar yapayım diyorum
endişelendim sizin telaşınızı görünce
üstelik hem anemi hemde guatr hastasıyım daha bi kötü oldum
ne kadar acelecisiniz
benim adetim 3 gün geçti test yaptım 2. çizgi silik çıktı cuma günü tekrar yapayım diyorum
ne kadar acelecisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?