hadi bakalım ankara dan müjdeli haberler bekliyoruz
Bende Ankara da yaşıyorum bendende müjdeli haber bekleyin bendende banane yaaaaa
oyyyy canım ya beklemezmiyiz senden de bekliyoruzgelsin bebişler dolsun göbişlerrrr hüloooooo :)
hadi bakalım ankara dan müjdeli haberler bekliyoruz
Bende Ankara da yaşıyorum bendende müjdeli haber bekleyin bendende banane yaaaaa
Bende de hiç belirti yok ama hadi hamileysem ve sakıncalı bişey yapıyosam diye korkuyorm. Cok susuyorum cook. Bende dün eşimin ailesini davet ettim. 9 kişi vardı yemekde tam 12 çeşit yemek yaptım. O kadar yorgundum ki, gece eşime bu aydan ümidi keselim olacağı varsada bu yorgunluktan sonra kimyasal gebelik falan olur dedim. Allah korusun
canım hiç korkma .. benim ilk gebeliğimde 5 haftamda kanamam oldu.. okadar yorulmuştum ki .. ama kaldı yavrum ki öğrenmeden öncede tarlaya bile gittim yani.. maşallah canım benim.. 12 çeşit bende şimdiden liste yaptım haftaya çağıracam iki tarafı beraber.. bakalım.. benim kaynanamında gözleri dönüyor.. aynen seninki gibi odaYemek yapmayı ve yemeyi seven bi yapım var canım:) Normalde bende en fazla bir yada iki çeşit yaparım cnımda davetti ya yeni gelin havası attım onlaraPasaklı kayınvalidemin gözleri açık kaldı
ben ilk hamileliğimde 5 gün tutabildim.. ama emzirirken tutamadım.. böbreklerim zorlamış beni .. tabi ozaman bilmiyordum ama meğerse böbreğimde 2,5cm civarı taş varmış.. onun dışında zor değil ilk üç ay bebek zaten kandan besleniyor.. canlar hakkımıza hayırlısıKizlar gunayyydiiinnn :)
Oruc konusunda birseyler söylemek istedim. Ilk uc ay yedikleriniz zaten bebegi beslemiyor iftar ve sahurda dengeli beslendikten, proteininizi duzenli aldijtan suyunuzu yeterince ictikten sonra hiçbir sakıncası yok. Bircok arkadaşım tuttu bu donemde doktorlari da destekledi. Ilk uc ay bulantidan agzina lokma alamayan ya da her yedigini cikaran insanlar var dusunsenize. Topac gibi de doguyor cocuklari. Hem unutmayin tatlı tatlı yemenin acı acı borcu var oruc borçlarını tutmak da zor oluyor( kizim uc yasinda emzirirken tutamadigim koca ramazan hala duruyor! ( aklınızda olsun eger iyiyseniz tutun tam zamanı kocaman selamlar Öpücükler :)
canım benim bekle sağlam al haberini.. inşallah orda bebişin.. inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz...ben kendimi hiç dinlemedim aslında, hatta test de yapmayacaktım, kocamın ve arkadaşlarımın gazıyla yaptımolursa olur, olmazsa kader modundayım.
çift çizgi çıktı aslında ama biraz silik olduğu için biraz daha beklemeye karar verdim. Cumartesi günü kan vericem, o zamana kadar hamileyim demiyorum
canım bu arada seni tebrik ederim umarım hamilesindir dualarım seninle.Yumurtlamıorum çünkü hergün evde ovülasyon testi yapıyorum negatif çıkıyor.Yani şişkinliğin sebebi yumurtlama değil,sanmıyorum.
buarada.. ya bende yazacam..
ben 29 eşim 34 yaşında.. aaa bide kızım var oda 3 yaşında..
içim sıkılıyor.. hissediyorum sanki bebişim yok orda.. ağlayasım var şöyle tepine tepine.. ama RABBİME emanet.. herşey...
duada elim..
eşimlede sıkıntılar var zaten.. acaba diyorum.. gerçi bebek unutturacak gibi herşeyi ama ya düzelmezse.. dua edin bana olurmu çok dardayım..
içim sıkılıyor.. hissediyorum sanki bebişim yok orda.. ağlayasım var şöyle tepine tepine.. ama RABBİME emanet.. herşey...
duada elim..
eşimlede sıkıntılar var zaten.. acaba diyorum.. gerçi bebek unutturacak gibi herşeyi ama ya düzelmezse.. dua edin bana olurmu çok dardayım..
Ankaradan müjdeli haberlerimiz olsun inşallahhhhh
teşekkür ederim, inşallahcanım bu arada seni tebrik ederim umarım hamilesindir dualarım seninle.Yumurtlamıorum çünkü hergün evde ovülasyon testi yapıyorum negatif çıkıyor.Yani şişkinliğin sebebi yumurtlama değil,sanmıyorum.
benim 10 gündür fln göğüslerim her adet öncesi dönemde olduğundan çok daha fazla hassaslaştı, çok acıyor. eve geldiğim gibi sütyenimi çıkarmazsam çıldırıyorum sanki..Tatlım belirti varmı?
evet canım adet günümün geçmesini bekleyeceğim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Gaz sıkışması olsa göğüslerim niye bukadar şiş ve acıyor taşımak için yardıma ihtiyacım var göğüslerimi oderece yanicanım hiç korkma .. benim ilk gebeliğimde 5 haftamda kanamam oldu.. okadar yorulmuştum ki .. ama kaldı yavrum ki öğrenmeden öncede tarlaya bile gittim yani.. maşallah canım benim.. 12 çeşit bende şimdiden liste yaptım haftaya çağıracam iki tarafı beraber.. bakalım.. benim kaynanamında gözleri dönüyor.. aynen seninki gibi oda
ben ilk hamileliğimde 5 gün tutabildim.. ama emzirirken tutamadım.. böbreklerim zorlamış beni .. tabi ozaman bilmiyordum ama meğerse böbreğimde 2,5cm civarı taş varmış.. onun dışında zor değil ilk üç ay bebek zaten kandan besleniyor.. canlar hakkımıza hayırlısı
canım benim bekle sağlam al haberini.. inşallah orda bebişin.. inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz...
bende senin gibiyim ne zamandır.. yumurtlama dönemim geçti tahminimce.. gaz sıkışıklığı olabilir canım.. ama inşallah hamilesindir canım benim erkenden test yaptırma.. yoksa adetinin gelmeside zehir gibi oluyor..
Insaallahh bebisin ordadir canim yaaaa hemen umitsizlige kapilma ama boyle olmazkiibak bende seni dinlemedim test yaptim hemde ultra erken ama negaatiiiffff ama belirtilerimde var artik bilmiyorum
Allah sabrını versin düzelir umarım
duada elim..
hadi inşallah.....teşekkür ederim, inşallah
hımm yumurtlama değilse o zaman
ama yine de ümitlenmek için sanki biraz erken:26: sen bilirsin ama...
benim 10 gündür fln göğüslerim her adet öncesi dönemde olduğundan çok daha fazla hassaslaştı, çok acıyor. eve geldiğim gibi sütyenimi çıkarmazsam çıldırıyorum sanki..
birde adet olacakmışım gibi ama daha şiddetli bir şekilde karın ağrım vardı, ama bugün yok geçti.
Ağzımda tat bozukluğu var, yediklerimde metalimsi tat alıyorum sanki. Çok sevdiğim şeyleri bile görünce canım çekmiyo, garip bir hal aldım yani
evet canım adet günümün geçmesini bekleyeceğim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Gaz sıkışması olsa göğüslerim niye bukadar şiş ve acıyor taşımak için yardıma ihtiyacım var göğüslerimi oderece yani
aynen aynen benim sütyen de isyan edecek artık yeter ya taşıyamıyorum bu ne diye inşallah hamilesindir,hamileyizdir:) ama değilsek bile ümitsizlik yok devam.teşekkür ederim, inşallah
hımm yumurtlama değilse o zaman
ama yine de ümitlenmek için sanki biraz erken:26: sen bilirsin ama...
benim 10 gündür fln göğüslerim her adet öncesi dönemde olduğundan çok daha fazla hassaslaştı, çok acıyor. eve geldiğim gibi sütyenimi çıkarmazsam çıldırıyorum sanki..
birde adet olacakmışım gibi ama daha şiddetli bir şekilde karın ağrım vardı, ama bugün yok geçti.
Ağzımda tat bozukluğu var, yediklerimde metalimsi tat alıyorum sanki. Çok sevdiğim şeyleri bile görünce canım çekmiyo, garip bir hal aldım yani
üzülmeyin ya zaman zaman olur böyle şeyler eşler arasında umarım düzelir içinizi ferah tutun stres yapmanın kimseye faydası yok size zarardan başka bir şey vermez akışına bırakın herşeyde bir hayır vardır
inşallah canım inşallahcanım benim bekle sağlam al haberini.. inşallah orda bebişin.. inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz...
ben de 29 yaşındayımbuarada.. ya bende yazacam..
duada elim..
canım geçmiş olsun göğsünü ihmal etme.Ama umarım nedeni bebiştir.Allah gönlüne göre versin.Bende karın bbölgeme dokunduğumda tuhaf bi gıdıklanma oluyo çok hassaslaştı sanki.hadi inşallah.....
bende aynıyım adetim 24 temmuz bir haftadır aynıyım..
göğüslerimde ağrı var.. sol göğsümde bi kitle vardı 1cmden biraz büyük kalıcı bişey ağrı yapıyor 30 temmuzda ultrason çekilicem ona bağladım... sanırım bilmiyorum canım sakin ol.. bekleyelim.. hala kasıklarımda iğneleme var buarada ..
saol canım benim elimde değil.. dün hiç uyumadım.. kimseyede bişey diyemedim.. canım çok acıdı. iyi olacak inşallah herşey
kızlar merhaba. nasılsınız?kusura bakmayın dün işim çok oldu vakit bulamadım. Beninci canım üzülme kismet, ne yapalım her şeyde bi hayır var bele senin için daha iyi. her kes kendi ve eşinin yaşını yazmış bende yazım bari bende 23, eşimde 26
bende bebiş umuduyla beklerden kırmızılar geldii yaaaofff offff yine yalnızım ,yine bebiş yok..rabbim bana ve tüm bekleyenlere hayırlı haberi verdirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?