Çoğu doktor hamilelikte önermiyor canım, günler çok uzun olduğundan. Bebeğe zararı olabilir diye. Ben hamileliğimden emin değilim ama tutuyorum oruç şimdilik:26: Aynı şeyi ben de düşünüyorum, ya şimdi hamileysem be bebeğime zararı olursa diye... Bilemiyorum:26:Kızlar bu arada oruç tutuyo msunuz? Özellikle hamile oldugunu öğrenen arkadaslara soruyorum. Hİç danıştınızmı doktora bi sıkıntı olurmuymus. Hadi ben şimdi hamileysem ve oruc tutmam bebeğime sıkıntı olursa. Doktora soran varmı bunu
Çoğu doktor hamilelikte önermiyor canım, günler çok uzun olduğundan. Bebeğe zararı olabilir diye. Ben hamileliğimden emin değilim ama tutuyorum oruç şimdilik:26: Aynı şeyi ben de düşünüyorum, ya şimdi hamileysem be bebeğime zararı olursa diye... Bilemiyorum:26:
İnşallahBende emin olamadığım için tutuyorum. Eşimle konusu açıldı hamileysemde çocuk açlıktan ölmüştür dedimYine de inşallah hamileyimdir. Gerçi belirtiside yok ama...
Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
msa84------------------------------------------ calismaya devam canim
yxliz----------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
bayaneda--------------- -7-8 temmuz
shed-----------------------7-8 temmuz.
mystery90----------------8 temmuz.
ferdakazak---------------------------------------calismaya devam canim
humasah------------------7 temmuz.
eclin-----------------------9 temmuz
BenInci-------------------12 temmuz
tosbaaaaa87-------------12 temmuz
karaincim-----------------13 temmuz
busemk--------------------14 temmuz
ing_ing--------------------14 temmuz
karabiber------------------16-17temmuz
codulu---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
comlicated.........................23 temmuz
mucar1988-----------------23 temmuz
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz
Bizim bu ay olmazsa ben de ovulasyon testi almayı düşünüyordum, inşallah gerek kalmayacak amaayın 15i güzelim. Bu ay ovulasyon testiyle deneme yaptık. Hayırlısıyla bir bebeğimiz olsa çok kafama takmaya başladım
Allah korusun yaa:26: Bidaha yorma kendini o kadarBende de hiç belirti yok ama hadi hamileysem ve sakıncalı bişey yapıyosam diye korkuyorm. Cok susuyorum cook. Bende dün eşimin ailesini davet ettim. 9 kişi vardı yemekde tam 12 çeşit yemek yaptım. O kadar yorgundum ki, gece eşime bu aydan ümidi keselim olacağı varsada bu yorgunluktan sonra kimyasal gebelik falan olur dedim. Allah korusun
12 cesit yemekmi yaptinBende de hiç belirti yok ama hadi hamileysem ve sakıncalı bişey yapıyosam diye korkuyorm. Cok susuyorum cook. Bende dün eşimin ailesini davet ettim. 9 kişi vardı yemekde tam 12 çeşit yemek yaptım. O kadar yorgundum ki, gece eşime bu aydan ümidi keselim olacağı varsada bu yorgunluktan sonra kimyasal gebelik falan olur dedim. Allah korusun
aynen benimde canımm koyu kahve akıntı gelmeye başladıı adet oluyorum galibaaa daha test yapamadan
Ümitsizliğe kapılma canım hemen. Bu ay olmadı önümüzdeki ay olur. Çalışmaya devam. Bide eminmisin belki yerleşme kanamasıdır.
Bide kızlar nette yaptıgım arastırmaya göre Gebeliğin ilk 4 ayında ve son 3 ayında oruç tutulmaması daha uygun muş. Dİyanette hamile kadınların kaza yapabileceğini söylüyo. eee hadi hamileysek...:26::26::26::26:
12 cesit yemekmi yaptinmasallah
cok hamaratsin canimben gune 1 cesit yapmak bile istemiyorum bazen
maşallah kızımıza.... oldukça hamaratsın, ben de pek severim yapmayı; ama pek yemem.... bi de baktım da daha çok yeni evlisin, o kadar takma hemen çocuğu kafana
uzulme bitanem kismet gelen aya kismet olsunaynen benimde canımm koyu kahve akıntı gelmeye başladıı adet oluyorum galibaaa daha test yapamadan
yinede helal olsun ben yalniz basima yapamazdim tenbelim ben esim hep tenbelliyimden sikayetciYemek yapmayı ve yemeyi seven bi yapım var canım:) Normalde bende en fazla bir yada iki çeşit yaparım cnımda davetti ya yeni gelin havası attım onlaraPasaklı kayınvalidemin gözleri açık kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?