Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Hoşgelidin canım. Benimde bat 19 temmuz. Bakalım önce hangimizinkş belli olacak. Ama bende hiç belrti yok hala. Sende varmı belirti. Bende ne akıntı ne ağrı ne mide bulantısı hiçbişey yok. SAdece kasıklarımda bazen basınç gibi bişey hissediyorum o kadar. Ki onuda yalın ayak betona bastıgımdan hissediyo olabilirm.

Kızlar batına az kalanlar belirti varmı arkadaslar?? Bende hiçbişey yok ya. Zaten cumartesi gunu yaptıgım testede tek çizgi cıkmıstı. Korkuyorum yaa..

geç yumurtlamadım ayın tam 14ünde çatladı yumurtam doktora gittim çünkü...ya hiç belirti falan yok ne adet ne gebelik...sadaece 2gün önce gece sol kasığıma inanılmaz bir ağrı girdi..ki ara ara hissediyorum..Allah sonumuzu hayr etsin.

Canim belki gec yumurtlamissin.ovulasiyon testi yapdinmi yumurtlama gununu kesin biliyomusun?kecen ay bende 8 gun gecikmisdim.ama gec yumurtlayirammis bu ay ovulasiyon testi aldim bu gun 20 gunum hayla yumurtlamadim.

Onda bebis var insallah.bu aralar sicak banyo kabul etme canim oda dusuke neden oluyoo.

Canım sen benim mesajlarımı görmüyor musun :) Ben haber verdim ya negatif diye, sonra da kırmızı kartı gördüm dedim atladın mesajımı görmedin sanırım

Günaydınnnnnnnnnnnn hepinize. nasılsınız bakalım p.tesi sendromuna yakalanan var mı :)))

Günaydın canım bana her gün pazartesi sendromu valla.

Canim belirtin falan varmi?batina 5 gun kaldi

canım belirti falan yok akıntı her zaman vardı bende bugünlerde de var sadece 2 gün yatartan kalkarken belim ağrıdı oda kalkınca geçti. bi arkadaş var illa test yap deyip duruyo kafam karıştı. gün gün hamilelik takvimine görede yarın test yaparsam çıkma ihtimali varmış bilmiyorum yani ne yapsam sizceeeeeeeeee yardımmmmmmmmmmmm

Bana sorsan,ben yapmam bekle 20 adet olmasan 21 gun erkenden ilk idrarla yaparsin insallah kofkocaman iki cizgiyi gorursun.

canım benim daha çok yeni ievliliğinizolacak kıskançlaklar.. ooooooooo biz neler yaşadık.. üzülme nolursun.. canım zaten gebelik testleri çok erken doğru sonçlar vermiyor.. hayırlısıyla inşallah güzel bir sonuç alacaksın..
canım benim korkma nolur.. bekle...biraz test yap ama içini ferah tut
çok şükür canım hakkına hayırlısı olsun inşallah.. ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN
CANIM aynen geçen bi kaç küçük şey aldım resmen ev yolu bitmedi.. nasil heyecanlandım.. anlatamam.. insan istiyor değişiklik.. bi annemi yakalayabilsem.. bişeyler yaptıracam.. balkonuma falan..
belim berbat bel agrim var benim umudum yok onun icin hic gunumude saymiyorum kac gun kaldi...akintimda var sari gibi gordukce zaten akintimi adet geliyo aklima insallah senin bebeyin tutunur canim
canım.. bende aynıyım belim kırılıyor resmen akıntımda var ama gariptir ki adetime daha 10 gün var.. dur sakin ol.. inşallah bunlar hayra alamettir
ya arkadaslar az once birsey okudum cok uzuldum
yxlz hamile arkadasimizin deyeri yukselmemis ve doktoru kimyasal gebelik demis okuyunca cok kotu oldum
çok üzüldüm ya hayırlısı rabbim rabbim sen yardım et..
valla canım bildiğim şu ki.. her hamilelik farklı.. ben ilkinde 12. haftaya kadar bilmedim bile.. sadece idrar sıkışıklığım vardı.. kardeşim her ay adet gördü.. yani.. beklememiz lazım..
Bana sorsan,ben yapmam bekle 20 adet olmasan 21 gun erkenden ilk idrarla yaparsin insallah kofkocaman iki cizgiyi gorursun.

bencede canım sana katılıyorum.. beklemeli arkadaşımız inşallah senin elin uğurlu gelecek.. ve hepimiz hamile olacağız sırayla

ah canlar garibim bu ara.. dökülüyorum resmen.. heryerim ağrıyor.. işin garibi şuki.. göğüslerim sızım sızım sızlıyor.. kollarım kalkmayor ya.. okadar.. belimdede ağrı var.. dün eşime diyorum ki adet olacam sanki.. ama daha 10 gün var.. buadar erken olurmu bu kadar belirti.. heveslenmek istemiyorum.. çok erken.. ne bileyim.. hayırlısı artık..

canım kardeşimiz negatifi gördü..
ama pazartesi sendromu beni dün akşamdan yakaladı.. ya sinir oluyorum bide iş yoğun.. sigortalar falan benim açımdan kötü bir pazartesi en azından

Son düzenleme:
canım kardeşimiz negatifi gördü..
ama pazartesi sendromu beni dün akşamdan yakaladı.. ya sinir oluyorum bide iş yoğun.. sigortalar falan benim açımdan kötü bir pazartesi en azından

off tamam tamam şimdi hatırladım kafa yerinde değil ki benimde geçtiğimiz hafta içi sölemişti tamam hatırladım.duyduğum kötü haberden sonra bütün dengem değişti bugünlerde

Herkese güzel, mutlu ve umutlu bir hafta sonu diliyorum arkadaşlar. Umarım dolu dolu bir hafta olur hepimiz için

canim belirtin falan varmi?batina 5 gun kaldi

bana sorsan,ben yapmam bekle 20 adet olmasan 21 gun erkenden ilk idrarla yaparsin insallah kofkocaman iki cizgiyi gorursun.

bekleyeceğim canım öğle arası dışarı çıktık arkadaşlarla eczanenin önünde durdum ama girmedim cuma günü alacam cumartesi olmazsa pazar yapacam hayırlısı inşallah

Selam kızlar
Cumartesi kan testi yaptırdım, b-hcg 399,97 çıktı
Önümüzdeki cumartesi doktor randevum var, ultrasonla bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…