Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

benimde bat 23ü ama sabırsızlıktan çatlamak üzereyim yaaa:44::18::18:

şöbiyet miiii çok güldüm yaaaa
Evet patronun kim olduğunu unutmazlar inşallah büyükler

inşallah aşılamaya gerek kalmaz, sen bi araştır bence soğan kürünü, yapanlar çok memnun, hem kistleri küçülmüş hem de bebek sahibi olmuşlar.

canım bence de kızına bir kardeş yapmalısın. Tabi rabbim en hayırlı zamanı bilir ama kesinlikle yalnız bırakma onu. Ben tek çocuğum ve cidden zor bi durum.......

evet benim de bi kaç arkadaşım var adetine 5-6 gün kala öğrendiler. Olabiliyor yani. Tabi döllenme zamanına da bağlı biraz.

Günaydın kızlar... Ben regli oldum
üzülme tatlım yaa, demek ki doğru zaman şimdi değilmiş. Çalışmalara tam gaz devam sıkma canını...

eve yerleşme kanamasında kasık ağrısı olabilir. Kanama da daha çok sürüntü tarzında olur, pedi kirletmez pek. Hadi hayırlısı bakalım

Hayırlısı... Yumurtlama döneminde birlikteliğimizde oldu neden hamile kalamadımki
illaki hemen olacak diye birşey yok ki canım, aslında hamile kalmak cidden zor birşey, yani yumurta ile spermin buluşması fln hiç bir sorun olmasa bile hemen olmayabiliyor, kafana takma nolursun

çok geçmiş olsun ama o ameliyatınızla bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum

bence yumurtluyorsun

başınız sağolsun, çok acı bir durum. Allah kimseye göstermesin

ferdakazak başınız sağolsun, Allah günahlarını affetsin.

humasah inşallah herşey yolundadır

buket_asude madem belin de ağrıyo bi rahat dur be kadın hem belin ağrıyo hem tekli de olsa uğraşmışsın koltukla falan.

kendinize iyi davranın kızlarrrr

hayırlı cumalar

allah rahmet eylesin

busemk merb..senle battadştık...ya ben korkmaya başladım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda olurmu..hem daha da kötüsü yeşil akıntım başladı sümüksü gibi..(kusura bakma aama başka tanımlıycak tabir yok)..şimdi ben de iltihapmı var gebe olamıycakmıyım??daha adet olmadım..

Bat 14 temmuz:18:ama benimki onden haber gonderdi bence fazla heveslenme geliyorum diye

cok tatlısın ya....yine senin iyi benim ayın sonu daha cok var yani....arkadas ne catlamasymıs ya düsün gece bile agrı oldu sagıma soluma dönemedim.....işin komik yani diger aylar hissetmıyodum ben bu batmayı

Ya bende hayatımda ilk kez bu ay hissettim. ::::Artık ne kadar dinlediysem kendimi:) yada sartlandırdıysam:)

Ya bende hayatımda ilk kez bu ay hissettim. ::::Artık ne kadar dinlediysem kendimi:) yada sartlandırdıysam:)

sorma canım ya diğer aylardada biraz olurdu batma ama bu sefer ki gece bile hissettim yani.....aman akısa bırakalım kızlar stres yaptıkca olmuyo hayırlısı hakkımızda

kuzum duramıyorum.. canım sıkılıyo... değişiklik istiyorum.. birsürü alışveriş yaptım ıvır zıvır adam beni boşayacak borç var dedikçe ben alıyorum...

Kızlar şimdi ben eşime desem ki bir de sen tahlil ver bir sorun var mı bakalım diye sizce üzülür yanlış anlar mı? Ya da ben yeniden tahlilmi versem 3. günü hormonlarım için???:26:

Kızlar şimdi ben eşime desem ki bir de sen tahlil ver bir sorun var mı bakalım diye sizce üzülür yanlış anlar mı? Ya da ben yeniden tahlilmi versem 3. günü hormonlarım için???:26:
eşini en iyi sen tanırsın canım, ama ben eşime desem o yanlış anlamazdı beni biliyorum. Ama senin eşin ne tepki verir bu en iyi sen bilirsin.

CANIM niye yanlış anlasınki seni tanıyor.. ikimizde yaptıralım de.. üzüldüğünü görürse zannetmiyorum tepki verip yanlış anlamaz..

canim vark etmez tabi herkes guzel bir bebek icin calisiyor sende bizler gibi Rabbim kizina guzel kardes sanada evlad versin tez zamanda sen uzulme diye sana oyle diyoruzki cok stres yapmayasin
bence yerlesmedir 50% hamilelik bence diyorum 100% testde bilinecek
Günaydın kızlar... Ben regli oldum
uzulme canim kismet Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldursun
Allah rahmet eylesin yeri cennet olsun bende genc bir insanin olumune cok uzulen biriyim Allah kimseye gostermesin
canim sen en iyisi hic birsey yapma bekle gunun gecsin sonra deyisirsin evini filan tamami

Canım yanlış anlayacak birsey yok bence bunda.ben esime gebelik dusunuyoruz 4 aydir da tutmuyor rutin bir kontrole gidelim ikimiz de sorun varsa onlem alalim dedim ne olacak ki.ama tabi kocan alingansa bilemem sen taniyorsun onu.

Kızlar bu arada ben sonuçlarımi aldım çok şükür degerler normal. Akşama dogru da eşim verecek p.tesi de onun sonuçlarını alinca rahatlayacam insallah o da normal çıkar inşallahhh amin:)

Kızlar iki gündür arastırıyorum sizinlede paylaşayım dedim. Malum beni bilirsiniz. Tez canlı oldugumdan bi kaçamak arıyordum bulamadım. Kanda BHCG testi adetten 3 gün önce anca sonuç verirmiş. İdrar testleri zaten vermezmiş. Ender durumlarda hormon değeri yuksek olursa daha erken zamanda öğrenilirmiş. Ama ben sanki adet olacakmısım gibi sancı cekiyorum. SAncı derken acı falan değil basınc hissediyorum ama daha önce hiç olmazdı. Adet olurken olurdu sadece oda ilk günümde sadece. İSter istemez ümitleniyorum yada ümitlendiğim için çekiyorum bu hissi. Eşimlede cok kotu tartıstık az once tamamen kıskanclık yuzunden. Orucum bide deli gibi bagıra bagıra agladım yaa.. Sıkıldım ben yaa.. Kaçıp gidesim var benim

Allah rahmet eylesin, mekanı cennnet olsun canım. Tanımak önemli değil sonuçta bir can gidiyor inan çok üzüldüm

Neden yanlış anlasın ki sıradan bir kontrol bu. Ben geçen hafta kadın-doğumcuya gittim eve geldiğimde eşim direk ee beni çağırmadı benimde muayene olup sperm durumuna bakması gerekmez mi dedi. Ki benim eşim çocuk istemiyor merak ettim normal mi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…