Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

evet kizlar bende iciyorum o ilaci yaklasik 3 aydir sizde icin bebek icin en iyi vitamindir
canim neden oyle yaptin esin oyle soylemisski uzulmeyesin uzulme bu ay olub olmadigini siz nerden biliceksiz Rabbimin takdiri yarin bir bakarsin suprizzzzz hamilesin
canim belki yumurtluyorsundur cunki adet belirtileri yumurtlamada da oluyo

kızlar ne olur çok dinlememeye bakın gerçekten sonra sonu çok üzücü oluyor..o yüzden biraz daha oluruna bırakmaya çalışın Inş sizler müjdeli haberleri alırsınız
ben kendimi hiç dinlemedim aslında, hatta test de yapmayacaktım, kocamın ve arkadaşlarımın gazıyla yaptım olursa olur, olmazsa kader modundayım.
çift çizgi çıktı aslında ama biraz silik olduğu için biraz daha beklemeye karar verdim. Cumartesi günü kan vericem, o zamana kadar hamileyim demiyorum

TABİ TABİİ ALIP KULLAN BİRANÖNCE ŞİFA OLUR İNŞŞŞŞ

Amiiiinn inşallah. Sağol canım söylemeseniz aklımda yoktu araştırdım ne kadar da gerekliymiş doktor da hiç bişey söylemedi değiştircem doktorumu Hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip olsun

Ben ne yaptığımı bilmiyorum artık inan kim ne dese batıyor bu konuda Ondan öncede ovulasyon testine devam etmem gerektiğini yumurtluyorum die hemen bıraktığımı filan söyledi formaliteden yapmışım Bilip bilmeden konuşuyo onun içinde kızdım söylendim bi sürü. Bu sıra kapının önünde bulmazsam kendimi iyi

ooooo sen hamilesin o zaman canım benim gebelik testinde öyle silik çıkıyo biri

OYYYYY CANIMMMM HAYIRLI OLSUNNNN BEBİŞİN HAMİLEMİYİM DEME KESİN HAMİLESİN O HALDE :)) NE ZAMANDAN BERİ ÇALIŞMALAR VARDI..SAĞLICAKLA KUCAĞINA DA ALIRSIN İNŞ

evde ovülasyon testi yapıyorum yumurtlama günüm geçti çoktan ama.

söylememesi gerçekten ilginç.aminnn tatlım aminnnn..

öyle kolay mı kapı önüne koymak..şaka bi yanada gerçektende insan okadar alıngan oluyorki kimseye tahammülü kalmıyor.ne zamandır bebek çalışmalarınız var canım çok oldumu??

benim de bu ay erken başladı bu belirtiler ama seninki kadar erken değil. Benim battan yaklaşık 10 gün önce fln başladı

neden oluyor acaba ya?Aklıma bişey geliyor ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum:))))inşallah aklımıza gelen başımıza gelir:)

Yok aslında çok olmadı ama ben çok istiyorum artık Evliliğimin ilk 6 ayı filan vajinismusla geçti zaten sonra askerlik var diye düşünmedik. Şansıma (şükürler olsun) eşimin askerliği ailemin bulunduğu İstanbul çıktı O askerdeyken bende işi bırakıp tekrar ailemin yanında yaşamaya başladım. Tam hatırlamıyorum ama askerliğin sonuna doğru nisan-mayıs gibi korunmayı bıraktık. O zaman önemsemedim çok birlikteliğimiz olmuyo yumurtlamaya denk gelmez diye. Haziranda evimize geçtik tam anlamıyla çalışmaya başladık Sende sorduğuna soracağına pişman oldun bu kadar ayrıntıya gerek yoktu tabi

ooooo sen hamilesin o zaman canım benim gebelik testinde öyle silik çıkıyo biri
Valla emin değilim işte, dün ya da bugün adet olmam gerekiyordu, hala bi belirti yok kanda görmem lazım sonucu

OYYYYY CANIMMMM HAYIRLI OLSUNNNN BEBİŞİN HAMİLEMİYİM DEME KESİN HAMİLESİN O HALDE :)) NE ZAMANDAN BERİ ÇALIŞMALAR VARDI..SAĞLICAKLA KUCAĞINA DA ALIRSIN İNŞ
çok sağol canım ama şimdiden ümitlenmek istemiyorum. Biz ilk kez bu ay çalıştık. Geçen ay da düşünüyorduk ama bazı hastane işlerinden dolayı sonuçllar netleşmeden başlamamıştık. İnşallah sonuç güzel çıkar...

neden oluyor acaba ya?Aklıma bişey geliyor ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum:))))inşallah aklımıza gelen başımıza gelir:)
daha ümitlenmek için erken caım yaa, belki yumurtluyor olabilirsin sen. çünkü 23üne daha çok var

adetime 12 gün var kanda çıkacağını sanmıyorumevet ümitlenmesem iyi olur ama inşallah hamileyimdirrrrrrrrrrrrrrrr
ay insallah canim

canım bu arada seni tebrik ederim umarım hamilesindir dualarım seninle.Yumurtlamıorum çünkü hergün evde ovülasyon testi yapıyorum negatif çıkıyor.Yani şişkinliğin sebebi yumurtlama değil,sanmıyorum.

Tatlım belirti varmı?

oy maşallahh canım biraz denk gelmemiş çalışmalar ondandır..şimdi nerdesin uzaktamısın çok..aşk olsun niye pişman olayım aksine bu kadar ayrıntılı anlattın diyede memnun oldum..inş bundan sonra çalışmaların meyvasını alırsınız canım

Ankara da yaşıyoruz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…