Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

canım geçmiş olsun göğsünü ihmal etme.Ama umarım nedeni bebiştir.Allah gönlüne göre versin.Bende karın bbölgeme dokunduğumda tuhaf bi gıdıklanma oluyo çok hassaslaştı sanki.

inşallah canım inşallah

ben de 29 yaşındayım
dua edicem senin için, herşey çok güzel olur inşallah, Rabbim bütün sıkıntılarını alsın, herşey gönlüne göre olsun

iyi düşünün iyi olsun,sıkıntılar gelip geçici inşallah düzelir.

saolun kızlar ya inşallah hamleyimdir.. inşalalh düzelir herşey.. bendede kaşıntı var niye acaba diyorum..
ya bişey ler var yada kendimizi olsun diye okadar şartlıyoruz ki vuçutta tepki veriyor

AYyy canım hadi hayırlı ugurlu olsun bakalımm:) Bi hamilemiz daha oldu:) Darısı bizim başımıza
Bu arada bende cok erken test yaptım. İlişkiden 3 gün sonra negatif cıktı Dayanamadım napayım. Şimdide batım 19 temmuz olmasına ragmen kasıklarımda ağrı var. Oyle cok şiddetli değil. Daha cok yururken sanki basınç varmıs gibi hissediyorum. yemek ve iştahla ilgili hiçbişey diyemem cunkı orucum ve aksam ne bulsam yıyorum normal olarak. Ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum nedenseUmarım hüsran olmam.

canim cok yipratiyorsun kendini kizin var sukur Rabbime eyer bir problemin olsaydi ilk hamileliyin olmazdi demekii sukur Rabbime hersey yolunda kinciye Allah Kerimdir verir kizina bir kardes uzulme tamammi uzuldukce cevremizdekileride uzuyoruz unutmayin
saol canım benim elimde değil.. dün hiç uyumadım.. kimseyede bişey diyemedim.. canım çok acıdı. iyi olacak inşallah herşey
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım geçmiş olsun göğsünü ihmal etme.Ama umarım nedeni bebiştir.Allah gönlüne göre versin.Bende karın bbölgeme dokunduğumda tuhaf bi gıdıklanma oluyo çok hassaslaştı sanki.
cok belirti aramayin arkadaslar bizim bebisderimiz suprizzz olmali:92:

saol canım benim elimde değil.. dün hiç uyumadım.. kimseyede bişey diyemedim.. canım çok acıdı. iyi olacak inşallah herşey

3 gunluk yalan dunya canim ne sevdiklerimize nede kendimize hayati zehir etmenin bir anlami yok aldigimiz her nefese sukredelim sevelim sevilelimhamis olalim

aynen aynen benim sütyen de isyan edecek artık yeter ya taşıyamıyorum bu ne diye inşallah hamilesindir,hamileyizdir:) ama değilsek bile ümitsizlik yok devam.
aynen aynen:26:
inşallah hamileyizdir

ayy dur hemen heyecan yaptırma, daha kesin değil
senin test baya bi erken olmuş, 3 günde hamilelik olduğu nerde görülmüş
inşallah hüsran olmaz, hepimiz sevinirz canım, hayırlısı...

canım benim çokşkür tabiki..
inşallah olur.. çok istiyorum allah biliyor.. yeni bir heyecana ihtiyacımız var evde.. çok büyük sorunlar yaşadık.. unutmaya çalışıyoruz.. evimize ailemize tutunmaya çalıştık tutundukta ama unutulmuyor.. işte.. neyse.. bakalım.. eğer olursa inşallah.. çok iyi olacak.. hayırlısıyla tabi..

Bende bağa gittim hemde ağaçlara tırmanıp meyve topladım Ama olmaz bişey yaaaaa:) Benim güçlü bi yapım var. Hareketten falan etkilenmem. Calışırım rahat rahat ama cabuk alerji olurum. Cabuk usuturum bunlara dikkat edersem sıkıntım kalmaz heralde.

aynen öyle de bugün benden hayır yok işler bana bakıyo ben onlara inş gelecek ay bebişlerimize kavuşuruz

ben kacar kizlar gidip banyo yapicam... esimide coooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ozluyorum o yok yanimda diye bebisi bile dusunmez oldum ozlem boyle iste yakip kavurur insani bu 9 gunum tez gitsede esime kavussam Allahin izniyle opuldunuz hepiniz yine gelirim by by

inş gönlüne göre olur,meleğin tüm huzuruyla ve bereketiyle gelir.mübarek ayda allah herkezin dualarını kabul etsin..huzursuzluk çok kötü birşey umarım atlatır herşeyi geride bırakırsınız..

AYY ben cok tez canıyım yaa:) Cıkmayacagını biliyorum ama engel olamadım kendime Bende seninki gibi silik çizgi çıksa tum akrabalrıma haber verirdim. İşten izin alır Kayseriye giderdim annemlerin yanına:)Neyse onlar haftaya yanıma geliyorlar. o zamana kadar netleşir benimkide

Allah kavustursun zordur yaa eşini beklemek Allah sabır versin canım

olsun arada özlemek güzeldir önce eşine sonrada o hasretle bebişine kavuşursun inş bende kaçar atıcaklar yoksa işten :))

aynen öyle de bugün benden hayır yok işler bana bakıyo ben onlara inş gelecek ay bebişlerimize kavuşuruz

inşşş canım....
çok büyük hayal kırılığıı inanki ilk kahve leke geldi yok dedimm biraz daha geldi adetim kesik kesikk gene yo dedim insan nası umut bağşıyoo devamı geldiii tabii sonraa hayırlısı olsun bizim için ben çatlatmayla olduum için baya bi zahmetli ve masraflı oluyo allaha şükür durumuz ii ama boşa gittimi insan çok üzülüyooo ben ilk başş yumoş geliştşiricii iğne vurdum göbişimden (merional)sonra çatlatma tabi yumoş takibi git gel sonu hüsrann eşimin bile gözleri dolduu allahımm bizimde göbişlerimizii doldursunn artık ne diyimm

tünaydın,

aman diyim kızlar bu kadar gerilmeyin, buket_asude tabi ki sıkılma yapma etme demek kolay gibi geliyo olabilir ama düşün ki en azından bir kızın var, olmayanları düşün, şükret. ne kadar çok istiyo olsan da önce sakin relax hale getir kendini, zaten bu konuya fazla takılırsak bebekler nazlı, gergin insan göbişi istemiyo gelmiyolar :) o yüzden önce sakin olcaz, sonra hakkımızda hayırlısını dileyip çalışcaz.... bakalım Meylam neyler dimi?

daha önce de söylediğim gibi, 32 yaşındayım, çocukken ne olcaksın sorusuna anne olcam diyen biriyim; ta üniversitede bi araştırma yapılıyodu ne yapmadan ölmek istemezsiniz diye sormuşlardı, anne olmadan ölmek istemiyorum demiştim ama 31 yaşında evlendim hiç korunmadım henüz hamile değilim. Sinirli, gergin ya da buna takılarak hayatı kendime ve etrafıma olduğundan zor hale getirmeye hakkım yokmuş gibi geliyor bana. Bununla birlikte kendimi dünyanın en şanslı insanlarından biri olarak görüyorum, mükemmele yakın bi bi yarim var, çok şükür.

Yabbim kimseyi evlatsızlıkla imtahan etmesin ancak herşey insanlar için bunu da aklımızdan çıkarmamak lazım.

İçinde bulunduğumuz ayda Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah. her iftar kendimle birlikte burda bulunan herkes için de bebek diliyorum rabbimden iftar duasında....

ne kadar güzel söylemişssin ablacımmm hepimiz için hayırlısı inşş rabbim dualrımızı kabul etsinnn...

Caniimmm kiyamaam yaaadaha cook gencsiniz rabbim saglikli hayirli evlatlar versin insaallahhh

hahaha bütün memleketi ayağa kaldırırsın yani
ben daha kimseye annemlere fln söylemedim, kalp atışını duyaana kadar da söyleme niyetim yok

Hamilelik belirtilerini okudukca umutlarım iyice suya düştü
deme öyle canım yaa, bu belirtiler kişiye göre değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…