Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Günaydınnnn nasıl gidiyor bakalım. Varmı yeni bebişler. Benim bugün çok sıkıcı nedense çok durgunum arada olur ya insana keyifsizlik can sıkıntısı nedendir bilmem ama ondan var işte üstümde
Günaydınlar

Benim de adetlerim düzenliydi ama zaten bu testleri hamileliğini öğrendiğinde doktor illaki yapıcak. Ben toxoplazma rubella gibi rutin hamilelik testlerini de yaptırdım. Normalde ilk gebelik muayenesinde yapılıyor bu testler ama ben hamile kalmadan yaptırmak istedim. Kadın doğumcuya gittim biz hamilelik düşünüyoruz dedim, hepsini kendisi istedi yaptırdı zaten. Mesela rubella yani kızamıkçık geçirip geçirmediğimi bilmiyordum ben. Bu teste göre geçirdiğim ve bağışıklık kazandığım ortaya çıktı. Eğer geçirmemiş olsaydım rubella aşısı yapılacaktı ki bu aşı yapıldıktan sonra 2 ay fln hamile kalmamak lazım. Kan değerlerim de bakıldı. Jinekolojik muayenemi de yaptı, smear testi de yaptı. Folik asit yazdı. Ondan sonra da talasemi taşıyıcısıyım diye araştırma yaptırdım üniversite hastanesinde, tahliller fln yapıldı. O konuda da bi pürüz çıkmadı, çocuğumun hasta olma ihtimali yokmuş, hamile kalabilirsin dedi. Ondan sonra da çalışmalar başladık
Eşimin de aslında varikosel ameliyatından önce de sperm sayısında azalma yoktu ama ağrısı çok olduğu için ameliyat oldu.
Bakalım inşallah hamileyimdir

keşke bu yazıyı 1 saat önce yazsaydın :26: niyetlenmediğim için çok üzüldüm şimdi. Ben niyetlenmek istiyordum, kendimi kötü hissetmedim çünkü 2 gündür ama çevremde herkes sen tutma fln deyince...
Yarın kesin tutucam ama:26: İnşallah yani.
Çok teşekkürler

Son düzenleme:
bende bebiş umuduyla beklerden kırmızılar geldii yaaa offf offff yine yalnızım ,yine bebiş yok..rabbim bana ve tüm bekleyenlere hayırlı haberi verdirsin..

Günaydın kızlarrr... Derya sana ne çok test yapılmış benim vajinal ultrasonla yumurtalıklarıma bakıldı bi de adetim 3. günü yapılan hormon testleri yapıldı. Zaten smear filan yaptıramam galiba vajinismus hastasıydım yumurtalıklarıma zor baktırdım

herkese gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim herkes yasini yazmis ne guzel bende yazicam iste bana ne bana ne
benim yasim 24 esim 30 vakti geldide geciyor bile dimi bebeyin....
elimizi cabuk tutalim dualar yapalim Tanrim bizede bu yaslarimizda annelik duyqusu yasatsin

bende bebiş umuduyla beklerden kırmızılar geldii yaaa offf offff yine yalnızım ,yine bebiş yok..rabbim bana ve tüm bekleyenlere hayırlı haberi verdirsin..

Amiiiiinnn inşallahh Sanırım bende regli olucam belirtiler o yönde Bu konuda çok hassas olmaya başladım eşim dün gece bu konuşma geçince beni neşelendirmek için bu ayda beceremedik filan dedi bende kızdım ağladım Rahat davranması sinirlerimi bozuyor:95:

üzülme, demek daha zamanı değilmiş... İnşallah bir dahaki aya gelir bebişin...

Kelebekcim bunlar zaten rutin hamilelik testleri, sanırım doktorun hamile kaldığında bakarız diye düşündü. Smear çok zor değil ki canım, eğer vajinal ultrasonla baktırabildiysen, smearı hayli hayli yaptırırsın, çünkü smear çok daha kolay. Senede 1 kez mutlaka her kadın yaptırmalı, aklında bulunsun

Aminn inşallahhh

Ne hissettiğini çok iyi anlıyoruz canım üzülme strese girme sakın. Folik asit kullanmaya başladın mı 2 gün önce doktor verdi bana çocuk istiyorsanız bu ilacı muhakkak için diyor.Sende kullan İnşallah bidaki ay tutar hepimizin

inş sen olmazsın canım bende görünce ağladım eşimde olsun biz sağ olduktan sonra olur diye teselli etti ama ne fayda çeşmeleri açtım sakın sinirlenme kötü birşey dememiş eşimde ilk ay bu cümleyi söylemişti.şuan gergin olduğun için sana öyle geliyor..

hımmm internetten bakmıştım çok zor gibi gelmişti bana:26: Olmazsa ben de yaptırmayı deniyim haklısın yaptırsam iyi olur.

elimde değilki bu ay çok ümidim vardı nedense ondanmıdır bu kadar üzüldüm bilemiyorum başladım 1,5 ay falan oldu kullanıyorum.amiinnn inş tüm isteyenlerin göbişleride kucakları da boş kalmasın

İnşallah olur dünya tatlısı bir bebeğin canım çalışmaları bırakma sakın. Kötü bişey demiyor da rahat olması beni sinir ediyor.

Bana folik asit vermedi gidip eczaneden alsammı?

arkadaşlar tekrar merhaba.Benim bat 23 temmuz ama 2 gündür göğüslerim inanılmaz şişti,patlıycak gibi dokunamıyorum bile çok acıyor ve karnımda şişti üzerimde bir ağırlık var regl belirtilerim bukadar erken başlamazdı benim bu şişliklerin nedeni ne acaba?

hımmm internetten bakmıştım çok zor gibi gelmişti bana:26: Olmazsa ben de yaptırmayı deniyim haklısın yaptırsam iyi olur.
o kadar da zor değil canım, korkma

İnşallah olur dünya tatlısı bir bebeğin canım çalışmaları bırakma sakın. Kötü bişey demiyor da rahat olması beni sinir ediyor.

folik asit kullanmalısın canım, hamilelikten önce 3 ay, hamileliğin de ilk 3 ayı kullanmak gerekiyor. Tabi folik asit içeren besinlerden yeterince alabiliyorum diyorsan gerek yok. Ama ben kendi adıma konuşayım, ben yeterince yiyemiyorum. O yüzden 2 aydır nerdeyse kullanıyorum folik asit. zaten talasemi taşıyıcısı olduğum için de ömür boyu kullanmam gerekiyormuş.

inşallah olur dünya tatlısı bir bebeğin canım çalışmaları bırakma sakın. Kötü bişey demiyor da rahat olması beni sinir ediyor.

aminnnn tatlım hepimizin olsunn Ama oda gergin olsa daha sıkıntılı olur. O yüzden hiç sinir olma kocişine canım

Eczaneden al sen.gebelik düşünüldüğü andan itibaren kullanılması şart.bebişin omuriliği ve sağlığı için miş

Hadi inşallahhh

benim de bu ay erken başladı bu belirtiler ama seninki kadar erken değil. Benim battan yaklaşık 10 gün önce fln başladı

Ben folik asit kullanmaya basladım ama hamilelik öncesi test kontrol yaptırmadım. Aslında cok istiyordum ama maalesef işimden izin alamıyorum. Ama hamile kalmama engel bi durumum oldugunu dusunmuyorum onun için doktora gitmezdim zaten ama hamileliğimin yolunda gitmesi için tahlil ettirmek isterdim.

Tamam zaten vitamin grubundaymış eşime söylim gelirken alsın

benim de bu ay erken başladı bu belirtiler ama seninki kadar erken değil. Benim battan yaklaşık 10 gün önce fln başladı

kızlar ne olur çok dinlememeye bakın gerçekten sonra sonu çok üzücü oluyor..o yüzden biraz daha oluruna bırakmaya çalışın Inş sizler müjdeli haberleri alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…