Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Caniimmm kiyamaam yaaadaha cook gencsiniz rabbim saglikli hayirli evlatlar versin insaallahhh

evettt nasip olcakk bi gün ama yıllar sürmesin allahımm nasıl sabrediyolarmışş bilmiyorumm...
genç ve sabırsızz canım eşimede üzlüyorumm inşş canım allahımm görüyoo ve bizi sınıyoo isyan etmek değil sabredicezzz napalım..
kaynoş un dediği gibii rabbim bazısını evlatla bazını evlatsız sınıyoo... hayırlı zamanı bekliyoo diee gerçektenden öylee

aynen alerjim varki kızıma geçti ve inanlmaz iltihap problemim var hiç geçmiyor hiç.. sen rahat ol.. rabbime emanet et yeter..
inş gönlüne göre olur,meleğin tüm huzuruyla ve bereketiyle gelir.mübarek ayda allah herkezin dualarını kabul etsin..huzursuzluk çok kötü birşey umarım atlatır herşeyi geride bırakırsınız..
amin canım benim amin çok saol...
canım çok saol yazdıkların için.. hep allaha bıraktım kendimi .. sanırım bu ara çok gerildim.. korkuyorum huzursuzlukları tekrar yaşamaktan... belkide çare gibi geldiği için sıkıntıya girdim bukadar düne kadar çok sakindim sabah bi panik buldum kendimi..
ne bileyim allaha emanet..
aslında birazda kendime kızıyorum .. kızım olduktan sonra çok istedim bi tane daha olsun.. ama kpss atama derken 2 yıl erteledim.. sonrada böle işte.. iş oldu .. ama bir buçuk yıldır bekliyorum... bide eşimde fmf var çocuk olmama ihtimali varya korkuyorumda gciktikçe olmazsa diye ne bileyim.. işte insan hali tevekkül edemiyoruz tam olarak

canım sıkmayın canınızı her evde olabilecek şeyler bide sen şuan hassassın ondan eşinde geriliyordur. herşey gönlünüzce olsun

ay canım benimde geçen hafta yoktu 2 gün yok bi gün geliyodu o bile zordu Allah kavuştursun :13:. sercem kuzum bu arada bende hiç belirti yok sende var mı belirti falan

Allah kavustursun zordur yaa eşini beklemek Allah sabır versin canım
amin sagsalim gelsinde beklerim gomerim kalbime ozlemimi gelisini beklerim dort gozle
olsun arada özlemek güzeldir önce eşine sonrada o hasretle bebişine kavuşursun inş bende kaçar atıcaklar yoksa işten :))
ama ben onsuz yapamiyorum amin canim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
uzulme tatlim anliyorum bende 1 yildir heray husrana ugradim defalarca agladim esimle bile tartisdim onu aciladim neden olmuyor diye ama care ancak Allah dan gelir Allahinda izniyle bizimde yavrumuz olacak
sagol canim belirti yok ama akinti var herzamanki gibi kismet artik sende varmi belirti filan ha birde belimde agrimaya basladi

ben de de yok şimdilik bi şey, hayırlısı diyelim. ama daha çok var ya bence erken daha; yada herkese göre farklılık gösteriyor ya ondan da olabilir yani inşallah ondandır

canım çok saol yazdıkların için.. hep allaha bıraktım kendimi .. sanırım bu ara çok gerildim.. korkuyorum huzursuzlukları tekrar yaşamaktan... belkide çare gibi geldiği için sıkıntıya girdim bukadar düne kadar çok sakindim sabah bi panik buldum kendimi..
ne bileyim allaha emanet..
aslında birazda kendime kızıyorum .. kızım olduktan sonra çok istedim bi tane daha olsun.. ama kpss atama derken 2 yıl erteledim.. sonrada böle işte.. iş oldu .. ama bir buçuk yıldır bekliyorum... bide eşimde fmf var çocuk olmama ihtimali varya korkuyorumda gciktikçe olmazsa diye ne bileyim.. işte insan hali tevekkül edemiyoruz tam olarak[/QUOTE]

yerinde olsam bir evladına tutunur dua ederdim hiç anneliği tadamayanlar var Allah'ım inşallah vakti geldiğinde ona bir kardeş nasip eder :)

keşke bu yazıyı 1 saat önce yazsaydın :26: niyetlenmediğim için çok üzüldüm şimdi. Ben niyetlenmek istiyordum, kendimi kötü hissetmedim çünkü 2 gündür ama çevremde herkes sen tutma fln deyince...
Yarın kesin tutucam ama:26: İnşallah yani.
Çok teşekkürler [/QUOTE]

Canım ben de yeni görmüştüm rica ederim.Etraf her konu ile ilgili yorum yapmasa çatlar aldırma sen kalbine bak o ne diyorsa en dogrusu odur

Canım ben de yeni görmüştüm rica ederim.Etraf her konu ile ilgili yorum yapmasa çatlar aldırma sen kalbine bak o ne diyorsa en dogrusu odur
haklısın, kalbim kesinlikle tutmalısın diyor Mide bulantıların başlayana kadar tutmalısın diyor
Sanki bugün tutmadım da çok bişey mi yedim, yoo Sadece su içtim işte:26:
Allah'ım affetsin bugün beni, ramazandan sonra kaza edicem bugünü...

Son düzenleme:

Amin insaallah canim :) bir gun o kadar sorun olmaz insaallah Rabbim affetsin. Şevval de tutarsin nasipse bayramdan sonra alti gun var ya zaten ben kizimada kalbim oyle dedigi icin iki yasina kadar sekerli hicbirsey vermedim. Neler dediler inanamazsin. :))) Rabbim bilir

merhaba kızlar
temmuzdan umudum yok en son kistim wardı ama inşallah hepimize kısmet olur
merhaba
Allahtan ümit kesilmezmiş, hayırlısı olsun inşallah.
Geçmiş olsun, kist için soğan kürünü araştırdınız mı?

Benim kv şimdiden bebeğime şerbet verme planları yapıyor çok çatışıcaz gibi geliyor bana :26:

Dün bir arkadaşımla sohbet ediyorduk (çocuk istemeyen bir arkadaşım) eşi ilişki sonrasında bu ay hamile kalabilirsin dikkat edemedim sanırım kaçtı demiş. Diyor ki inanır kısın 2 gün midem bulandı başım döndü hamile modunda gezdim 2 gün sonra eşşi şaka yaptım demiş de öyle geçti belirtiler diyor. Bizim çocuk isterken ve direk çalışma yaparken belirtileri yaşamamız çoık normalmiş dedim. Düşünsenize çocuk istemeyen birinin vücudu bile aynı tepkiyi veriyor otomatik hamileyim düşüncesi. Biz ne yapalım o zaman diymi. Şaka bir yana ben ilk denemede hamile kalırım diye düşünenlerdendim. Güya çok dikkat ediyoruzda korunuyoruzda ondan olmuyor bebek. Öyle değilmiş işte ha deyince olmuyor. Birde doktor stres çok etkili dedi o nedenle çok düşünmemeye çalışıyorum. hayırlısı olsun herkes için

aynen tatlım bi gördüm eşim uyuyordu başladım ağlamaya Henüz tedavi görmedim bir ara gitmiştim dr.normal demişti ama çocuk için gitmemiştim.yazık ya eşlerimizde öyle moral vermek için çaktırmıyo benimki ama içten içe üzülüyor Allahım tez vakitte bizleride muradımıza erdirsin Adetim biter bitmez dr.gitcem...

allah razı olsun..rabbim hiç birimizi bebeişsiz bırakmasın.ama sakin olamıyorum istesemde olamıyorum.bu ay kendime söz vermiştim adete yakın araştırıp hiç bişey yapmıcaktımmmmm Ama nerde 10 gün kala oram da şu avr buram şu var hemen dinlemeler başladı bende ve bugün malesefff kırmızılar geldiiiii

inşş canımmm .. çok üzülüyo ama çaktırmıyoo iştee benle uğraşıyooo hepp napalım kısmet allah isterse olcak dedii dün hemende pes ettin dedim başladım ağlamayaa hemen nie alınıyon pamuğum dediiii amaa tutamıyomm kii kendimiii ooff yaaa olana kadarr çekçezz napalımm ne çektikk beeeee vallaaa allah yardımcımız olsunnsenin içinde hayılrı olsun canımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…