iyi yapmışsın cnm bencede bekle bizimde 20 bak bekliyoruz sabırla. yalnız benim bi arakadşım var o bana diyo ki 15 inde yap varsa çıkar kendinin öyle olmuş adete 5-6 gün kala yapmış çıkmış
canım stresten erken mi geldi acaba belkide . ama inşallah codulunun dediği gibi yerleşme kanamasıdır
şöbiyet miiii çok güldüm yaaaaOooy oy kvni birak kızı m daha bir yasinda yktu babam sobiyet vermeye kalkti verdirmedim tabii kotu oldum ne olurmus baba hatiriymis baba dedim ya sobiyet bu ben daha seker vermedim cocuga kaldirir mi onun bedeni? Bisi olmaz! Galip geldim neyse ki ama brnmdan da geldi hala ara ara kafama kakar :))))) Anne kimse patron odur kardesim gerisi figuran baba haric
inşallah aşılamaya gerek kalmaz, sen bi araştır bence soğan kürünü, yapanlar çok memnun, hem kistleri küçülmüş hem de bebek sahibi olmuşlar.tşk ederim
soğan kürünü biliyorum ama hiç yapmamıştım kisttim olmadığı için
kistim bu aralar oluştu we bende eskisi kadar stress kalmadı oluruna bıraktım artık napimm dr aşılama yapalım dio bakalım kısmet
canım bence de kızına bir kardeş yapmalısın. Tabi rabbim en hayırlı zamanı bilir ama kesinlikle yalnız bırakma onu. Ben tek çocuğum ve cidden zor bi durum.......sanırım yanlış anlaşıldım.. şkürler olsun bir evladım var dünya tatlısı.. evet çok istiyorum ikinci olsun ama sadece istiyorum hırs değil benimki.. kızım yanlız olmasın bende yeniden anne olayım iye.. ve önce hep evladı olmayanlara dua ediyorum.. inşallah hepimiz en kısa zamanda alıcaz yavrularımızı kucağımıza
ggeçmiş olsun canım.. soğan kürüğü bende deneyecektim ama tansiyonum hep düşük iyice fena olurum diye korktum.. hayırlısı olsun inxşallah senin içinde .. bakalım belki gerek kalmaz aşılamaya.. ha ..
evet benim de bi kaç arkadaşım var adetine 5-6 gün kala öğrendiler. Olabiliyor yani. Tabi döllenme zamanına da bağlı biraz.iyi yapmışsın cnm bencede bekle bizimde 20 bak bekliyoruz sabırla. yalnız benim bi arakadşım var o bana diyo ki 15 inde yap varsa çıkar kendinin öyle olmuş adete 5-6 gün kala yapmış çıkmış
canım stresten erken mi geldi acaba belkide . ama inşallah codulunun dediği gibi yerleşme kanamasıdır
üzülme tatlım yaa, demek ki doğru zaman şimdi değilmiş. Çalışmalara tam gaz devamGünaydın kızlar... Ben regli oldum
eve yerleşme kanamasında kasık ağrısı olabilir. Kanama da daha çok sürüntü tarzında olur, pedi kirletmez pek. Hadi hayırlısı bakalımkızlar merhaba.Bir sorum olacak sizlere.Son adet tarihim 15 haziran.Korunmasız ilişki yaşadık eşimle yumurtlama günlerinde.Normalde adetim bir kaç gün önce olur hiç ileri atmaz tarih.Bu ay hala olmadım.Dün kahverengi kan gibi bişi geldi ped koydum hiç birşey yok.Sabahta aynı şekilde.Ama aşırı ağrım var aynı adet olacakmısım gibi.Karnım şiş gaz dolu :)dün test yaptım tek çizgi çıktı.Bnm adetim hiç böyle olmazdı.Ağrı başlaığı gibi bir saat içinde kırmızılar gelirdi.Yerleşme kanaması ağrılı olur mu bu kadar aynı adet olmusum gibi.
illaki hemen olacak diye birşey yok ki canım, aslında hamile kalmak cidden zor birşey, yani yumurta ile spermin buluşması fln hiç bir sorun olmasa bile hemen olmayabiliyor, kafana takma nolursunHayırlısı... Yumurtlama döneminde birlikteliğimizde oldu neden hamile kalamadımki
çok geçmiş olsun ama o ameliyatınızla bir bağlantısı olduğunu sanmıyorummerhabalar.Bende adet oldum diyorum ama her ayki adet ağrısında farklı.Karnım kocaman oldu şişliktenDD diz kapaklarım bile ağrıo kasıklarım sızlıo iğge batıo sanki arada.Acaba kist falan mı die düşünmeye başladım artık.Ama 17 haziranda doktora gittim.olsa görürdü zaten(Ayda 2 3 kere gidiyorum hiç bi problem olmasa bile)Bide ben 3 yıl önce beyin ameliyatı geçirdim.İiyi huylu tümör aldılar.Acaba cocğpum olmaz mı die düşünüyorm.Ama doktor onunla ilgili hiç bişi demedi
bence yumurtluyorsunkızlar bişey sorucam...su aralar yumurtlama zamanım ama tabi ne kadar o gunu yakalamaya calıssakta cok zor allah bilir cünkü elimizde olan sey deil.... suan sag tarafımda acayıp bı batma var gece uyurken saga sola dönerken bile hissettim düşünün kızlar .....yumurtlamadan dolayı mı acba bunlar...
başınız sağolsun, çok acı bir durum. Allah kimseye göstermesinselam kızlar nasılsınız.Dün çok keyifsizim nedendir bilmem demiştim demekki kötü haber gelecekmiş yakın bi tanıdık itfaiyede memur olarak çalışıyor, dün öğle saatlerinde cerkezköy çöplüğünde yangını söndürmek için orada bulunurken dozer devrilmesiyle altında kalıp hayata gözlerini yummuş. Genc bir insanın ölüm haberini almak çok kötü hayatta yaşaması gereken çok şey varken.İhmalsizlik yüzünden o insan şimdi yok. Allah mekanını cennet etsin.
selam kızlar nasılsınız.dün çok keyifsizim nedendir bilmem demiştim demekki kötü haber gelecekmiş yakın bi tanıdık itfaiyede memur olarak çalışıyor, dün öğle saatlerinde cerkezköy çöplüğünde yangını söndürmek için orada bulunurken dozer devrilmesiyle altında kalıp hayata gözlerini yummuş. Genc bir insanın ölüm haberini almak çok kötü hayatta yaşaması gereken çok şey varken.ihmalsizlik yüzünden o insan şimdi yok. Allah mekanını cennet etsin.
Bat 14 temmuz:18:ama benimki onden haber gonderdi bence fazla heveslenme geliyorum diye
Hayırlısı... Yumurtlama döneminde birlikteliğimizde oldu neden hamile kalamadımki
cok tatlısın ya....yine senin iyi benim ayın sonu daha cok var yani....arkadas ne catlamasymıs ya düsün gece bile agrı oldu sagıma soluma dönemedim..... işin komik yani diger aylar hissetmıyodum ben bu batmayı
Ya bende hayatımda ilk kez bu ay hissettim. ::::Artık ne kadar dinlediysem kendimi:) yada sartlandırdıysam:)
ferdakazak başınız sağolsun, Allah günahlarını affetsin.
humasah inşallah herşey yolundadır
buket_asude madem belin de ağrıyo bi rahat dur be kadınhem belin ağrıyo hem tekli de olsa uğraşmışsın koltukla falan.
kendinize iyi davranın kızlarrrr
hayırlı cumalar
eşini en iyi sen tanırsın canım, ama ben eşime desem o yanlış anlamazdı beni biliyorum. Ama senin eşin ne tepki verir bu en iyi sen bilirsin.Kızlar şimdi ben eşime desem ki bir de sen tahlil ver bir sorun var mı bakalım diye sizce üzülür yanlış anlar mı? Ya da ben yeniden tahlilmi versem 3. günü hormonlarım için???:26:
Kızlar şimdi ben eşime desem ki bir de sen tahlil ver bir sorun var mı bakalım diye sizce üzülür yanlış anlar mı? Ya da ben yeniden tahlilmi versem 3. günü hormonlarım için???:26:
CAnım olmama ihtimali olma ihtimalinden düşük zaten. Yani tek ilişkiyle hamile kalma türk filmlerinde olur sadece:)
canim vark etmez tabi herkes guzel bir bebek icin calisiyor sende bizler gibi Rabbim kizina guzel kardes sanada evlad versin tez zamanda sen uzulme diye sana oyle diyoruzki cok stres yapmayasinsanırım yanlış anlaşıldım.. şkürler olsun bir evladım var dünya tatlısı.. evet çok istiyorum ikinci olsun ama sadece istiyorum hırs değil benimki.. kızım yanlız olmasın bende yeniden anne olayım iye.. ve önce hep evladı olmayanlara dua ediyorum.. inşallah hepimiz en kısa zamanda alıcaz yavrularımızı kucağımıza
ggeçmiş olsun canım.. soğan kürüğü bende deneyecektim ama tansiyonum hep düşük iyice fena olurum diye korktum.. hayırlısı olsun inxşallah senin içinde .. bakalım belki gerek kalmaz aşılamaya.. ha ..
bence yerlesmedir 50% hamilelik bence diyorum 100% testde bilinecekGunayyydiiinnnnnnkizlar sahura kalktigimda kahverengi bir akintim oldu bende kirmizilar geldi dedim hazirladim ve ben yemedim nede olsa regl oldum dedim ama kalktim pedim tertemiz hicbirsey yok anlamadim bu ne simdi boyle :26:hem reglim pazar gunuydu annlaamadiimm noldu simdi ya
uzulme canim kismet Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldursunGünaydın kızlar... Ben regli oldum
Allah rahmet eylesin yeri cennet olsun bende genc bir insanin olumune cok uzulen biriyim Allah kimseye gostermesinselam kızlar nasılsınız.Dün çok keyifsizim nedendir bilmem demiştim demekki kötü haber gelecekmiş yakın bi tanıdık itfaiyede memur olarak çalışıyor, dün öğle saatlerinde cerkezköy çöplüğünde yangını söndürmek için orada bulunurken dozer devrilmesiyle altında kalıp hayata gözlerini yummuş. Genc bir insanın ölüm haberini almak çok kötü hayatta yaşaması gereken çok şey varken.İhmalsizlik yüzünden o insan şimdi yok. Allah mekanını cennet etsin.
canim sen en iyisi hic birsey yapmaBelim ağrıyor benim ya .. garip kasıklarıma vuran bir ağrı.. acayip.. böbreğim korrkutulyor beni.. acaba omu yoksa başka bişey mi diye..
doktorada gidemiyorum tomografi isteyecek.. hamilelik ihtimali varken onu göze alamıyorum.. bakalım artık bekleyecem..
bu arada stresten eve taktım kafayı.. alışveriş yapasım var.. evi değiştiresim falan.. balkonda kendime okuma köşesi yapacaktım kitaplığı aldım tekli bir koltuğum vardı onu alacaktım kapıdan sığdıramadım.. onla uğraştım epey.. canım sıkılıyor.. şu aralar anlayacağınız..
akşamada iftar telaşı..
ayyy birazda hamilelik dışı şeylerden konuşalım demi.. kendimizi kastıkça zorlaşıyor sanki yada herşeyi hamilelik belirtisi sayıyoruz...
Canım yanlış anlayacak birsey yok bence bunda.ben esime gebelik dusunuyoruz 4 aydir da tutmuyor rutin bir kontrole gidelim ikimiz de sorun varsa onlem alalim dedim ne olacak ki.ama tabi kocan alingansa bilemem sen taniyorsun onu.Kızlar şimdi ben eşime desem ki bir de sen tahlil ver bir sorun var mı bakalım diye sizce üzülür yanlış anlar mı? Ya da ben yeniden tahlilmi versem 3. günü hormonlarım için???:26:
Canim ya cokta umitlydim oysaki bu aydanovulayon testi kullandim yumurtlama gununde iliski oldu sifira sifir elde var regl
selam kızlar nasılsınız.Dün çok keyifsizim nedendir bilmem demiştim demekki kötü haber gelecekmiş yakın bi tanıdık itfaiyede memur olarak çalışıyor, dün öğle saatlerinde cerkezköy çöplüğünde yangını söndürmek için orada bulunurken dozer devrilmesiyle altında kalıp hayata gözlerini yummuş. Genc bir insanın ölüm haberini almak çok kötü hayatta yaşaması gereken çok şey varken.İhmalsizlik yüzünden o insan şimdi yok. Allah mekanını cennet etsin.
Kızlar şimdi ben eşime desem ki bir de sen tahlil ver bir sorun var mı bakalım diye sizce üzülür yanlış anlar mı? Ya da ben yeniden tahlilmi versem 3. günü hormonlarım için???:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?