Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Neden test yapmiyosun ????

merhaba kızlar ben en son 12 haziranda adet olmuştum. Genelde ayın 12-11leri gibi oluyorum. Mayıs ayında erken olmştum 8inde. arada sapmalar oluyo yani. Bu ayda bekliyorum hala olmadım. Göğüslerim çok ağırırdı adetten 10 gün önce. Ama bu ay hiç bişey olmadı. Dün başladı göğüslerimde ağrı. Napmalıyım. Dün test aldım ama yapıp yapmamakta kararsız kaldım. Biraz daha beklesem mi ?

biraz daha bekle bence cnm ben o idrar testlerine pek guvenmıyorum walla bı 5 gun gecsın

biraz daha bekle bence cnm ben o idrar testlerine pek guvenmıyorum walla bı 5 gun gecsın

Eşimde öyle söylüyo, hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum diyo. Ama sabırsızlanıyorum. Kasıklarımda başladı ağırmaya bugün

tünaydın kızlarrr;
ne uyudum bugün böyle....
yeni hamiş haberlerimiz olmuş, çok sevindimmmm tebrik ediyorum

ay gunumuz ne guuuuuuuuuuuuuuuuuzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel baslamis iki hamile haberiyle Allah herkese nasib etsin bizlerede sag salim kucaklariniza alin yavrularinizi

Ne olacağımız hiç belli değil gerçekten, bugün varız yarın yok. Bir de üzülüyoruz olur olmadık şeyler için. Allah ölüm acısı vermesin. Başınız sağolsun canım, Allah ailesine sabır versin.

Aynı durumdayız canım yenilik istiyorum ben de evimde bir şeyler yapmak istiyorum ama benimki beni frenliyor. Ramazan geldi geleli de gezmeler azaldı şöyle bi dekorasyon malzemeleri alasım var ama eşim kımıldamadığı için kendi kendime hayal kuruyorum işte

Kızlar şimdi ben eşime desem ki bir de sen tahlil ver bir sorun var mı bakalım diye sizce üzülür yanlış anlar mı? Ya da ben yeniden tahlilmi versem 3. günü hormonlarım için???:26:

Neden yanlış anlasın ki bu çok doğal bir şey kızacağını sanmıyorum ama yine de eşini en iyi sen tanırsın

Sakin ol canım stres yok oruç başınıza mı vurdu aşkolsun:) o duygu bende de var bunaldık bunaldık her şeyi fazla takıyoruz kafamıza

Öyle oluyor di mi ya :) her ne kadar tanımasak da birbirimizi değer veriyoruz işte ne güzel bi huy bu ama

Bayaneda nerelerdesşnnnnn??? Noldu canım test yaptın mı???

kaçırdın sanırım arada canım :) test negatif çıktı beynim negatifliği algılayınca da gecikmeli de olsa kırmızı kartı gördüm Ovulasyon testi aldım bu ay onu deneyeceğim ve tabi ki kafama takmamaya çalışacağım:)

oooooooo hamişler varmiş kızlar hayırlı olsun.....darısı hepimize inş

ay gunumuz ne guuuuuuuuuuuuuuuuuzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel baslamis iki hamile haberiyle Allah herkese nasib etsin bizlerede sag salim kucaklariniza alin yavrularinizi

inşaAllah kızlaaar çoook tesk ederimm inş sevincim boşa çıkmaz doktora gidince kesinleşcek inş...hayırlısıylaaa herkess güzel haberler alsınn içimden gelerek canı gönülden hepinize dua ediyorumm.

Son düzenleme:
kızlar meraba..benim batım dündü...hala adet olmadım..ama açık yeşil bi akıntı geliyor benden ara sıra...birde dün gece inanılmaz bi ağrı girdi sol kasığıma..batma gibi...fikri olan paylaşırsa seviniirm..

inşaAllah kızlaaar çoook tesk ederimm inş sevincim boşa çıkmaz doktora gidince kesinleşcek inş...hayırlısıylaaa herkess güzel haberler alsınn içimden gelerek canı gönülden hepinize dua ediyorumm.

Kizlar aranizda ovulasiyon testide kullanib 2 cizgi goren oldumu.dun adetim keceli 17 gun idi test yapdim tek cizgi cikti.bir gun arayla test yapiyorum acaba yumurtaladimda ben mi gormedim.ola bilermi kizlar?silik cizgi de olsa cikmazmiydi eyer yumrtladiysam.cevab yazin kizlar kafam karisdi((

canim arzum o test bir gun arayla yapilmazki hergun eyni saatde yapilir yinede yap 5-6 gun daha ama bu sefer hergun yap hadi bakalim cift cizgini yakaladim yazarsin artik

evet bir hafta kaldi ama ben qaliba erken olucam cunki dun adet oncesi belirtilerimin hepsi gelmisdi

Kızlar eşim de sonuçlarını aldı bugün doktor Varikosel den suphelenmis (
Salı günü ultrasonda bakacak. Bilginiz var mı bu konuyla ilgili, ben çok kötü oldum yaa(( çocugumuzun olması baya bi zaman mı alacak şimdi? Ne olur bilgisi olan varsa paylassin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…