benim bilgim yok canim Allah yardimcin olsun ama bir sorum olacak men azeriyem bu varikosel neki yani usutme gibi birseymi ben anlayamiyorum :26::26::26:Kızlar eşim de sonuçlarını aldı bugün doktor Varikosel den suphelenmis(
Salı günü ultrasonda bakacak. Bilginiz var mı bu konuyla ilgili, ben çok kötü oldum yaa(( çocugumuzun olması baya bi zaman mı alacak şimdi? Ne olur bilgisi olan varsa paylassin...
Kizlar aranizda ovulasiyon testide kullanib 2 cizgi goren oldumu.dun adetim keceli 17 gun idi test yapdim tek cizgi cikti.bir gun arayla test yapiyorum acaba yumurtaladimda ben mi gormedim.ola bilermi kizlar?silik cizgi de olsa cikmazmiydi eyer yumrtladiysam.cevab yazin kizlar kafam karisdi((
benim bilgim yok canim Allah yardimcin olsun ama bir sorum olacak men azeriyem bu varikosel neki yani usutme gibi birseymi ben anlayamiyorum :26::26::26:
anladim canim Allah yardimcin olsun insallah oyle sey cikmazTestislerde damar genislemesiymis, o da spermleri geriye atiyormus ve sperm kalitesini etkiliyormus, sayisini, hareketliligini felan.benim de anladigim bu kadar daha fazlasını bilmiyorum
Kızlar eşim de sonuçlarını aldı bugün doktor Varikosel den suphelenmis(
Salı günü ultrasonda bakacak. Bilginiz var mı bu konuyla ilgili, ben çok kötü oldum yaa(( çocugumuzun olması baya bi zaman mı alacak şimdi? Ne olur bilgisi olan varsa paylassin...
Canım benim cok tanıdıgım var varikosel olan. Çok yaygın bi durum hatta bi doktor her 3 erkekten birinde var dedi. O bi hastalık değil aslında. Testislerde kılcal damarın biri genişliyor. Yani varis gibi. Zaten adıda ordan gelir. Damar genişleyince o bolgeye daha cok kan gider. Buda oranın daha cok ısınması anlamına gelir. Spermlerde insan vucudu sıcaklığında ölürler. O yuzden erkeklerin testisleri yapı olarak o şekildedir ve vucut ısılarından 1-2 derece düşüktür:78::78::78::78: . Korkacak bişey yok. onun dereceleri var dusuk derece ise ilaçla yuksekse basıt bi ameliyatla geciyo. Ameliyattan 1 gun sonra hiçbişeyin kalmıyo. Spermlerde 3 ayda topluyo kendini. Sen gönlünü ferah tut. Biraz zaman alır belki ama cok sukur kısırlık gibi değil.Ama tedavi olunmazsa ileriki yaslarda kısırlığa neden olabilir.
kızlar meraba..benim batım dündü...hala adet olmadım..ama açık yeşil bi akıntı geliyor benden ara sıra...birde dün gece inanılmaz bi ağrı girdi sol kasığıma..batma gibi...fikri olan paylaşırsa seviniirm..
Anladım canım biraz da olsa rahatlattin beni sagol. İnşallah ileri değildir canim yaa, Salı günü ogrenecez artık, o gün bakilacak.
her gün aynı saatlerde yapacaksın tatlım. şöyle ki, reglin bittikten sonra mesela ben 28 günde bir regl olurum. tahmini olarak yumurtlama günümü hesaplıyorum. kadınlarkulubunde de var hesaplayıcı. hesaplayıcı ayın 7 si dedi, bende ayın 3 ünden itibaren başladım testlere.ve gördüm çift çizgiyi ayın 7 sinde.... bakalım sonucu nolcak?
slm canım. bende 10 temmuzda adet oldum ve hesaplamama göre 24 temmuz en yuksek yumurtlama gunum benım.ınsallah temmuz ayı bızım ayımız olur
merhaba kızlarnasılsınız temmuz ayı nasıl gidiyo bakalım
Nasilsiniz kizlar.ben bu gun 15:10 ovulasiyon testi yapdim yene tek cizgi cikti.(( silikde olsa cikmiyoo.bakalim ne zaman yakaliycaz.
inşallah öyledir :)
merhaba kızlar aranızda gebelik öncesi kontrollerde kızamıkçığa bağışıklığı olmayan varmı aşı oldunuzmu benm bağışıklığım yokmuş ve Allah korusun hamilelikte kızamıkçık olunurusa bebeğin sakat doğması ihtimali yüksekmiş doktor benden istedi ve ben aşıyı hiçbiyerde bulamadım ve bir ay korunmamız gerekiyomuş bir ay daha beklemek bile istemiyorum ya sizler naptınız
belim berbat bel agrim var benim umudum yok onun icin hic gunumude saymiyorum kac gun kaldi...akintimda var sari gibi gordukce zaten akintimi adet geliyo aklima insallah senin bebeyin tutunur canimtest yaptın mı canım ?
sercem amaaya ve günü yaklaşan arkadaşlar hiç belirtiniz var mı ben çok sabırsızlanıyorum ama hiç belirti yok sadece sabahkalkınca hafif bel agrisi o da geciyor hemen benim bugun 22. günüm zaman geçse hemen :18:
belim berbat bel agrim var benim umudum yok onun icin hic gunumude saymiyorum kac gun kaldi...akintimda var sari gibi gordukce zaten akintimi adet geliyo aklima insallah senin bebeyin tutunur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?