Bizim bu ay olmazsa ben de ovulasyon testi almayı düşünüyordum, inşallah gerek kalmayacak amauzun zaman mı oldu, neden takıyorsun kafana? Kafaya takmak da gebe kalmayı zorlaştırıyor canım, oluruna bırakmak en güzeli
Insaallah hayirlisi Allahtan bakalim. Gecen sefer epey takilmistim bu belirtilere erken teshise falan ama bu sefer yapmayacağım insaallah. Allah verirse verir vermezse bekleriz zamani vardir degil mi ama? ; )
Belirtiler adet belirtilerine cok benzediginden karistiriliyor Benim hatirladigim adetimi iki gun geçmişti ama yumurtlama batmalari dışında bir agri ya da adet olacagima dair hicbir his hareket yoktu. On gun kala kan testi negatif cikinca ben kafamdan tamamen atmistim konuyu. Sürpriz olmustu. Belirtiler aldatmasin. Sabirla ve duayla Allahu Tealadan bize evlat nasip etmesini isteyecegiz bekleyeceğiz dimi?
Allah hayırlı evlat versin insaallah hepimize, olanlarin da evladini hayirli kilsin insaallah. Opuldunuz...
Simdiden hayirli iftarlar :)
Gıtmeyız canım Temmuz'dan umudu kestik ya ondan dedim ben gıdersek de hep beraber yanı hamiş olmayanlarla(inş herkes olur) gideriz zaten.Daha doğrusu sadece Ağustos grubu oluruz biz yine aynı biz
aynen öyle Arzu,gitmiyoz bi yere
ancak temmuzdaolamayanlar, umudumuz kısmetse ağustosa inşallah
Yas geçiyo canım yaa 27 yasındayım artık. Ben yine iyiyimde eşim 36 yasındaO çok istiyo asıl.
Yas geçiyo canım yaa 27 yasındayım artık. Ben yine iyiyimde eşim 36 yasındaO çok istiyo asıl.
Hımm demek ki ilk aylarda tutlması da uygun değilmiş. Ben gece sahura kalktım yine, ama bu saat oldu hala niyetleneyim mi niyetlenmeyeyim mi diye düşünüp duruyorum. Sanırım niyetlenmeyeceğim. Evet Diyaneti ben de okudum dün, hamilelik hastalık hükmündedir, hamilelik bittiğinde kaza edilebilir yazıyordu. Yine de nedense içim huzursuz:26:Ümitsizliğe kapılma canım hemen. Bu ay olmadı önümüzdeki ay olur. Çalışmaya devam. Bide eminmisin belki yerleşme kanamasıdır.
Bide kızlar nette yaptıgım arastırmaya göre Gebeliğin ilk 4 ayında ve son 3 ayında oruç tutulmaması daha uygun muş. Dİyanette hamile kadınların kaza yapabileceğini söylüyo. eee hadi hamileysek...:26::26::26::26:
Bende çalışmalara başlamadan önce gidip bütün testleri yaptırdım, bi problem yok dedi bana da doktor. Ama eşim varikosel ameliyatı olmuştu bikaç sene önce. Sperm sayısı normaldi ama yine de kendi kendimize endişeleniyorduk bizde. Biz ilk kez bu ay çalıştık. Bakalım inşallah boşa çıkmaz çabalarımız, hepimizin kucakları dolsun inşallahAslında denemeye başlayalı 3-4 ay kadar oldu. Doktora gittim tahlilleri filan yaptırdım bir sorun yok olur senin çocuğun dedi amaŞu sıralar işsizim seneye kpssye hazırlanmayı planlıyorum şimdilerde olursa iyi olur. Bu plan bahane aslında yaa artık bebeğim olsun istiyorum Eşime söylicem olmazsa o da yaptırsın tahlil.
Amiiiiin güzelim hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahh
Tebrik ederim, inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbimmerhaba arkadaşlar günaydınlar olsun hepinize
işten güçten fırsat bulup çok fazla giremiyorum arkadaşlar özür dilerim
geçmiş sayfaları okudum ama tek tek alıntı yapamadım, tebrik eden tüm arkadaşlarıma ve herkese çok çok teşekkür ediyorum.
Allah'ım bu mübarek günlerde bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah hayırlısıyla
Hımm demek ki ilk aylarda tutlması da uygun değilmiş. Ben gece sahura kalktım yine, ama bu saat oldu hala niyetleneyim mi niyetlenmeyeyim mi diye düşünüp duruyorum. Sanırım niyetlenmeyeceğim. Evet Diyaneti ben de okudum dün, hamilelik hastalık hükmündedir, hamilelik bittiğinde kaza edilebilir yazıyordu. Yine de nedense içim huzursuz:26:
Bende çalışmalara başlamadan önce gidip bütün testleri yaptırdım, bi problem yok dedi bana da doktor. Ama eşim varikosel ameliyatı olmuştu bikaç sene önce. Sperm sayısı normaldi ama yine de kendi kendimize endişeleniyorduk bizde. Biz ilk kez bu ay çalıştık. Bakalım inşallah boşa çıkmaz çabalarımız, hepimizin kucakları dolsun inşallah
Ama 3-4 ayda hemen moralini bozma, tabiki insan niyetine girince ister istemez sabırsızlanıyor. Ama bu iş biraz sabır işi be canım
Tebrik ederim, inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim
İnşallahhhaminnn teşekkür ederim darısı en kısa zamanda sizlere olsun inşallahhhhh
AminnnnnnCAnlar cok tatlısınız yaaa.. Herkes yazmıs yasınıAma buradanda anlaşılıyorki aramızda hamile kalamayacak yasta olan yok Tam üretken cağımızdayız maasallah DEmekkki çalışmalar devam Hamile olanlarsa yine yeni yeniden sağlıklı bol huzurlu günlerrrr Biz bekleyenlere sabırrrr Önümüzdeki ay yeniden deneyeceklerede neşeeeee v ver Yarabbim. Aminnnn.
Hımm demek ki ilk aylarda tutlması da uygun değilmiş. Ben gece sahura kalktım yine, ama bu saat oldu hala niyetleneyim mi niyetlenmeyeyim mi diye düşünüp duruyorum. Sanırım niyetlenmeyeceğim. Evet Diyaneti ben de okudum dün, hamilelik hastalık hükmündedir, hamilelik bittiğinde kaza edilebilir yazıyordu. Yine de nedense içim huzursuz:26:
Aynen canım bende huzursuz oldum ve tutmaya karar verdim. Öğrenene kadar tutcam. Hatta belki sonrasında da tutarım biliyorum doktorla görüşmem lazım. Kan değerlerim falan normal benim. belki sorun olmaz. Belkide tüm bunlara gerek kalmaz hamile değilimdiir.
Bende çalışmalara başlamadan önce gidip bütün testleri yaptırdım, bi problem yok dedi bana da doktor. Ama eşim varikosel ameliyatı olmuştu bikaç sene önce. Sperm sayısı normaldi ama yine de kendi kendimize endişeleniyorduk bizde. Biz ilk kez bu ay çalıştık. Bakalım inşallah boşa çıkmaz çabalarımız, hepimizin kucakları dolsun inşallah
Ama 3-4 ayda hemen moralini bozma, tabiki insan niyetine girince ister istemez sabırsızlanıyor. Ama bu iş biraz sabır işi be canım
Ben hiç test falan yaptırmadım. Ama adetlerim cok düzenliSancı, akıntı , kaşıntı şikayetim yok. Bi sorunum yoktur heralde. Eşiminde yok gibi görülüyor. Varikoseli olan insanlar ameliyattan sonra düzeliyor. Merak etme canım. Kesin olur, dediğin gibi sadece sabır gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?