bu gün çok sıkıcıydı hele 2 den sonra iş hiç çekilmiyor neyse bitti şükür 2 gün dinleneceğiz inşallah
haftasonu bat bekleyen arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
hepinizi öptüm
canim sana bir sey sorucam sende akinti varmi bugun bende var da ondan sorucdum bence bu ayda benim adet gelicekbu gün çok sıkıcıydı hele 2 den sonra iş hiç çekilmiyor neyse bitti şükür 2 gün dinleneceğiz inşallah
haftasonu bat bekleyen arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
hepinizi öptüm
canim sana bir sey sorucam sende akinti varmi bugun bende var da ondan sorucdum bence bu ayda benim adet gelicek
Azerbaycanda oturuyorum aılem ızmırde oturuyor orada bır yerde tedavı olmayı dusunuyorumnerde oturuyosun canım sen
Kizlarrr dayanamadim yine test xaptim vee yine tek cizgi... ama daha erken biliyorum. haftaya bugun kantesti yaptircam
Kizlarrr dayanamadim yine test xaptim vee yine tek cizgi... ama daha erken biliyorum. haftaya bugun kantesti yaptircam
bugün aile hekimimden sonuçlarımı aldım tüm değerlerim normal en çok troidlerden korkuyorudum hiç bir sorun çıkmadı pazartesi de kadın doğum doktoruma gidip hormon testimi yaptırıcam kan vermekten kollarım çürüdü artık
kan testini bekle canim orda cikar Allahin izniyle pozitifKizlarrr dayanamadim yine test xaptim vee yine tek cizgi... ama daha erken biliyorum. haftaya bugun kantesti yaptircam
canim yok aramizda tup bebek yaptiran yok daha yeniyiz Allahin izniyle herkesin kucagi dolar seninde tabimrh diger yorumlariniz okumadim tup bebekmi yaptiniz bende tup bebek dusunuyorumda merak ediyorum iyi bir merkez ariyorum
kızlaaaaaar bugün bat tarihimdi test yaptım hafif ikinci çizgi de çıktıı.inşaAllah bebiş vardır di mi iki tane yaptım ama emin olamıorum inş sınavdan sonra kan testi yaptırmaya gidicem.şu mubarek ayda inş hepimiz de güzel haberler alırız.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kucagını bos bırakmasın inş.
kızlaaaaaar bugün bat tarihimdi test yaptım hafif ikinci çizgi de çıktıı.inşaAllah bebiş vardır di mi iki tane yaptım ama emin olamıorum inş sınavdan sonra kan testi yaptırmaya gidicem.şu mubarek ayda inş hepimiz de güzel haberler alırız.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kucagını bos bırakmasın inş.
mrh diger yorumlariniz okumadim tup bebekmi yaptiniz bende tup bebek dusunuyorumda merak ediyorum iyi bir merkez ariyorum
kızım bi dur yaaaaaa, azcık sabret, sen 9 ay nası sabretcen yaaaaumarım kızmıyosundur, işin esprisi tabi de, walla azcık bekle yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?