Ben hiç hamile kalmadığım için biraz araştırarak cevap veriyorum. Kasık ağrısı yapabiliyormuş tatlım. Dediğin gibi kahverengi ya da açık pembe olabilirmiş. Adet döneminde ya da 1 hafta öncesi kadar olabilirmiş. "Yerleşme kanamasını adet kanamasından ayıran en önemli faktör kanamanın yoğunluğudur. Adet kanaması yerleşme kanamasına göre daha uzun sürer ve akış miktarı da daha fazladır.Yerleşme kanaması ise daha çok lekelenme şeklindedir ve genellikle açık pembe / kahverengidir.Kimi zaman da kendini pembe renkli akıntı şeklinde gösterebilir. Eğer adet kanamanızın herhangi bir şekilde normalden farklı olduğunu hissediyorsanız,yoğunluğunda, süresinde bir değişiklik olduğunu düşünüyorsanız doktorunuza başvurmanız ve gebelik testi yaptırmanız gerekmektedir."
Dilerim bebiştir
Ay iki hamilelik gecirdim yerlesme kanamasi falan olmadi bende regl olacak gibi kasiklarimda agri bacaklarima kadar vuruyor:18:gaz asiri derecede anlamadim gitti:26:yanliz bu kahverengi lekeden sonra agrim kesildi enteresan:26:hayirlisi olsun bakalim ama bence ben regl olucam
merhabalar.Bende adet oldum diyorum ama her ayki adet ağrısında farklı.Karnım kocaman oldu şişliktenDD diz kapaklarım bile ağrıo kasıklarım sızlıo iğge batıo sanki arada.Acaba kist falan mı die düşünmeye başladım artık.Ama 17 haziranda doktora gittim.olsa görürdü zaten(Ayda 2 3 kere gidiyorum hiç bi problem olmasa bile)Bide ben 3 yıl önce beyin ameliyatı geçirdim.İiyi huylu tümör aldılar.Acaba cocğpum olmaz mı die düşünüyorm.Ama doktor onunla ilgili hiç bişi demedi
merhabalar.Bende adet oldum diyorum ama her ayki adet ağrısında farklı.Karnım kocaman oldu şişliktenDD diz kapaklarım bile ağrıo kasıklarım sızlıo iğge batıo sanki arada.Acaba kist falan mı die düşünmeye başladım artık.Ama 17 haziranda doktora gittim.olsa görürdü zaten(Ayda 2 3 kere gidiyorum hiç bi problem olmasa bile)Bide ben 3 yıl önce beyin ameliyatı geçirdim.İiyi huylu tümör aldılar.Acaba cocğpum olmaz mı die düşünüyorm.Ama doktor onunla ilgili hiç bişi demedi
Yumurtalıkların çalışıyorsa eşindede canlı sperm varsa döllenme olur tatlım. Ama işte oldumu ya da ne zaman olur orası meçhul
Canim neden olmasin dr un muayene etmis onceki amelyatinla bir baglantisi olacagini sanmiyorum icini ferah tut olur bal gibideolur
sağolun arkadaşlar varolun.Yumurtalıklarım iyi durumda bi sorunum yok Allah'a binlerce kez şükür olsun ki.belki yerleşiodur su anda oğlum rahme :)içimde oğlan olacak hissi var aşırı derece.tabi farketmez ama hislerim o yönde.olursa tabi :)Kanama var ama kahverengi pütürlü ve aşırı ağrım var sol kasığma iğneler batıo.Dünden beri var.adet olamadım yani.ama eskiden ağrı başlayınca bir saat içinde olurdum.adet günüm 14 ü.geçmior vakit
Gunaydin canimbir bilsek nasiliz
ayy öldüm gülmekten canım ya....aynı benim gecen ay ki durumum .... bat ne zaman canım stres basladına göre az kalmıs
kızlar bişey sorucam...su aralar yumurtlama zamanım ama tabi ne kadar o gunu yakalamaya calıssakta cok zor allah bilir cünkü elimizde olan sey deil.... suan sag tarafımda acayıp bı batma var gece uyurken saga sola dönerken bile hissettim düşünün kızlar .....yumurtlamadan dolayı mı acba bunlar...
Bat 14 temmuz:18:ama benimki onden haber gonderdi bence fazla heveslenme geliyorum diye
Yumurtluyorsun sekerimbugunleri iyi degerlendir
selam kızlar nasılsınız.Dün çok keyifsizim nedendir bilmem demiştim demekki kötü haber gelecekmiş yakın bi tanıdık itfaiyede memur olarak çalışıyor, dün öğle saatlerinde cerkezköy çöplüğünde yangını söndürmek için orada bulunurken dozer devrilmesiyle altında kalıp hayata gözlerini yummuş. Genc bir insanın ölüm haberini almak çok kötü hayatta yaşaması gereken çok şey varken.İhmalsizlik yüzünden o insan şimdi yok. Allah mekanını cennet etsin.
Canim senin lekelenmen hala devam ediyormu vede agrilarin benimde 14 regl gunum benim lekelenme oldu ve agrilarim bitti:26:
Hayırlısı olsun canım önümüze bakmamız lazım öyle değilmi.. RABBİM önümüzdeki ay hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...Günaydın kızlar... Ben regli oldum
canım benim yerleşme kanaması uzun sürmez diye biliyorum çoğu zaman lekelenme şeklinde.. benim de adetimden önce muhakkak bir gün falan sadece kahverengi akıntım olur..inşallah bebişin seninledir kuzum ya.. hayırlısı olmasada önümüzdeki aya inşallahkızlar merhaba.Bir sorum olacak sizlere.Son adet tarihim 15 haziran.Korunmasız ilişki yaşadık eşimle yumurtlama günlerinde.Normalde adetim bir kaç gün önce olur hiç ileri atmaz tarih.Bu ay hala olmadım.Dün kahverengi kan gibi bişi geldi ped koydum hiç birşey yok.Sabahta aynı şekilde.Ama aşırı ağrım var aynı adet olacakmısım gibi.Karnım şiş gaz dolu :)dün test yaptım tek çizgi çıktı.Bnm adetim hiç böyle olmazdı.Ağrı başlaığı gibi bir saat içinde kırmızılar gelirdi.Yerleşme kanaması ağrılı olur mu bu kadar aynı adet olmusum gibi.
bunlar tamda benim adet belirtilerim ama inşallah sizlerinki yerleşme kanamalarıdır.. benim en önemli belirtim sık idrara çıkmak olmuştu ilkinde.. bakalım hayırlısı herkesin hamilelik belirtisi ve hamileliği farklı en basitiAy iki hamilelik gecirdim yerlesme kanamasi falan olmadi bende regl olacak gibi kasiklarimda agri bacaklarima kadar vuruyor:18:gaz asiri derecede anlamadim gitti:26:yanliz bu kahverengi lekeden sonra agrim kesildi enteresan:26:hayirlisi olsun bakalim ama bence ben regl olucam
canım benim her ay hamile kalma olasılığımız %20 inşallah bir daha ki ay... kaliteli yumurta değildir yada ne bileyim eşinden kaynaklıdır ama en önemlissi nasip değildir.. hayırlısıHayırlısı... Yumurtlama döneminde birlikteliğimizde oldu neden hamile kalamadımki
bence hiç alakası olmaz.. eğer öyle bişey olsa doktorun muhakkak uyarırdı seni.. caınım benim.. içini ferah tutmerhabalar.Bende adet oldum diyorum ama her ayki adet ağrısında farklı.Karnım kocaman oldu şişliktenDD diz kapaklarım bile ağrıo kasıklarım sızlıo iğge batıo sanki arada.Acaba kist falan mı die düşünmeye başladım artık.Ama 17 haziranda doktora gittim.olsa görürdü zaten(Ayda 2 3 kere gidiyorum hiç bi problem olmasa bile)Bide ben 3 yıl önce beyin ameliyatı geçirdim.İiyi huylu tümör aldılar.Acaba cocğpum olmaz mı die düşünüyorm.Ama doktor onunla ilgili hiç bişi demedi
selam kızlar nasılsınız.Dün çok keyifsizim nedendir bilmem demiştim demekki kötü haber gelecekmiş yakın bi tanıdık itfaiyede memur olarak çalışıyor, dün öğle saatlerinde cerkezköy çöplüğünde yangını söndürmek için orada bulunurken dozer devrilmesiyle altında kalıp hayata gözlerini yummuş. Genc bir insanın ölüm haberini almak çok kötü hayatta yaşaması gereken çok şey varken.İhmalsizlik yüzünden o insan şimdi yok. Allah mekanını cennet etsin.
Kızlar birazdan hastaneye gidiyorum. Sabah kan verdim hormon testi için sonuçları almaya gidecem. Esim de aksama dogru sperm örneği verecek.nolur bana dua edin kızlar şu mübarek günde normal çıksın test sonuclarimiz. Eksik etmeyin dualarinizi.nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?