Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Kızlar bu arada oruç tutuyo msunuz? Özellikle hamile oldugunu öğrenen arkadaslara soruyorum. Hİç danıştınızmı doktora bi sıkıntı olurmuymus. Hadi ben şimdi hamileysem ve oruc tutmam bebeğime sıkıntı olursa. Doktora soran varmı bunu

Çoğu doktor hamilelikte önermiyor canım, günler çok uzun olduğundan. Bebeğe zararı olabilir diye. Ben hamileliğimden emin değilim ama tutuyorum oruç şimdilik:26: Aynı şeyi ben de düşünüyorum, ya şimdi hamileysem be bebeğime zararı olursa diye... Bilemiyorum:26:

Bende emin olamadığım için tutuyorum. Eşimle konusu açıldı hamileysemde çocuk açlıktan ölmüştür dedim Yine de inşallah hamileyimdir. Gerçi belirtiside yok ama...

Bende emin olamadığım için tutuyorum. Eşimle konusu açıldı hamileysemde çocuk açlıktan ölmüştür dedim Yine de inşallah hamileyimdir. Gerçi belirtiside yok ama...
İnşallah
Gerçi ben gebeliğin ilerleyen zamanlarında oruç tutmanın daha sakıncalı olduğunu biliyorum ama yine de bi doktora danışmak lazım.
Belirti yok derken, Bat ne zaman senin?

ayın 15i güzelim. Bu ay ovulasyon testiyle deneme yaptık. Hayırlısıyla bir bebeğimiz olsa çok kafama takmaya başladım

canım benimde önümüzdeki aya kaldı çalışmalarr :))

Bende de hiç belirti yok ama hadi hamileysem ve sakıncalı bişey yapıyosam diye korkuyorm. Cok susuyorum cook. Bende dün eşimin ailesini davet ettim. 9 kişi vardı yemekde tam 12 çeşit yemek yaptım. O kadar yorgundum ki, gece eşime bu aydan ümidi keselim olacağı varsada bu yorgunluktan sonra kimyasal gebelik falan olur dedim. Allah korusun

ayın 15i güzelim. Bu ay ovulasyon testiyle deneme yaptık. Hayırlısıyla bir bebeğimiz olsa çok kafama takmaya başladım
Bizim bu ay olmazsa ben de ovulasyon testi almayı düşünüyordum, inşallah gerek kalmayacak ama uzun zaman mı oldu, neden takıyorsun kafana? Kafaya takmak da gebe kalmayı zorlaştırıyor canım, oluruna bırakmak en güzeli

Allah korusun yaa:26: Bidaha yorma kendini o kadar

Merhaba kızlar nasılsınız yazdıklarınızı okudum ancak, evde pc yok işte bakıyom bugün yorucuydu baya eee ramazanlıkta yoruyor tabi. neyse hamilelik öncesi kontrollerden bahsedeyim ben 2 ay önce gittim smear tesiti kan vs hepsini yaptırdım temiz şükğr ve folik başladık kullanıyorum hala nasip olursa bebek 3 ay olana kadarda kullanılacakmış. ovi testi falan kullanmadım otomatik hesaplayıcılara göre öenmli günleri değerlendirmeye çalıştık şimdide malum ramazan performansımız düşük

Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

msa84------------------------------------------ calismaya devam canim

yxliz----------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

bayaneda--------------- -7-8 temmuz
shed----------------------------------------------çalışmaya devam
mystery90----------------8 temmuz.
ferdakazak---------------------------------------calismaya devam canim

humasah------------------------------------------çalışmaya devam
eclin----------------------------------------------çalışmaya devam
BenInci-------------------12 temmuz
tosbaaaaa87-------------12 temmuz
karaincim-----------------13 temmuz
busemk--------------------14 temmuz
ing_ing--------------------14 temmuz
kelebek1602---------------15 temmuz
karabiber------------------16-17temmuz
codulu---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren------------------20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
comlicated.........................-23 temmuz
mucar1988------------------23 temmuz
buket_asude-----------------24 temmuz
arzum1989------------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz

Son düzenleme:
12 cesit yemekmi yaptin masallah
cok hamaratsin canim ben gune 1 cesit yapmak bile istemiyorum bazen

aynen benimde canımm koyu kahve akıntı gelmeye başladıı adet oluyorum galibaaa daha test yapamadan

Ümitsizliğe kapılma canım hemen. Bu ay olmadı önümüzdeki ay olur. Çalışmaya devam. Bide eminmisin belki yerleşme kanamasıdır.

Bide kızlar nette yaptıgım arastırmaya göre Gebeliğin ilk 4 ayında ve son 3 ayında oruç tutulmaması daha uygun muş. Dİyanette hamile kadınların kaza yapabileceğini söylüyo. eee hadi hamileysek...:26::26::26::26:

malesef canım hala devam ediyoo baya gelmeye başladıı yavaş yavaşş

12 cesit yemekmi yaptin masallah
cok hamaratsin canim ben gune 1 cesit yapmak bile istemiyorum bazen

Yemek yapmayı ve yemeyi seven bi yapım var canım:) Normalde bende en fazla bir yada iki çeşit yaparım cnımda davetti ya yeni gelin havası attım onlaraPasaklı kayınvalidemin gözleri açık kaldı

maşallah kızımıza.... oldukça hamaratsın, ben de pek severim yapmayı; ama pek yemem.... bi de baktım da daha çok yeni evlisin, o kadar takma hemen çocuğu kafana

Insaallah hayirlisi Allahtan bakalim. Gecen sefer epey takilmistim bu belirtilere erken teshise falan ama bu sefer yapmayacağım insaallah. Allah verirse verir vermezse bekleriz zamani vardir degil mi ama? ; )

Belirtiler adet belirtilerine cok benzediginden karistiriliyor Benim hatirladigim adetimi iki gun geçmişti ama yumurtlama batmalari dışında bir agri ya da adet olacagima dair hicbir his hareket yoktu. On gun kala kan testi negatif cikinca ben kafamdan tamamen atmistim konuyu. Sürpriz olmustu. Belirtiler aldatmasin. Sabirla ve duayla Allahu Tealadan bize evlat nasip etmesini isteyecegiz bekleyeceğiz dimi?

Allah hayırlı evlat versin insaallah hepimize, olanlarin da evladini hayirli kilsin insaallah. Opuldunuz...

Simdiden hayirli iftarlar :)

maşallah kızımıza.... oldukça hamaratsın, ben de pek severim yapmayı; ama pek yemem.... bi de baktım da daha çok yeni evlisin, o kadar takma hemen çocuğu kafana

Yas geçiyo canım yaa 27 yasındayım artık. Ben yine iyiyimde eşim 36 yasında O çok istiyo asıl.

aynen benimde canımm koyu kahve akıntı gelmeye başladıı adet oluyorum galibaaa daha test yapamadan
uzulme bitanem kismet gelen aya kismet olsun hamilelik
Yemek yapmayı ve yemeyi seven bi yapım var canım:) Normalde bende en fazla bir yada iki çeşit yaparım cnımda davetti ya yeni gelin havası attım onlaraPasaklı kayınvalidemin gözleri açık kaldı
yinede helal olsun ben yalniz basima yapamazdim tenbelim ben esim hep tenbelliyimden sikayetci iyi guzel yimek yaparim elim tatlidir ama sevmiyorum iste yapmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…