Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

2010 dogumlu bir kizim var Hiç sanmiyordum ama unutuluyormuş gercekten :) ikinci bebis İcin bu ay biz de başladık bakalım ama folik asidi falan unutmuştum ben,bu süreçte başka nelere dikkat ediyorduk? hepten acemi oldum çıktım :))).

Kızlar bu arada Folkasit kullanmaya başaldım doktora bebek istediğimizi söyleyince verdi. Bebek isteyen herkesinde içmesi gerekirmiş B 12 ve demir ilacıymış sanırsam. Sizlerden kullanan var mı

Evet canim banada doktorum demir ilaci ve B12 ignesi yazdi onlari kullaniyorum.bi de laktonil deye ilac kullaniyorum

günaydın kızlarrrr

sonunda son sayfaya gelebildim, girmediğim zaman neler olup bitmiş biliyim diye kaldığım yerden okuyayım dedim ama 40 sayfa zor bitti valla..... yeni haberleri gelmiş, gözünüz aydın darısı başımıza.... kırmızı kart yiyen arkadaşlarda üzülmeyin, gerçekten kafanıza takmamaya çalışın. çalışmaya devammmmm :)

şu mübarek ayda dualarımız kabul olur ve göbekler bebeklerle buluşur inşallah :)

ayrıca bu arada kızlar ben ayın birinden itibaren sigara bırakmaya çalışıyorum. çalışıyorumdan ziyade içmiyorum artık, 177 yi aradım. en çok tv izlerken ve pc başında sigarayla buluştuğumdan PC den uzak durmaya çalışıyorum, TV izlerken de örgüye vurdum kendimi. hemen bitmesin diye de battaniye ile başladım.... oldukça başarılı bi çözüm, gerçi tabi her şey beyinde önce tam anlamıyla karar vermek gerekiyor diye düşünüyorum.

hadi hayırlısı bakalım, hepimiz için. dualarımdasınız....

Son düzenleme:
Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

msa84------------------------------------------ calismaya devam canim

yxliz----------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

bayaneda--------------- -7-8 temmuz
shed-----------------------7-8 temmuz.
mystery90----------------8 temmuz.
ferdakazak---------------------------------------calismaya devam canim

humasah------------------7 temmuz.
eclin-----------------------9 temmuz
BenInci-------------------12 temmuz
tosbaaaaa87-------------12 temmuz
karaincim-----------------13 temmuz
busemk--------------------14 temmuz
ing_ing--------------------14 temmuz
karabiber------------------16-17temmuz
codulu---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
comlicated.........................23 temmuz
mucar1988-----------------23 temmuz
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz

Son düzenleme:

Canlar evet benn folik asiti 2 aydir kullaniyorum icinde b12 de var coraspini apranx kullan demissin canim evet dr umda kullan dedi ama benim kan pihtilasmasi testlerimin hepsi normal cikti ondan tirsiyorum ama bu aksam basliycam insaallahhsigaraya gelince birakali 1 yil oluyor kendi irademle biraktim biliyorumki isteyince birakiliyor cunku tiryakiydim gunde 1 paketi bitiriyordum simdi kokusundan bile nefret ediyorum igrenc birseymisictigim yillarima oyleee aciyorumkii herkese sigarasiz hava sahasi diliyorum ohhhh misssss

Kızlar bu arada Folkasit kullanmaya başaldım doktora bebek istediğimizi söyleyince verdi. Bebek isteyen herkesinde içmesi gerekirmiş B 12 ve demir ilacıymış sanırsam. Sizlerden kullanan var mı

Bende kullanıyorum canım 15 gün falan oldu gerçi bana ama folik asit yönünden zayıf beslendiğimi düşündüğüm için basladım. Testide yapmayacagım en azından haftayayı bekleyeceğim artık.. Ama hiç belirti yok daha. Hamile olan arkadaslar sizde belirtiler ne zaman baslamıştı

Aaaa bu arada bu gece adet sancisi cektim sabaha kadar sanirim hamilelik belirtisiinsan agri cekiyor diye sevinirmi icimde bir heyecan vaarrrrrbu gece evimde olucam yarin sabah bir ultra erken gebelik testi yapsammikii:26:

inşallah bebiş vardır canım. valla hamilelik belirtilerini hamile olmayanlarda yaşadığı için ne desek boş yani bu gebe kalma psikolojisi çok bozdu bizi çok ama artık düşünmüyorum 2 gündür oluruna bıraktım sende öle yap sonra olmayınca üzülüveriyoruz.

ayyyyyyyy bende istiyo5rum ya çok hemde ilkindede istemiştik ama olmadı.. inşallah bunda.. ya bi erkek bi kız süper bide kızım var ohhhhhh 4. yüde sonra yaparım inşallah... çok seviyorum kalabalık aileleri.. biz iki kardeşiz.. hep keşke daha çok olsaydık dedik..

canım benim.. üzüldüm çok hemde.. ama inşallah bidahaki aya.. hayırlı sağlıklı bir bebek gelir.. en doğru zamanı bilen rabbim sanada doğru zamanda sağlıklı hayırlı evladı verecek inşalalh
hayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşlar hepimizin duaları kabul olur inş bu ayy.

kızlar adetime 5 gün var test yaptım negatif çıktı sizce erken mi davrandım bebek olsa belli olurmuydu testte
çıkmaz kuzum benim çoğusunda idrarda hiç çıkmıyor bile.. bekle
folik asit biliyordumda coraspin duymamıştım hiç.. hoş bi dönem romatizma için kullanmıştım o dönemde hamileliğimden önceydi.. aaaa acaba tesadüfmü yoksa bi bağlantı varmı ki .. bende alayım hemen,,
progestan uzun bi süre kullandım ilk hamileliğimde.. hamilelik hormonunu arttırıyor.. diye biliyorum
Acaba kan testi yaptırsammı ki?

evet canım hatta bebek drüşünmeye başladığında hemen başlamalısın dior doktorlar.. 3 ay önceden hatta.. bebekte omurilik felci ihtimalini ortadan kaldırıyormuş..
benimde kızım nisan 2010 doğumlu .. hadi hayırlısı inşallah hemen kalırsın hamile biz bir yılı geçti uğraşıyoruz
Aaaa bu arada bu gece adet sancisi cektim sabaha kadar sanirim hamilelik belirtisiinsan agri cekiyor diye sevinirmi icimde bir heyecan vaarrrrrbu gece evimde olucam yarin sabah bir ultra erken gebelik testi yapsammikii:26:

inşallah hamilelik belirtisidir canım ama yapma test.. bekle biraz olmazmı..

Kızlar merhaba
Ben de dün akşam test yaptım, adetime 2 gün kala yani. 2. çizgi silik çıktı.
Şimdi biraz bekleyip yarın ya da cuma günü tekrar test yapmayı düşünüyorum, bakalım koyulaşacak mı silik çizgi?

ne kadar acelecisiniz
adetine 5 gün kala 2 gün kala test yapanlarınız var arkadaşlar
benim adetim 3 gün geçti test yaptım 2. çizgi silik çıktı cuma günü tekrar yapayım diyorum
endişelendim sizin telaşınızı görünce
üstelik hem anemi hemde guatr hastasıyım daha bi kötü oldum

ne için endişelendiniz anlayamadım?
geçmiş olsun buarada

endişelenecek bir şey yok, sadece bazen meraka yenik düşüp yapılıyor test ama bence sen iyisini yapmışsın. bazen kan testinde bile bir hafta bekleyip tekrarlayalım denilebiliyor. tecrübeyle sabit :) o yüzden bir müddet sabretmek sanırım en iyisi

Kızlar ben adetim 3 gün geçince yaptım test. Ve çizgi sizinki gibi silikti. Ama şüphelendim hemen kan testi yaptırdım HCG 340 çıktı. Bence bi kan testi yaptırın. Hayırlısı olsun.

İişallah hepimiz hamile kalırızda buradan hamilelikde yasadıgımız sıkıntılardan bahsederiz. Sonra doğumları bekleriz birlikte. GEçmişteki yazılarımıza bakıp güleriz hatta:) Ne kadar üzülmüşüz boş yere diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…