Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

takılmayalım, stres yapmayalım falan diyoruz ya; gram stresim yok, hatta yumurtlama dönemimi geçtim ve hiç de gebeymişim gibi hissetmiyorum, buna çok da üzülmüyorum. ama ne var biliyo musunuz? burdan çıkamıyorum, o doktora gitcekti, şunun bat günüydü noldu acaba derken kendimi sürekli bi şekilde burda buluyorum ben yaaaa

Benim bir arkadaşım vardı yıllarca uğraştı çoçuk için hiç bir sorunları yoktu. doktor stresten dedi sonra 2 sene arayla 2 çocuğu oldu. Başka bir arkadaşımda o kadar vurdumduymaz ki eşi ile birlikte. Bir gün geldiler biz çocuk yapmaya karar verdik dediler bir ay sonra kız hamileyim dedi şu an 3 aylık hamile. Geçen ay ilk denememiz olduğu için bende hamile sanmıştım kendimi ama doktorda stres çok etkili diyince bıraktım. Cidden gün içinde aklıma bile gelmiyor belirtiler. Ama kızları çok merak ediyorum sırf kaç tane hamiş oldu bu gün diye meraktan giriyorum.

bunu paylaşman çok iyi oldu.

bak bende mayıs ayında yaşadım aynı şeyleri. mayısın son haftası tam regl olacağım gün tatile gidecektik, eğer gebe değilsem geciktirici kullanırım diye düşünerek ultra erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı, kan testi yaptım 13,6 çıktı. doktor bir hafta bekleyelim değer çok arada bu bazen şaşırtabiliyor dedi. hamile kalmak falan istiyorsak ve bunu çok kafaya taktıysak vucut oyun oynayabiliyormuş, zaten ayın 26sında tam yola çıkacakken ta taaa süprizzz kırmızılar göründü. haziran ayında reglim hiç şaşmazken 4-5 gün gecikti. belirti olarak her şey var. bi de reglime 3-4 gün kala dan itibaren her gün test yaptım nerdeyse. pozitifi de gördüm ama bunu görüp rahatladım gün regl oldum. sonra doktora falan gittim şimdi ilaç da kullanıyorum ancak kendimi çok iyi hissediyorum. birazda doktorun etkisi, biraz da sigarayı bırakmamın....

hakkımızda hayırlısı diyelim, dualarınızı eksik etmeyin :)

Son düzenleme:
kızlar banada fikir verin yoksa evde çildircim ..geçen ay adetim ayn 14 üydü...(ki 11 gün gecikmeli geldi kimyasal gebelik geçirdim...)bu ay ayın 12sinde olmamm lazıxm yani bugün.benim adetim 1 gün bile aksamaz bi geçen ay nolduysa oldu....listeye garanti olsun diye 14 ü yazdırdım.herneyse 2 gündür benden yeşil sümüksü akıntı geliyor...ya bende iltihapmı vaar..doktor hiçbişyn yok dedi e bu ne şimdi...yinemi adet olcam..yada kimysal gebelik

Aynen bende buradan ayrılamıyorum. Sürekli girip girip bakıyorum. Canım be etkilerde hemen belli olmzmış ki zaten. Oyle yumurtlamadan hemen 1 hafta sonra falan cıkmazmıs yani Adet olacagın hafta hissedebilirmişin:2::2::2::2::2::2::2:

Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

msa84------------------------------------------ calismaya devam canim

yxliz----------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

bayaneda--------------- -7-8 temmuz
shed-----------------------7-8 temmuz.
mystery90----------------8 temmuz.
ferdakazak---------------------------------------calismaya devam canim

humasah------------------7 temmuz.
eclin-----------------------9 temmuz
BenInci-------------------12 temmuz
tosbaaaaa87-------------12 temmuz
karaincim-----------------13 temmuz
busemk--------------------14 temmuz
ing_ing--------------------14 temmuz
karabiber------------------16-17temmuz
codulu---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
comlicated.........................23 temmuz
mucar1988-----------------23 temmuz
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz

Coookk sagol amaya canim.

Son düzenleme:
kimse seni umursamıyomuş gibi hissetme, hiç bi fikrim yok, bilgim de yok. ama bence eğerki regl olursan sonrasında soğan kürü ve ardından da incir kürünü kullanabilirsin. bence etkili. henüz hamile olmuş olmasam da değişiklikleri hissediyorum.

Hahaha:)))))) aynen ben de öyleyim canım yaa, bağımlılık yaptınız:))))
4 gündür reglim ama dediğin gibi meraktan girip herseyi okumak istiyorum, herkes ne yaptı diye

merhaba kızlar. ferda kazak başınız sağolsun. kelebek hayırlısı önümüzdeki ay inşallah. amaaya bu arada listede bir iki eksik var humasah eclin shed regl oldu çalışmaya devam yani

Son düzenleme:
Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

msa84------------------------------------------ calismaya devam canim

yxliz----------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş

bayaneda--------------- -7-8 temmuz
shed-----------------------7-8 temmuz..........çalışmaya devammmmm
mystery90----------------8 temmuz.
ferdakazak---------------------------------------calismaya devam canim

humasah------------------7 temmuz...........çalışmaya devam:)
eclin-----------------------9 temmuz........çalışmaya devam :)
BenInci-------------------12 temmuz
tosbaaaaa87-------------12 temmuz
karaincim-----------------13 temmuz
busemk--------------------14 temmuz
ing_ing--------------------14 temmuz
karabiber------------------16-17temmuz
codulu---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
comlicated.........................23 temmuz
mucar1988-----------------23 temmuz
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz

bu gün çok sıkıcıydı hele 2 den sonra iş hiç çekilmiyor neyse bitti şükür 2 gün dinleneceğiz inşallah
haftasonu bat bekleyen arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…