Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Aslında denemeye başlayalı 3-4 ay kadar oldu. Doktora gittim tahlilleri filan yaptırdım bir sorun yok olur senin çocuğun dedi ama Şu sıralar işsizim seneye kpssye hazırlanmayı planlıyorum şimdilerde olursa iyi olur. Bu plan bahane aslında yaa artık bebeğim olsun istiyorum Eşime söylicem olmazsa o da yaptırsın tahlil.

Amiiiiin güzelim hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahh

Yas geçiyo canım yaa 27 yasındayım artık. Ben yine iyiyimde eşim 36 yasında O çok istiyo asıl.

yok be canım ne yaş geçmesi benim eşim de 36 yaşında,ben 31 yaşındayım biz napalım,hala bebişimiz yokkk
Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman,sağlıklı,hayırlı evlatlarımız olur inşallah

Bu aralar çok sık giremedim ama çalışmalara devam ediyorum 3-5 gün içinde yumurtlamam lazım Ramazan uğurlu gelir belki bellimi olur

kızlar merhaba. nasılsınız? kusura bakmayın dün işim çok oldu vakit bulamadım. Beninci canım üzülme kismet, ne yapalım her şeyde bi hayır var bele senin için daha iyi. her kes kendi ve eşinin yaşını yazmış bende yazım baribende 23, eşimde 26

Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
msa84------------------------------------------ calismaya devam canim
yxliz----------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
bayaneda--------------- --------------------------
çalışmaya devam
shed----------------------------------------------çalışmaya devam
mystery90----------------8 temmuz------------------------------bekliyoruuuzzzzz.
ferdakazak---------------------------------------calismaya devam canim

humasah------------------------------------------çalışmaya devam
eclin----------------------------------------------çalışmaya devam
BenInci-------------------------------------------
çalışmaya devam
tosbaaaaa87-------------12 temmuz
karaincim-----------------13 temmuz
busemk--------------------14 temmuz
ing_ing--------------------14 temmuz
kelebek1602---------------15 temmuz
karabiber------------------16-17temmuz
codulu---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren------------------20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
comlicated.........................-23 temmuz
mucar1988------------------23 temmuz
buket_asude-----------------24 temmuz
arzum1989------------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz

merhaba arkadaşlar günaydınlar olsun hepinize

işten güçten fırsat bulup çok fazla giremiyorum arkadaşlar özür dilerim

geçmiş sayfaları okudum ama tek tek alıntı yapamadım, tebrik eden tüm arkadaşlarıma ve herkese çok çok teşekkür ediyorum.

Allah'ım bu mübarek günlerde bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah hayırlısıyla

Günaydın kızlar. aydın bir gün geçiririz inşallah yaşlar dökülmüş ortaya bende eksik kalmayayım ben 27 eşim 31 yaşında

Hımm demek ki ilk aylarda tutlması da uygun değilmiş. Ben gece sahura kalktım yine, ama bu saat oldu hala niyetleneyim mi niyetlenmeyeyim mi diye düşünüp duruyorum. Sanırım niyetlenmeyeceğim. Evet Diyaneti ben de okudum dün, hamilelik hastalık hükmündedir, hamilelik bittiğinde kaza edilebilir yazıyordu. Yine de nedense içim huzursuz:26:

Bende çalışmalara başlamadan önce gidip bütün testleri yaptırdım, bi problem yok dedi bana da doktor. Ama eşim varikosel ameliyatı olmuştu bikaç sene önce. Sperm sayısı normaldi ama yine de kendi kendimize endişeleniyorduk bizde. Biz ilk kez bu ay çalıştık. Bakalım inşallah boşa çıkmaz çabalarımız, hepimizin kucakları dolsun inşallah
Ama 3-4 ayda hemen moralini bozma, tabiki insan niyetine girince ister istemez sabırsızlanıyor. Ama bu iş biraz sabır işi be canım

Tebrik ederim, inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim

aminnn teşekkür ederim darısı en kısa zamanda sizlere olsun inşallahhhhh

CAnlar cok tatlısınız yaaa.. Herkes yazmıs yasını Ama buradanda anlaşılıyorki aramızda hamile kalamayacak yasta olan yok Tam üretken cağımızdayız maasallah DEmekkki çalışmalar devam Hamile olanlarsa yine yeni yeniden sağlıklı bol huzurlu günlerrrr Biz bekleyenlere sabırrrr Önümüzdeki ay yeniden deneyeceklerede neşeeeee v ver Yarabbim. Aminnnn.

Günaydınnnn nasıl gidiyor bakalım. Varmı yeni bebişler. Benim bugün çok sıkıcı nedense çok durgunum arada olur ya insana keyifsizlik can sıkıntısı nedendir bilmem ama ondan var işte üstümde

Son düzenleme:
Aminnnnnn

Son düzenleme:
Kizlar gunayyydiiinnn :)
Oruc konusunda birseyler söylemek istedim. Ilk uc ay yedikleriniz zaten bebegi beslemiyor iftar ve sahurda dengeli beslendikten, proteininizi duzenli aldijtan suyunuzu yeterince ictikten sonra hiçbir sakıncası yok. Bircok arkadaşım tuttu bu donemde doktorlari da destekledi. Ilk uc ay bulantidan agzina lokma alamayan ya da her yedigini cikaran insanlar var dusunsenize. Topac gibi de doguyor cocuklari. Hem unutmayin tatlı tatlı yemenin acı acı borcu var oruc borçlarını tutmak da zor oluyor ( kizim uc yasinda emzirirken tutamadigim koca ramazan hala duruyor! ( aklınızda olsun eger iyiyseniz tutun tam zamanı kocaman selamlar Öpücükler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…