Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

olabilir canım neden olmasın inşallah öyledir çogu insan bu ay olmaz dediği ay oluyor belki seninde rahatlığından dolayı ol muştur ... adi bakalım inşallah

mende varim bu topikde mende Azeriyem ve Arzum arkadasima destek verib geldim benide alin iceri yarin adet gunum bakalim neler olicekkkk :26:

canim zencefil koku demissin kaynatip esine verirsen o ne ucundur ve nece verisen gunde kac kez ne ise yarar banada yaz birde baska ne yaptin esine kendine mende folikasit icirem acaba baska seylerde icsemmi?

canim zencefil koku demissin kaynatip esine verirsen o ne ucundur ve nece verisen gunde kac kez ne ise yarar banada yaz birde baska ne yaptin esine kendine mende folikasit icirem acaba baska seylerde icsemmi?

Canim ilk once hos geldin.insallah ikimizde hayirli haberlerimizi bolusuruk burda.arkadaslarimizinda haberlerini bekliyoruz.zencefil koku demlemesi dollenmeye iyi gelir zarari yok icsen faydasi olur.her aksam bir bardakda dogra tok uzerine qaynar su al qoy demlensin.icende acilik gibi oluyor icini ferahladir adamin.birde incir kurusu icirem bu gun le 21 gun olacaq ve dayandiracam.her seher portagal siresi icirik esimle.sonra canim ne istesen sor yazim

canim zencefil suyunu men mi icirem esimmi onu anlamadim inciride kim yiyiyor esinmi senmi yine anlamadim :26:

canim zencefil suyunu men mi icirem esimmi onu anlamadim inciride kim yiyiyor esinmi senmi yine anlamadim :26:

canım zencefıl kokunu ıkımızde ıcdık,hekım dedı ıkınızde ıcın problem olmaz.ıncır kurusunude ıkımızde ıcdık.zencefıl bana,ıncır esıme faydalıdı ama doktorum zararı yok her bırınde bır xeyır var ıkınızde kullanın dedı,anladınmı canım

anladim canim peki inciri nasil yaptin onudami demledin yoksa nasil cok sual verdim dimi?
Hoşgeldin canım, güzel haberler görmek istiyoruz burada, sizin probleminiz var mı yoksa oyle planlıyorsunuz bekliyorsunuz mu??

selam bidenem sagol canim guzel dileklerin icin yok canim probleminiz yok dedi dokturlar ama bebeyimizde yok hala cok istiyoruk olmuyo

Canım yok o ne sozdu hosdu, 7-8 dene ıncırı elınle ıkı yere bol dem caynıkıne tok uzerınede 2,5 st qaynar su tok 15 deq qaynasın ,qaynayandan sonra stakanlara tok soyusun qaynayandan sonra buxarlanıb 2st qalır demek olarkı,yatmazdan evvel ıc.men gunde bır defe ıcırdım ama ıkı gunde ıcmek olar seher aksam ac karnına,

arzum canim yuk men onu icmiyim cunki incir prolaktin hormonunu kaldirir diyorlar bendede prolaktin sorunu olmusdu bir ara birazcik yukselmisti simdi iyi endi asagi en iyisi zencefili yaparim olmazsa bu ay sen yine test yaptinmi birde yap bakalim ne cikicak?

onda sen ıcme canım, zencefıl koku demlemesı ıc amma ,folık asıtı her gun ıc meyve sırelerı ıc qoy bedenın guclu olsun.men dun test yapdım ama negatıf cıktı sabah pozıtıflesdı oda sılık

ayyyy cok sagol canım senın adet gunun yarın ıdı he?

insallah hamilesindir canim menim he yarin ama testler neqatiff cikiyor

men folikasit multi vitamin icdim bu ay hergun heresinnen 1 dene gorek xeyri olacakmi ama esime hic birsey vermedim cunki hic birsey icmeye razilasmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…