Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Gunayyydiiinnnnnn kizlar sahura kalktigimda kahverengi bir akintim oldu bende kirmizilar geldi dedim hazirladim ve ben yemedim nede olsa regl oldum dedim ama kalktim pedim tertemiz hicbirsey yok anlamadim bu ne simdi boyle :26:hem reglim pazar gunuydu annlaamadiimm noldu simdi ya

AYyy canım yerleşme kanaması olmasın seninki :26::26::26::26:

iyi yapmışsın cnm bencede bekle bizimde 20 bak bekliyoruz sabırla . yalnız benim bi arakadşım var o bana diyo ki 15 inde yap varsa çıkar kendinin öyle olmuş adete 5-6 gün kala yapmış çıkmış
canım stresten erken mi geldi acaba belkide . ama inşallah codulunun dediği gibi yerleşme kanamasıdır

kızlar merhaba.Bir sorum olacak sizlere.Son adet tarihim 15 haziran.Korunmasız ilişki yaşadık eşimle yumurtlama günlerinde.Normalde adetim bir kaç gün önce olur hiç ileri atmaz tarih.Bu ay hala olmadım.Dün kahverengi kan gibi bişi geldi ped koydum hiç birşey yok.Sabahta aynı şekilde.Ama aşırı ağrım var aynı adet olacakmısım gibi.Karnım şiş gaz dolu :)dün test yaptım tek çizgi çıktı.Bnm adetim hiç böyle olmazdı.Ağrı başlaığı gibi bir saat içinde kırmızılar gelirdi.Yerleşme kanaması ağrılı olur mu bu kadar aynı adet olmusum gibi.

Canım sabırlı ol gün içinde adet olmazsan belki yerleşme kanamasıdır

çok tşk ederim cvbın için.Tuhaf ağrılarım var bacaklarım ağrıor bir sağ bir sol karnımda gaz.her defasında adet oldum diye gidiyorum wc ye bişi yok.Kahverengi pıtıraklı kan mıdır nedir bilmiyorum.Çok zor beklemek.Yerleşme kanamasında ağrı oluyor mu ?

Ben hiç hamile kalmadığım için biraz araştırarak cevap veriyorum. Kasık ağrısı yapabiliyormuş tatlım. Dediğin gibi kahverengi ya da açık pembe olabilirmiş. Adet döneminde ya da 1 hafta öncesi kadar olabilirmiş. "Yerleşme kanamasını adet kanamasından ayıran en önemli faktör kanamanın yoğunluğudur. Adet kanaması yerleşme kanamasına göre daha uzun sürer ve akış miktarı da daha fazladır.Yerleşme kanaması ise daha çok lekelenme şeklindedir ve genellikle açık pembe / kahverengidir.Kimi zaman da kendini pembe renkli akıntı şeklinde gösterebilir. Eğer adet kanamanızın herhangi bir şekilde normalden farklı olduğunu hissediyorsanız,yoğunluğunda, süresinde bir değişiklik olduğunu düşünüyorsanız doktorunuza başvurmanız ve gebelik testi yaptırmanız gerekmektedir."

Dilerim bebiştir

Ay iki hamilelik gecirdim yerlesme kanamasi falan olmadi bende regl olacak gibi kasiklarimda agri bacaklarima kadar vuruyor:18:gaz asiri derecede anlamadim gitti:26:yanliz bu kahverengi lekeden sonra agrim kesildi enteresan:26:hayirlisi olsun bakalim ama bence ben regl olucam

Kan testi yaptır rahatla canım. İdrar testlerinde sonuç hemen cıkmazmış zaten..

Canim ya cokta umitlydim oysaki bu aydanovulayon testi kullandim yumurtlama gununde iliski oldu sifira sifir elde var regl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…