Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

benimkide 19 unda ben bu akşam yapcam mesela Bir an önce öğrenmem lazım yaa

Öğrenebilsek tamam da

canım genel de 2 gün kala yapıyolar en erken ammaa bilmem ki gene

Biyerde eğer hamileyseniz göğüs ucunuz pürüzsüz olur değilseniz böyle küçük küçük kabarcıklar olur yazıyodu hamile olanlar doğrumu???

Kızlaaar ayın 15inde batım ama şimdi gebelik testi yapsam bellimidirki?:26:

tavsiye etmem yapmanı çünkü ben 5 gün kala yaptım sonuç tabi ki de negatif yapıp da moralini bozma derim ben.
13 temmuza kadar sabredicem dün göğüslerim çok acımaya başladı özellikle uç kısmı valla herşey belirti gibi gelmeye başlıyor insana belli bir süre sonra:18::18::18: biz taktıkça da olmuyor.

Öğrenebilsek tamam da

Biyerde eğer hamileyseniz göğüs ucunuz pürüzsüz olur değilseniz böyle küçük küçük kabarcıklar olur yazıyodu hamile olanlar doğrumu???

Doğruuuuuuuuuuuuu, 1 de bende hapşurma ve azıcık burun tıkanıklığı oldu ama anlık oldu bunlar, yaaz nezlesi sandım değilmiş, bebişmiş.

Oooy oy kvni birak kızı m daha bir yasinda yktu babam sobiyet vermeye kalkti verdirmedim tabii kotu oldum ne olurmus baba hatiriymis baba dedim ya sobiyet bu ben daha seker vermedim cocuga kaldirir mi onun bedeni? Bisi olmaz! Galip geldim neyse ki ama brnmdan da geldi hala ara ara kafama kakar :))))) Anne kimse patron odur kardesim gerisi figuran baba haric

Arkadaslar adetim gelmeden 3-4 gun kadar önceydi galiba o zaman 25-30 liralik predictor bana hamilesin dedi. Halbuki adete bir hafta kala baslamistik henuz ve yumurtlama donemim de degildi. O ay geldi kırmızı lar. Bir sonraki ay iki gun gecmisti gunum ve bes liralik paketinde iki kartus olan bir test hamilesin dedignde hamileydim.
Ozetle gunu gelmeden ckan cift cizgiler siz mutlu etmez sadece stresinizi arttirir paraniza kiyar. Sabrin sonu insaallah selamettir Mevla gorelim neyler neylerse muhakkak guzel eyler. Kul onun, (c.c) kimin gobusunu isterse ona konduruverir. Namazla duayla ve sabirla istemesini bilelim yeter ki. Cansinz cann kocamaaaaan opuldunuz :)

Tamam yapmıcam zaten şurda ayın 15ine ne kaldı Gerçi hamilelik yönünde hiçbir belirtim de yok niye bu kadar umutluyum bilmiyorum Bu ay ovulasyon testiyle deneme yaptık ondan herhalde kendimi belirtisi olmayan hamilelerden olabileceğime inandırdım(öyle hamileler var mı ondan da emin değilim ya neyse)

tşk ederim
soğan kürünü biliyorum ama hiç yapmamıştım kisttim olmadığı için
kistim bu aralar oluştu we bende eskisi kadar stress kalmadı oluruna bıraktım artık napimm dr aşılama yapalım dio bakalım kısmet

yerinde olsam bir evladına tutunur dua ederdim hiç anneliği tadamayanlar var Allah'ım inşallah vakti geldiğinde ona bir kardeş nasip eder :)
sanırım yanlış anlaşıldım.. şkürler olsun bir evladım var dünya tatlısı.. evet çok istiyorum ikinci olsun ama sadece istiyorum hırs değil benimki.. kızım yanlız olmasın bende yeniden anne olayım iye.. ve önce hep evladı olmayanlara dua ediyorum.. inşallah hepimiz en kısa zamanda alıcaz yavrularımızı kucağımıza

ggeçmiş olsun canım.. soğan kürüğü bende deneyecektim ama tansiyonum hep düşük iyice fena olurum diye korktum.. hayırlısı olsun inxşallah senin içinde .. bakalım belki gerek kalmaz aşılamaya.. ha ..

benimkide 19 unda ben bu akşam yapcam mesela Bir an önce öğrenmem lazım yaa
canım çok erken test için yaptın mı bak merak ettim şimdi

aynen canım dua ile Allah ne zman nasip etmişse ama insanoğlu sabırsızlanıyor işte herşeyin hayırlısı

canım çok erken test için yaptın mı bak merak ettim şimdi

aynen canım dua ile Allah ne zman nasip etmişse ama insanoğlu sabırsızlanıyor işte herşeyin hayırlısı

Yapmadım canım yaa daha dogrusu yapamaxdım:) Akşam ablamlara davetliydik. Sonrada sahuruda orda yapalım dedik. GEce 3 te döndük eve kısmet işte. Bişeyler engel oluyo demekkiSunun surasında 7 gün var zaten dimi. Haftayayı bekleyeceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…