Gunayyydiiinnnnnnkizlar sahura kalktigimda kahverengi bir akintim oldu bende kirmizilar geldi dedim hazirladim ve ben yemedim nede olsa regl oldum dedim ama kalktim pedim tertemiz hicbirsey yok anlamadim bu ne simdi boyle :26:hem reglim pazar gunuydu annlaamadiimm noldu simdi ya
Yapmadım canım yaa daha dogrusu yapamaxdım:) Akşam ablamlara davetliydik. Sonrada sahuruda orda yapalım dedik. GEce 3 te döndük eve kısmet işte. Bişeyler engel oluyo demekkiSunun surasında 7 gün var zaten dimi. Haftayayı bekleyeceğim artık
canım stresten erken mi geldi acaba belkide . ama inşallah codulunun dediği gibi yerleşme kanamasıdırGunayyydiiinnnnnnkizlar sahura kalktigimda kahverengi bir akintim oldu bende kirmizilar geldi dedim hazirladim ve ben yemedim nede olsa regl oldum dedim ama kalktim pedim tertemiz hicbirsey yok anlamadim bu ne simdi boyle :26:hem reglim pazar gunuydu annlaamadiimm noldu simdi ya
ay kaç aydır sessiz sedasız takip ediyorum burayı :)en sonunda yazdım :) kızlar yardım edinn((((((
Canım sabırlı ol gün içinde adet olmazsan belki yerleşme kanamasıdır
çok tşk ederim cvbın için.Tuhaf ağrılarım var bacaklarım ağrıor bir sağ bir sol karnımda gaz.her defasında adet oldum diye gidiyorum wc ye bişi yok.Kahverengi pıtıraklı kan mıdır nedir bilmiyorum.Çok zor beklemek.Yerleşme kanamasında ağrı oluyor mu ?
çok tşk ederim cvbın için.Tuhaf ağrılarım var bacaklarım ağrıor bir sağ bir sol karnımda gaz.her defasında adet oldum diye gidiyorum wc ye bişi yok.Kahverengi pıtıraklı kan mıdır nedir bilmiyorum.Çok zor beklemek.Yerleşme kanamasında ağrı oluyor mu ?
Günaydın kızlar... Ben regli oldum
kızlar merhaba.Bir sorum olacak sizlere.Son adet tarihim 15 haziran.Korunmasız ilişki yaşadık eşimle yumurtlama günlerinde.Normalde adetim bir kaç gün önce olur hiç ileri atmaz tarih.Bu ay hala olmadım.Dün kahverengi kan gibi bişi geldi ped koydum hiç birşey yok.Sabahta aynı şekilde.Ama aşırı ağrım var aynı adet olacakmısım gibi.Karnım şiş gaz dolu :)dün test yaptım tek çizgi çıktı.Bnm adetim hiç böyle olmazdı.Ağrı başlaığı gibi bir saat içinde kırmızılar gelirdi.Yerleşme kanaması ağrılı olur mu bu kadar aynı adet olmusum gibi.
AYyy canım yerleşme kanaması olmasın seninki :26::26::26::26:
Günaydın kızlar... Ben regli oldum
Çslışmslsr devam o zaman canımmm..Merak etme zamanı değil demekki doğru zamanı bulup gelecek senin bebiş merak etme ve sakın bozma moralini..
Uzulme tatlimcalismalara tam gaz devam gelecek insallahh
iyi yapmışsın cnm bencede bekle bizimde 20 bak bekliyoruz sabırla. yalnız benim bi arakadşım var o bana diyo ki 15 inde yap varsa çıkar kendinin öyle olmuş adete 5-6 gün kala yapmış çıkmış
canım stresten erken mi geldi acaba belkide . ama inşallah codulunun dediği gibi yerleşme kanamasıdır
Gelir inşallah ama fazla rötar yaptı gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?