Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

benim de pek umudum yok, o yüzden ne sabırsızlanıyorum ne de kendimi dinliyorum belirti var mı diye.

kızlar adetim gecikeli 2.gün....ara ara yeşil akıntım var..bende gebelik belirtisi yok adet belirtiside...

kızlar adetim gecikeli 2.gün....ara ara yeşil akıntım var..bende gebelik belirtisi yok adet belirtiside...
benim adetim gecikse hemen test yaparim ama ben bu yasima geldim geciktiyini gormedim ne evliyken ne subayken
sen test yap istersen pozitifff cevaplarini pekliyoruz

kizlar yeni konu nasil aciliyo ben hic bilmiyorum banada oyretirmisiz? acmak istemiyorumda simdilik ama bilmek istiyorum :26:

ya arkadaslar az once birsey okudum cok uzuldum
yxlz hamile arkadasimizin deyeri yukselmemis ve doktoru kimyasal gebelik demis okuyunca cok kotu oldum

ya arkadaslar az once birsey okudum cok uzuldum
yxlz hamile arkadasimizin deyeri yukselmemis ve doktoru kimyasal gebelik demis okuyunca cok kotu oldum

ayyyy canım cokkkkk üzüldüm yxlz bitenem sen yinede baska doktoraya gorun öyle denilip sağlıkla bebeğini kucağına alanlar var

Benımde adet gunum 19.07.2013 ınlsallah kırmızılar gelmezde hamıleyımdır :)) ınsallah hepıme nasıp etsın rabbım benıde eklersenız sevınırım temmuzda beklıyenlere :) ınsallah guzel haber verırım bende :))

Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
msa84------------------------------------------ calismaya devam canim
yxliz----------------------------------------------üzülme canım çalışmaya devam

ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
bayaneda--------------- -7-8 temmuz---------------------nerdesiiiiinnnnn

shed----------------------------------------------çalışmaya devammmmm

mystery90----------------8 temmuz--------------------n
erdesiiiiinnnnn
ferdakazak---------------------------------------calismaya devam canim
humasah-------------------------------------------çalışmaya devam:)
eclin---------------------------------------------------çalışmaya devam :)
BenInci--------------------------------------------
calismaya devam canim
tosbaaaaa87-------------12 temmuz---------------------bekliyoruuuzzzzzz

karaincim-----------------13 temmuz----------------------.
bekliyoruuuzzzzzz
busemk--------------------14 temmuz--------------------
bekliyoruuuzzzzzz
ing_ing--------------------14 temmuz---------------------
bekliyoruuuzzzzzz
karabiber------------------16-17temmuz------------------
bekliyoruuuzzzzzz
codulu---------------------19 temmuz
muyom---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
comlicated.........................23 temmuz
mucar1988-----------------23 temmuz
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz

Son düzenleme:
kızlaaar kpss sınavından dolayı giremedim daha doktorada gidemedim inş bugün gidecegm bana dua edin çünkü test yapıp pozitif görüp sonunda kötü haberler alanlarda olmuş inş herşey yolundadır degerler iyi çıkar. giremesemde dualarım burdakiii tümm bebiş isteyen geleceğin güzel anneleriyle inş hepimiz de hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza aldıgımız günleri görürürz

Kızlar ben daha adet olmadım..çok umudum yok çünkü geçen ayda tam 12 gün geç gelmişti...kimysl gebelikti sanırım adetle beraber sökülüo gitti benim içimde varsa...inşallah bu ay kimysl gebelik olmam....

Evet yaaa canim den hamile idin.insallah doktorunda her sey yolunda deyer..saglikli bebisini kucagina alirsin

Canim belki gec yumurtlamissin.ovulasiyon testi yapdinmi yumurtlama gununu kesin biliyomusun?kecen ay bende 8 gun gecikmisdim.ama gec yumurtlayirammis bu ay ovulasiyon testi aldim bu gun 20 gunum hayla yumurtlamadim.

günaydın kızlar, iyi bi hafta geçirelim inşallah, yeni yeni bi sürüüü gebiş haberi alalım bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…