Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

çok sağol.Yazan parmaklara tşklerrr :)))))))))))))))))))))))

merhabalar.Bende adet oldum diyorum ama her ayki adet ağrısında farklı.Karnım kocaman oldu şişlikten DD diz kapaklarım bile ağrıo kasıklarım sızlıo iğge batıo sanki arada.Acaba kist falan mı die düşünmeye başladım artık.Ama 17 haziranda doktora gittim.olsa görürdü zaten(Ayda 2 3 kere gidiyorum hiç bi problem olmasa bile)Bide ben 3 yıl önce beyin ameliyatı geçirdim.İiyi huylu tümör aldılar.Acaba cocğpum olmaz mı die düşünüyorm.Ama doktor onunla ilgili hiç bişi demedi

Yumurtalıkların çalışıyorsa eşindede canlı sperm varsa döllenme olur tatlım. Ama işte oldumu ya da ne zaman olur orası meçhul

Canim neden olmasin dr un muayene etmis onceki amelyatinla bir baglantisi olacagini sanmiyorum icini ferah tut olur bal gibide olur

Yumurtalıkların çalışıyorsa eşindede canlı sperm varsa döllenme olur tatlım. Ama işte oldumu ya da ne zaman olur orası meçhul

Canim neden olmasin dr un muayene etmis onceki amelyatinla bir baglantisi olacagini sanmiyorum icini ferah tut olur bal gibide olur

sağolun arkadaşlar varolun.Yumurtalıklarım iyi durumda bi sorunum yok Allah'a binlerce kez şükür olsun ki.belki yerleşiodur su anda oğlum rahme :)içimde oğlan olacak hissi var aşırı derece.tabi farketmez ama hislerim o yönde.olursa tabi :)Kanama var ama kahverengi pütürlü ve aşırı ağrım var sol kasığma iğneler batıo.Dünden beri var.adet olamadım yani.ama eskiden ağrı başlayınca bir saat içinde olurdum.adet günüm 14 ü.geçmior vakit

Canim senin lekelenmen hala devam ediyormu vede agrilarin benimde 14 regl gunum benim lekelenme oldu ve agrilarim bitti:26:

kızlar bişey sorucam...su aralar yumurtlama zamanım ama tabi ne kadar o gunu yakalamaya calıssakta cok zor allah bilir cünkü elimizde olan sey deil.... suan sag tarafımda acayıp bı batma var gece uyurken saga sola dönerken bile hissettim düşünün kızlar .....yumurtlamadan dolayı mı acba bunlar...

Yumurtluyorsun sekerimbugunleri iyi degerlendir

Bat 14 temmuz:18:ama benimki onden haber gonderdi bence fazla heveslenme geliyorum diye

Yumurtluyorsun sekerimbugunleri iyi degerlendir

cok tatlısın ya....yine senin iyi benim ayın sonu daha cok var yani....arkadas ne catlamasymıs ya düsün gece bile agrı oldu sagıma soluma dönemedim.....işin komik yani diger aylar hissetmıyodum ben bu batmayı

selam kızlar nasılsınız.Dün çok keyifsizim nedendir bilmem demiştim demekki kötü haber gelecekmiş yakın bi tanıdık itfaiyede memur olarak çalışıyor, dün öğle saatlerinde cerkezköy çöplüğünde yangını söndürmek için orada bulunurken dozer devrilmesiyle altında kalıp hayata gözlerini yummuş. Genc bir insanın ölüm haberini almak çok kötü hayatta yaşaması gereken çok şey varken.İhmalsizlik yüzünden o insan şimdi yok. Allah mekanını cennet etsin.

allah rahmet eylesin canım kalanlara sabır versin.....işte unutuyoruz ölümlü dünyada yolcu oldugumuzu....sadece yaslı insanların ölücegini sanıyoruz....cok zor gercekten bu tür acıları yasamak,,,

Canim senin lekelenmen hala devam ediyormu vede agrilarin benimde 14 regl gunum benim lekelenme oldu ve agrilarim bitti:26:

merhaba canım.Evet devam ediyor.Lekenmemi artık kan mı bilemiyorum.Pütürüklü bişi kahverengi.ağrımda var.dün başladı akşam 5 gibi devam hala.ama çok fazla değil bu.ne adet gibi ne lekelenme gibi.Ped kullanmasam bile olur aslında az ama değişik (( kafam allak bullak

Günaydın kızlar... Ben regli oldum
Hayırlısı olsun canım önümüze bakmamız lazım öyle değilmi.. RABBİM önümüzdeki ay hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...
canım benim yerleşme kanaması uzun sürmez diye biliyorum çoğu zaman lekelenme şeklinde.. benim de adetimden önce muhakkak bir gün falan sadece kahverengi akıntım olur..inşallah bebişin seninledir kuzum ya.. hayırlısı olmasada önümüzdeki aya inşallah
bunlar tamda benim adet belirtilerim ama inşallah sizlerinki yerleşme kanamalarıdır.. benim en önemli belirtim sık idrara çıkmak olmuştu ilkinde.. bakalım hayırlısı herkesin hamilelik belirtisi ve hamileliği farklı en basiti
benim kızkardeşim 9 ay sürekli adet gördü. her ay aynı dönemlerde adeti oldu..
Hayırlısı... Yumurtlama döneminde birlikteliğimizde oldu neden hamile kalamadımki
canım benim her ay hamile kalma olasılığımız %20 inşallah bir daha ki ay... kaliteli yumurta değildir yada ne bileyim eşinden kaynaklıdır ama en önemlissi nasip değildir.. hayırlısı
bence hiç alakası olmaz.. eğer öyle bişey olsa doktorun muhakkak uyarırdı seni.. caınım benim.. içini ferah tut

başınız saolsun canım ALLAH RAHMET EYLESİN..
işte ölüm hepimiz için nerden nasıl geleceğini bilmiyoruz.. RABBİM... HAYIRLI BİR YAŞAM NASİP ETSİN HEPİMİZE

Kızlar birazdan hastaneye gidiyorum. Sabah kan verdim hormon testi için sonuçları almaya gidecem. Esim de aksama dogru sperm örneği verecek.nolur bana dua edin kızlar şu mübarek günde normal çıksın test sonuclarimiz. Eksik etmeyin dualarinizi.nolur.

Belim ağrıyor benim ya .. garip kasıklarıma vuran bir ağrı.. acayip.. böbreğim korrkutulyor beni.. acaba omu yoksa başka bişey mi diye..
doktorada gidemiyorum tomografi isteyecek.. hamilelik ihtimali varken onu göze alamıyorum.. bakalım artık bekleyecem..
bu arada stresten eve taktım kafayı.. alışveriş yapasım var.. evi değiştiresim falan.. balkonda kendime okuma köşesi yapacaktım kitaplığı aldım tekli bir koltuğum vardı onu alacaktım kapıdan sığdıramadım.. onla uğraştım epey.. canım sıkılıyor.. şu aralar anlayacağınız..
akşamada iftar telaşı..
ayyy birazda hamilelik dışı şeylerden konuşalım demi.. kendimizi kastıkça zorlaşıyor sanki yada herşeyi hamilelik belirtisi sayıyoruz...

hayırlı git gel canım benim.. inşallah herşey yolundadır.. hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…