Kızlar bu arada ben sonuçlarımi aldım çok şükür degerler normal. Akşama dogru da eşim verecek p.tesi de onun sonuçlarını alinca rahatlayacam insallah o da normal çıkar inşallahhh amin:)
takılmayalım, stres yapmayalım falan diyoruz ya; gram stresim yok, hatta yumurtlama dönemimi geçtim ve hiç de gebeymişim gibi hissetmiyorum, buna çok da üzülmüyorum. ama ne var biliyo musunuz? burdan çıkamıyorum, o doktora gitcekti, şunun bat günüydü noldu acaba derken kendimi sürekli bi şekilde burda buluyorum ben yaaaa
Kızlar iki gündür arastırıyorum sizinlede paylaşayım dedim. Malum beni bilirsiniz. Tez canlı oldugumdan bi kaçamak arıyordum bulamadım. Kanda BHCG testi adetten 3 gün önce anca sonuç verirmiş. İdrar testleri zaten vermezmiş. Ender durumlarda hormon değeri yuksek olursa daha erken zamanda öğrenilirmiş. Ama ben sanki adet olacakmısım gibi sancı cekiyorum. SAncı derken acı falan değil basınc hissediyorum ama daha önce hiç olmazdı. Adet olurken olurdu sadece oda ilk günümde sadece. İSter istemez ümitleniyorum yada ümitlendiğim için çekiyorum bu hissi. Eşimlede cok kotu tartıstık az once tamamen kıskanclık yuzunden. Orucum bide deli gibi bagıra bagıra agladım yaa.. Sıkıldım ben yaa.. Kaçıp gidesim var benim
takılmayalım, stres yapmayalım falan diyoruz ya; gram stresim yok, hatta yumurtlama dönemimi geçtim ve hiç de gebeymişim gibi hissetmiyorum, buna çok da üzülmüyorum. ama ne var biliyo musunuz? burdan çıkamıyorum, o doktora gitcekti, şunun bat günüydü noldu acaba derken kendimi sürekli bi şekilde burda buluyorum ben yaaaa
Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
msa84------------------------------------------ calismaya devam canim
yxliz----------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
bayaneda--------------- ----------------------------
shed----------------------------------------------------
mystery90----------------8 temmuz.
ferdakazak---------------------------------------calismaya devam canim
humasah-----------------------------------------------------
eclin----------------------,-----------------------------
BenInci----------------------------------------------------------------
tosbaaaaa87-------------12 temmuz
karaincim-----------------13 temmuz
busemk--------------------14 temmuz
ing_ing--------------------14 temmuz
karabiber------------------16-17temmuz
codulu---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
comlicated.........................23 temmuz
mucar1988-----------------23 temmuz
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz
kızlar banada fikir verin yoksa evde çildircim..geçen ay adetim ayn 14 üydü...(ki 11 gün gecikmeli geldi kimyasal gebelik geçirdim...)bu ay ayın 12sinde olmamm lazıxm yani bugün.benim adetim 1 gün bile aksamaz bi geçen ay nolduysa oldu....listeye garanti olsun diye 14 ü yazdırdım.herneyse 2 gündür benden yeşil sümüksü akıntı geliyor...ya bende iltihapmı vaar..doktor hiçbişyn yok dedi e bu ne şimdi...yinemi adet olcam..yada kimysal gebelik
mrh arkadalar araniza yeni katildim bende cocuk dusunuyorum ama olmuyor 1 asilama 1 tup bebek denemeniz oldu kimyasal gebelik oldu acaba bana onerebileceginiz bisey varmi yada dr falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?