kızlar ya size bişey sorucam kafam allak bullak cuma adet günümdü sabah kahverengi akıntım gelmiş eyvah adet oluyorum dedım birazdan kırmızılarda gelir dedim saat 5 e kadar hep kahverengi geldi bı gun daha beklıyım dedım sabah tekrar kahverengi normalde benım adetım başlamadan once karnım fecı agrır karnım da agrımıyo gögüslerim yumurtlama gununden beri acıyo yuzumde sıvılceler cıktı sızce hamilemiyim yoksa adetim sokulemıyomu yardımcı olursanız cok sevinirim
Kizlar merhaba.tosbaaa,nehirela canlar tebrik ediyorumsizleri.darisi bizlerin basina aminnnn
Neden test yapmiyosun ?? ay yapmammı unutmusum yazmayı tek cızgı cıktı lobuuc marka ama daha adet gunu gecmedıgı ıcın ınanmadım ona komsum 2 aylık hamıleken yaptı testte cıkmamıstı onun ıcın pek guvenmıyorum bazı yerlerde gebelığın basındada kahverengi lekelenme olabılır demışler umutlanmakda istemıyorum esşm bile biz ne zaman cocuk ıstemeye basladık senın adetlerın bı garıp oldu diyo.D
merhaba kızlar ben en son 12 haziranda adet olmuştum. Genelde ayın 12-11leri gibi oluyorum. Mayıs ayında erken olmştum 8inde. arada sapmalar oluyo yani. Bu ayda bekliyorum hala olmadım. Göğüslerim çok ağırırdı adetten 10 gün önce. Ama bu ay hiç bişey olmadı. Dün başladı göğüslerimde ağrı. Napmalıyım. Dün test aldım ama yapıp yapmamakta kararsız kaldım. Biraz daha beklesem mi ?
biraz daha bekle bence cnm ben o idrar testlerine pek guvenmıyorum walla bı 5 gun gecsın
kızlaaaaaar bugün bat tarihimdi test yaptım hafif ikinci çizgi de çıktıı.inşaAllah bebiş vardır di mi iki tane yaptım ama emin olamıorum inş sınavdan sonra kan testi yaptırmaya gidicem.şu mubarek ayda inş hepimiz de güzel haberler alırız.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kucagını bos bırakmasın inş.
ay gunumuz ne guuuuuuuuuuuuuuuuuzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel baslamis iki hamile haberiyle Allah herkese nasib etsin bizlerede sag salim kucaklariniza alin yavrulariniziburaya yazalı ne kadar zaman oldu hatırlamıyorum.arkadaşın biri demişti ki kesin hamilesin belirtilerin o yönde.zaten bende bu belirtiler çook uzun zamandır vardı doğum kontrol iğnesi dolayısı ile.dün test yaptım hiç beklemiyordum ama hamileyim :)
selam kızlar nasılsınız.Dün çok keyifsizim nedendir bilmem demiştim demekki kötü haber gelecekmiş yakın bi tanıdık itfaiyede memur olarak çalışıyor, dün öğle saatlerinde cerkezköy çöplüğünde yangını söndürmek için orada bulunurken dozer devrilmesiyle altında kalıp hayata gözlerini yummuş. Genc bir insanın ölüm haberini almak çok kötü hayatta yaşaması gereken çok şey varken.İhmalsizlik yüzünden o insan şimdi yok. Allah mekanını cennet etsin.
Belim ağrıyor benim ya .. garip kasıklarıma vuran bir ağrı.. acayip.. böbreğim korrkutulyor beni.. acaba omu yoksa başka bişey mi diye..
doktorada gidemiyorum tomografi isteyecek.. hamilelik ihtimali varken onu göze alamıyorum.. bakalım artık bekleyecem..
bu arada stresten eve taktım kafayı.. alışveriş yapasım var.. evi değiştiresim falan.. balkonda kendime okuma köşesi yapacaktım kitaplığı aldım tekli bir koltuğum vardı onu alacaktım kapıdan sığdıramadım.. onla uğraştım epey.. canım sıkılıyor.. şu aralar anlayacağınız..
akşamada iftar telaşı..
ayyy birazda hamilelik dışı şeylerden konuşalım demi.. kendimizi kastıkça zorlaşıyor sanki yada herşeyi hamilelik belirtisi sayıyoruz...
Kızlar şimdi ben eşime desem ki bir de sen tahlil ver bir sorun var mı bakalım diye sizce üzülür yanlış anlar mı? Ya da ben yeniden tahlilmi versem 3. günü hormonlarım için???:26:
Kızlar iki gündür arastırıyorum sizinlede paylaşayım dedim. Malum beni bilirsiniz. Tez canlı oldugumdan bi kaçamak arıyordum bulamadım. Kanda BHCG testi adetten 3 gün önce anca sonuç verirmiş. İdrar testleri zaten vermezmiş. Ender durumlarda hormon değeri yuksek olursa daha erken zamanda öğrenilirmiş. Ama ben sanki adet olacakmısım gibi sancı cekiyorum. SAncı derken acı falan değil basınc hissediyorum ama daha önce hiç olmazdı. Adet olurken olurdu sadece oda ilk günümde sadece. İSter istemez ümitleniyorum yada ümitlendiğim için çekiyorum bu hissi. Eşimlede cok kotu tartıstık az once tamamen kıskanclık yuzunden. Orucum bide deli gibi bagıra bagıra agladım yaa.. Sıkıldım ben yaa.. Kaçıp gidesim var benim
takılmayalım, stres yapmayalım falan diyoruz ya; gram stresim yok, hatta yumurtlama dönemimi geçtim ve hiç de gebeymişim gibi hissetmiyorum, buna çok da üzülmüyorum. ama ne var biliyo musunuz? burdan çıkamıyorum, o doktora gitcekti, şunun bat günüydü noldu acaba derken kendimi sürekli bi şekilde burda buluyorum ben yaaaa
Bayaneda nerelerdesşnnnnn??? Noldu canım test yaptın mı???
kızlaaaaaar bugün bat tarihimdi test yaptım hafif ikinci çizgi de çıktıı.inşaAllah bebiş vardır di mi iki tane yaptım ama emin olamıorum inş sınavdan sonra kan testi yaptırmaya gidicem.şu mubarek ayda inş hepimiz de güzel haberler alırız.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kucagını bos bırakmasın inş.
buraya yazalı ne kadar zaman oldu hatırlamıyorum.arkadaşın biri demişti ki kesin hamilesin belirtilerin o yönde.zaten bende bu belirtiler çook uzun zamandır vardı doğum kontrol iğnesi dolayısı ile.dün test yaptım hiç beklemiyordum ama hamileyim :)
ay gunumuz ne guuuuuuuuuuuuuuuuuzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel baslamis iki hamile haberiyle Allah herkese nasib etsin bizlerede sag salim kucaklariniza alin yavrularinizi
oooooooo hamişler varmiş kızlar hayırlı olsun .....darısı hepimize inş
aminnn isteyen herkesin topaç gibi bebişleri olsun inşallah :)
inşaAllah kızlaaar çoook tesk ederimm inş sevincim boşa çıkmaz doktora gidince kesinleşcek inş...hayırlısıylaaa herkess güzel haberler alsınn içimden gelerek canı gönülden hepinize dua ediyorumm.
canim sana bir sey sorucam sende akinti varmi bugun bende var da ondan sorucdum bence bu ayda benim adet gelicek[/QUOT
kuzum ya bende hep akinti oluyor .ama bugun belim ağrıyor biraz bi hafta kaldı off
canım çok sevindim herşey gönlünce olsunbugün aile hekimimden sonuçlarımı aldım tüm değerlerim normal en çok troidlerden korkuyorudum hiç bir sorun çıkmadı pazartesi de kadın doğum doktoruma gidip hormon testimi yaptırıcam kan vermekten kollarım çürüdü artık
canımmmmm hamissin inşallah çok sevindim darısı bizekızlaaaaaar bugün bat tarihimdi test yaptım hafif ikinci çizgi de çıktıı.inşaAllah bebiş vardır di mi iki tane yaptım ama emin olamıorum inş sınavdan sonra kan testi yaptırmaya gidicem.şu mubarek ayda inş hepimiz de güzel haberler alırız.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kucagını bos bırakmasın inş.
buraya yazalı ne kadar zaman oldu hatırlamıyorum.arkadaşın biri demişti ki kesin hamilesin belirtilerin o yönde.zaten bende bu belirtiler çook uzun zamandır vardı doğum kontrol iğnesi dolayısı ile.dün test yaptım hiç beklemiyordum ama hamileyim :)
hayırlı olsun canım bizede dua edin
canim arzum o test bir gun arayla yapilmazki hergun eyni saatde yapilir yinede yap 5-6 gun daha ama bu sefer hergun yap hadi bakalim cift cizgini yakaladim yazarsin artikKizlar aranizda ovulasiyon testide kullanib 2 cizgi goren oldumu.dun adetim keceli 17 gun idi test yapdim tek cizgi cikti.bir gun arayla test yapiyorum acaba yumurtaladimda ben mi gormedim.ola bilermi kizlar?silik cizgi de olsa cikmazmiydi eyer yumrtladiysam.cevab yazin kizlar kafam karisdi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?