- 30 Ocak 2009
- 1.221
- 574
- 323
- 41
canım geçmiş olsun göğsünü ihmal etme.Ama umarım nedeni bebiştir.Allah gönlüne göre versin.Bende karın bbölgeme dokunduğumda tuhaf bi gıdıklanma oluyo çok hassaslaştı sanki.
inşallah canım inşallah
ben de 29 yaşındayım
dua edicem senin için, herşey çok güzel olur inşallah, Rabbim bütün sıkıntılarını alsın, herşey gönlüne göre olsun
iyi düşünün iyi olsun,sıkıntılar gelip geçici inşallah düzelir.
ben kendimi hiç dinlemedim aslında, hatta test de yapmayacaktım, kocamın ve arkadaşlarımın gazıyla yaptımolursa olur, olmazsa kader modundayım.
çift çizgi çıktı aslında ama biraz silik olduğu için biraz daha beklemeye karar verdim. Cumartesi günü kan vericem, o zamana kadar hamileyim demiyorum
canim cok yipratiyorsun kendini kizin var sukur Rabbime eyer bir problemin olsaydi ilk hamileliyin olmazdi demekii sukur Rabbime hersey yolundabuarada.. ya bende yazacam..
ben 29 eşim 34 yaşında.. aaa bide kızım var oda 3 yaşında..
içim sıkılıyor.. hissediyorum sanki bebişim yok orda.. ağlayasım var şöyle tepine tepine.. ama RABBİME emanet.. herşey...
duada elim..
eşimlede sıkıntılar var zaten.. acaba diyorum.. gerçi bebek unutturacak gibi herşeyi ama ya düzelmezse.. dua edin bana olurmu çok dardayım..
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhsaol canım benim elimde değil.. dün hiç uyumadım.. kimseyede bişey diyemedim.. canım çok acıdı. iyi olacak inşallah herşey
cok belirti aramayin arkadaslar bizim bebisderimiz suprizzz olmali:92:canım geçmiş olsun göğsünü ihmal etme.Ama umarım nedeni bebiştir.Allah gönlüne göre versin.Bende karın bbölgeme dokunduğumda tuhaf bi gıdıklanma oluyo çok hassaslaştı sanki.
saol canım benim elimde değil.. dün hiç uyumadım.. kimseyede bişey diyemedim.. canım çok acıdı. iyi olacak inşallah herşey
aynen aynen:26:aynen aynen benim sütyen de isyan edecek artık yeter ya taşıyamıyorum bu ne diye inşallah hamilesindir,hamileyizdir:) ama değilsek bile ümitsizlik yok devam.
ayy dur hemen heyecan yaptırma, daha kesin değilAYyy canım hadi hayırlı ugurlu olsun bakalımm:) Bi hamilemiz daha oldu:)Darısı bizim başımıza
Bu arada bende cok erken test yaptım. İlişkiden 3 gün sonra negatif cıktıDayanamadım napayım. Şimdide batım 19 temmuz olmasına ragmen kasıklarımda ağrı var. Oyle cok şiddetli değil. Daha cok yururken sanki basınç varmıs gibi hissediyorum. yemek ve iştahla ilgili hiçbişey diyemem cunkı orucum ve aksam ne bulsam yıyorum normal olarak. Ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum nedense Umarım hüsran olmam.
canim cok yipratiyorsun kendini kizin var sukur Rabbime eyer bir problemin olsaydi ilk hamileliyin olmazdi demekii sukur Rabbime hersey yolundakinciye Allah Kerimdir verir kizina bir kardes uzulme tamammi uzuldukce cevremizdekileride uzuyoruz unutmayin
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cok belirti aramayin arkadaslar bizim bebisderimiz suprizzz olmali:92:
canım hiç korkma .. benim ilk gebeliğimde 5 haftamda kanamam oldu.. okadar yorulmuştum ki .. ama kaldı yavrum ki öğrenmeden öncede tarlaya bile gittim yani.. maşallah canım benim.. 12 çeşit bende şimdiden liste yaptım haftaya çağıracam iki tarafı beraber.. bakalım.. benim kaynanamında gözleri dönüyor.. aynen seninki gibi oda
ben ilk hamileliğimde 5 gün tutabildim.. ama emzirirken tutamadım.. böbreklerim zorlamış beni .. tabi ozaman bilmiyordum ama meğerse böbreğimde 2,5cm civarı taş varmış.. onun dışında zor değil ilk üç ay bebek zaten kandan besleniyor.. canlar hakkımıza hayırlısı
canım üzülmemek elde değill ama napalımm geldi kır ızılarr çaresi yoj artıkk artık eylülde başlıcam ara verdimmmsaol canımm inşş sizlerden duyarızz
buARADA ben 24 eşimde 24 yaşında mutluyuz ammaa bebişimizz yokk
amin canımm benimde dün geldi kırmızılarr toparlanmamız lazımmm napalım kısmett :26::26:
canım benim çokşkür tabiki..
inşallah olur.. çok istiyorum allah biliyor.. yeni bir heyecana ihtiyacımız var evde.. çok büyük sorunlar yaşadık.. unutmaya çalışıyoruz.. evimize ailemize tutunmaya çalıştık tutundukta ama unutulmuyor.. işte.. neyse.. bakalım.. eğer olursa inşallah.. çok iyi olacak.. hayırlısıyla tabi..
aynen aynen:26:
inşallah hamileyizdir
ayy dur hemen heyecan yaptırma, daha kesin değil
senin test baya bi erken olmuş, 3 günde hamilelik olduğu nerde görülmüş
inşallah hüsran olmaz, hepimiz sevinirz canım, hayırlısı...
ben kacar kizlar gidip banyo yapicam... esimide coooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ozluyorum o yok yanimda diye bebisi bile dusunmez oldum ozlem boyle iste yakip kavurur insani bu 9 gunum tez gitsede esime kavussam Allahin izniyle opuldunuz hepiniz yine gelirim by by
bana folik asit vermedi gidip eczaneden alsammı?[/QUOTE .!.:alabilirsin canım bildiğin vitamin ilacı zaten yinede eczaneciyede danışabilirsin
ben kacar kizlar gidip banyo yapicam... esimide coooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ozluyorum o yok yanimda diye bebisi bile dusunmez oldum ozlem boyle iste yakip kavurur insani bu 9 gunum tez gitsede esime kavussam Allahin izniyle opuldunuz hepiniz yine gelirim by by
aynen öyle de bugün benden hayır yokişler bana bakıyo ben onlara inş gelecek ay bebişlerimize kavuşuruz
tünaydın,
aman diyim kızlar bu kadar gerilmeyin, buket_asude tabi ki sıkılma yapma etme demek kolay gibi geliyo olabilir ama düşün ki en azından bir kızın var, olmayanları düşün, şükret. ne kadar çok istiyo olsan da önce sakin relax hale getir kendini, zaten bu konuya fazla takılırsak bebekler nazlı, gergin insan göbişi istemiyo gelmiyolar :) o yüzden önce sakin olcaz, sonra hakkımızda hayırlısını dileyip çalışcaz.... bakalım Meylam neyler dimi?
daha önce de söylediğim gibi, 32 yaşındayım, çocukken ne olcaksın sorusuna anne olcam diyen biriyim; ta üniversitede bi araştırma yapılıyodu ne yapmadan ölmek istemezsiniz diye sormuşlardı, anne olmadan ölmek istemiyorum demiştim ama 31 yaşında evlendim hiç korunmadım henüz hamile değilim. Sinirli, gergin ya da buna takılarak hayatı kendime ve etrafıma olduğundan zor hale getirmeye hakkım yokmuş gibi geliyor bana. Bununla birlikte kendimi dünyanın en şanslı insanlarından biri olarak görüyorum, mükemmele yakın bi bi yarim var, çok şükür.
Yabbim kimseyi evlatsızlıkla imtahan etmesin ancak herşey insanlar için bunu da aklımızdan çıkarmamak lazım.
İçinde bulunduğumuz ayda Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah. her iftar kendimle birlikte burda bulunan herkes için de bebek diliyorum rabbimden iftar duasında....
inşşş canım....
çok büyük hayal kırılığıı inanki ilk kahve leke geldi yok dedimm biraz daha geldi adetim kesik kesikk gene yo dedim insan nası umut bağşıyoo devamı geldiii tabii sonraa hayırlısı olsun bizim için ben çatlatmayla olduum için baya bi zahmetli ve masraflı oluyo allaha şükür durumuz ii ama boşa gittimi insan çok üzülüyooo ben ilk başş yumoş geliştşiricii iğne vurdum göbişimden (merional)sonra çatlatma tabi yumoş takibi git gel sonu hüsrann eşimin bile gözleri dolduu allahımm bizimde göbişlerimizii doldursunn artık ne diyimm
AYY ben cok tez canıyım yaa:) Cıkmayacagını biliyorum ama engel olamadım kendimeBende seninki gibi silik çizgi çıksa tum akrabalrıma haber verirdim. İşten izin alır Kayseriye giderdim annemlerin yanına:) Neyse onlar haftaya yanıma geliyorlar. o zamana kadar netleşir benimkide
deme öyle canım yaa, bu belirtiler kişiye göre değişirHamilelik belirtilerini okudukca umutlarım iyice suya düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?