Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

benim bilgim yok canim Allah yardimcin olsun ama bir sorum olacak men azeriyem bu varikosel neki yani usutme gibi birseymi ben anlayamiyorum :26::26::26:

her gün aynı saatlerde yapacaksın tatlım. şöyle ki, reglin bittikten sonra mesela ben 28 günde bir regl olurum. tahmini olarak yumurtlama günümü hesaplıyorum. kadınlarkulubunde de var hesaplayıcı. hesaplayıcı ayın 7 si dedi, bende ayın 3 ünden itibaren başladım testlere.ve gördüm çift çizgiyi ayın 7 sinde.... bakalım sonucu nolcak?

benim bilgim yok canim Allah yardimcin olsun ama bir sorum olacak men azeriyem bu varikosel neki yani usutme gibi birseymi ben anlayamiyorum :26::26::26:

Testislerde damar genislemesiymis, o da spermleri geriye atiyormus ve sperm kalitesini etkiliyormus, sayisini, hareketliligini felan.benim de anladigim bu kadar daha fazlasını bilmiyorum

Testislerde damar genislemesiymis, o da spermleri geriye atiyormus ve sperm kalitesini etkiliyormus, sayisini, hareketliligini felan.benim de anladigim bu kadar daha fazlasını bilmiyorum
anladim canim Allah yardimcin olsun insallah oyle sey cikmaz

Canım benim cok tanıdıgım var varikosel olan. Çok yaygın bi durum hatta bi doktor her 3 erkekten birinde var dedi. O bi hastalık değil aslında. Testislerde kılcal damarın biri genişliyor. Yani varis gibi. Zaten adıda ordan gelir. Damar genişleyince o bolgeye daha cok kan gider. Buda oranın daha cok ısınması anlamına gelir. Spermlerde insan vucudu sıcaklığında ölürler. O yuzden erkeklerin testisleri yapı olarak o şekildedir ve vucut ısılarından 1-2 derece düşüktür :78::78::78::78:. Korkacak bişey yok. onun dereceleri var dusuk derece ise ilaçla yuksekse basıt bi ameliyatla geciyo. Ameliyattan 1 gun sonra hiçbişeyin kalmıyo. Spermlerde 3 ayda topluyo kendini. Sen gönlünü ferah tut. Biraz zaman alır belki ama cok sukur kısırlık gibi değil.Ama tedavi olunmazsa ileriki yaslarda kısırlığa neden olabilir.

Son düzenleme:

Anladım canım biraz da olsa rahatlattin beni sagol. İnşallah ileri değildir canim yaa, Salı günü ogrenecez artık, o gün bakilacak.

cnm benim de öyle oldu sanki adet olacakmısım gibi hissediyordum sürekli ama hafif akıntı oluyordu bence sende test yap.

Anladım canım biraz da olsa rahatlattin beni sagol. İnşallah ileri değildir canim yaa, Salı günü ogrenecez artık, o gün bakilacak.

Yok canım değildir kesin. Çünki ilerlemiş olanlar sancı cekerlermiş. Hani birisi tekme atmıs gibi Pantalon falan giyeme duruma gelirler. Merka etme buyuk bişey değildir yani. Doktor ne diyecek bakalım. Sen gönlünü ferah tut yeter canım..

slm canım. bende 10 temmuzda adet oldum ve hesaplamama göre 24 temmuz en yuksek yumurtlama gunum benım.ınsallah temmuz ayı bızım ayımız olur

merhaba kızlar aranızda gebelik öncesi kontrollerde kızamıkçığa bağışıklığı olmayan varmı aşı oldunuzmu benm bağışıklığım yokmuş ve Allah korusun hamilelikte kızamıkçık olunurusa bebeğin sakat doğması ihtimali yüksekmiş doktor benden istedi ve ben aşıyı hiçbiyerde bulamadım ve bir ay korunmamız gerekiyomuş bir ay daha beklemek bile istemiyorum ya sizler naptınız

merhaba kızlar nasılsınız temmuz ayı nasıl gidiyo bakalım

regliden sonra üzgün geçiyor... Bitincekalan ovulasyon testlerinden devam. Bu defa olur inşallahhhh

Nasilsiniz kizlar.ben bu gun 15:10 ovulasiyon testi yapdim yene tek cizgi cikti.(( silikde olsa cikmiyoo.bakalim ne zaman yakaliycaz.

Çıkar canım merak etme benimki düşündüğümden erken çıkmıştı regli bittikten 1 hafta sonraydı galiba. Bakalım bu ay ne olacak

yok canim benim doktor yapmadı ama sende sikma canini bir ay çabuk geçer ömür boyu mutsuz olmaktan iyidir güzel dusun güzel olsun canım

test yaptın mı canım ?
sercem amaaya ve günü yaklaşan arkadaşlar hiç belirtiniz var mı ben çok sabırsızlanıyorum ama hiç belirti yok sadece sabahkalkınca hafif bel agrisi o da geciyor hemen benim bugun 22. günüm zaman geçse hemen :18:

belim berbat bel agrim var benim umudum yok onun icin hic gunumude saymiyorum kac gun kaldi...akintimda var sari gibi gordukce zaten akintimi adet geliyo aklima insallah senin bebeyin tutunur canim

belim berbat bel agrim var benim umudum yok onun icin hic gunumude saymiyorum kac gun kaldi...akintimda var sari gibi gordukce zaten akintimi adet geliyo aklima insallah senin bebeyin tutunur canim

canim kırmızılar gelene kadar umudomuz var üzülmek yok hem bilemeyiz Allah ne zaman nasip ederse . insaallah bebislerimiz bizimledir

kismet canim bence yok bu seferde cunki herzamanki halim benim eyerki olucaksada bu bir mucize olur benim icin ve cok buyuk supriz olur derim...:92: herzamanki halim ya ondan diyorum:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…