Kızlaaar ayın 15inde batım ama şimdi gebelik testi yapsam bellimidirki?:26:
benimkide 19 unda ben bu akşam yapcam meselaBir an önce öğrenmem lazım yaa
canım genel de 2 gün kala yapıyolar en erkenammaa bilmem ki gene
kızlaaar ayın 15inde batım ama şimdi gebelik testi yapsam bellimidirki?:26:
Öğrenebilsek tamam da
Biyerde eğer hamileyseniz göğüs ucunuz pürüzsüz olur değilseniz böyle küçük küçük kabarcıklar olur yazıyodu hamile olanlar doğrumu???
Lütfen reglinin geçmesini bekle, sonucu hüsran olcak yapma...
merhaba
Allahtan ümit kesilmezmiş, hayırlısı olsun inşallah.
Geçmiş olsun, kist için soğan kürünü araştırdınız mı?
Benim kv şimdiden bebeğime şerbet verme planları yapıyorçok çatışıcaz gibi geliyor bana :26:
merhaba
Allahtan ümit kesilmezmiş, hayırlısı olsun inşallah.
Geçmiş olsun, kist için soğan kürünü araştırdınız mı?
Benim kv şimdiden bebeğime şerbet verme planları yapıyorçok çatışıcaz gibi geliyor bana :26:
sanırım yanlış anlaşıldım.. şkürler olsun bir evladım var dünya tatlısı.. evet çok istiyorum ikinci olsun ama sadece istiyorum hırs değil benimki.. kızım yanlız olmasın bende yeniden anne olayım iye.. ve önce hep evladı olmayanlara dua ediyorum.. inşallah hepimiz en kısa zamanda alıcaz yavrularımızı kucağımızayerinde olsam bir evladına tutunur dua ederdim hiç anneliği tadamayanlar var Allah'ım inşallah vakti geldiğinde ona bir kardeş nasip eder :)
tşk ederim
soğan kürünü biliyorum ama hiç yapmamıştım kisttim olmadığı için
kistim bu aralar oluştu we bende eskisi kadar stress kalmadı oluruna bıraktım artık napimm dr aşılama yapalım dio bakalım kısmet
canım çok erken test için yaptın mı bak merak ettim şimdibenimkide 19 unda ben bu akşam yapcam meselaBir an önce öğrenmem lazım yaa
Arkadaslar adetim gelmeden 3-4 gun kadar önceydi galiba o zaman 25-30 liralik predictor bana hamilesin dedi. Halbuki adete bir hafta kala baslamistik henuz ve yumurtlama donemim de degildi. O ay geldi kırmızı lar. Bir sonraki ay iki gun gecmisti gunum ve bes liralik paketinde iki kartus olan bir test hamilesin dedignde hamileydim.
Ozetle gunu gelmeden ckan cift cizgiler siz mutlu etmez sadece stresinizi arttirir paraniza kiyar. Sabrin sonu insaallah selamettir Mevla gorelim neyler neylerse muhakkak guzel eyler. Kul onun, (c.c) kimin gobusunu isterse ona konduruverir. Namazla duayla ve sabirla istemesini bilelim yeter ki. Cansinz cann kocamaaaaan opuldunuz :)
canım çok erken test için yaptın mı bak merak ettim şimdi
aynen canım dua ile Allah ne zman nasip etmişse ama insanoğlu sabırsızlanıyor işte herşeyin hayırlısı
günaaaaaaaaayyyyydddddddııııııııınnnn kızlaaaaarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?