Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

bu gün çok sıkıcıydı hele 2 den sonra iş hiç çekilmiyor neyse bitti şükür 2 gün dinleneceğiz inşallah
haftasonu bat bekleyen arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
hepinizi öptüm
canim sana bir sey sorucam sende akinti varmi bugun bende var da ondan sorucdum bence bu ayda benim adet gelicek

her zaman boyle canim her ay husrannan once boyle olur... nebiliyim ya okadar dua ediyorumki Rabbim sesimi duyurda belki o mutlulugu bir gun banada yasatir ama bu aydan elimi uzmus durumdayim yani bebek yok orda sanki

kızım bi dur yaaaaaa, azcık sabret, sen 9 ay nası sabretcen yaaaa umarım kızmıyosundur, işin esprisi tabi de, walla azcık bekle yahu

Kizlarrr dayanamadim yine test xaptim vee yine tek cizgi... ama daha erken biliyorum. haftaya bugun kantesti yaptircam

bugün aile hekimimden sonuçlarımı aldım tüm değerlerim normal en çok troidlerden korkuyorudum hiç bir sorun çıkmadı pazartesi de kadın doğum doktoruma gidip hormon testimi yaptırıcam kan vermekten kollarım çürüdü artık

hadi bakalım hayırlısı, güzel haberlerini en yakın zamanda alırız umarım...

Kizlarrr dayanamadim yine test xaptim vee yine tek cizgi... ama daha erken biliyorum. haftaya bugun kantesti yaptircam
kan testini bekle canim orda cikar Allahin izniyle pozitif
mrh diger yorumlariniz okumadim tup bebekmi yaptiniz bende tup bebek dusunuyorumda merak ediyorum iyi bir merkez ariyorum
canim yok aramizda tup bebek yaptiran yok daha yeniyiz Allahin izniyle herkesin kucagi dolar seninde tabi

kızlaaaaaar bugün bat tarihimdi test yaptım hafif ikinci çizgi de çıktıı. inşaAllah bebiş vardır di mi iki tane yaptım ama emin olamıorum inş sınavdan sonra kan testi yaptırmaya gidicem.şu mubarek ayda inş hepimiz de güzel haberler alırız.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kucagını bos bırakmasın inş.

e hadi inşallah, darısı başımızaaaa

Oleyyy bir hamisimiz daha oldu
Tebrikler canim çok sevindim, darısı hepimizin başına inşallah

OOOOO Hadi hayırlısı bakalımmmm.. Darısı basımıza

buraya yazalı ne kadar zaman oldu hatırlamıyorum.arkadaşın biri demişti ki kesin hamilesin belirtilerin o yönde.zaten bende bu belirtiler çook uzun zamandır vardı doğum kontrol iğnesi dolayısı ile.dün test yaptım hiç beklemiyordum ama hamileyim :)

kızlar ya size bişey sorucam kafam allak bullak cuma adet günümdü sabah kahverengi akıntım gelmiş eyvah adet oluyorum dedım birazdan kırmızılarda gelir dedim saat 5 e kadar hep kahverengi geldi bı gun daha beklıyım dedım sabah tekrar kahverengi normalde benım adetım başlamadan once karnım fecı agrır karnım da agrımıyo gögüslerim yumurtlama gununden beri acıyo yuzumde sıvılceler cıktı sızce hamilemiyim yoksa adetim sokulemıyomu yardımcı olursanız cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…