Caniimmm kiyamaam yaaadaha cook gencsiniz rabbim saglikli hayirli evlatlar versin insaallahhh
aynen alerjim varki kızıma geçti ve inanlmaz iltihap problemim var hiç geçmiyor hiç.. sen rahat ol.. rabbime emanet et yeter..Bende bağa gittim hemde ağaçlara tırmanıp meyve topladımAma olmaz bişey yaaaaa:) Benim güçlü bi yapım var. Hareketten falan etkilenmem. Calışırım rahat rahat ama cabuk alerji olurum. Cabuk usuturum bunlara dikkat edersem sıkıntım kalmaz heralde.
amin canım benim amin çok saol...inş gönlüne göre olur,meleğin tüm huzuruyla ve bereketiyle gelir.mübarek ayda allah herkezin dualarını kabul etsin..huzursuzluk çok kötü birşey umarım atlatır herşeyi geride bırakırsınız..
canım çok saol yazdıkların için.. hep allaha bıraktım kendimi .. sanırım bu ara çok gerildim.. korkuyorum huzursuzlukları tekrar yaşamaktan... belkide çare gibi geldiği için sıkıntıya girdim bukadar düne kadar çok sakindim sabah bi panik buldum kendimi..tünaydın,
aman diyim kızlar bu kadar gerilmeyin, buket_asude tabi ki sıkılma yapma etme demek kolay gibi geliyo olabilir ama düşün ki en azından bir kızın var, olmayanları düşün, şükret. ne kadar çok istiyo olsan da önce sakin relax hale getir kendini, zaten bu konuya fazla takılırsak bebekler nazlı, gergin insan göbişi istemiyo gelmiyolar :) o yüzden önce sakin olcaz, sonra hakkımızda hayırlısını dileyip çalışcaz.... bakalım Meylam neyler dimi?
daha önce de söylediğim gibi, 32 yaşındayım, çocukken ne olcaksın sorusuna anne olcam diyen biriyim; ta üniversitede bi araştırma yapılıyodu ne yapmadan ölmek istemezsiniz diye sormuşlardı, anne olmadan ölmek istemiyorum demiştim ama 31 yaşında evlendim hiç korunmadım henüz hamile değilim. Sinirli, gergin ya da buna takılarak hayatı kendime ve etrafıma olduğundan zor hale getirmeye hakkım yokmuş gibi geliyor bana. Bununla birlikte kendimi dünyanın en şanslı insanlarından biri olarak görüyorum, mükemmele yakın bi bi yarim var, çok şükür.
Yabbim kimseyi evlatsızlıkla imtahan etmesin ancak herşey insanlar için bunu da aklımızdan çıkarmamak lazım.
İçinde bulunduğumuz ayda Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah. her iftar kendimle birlikte burda bulunan herkes için de bebek diliyorum rabbimden iftar duasında....
canım sıkmayın canınızı her evde olabilecek şeyler bide sen şuan hassassın ondan eşinde geriliyordur. herşey gönlünüzce olsunbuarada.. ya bende yazacam..
ben 29 eşim 34 yaşında.. aaa bide kızım var oda 3 yaşında..
içim sıkılıyor.. hissediyorum sanki bebişim yok orda.. ağlayasım var şöyle tepine tepine.. ama RABBİME emanet.. herşey...
duada elim..
eşimlede sıkıntılar var zaten.. acaba diyorum.. gerçi bebek unutturacak gibi herşeyi ama ya düzelmezse.. dua edin bana olurmu çok dardayım..
ben kacar kizlar gidip banyo yapicam... esimide coooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ozluyorum o yok yanimda diye bebisi bile dusunmez oldum ozlem boyle iste yakip kavurur insani bu 9 gunum tez gitsede esime kavussam Allahin izniyle opuldunuz hepiniz yine gelirim by by
ay canım benimde geçen hafta yoktu 2 gün yok bi gün geliyodu o bile zordu Allah kavuştursun :13:. sercem kuzum bu arada bende hiç belirti yok sende var mı belirti falan
bizim batlar aynıydı galiba, belirti için biraz erken değil mi tatlım?[/QUOT
evet aynıydı canım ama kızlar batlar 19-23 belirtiler göğüslerde hassasiyet falan yazmışlar kendimden şüphelendim
amin sagsalim gelsinde beklerim gomerim kalbime ozlemimi gelisini beklerim dort gozleAllah kavustursun zordur yaa eşini beklemek Allah sabır versin canım
ama ben onsuz yapamiyorum amin canim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnolsun arada özlemek güzeldirönce eşine sonrada o hasretle bebişine kavuşursun inş bende kaçar atıcaklar yoksa işten :))
uzulme tatlim anliyorum bende 1 yildir heray husrana ugradim defalarca agladim esimle bile tartisdim onu aciladim neden olmuyor diye ama care ancak Allah dan gelir Allahinda izniyle bizimde yavrumuz olacakinşşş canım....
çok büyük hayal kırılığıı inanki ilk kahve leke geldi yok dedimm biraz daha geldi adetim kesik kesikk gene yo dedim insan nası umut bağşıyoo devamı geldiii tabii sonraa hayırlısı olsun bizim için ben çatlatmayla olduum için baya bi zahmetli ve masraflı oluyo allaha şükür durumuz ii ama boşa gittimi insan çok üzülüyooo ben ilk başş yumoş geliştşiricii iğne vurdum göbişimden (merional)sonra çatlatma tabi yumoş takibi git gel sonu hüsrann eşimin bile gözleri dolduu allahımm bizimde göbişlerimizii doldursunn artık ne diyimm
sagol canim belirti yok ama akinti var herzamanki gibi kismet artik sende varmi belirti filan ha birde belimde agrimaya basladicanım sıkmayın canınızı her evde olabilecek şeyler bide sen şuan hassassın ondan eşinde geriliyordur. herşey gönlünüzce olsun
ay canım benimde geçen hafta yoktu 2 gün yok bi gün geliyodu o bile zordu Allah kavuştursun :13:. sercem kuzum bu arada bende hiç belirti yok sende var mı belirti falan
bizim batlar aynıydı galiba, belirti için biraz erken değil mi tatlım?[/QUOT
evet aynıydı canım ama kızlar batlar 19-23 belirtiler göğüslerde hassasiyet falan yazmışlar kendimden şüphelendim
haklısın, kalbim kesinlikle tutmalısın diyorCanım ben de yeni görmüştüm rica ederim.Etraf her konu ile ilgili yorum yapmasa çatlar aldırma sen kalbine bak o ne diyorsa en dogrusu odur
haklısın, kalbim kesinlikle tutmalısın diyorMide bulantıların başlayana kadar tutmalısın diyor
Sanki bugün tutmadım da çok bişey mi yedim, yooSadece su içtim işte:26:
Allah'ım affetsin bugün beni, ramazandan sonra kaza edicem bugünü...
merhabamerhaba kızlar
temmuzdan umudum yok en son kistim wardı ama inşallah hepimize kısmet olur
Benim kv şimdiden bebeğime şerbet verme planları yapıyorAmin insaallah canim :) bir gun o kadar sorun olmaz insaallah Rabbim affetsin. Şevval de tutarsin nasipse bayramdan sonra alti gun var ya zatenben kizimada kalbim oyle dedigi icin iki yasina kadar sekerli hicbirsey vermedim. Neler dediler inanamazsin. :))) Rabbim bilir
inşşş canım....
çok büyük hayal kırılığıı inanki ilk kahve leke geldi yok dedimm biraz daha geldi adetim kesik kesikk gene yo dedim insan nası umut bağşıyoo devamı geldiii tabii sonraa hayırlısı olsun bizim için ben çatlatmayla olduum için baya bi zahmetli ve masraflı oluyo allaha şükür durumuz ii ama boşa gittimi insan çok üzülüyooo ben ilk başş yumoş geliştşiricii iğne vurdum göbişimden (merional)sonra çatlatma tabi yumoş takibi git gel sonu hüsrann eşimin bile gözleri dolduu allahımm bizimde göbişlerimizii doldursunn artık ne diyimm
tünaydın,
aman diyim kızlar bu kadar gerilmeyin, buket_asude tabi ki sıkılma yapma etme demek kolay gibi geliyo olabilir ama düşün ki en azından bir kızın var, olmayanları düşün, şükret. Ne kadar çok istiyo olsan da önce sakin relax hale getir kendini, zaten bu konuya fazla takılırsak bebekler nazlı, gergin insan göbişi istemiyo gelmiyolar :) o yüzden önce sakin olcaz, sonra hakkımızda hayırlısını dileyip çalışcaz.... Bakalım meylam neyler dimi?
Daha önce de söylediğim gibi, 32 yaşındayım, çocukken ne olcaksın sorusuna anne olcam diyen biriyim; ta üniversitede bi araştırma yapılıyodu ne yapmadan ölmek istemezsiniz diye sormuşlardı, anne olmadan ölmek istemiyorum demiştim ama 31 yaşında evlendim hiç korunmadım henüz hamile değilim. Sinirli, gergin ya da buna takılarak hayatı kendime ve etrafıma olduğundan zor hale getirmeye hakkım yokmuş gibi geliyor bana. Bununla birlikte kendimi dünyanın en şanslı insanlarından biri olarak görüyorum, mükemmele yakın bi bi yarim var, çok şükür.
Yabbim kimseyi evlatsızlıkla imtahan etmesin ancak herşey insanlar için bunu da aklımızdan çıkarmamak lazım.
Içinde bulunduğumuz ayda rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah. Her iftar kendimle birlikte burda bulunan herkes için de bebek diliyorum rabbimden iftar duasında....
aynen tatlım bi gördüm eşim uyuyordu başladım ağlamayaHenüz tedavi görmedim bir ara gitmiştim dr.normal demişti ama çocuk için gitmemiştim.yazık ya eşlerimizde öyle moral vermek için çaktırmıyo benimki ama içten içe üzülüyor Allahım tez vakitte bizleride muradımıza erdirsin Adetim biter bitmez dr.gitcem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?