günaydın canlar iyi bir hafta olur inşAllah bol bol sağlıklı bebiş haberleri gelsin
Benımde adet gunum 19.07.2013 ınlsallah kırmızılar gelmezde hamıleyımdır :)) ınsallah hepıme nasıp etsın rabbım benıde eklersenız sevınırım temmuzda beklıyenlere :) ınsallah guzel haber verırım bende :))
Günaydınnnnnnnnnnnn hepinize. nasılsınız bakalım p.tesi sendromuna yakalanan var mı :)))
Günaydııınnnnnnn. Hemde nasıl sabahtan beri 3 işçi 1 müdüre çattım:)
Canim belki gec yumurtlamissin.ovulasiyon testi yapdinmi yumurtlama gununu kesin biliyomusun?kecen ay bende 8 gun gecikmisdim.ama gec yumurtlayirammis bu ay ovulasiyon testi aldim bu gun 20 gunum hayla yumurtlamadim.
geç yumurtlamadım ayın tam 14ünde çatladı yumurtam doktora gittim çünkü...ya hiç belirti falan yok ne adet ne gebelik...sadaece 2gün önce gece sol kasığıma inanılmaz bir ağrı girdi..ki ara ara hissediyorum..Allah sonumuzu hayr etsin.
Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
msa84------------------------------------------ calismaya devam canim
yxliz----------------------------------------------üzülme canım çalışmaya devam
ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
bayaneda--------------- -7-8 temmuz---------------------nerdesiiiiinnnnn
shed----------------------------------------------çalışmaya devammmmm
mystery90----------------8 temmuz--------------------nerdesiiiiinnnnn
ferdakazak---------------------------------------calismaya devam canim
humasah-------------------------------------------çalışmaya devam:)
eclin---------------------------------------------------çalışmaya devam :)
BenInci--------------------------------------------calismaya devam canim
tosbaaaaa87-------------12 temmuz---------------------bekliyoruuuzzzzzz
karaincim-----------------13 temmuz----------------------.bekliyoruuuzzzzzz
busemk--------------------14 temmuz--------------------bekliyoruuuzzzzzz
ing_ing--------------------14 temmuz---------------------bekliyoruuuzzzzzz
karabiber------------------16-17temmuz------------------bekliyoruuuzzzzzz
codulu---------------------19 temmuz
muyom---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
comlicated.........................23 temmuz
mucar1988-----------------23 temmuz
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz
Günaydınnnnnnnnnnnn hepinize. nasılsınız bakalım p.tesi sendromuna yakalanan var mı :)))
Canim belirtin falan varmi?batina 5 gun kaldi
canım belirti falan yok akıntı her zaman vardı bende bugünlerde de var sadece 2 gün yatartan kalkarken belim ağrıdı oda kalkınca geçti. bi arkadaş var illa test yap deyip duruyokafam karıştı. gün gün hamilelik takvimine görede yarın test yaparsam çıkma ihtimali varmış bilmiyorum yani ne yapsam sizceeeeeeeeee yardımmmmmmmmmmmm
Canım sen benim mesajlarımı görmüyor musun :) Ben haber verdim ya negatif diye, sonra da kırmızı kartı gördüm dedim atladın mesajımı görmedin sanırım
evet canim yaaa ola bilir bu aralar mob giriyorum zor oluyo okuduqlarimi bile unutuyorum.insallah calismaya devam o
zaman
canım benim daha çok yeni ievliliğinizolacak kıskançlaklar.. ooooooooo biz neler yaşadık.. üzülme nolursun.. canım zaten gebelik testleri çok erken doğru sonçlar vermiyor.. hayırlısıyla inşallah güzel bir sonuç alacaksın..Kızlar iki gündür arastırıyorum sizinlede paylaşayım dedim. Malum beni bilirsiniz. Tez canlı oldugumdan bi kaçamak arıyordum bulamadım. Kanda BHCG testi adetten 3 gün önce anca sonuç verirmiş. İdrar testleri zaten vermezmiş. Ender durumlarda hormon değeri yuksek olursa daha erken zamanda öğrenilirmiş. Ama ben sanki adet olacakmısım gibi sancı cekiyorum. SAncı derken acı falan değil basınc hissediyorum ama daha önce hiç olmazdı. Adet olurken olurdu sadece oda ilk günümde sadece. İSter istemez ümitleniyorum yada ümitlendiğim için çekiyorum bu hissi. Eşimlede cok kotu tartıstık az once tamamen kıskanclık yuzunden. Orucum bide deli gibi bagıra bagıra agladım yaa.. Sıkıldım ben yaa.. Kaçıp gidesim var benim
canım benim korkma nolur.. bekle...biraz test yap ama içini ferah tutkızlar banada fikir verin yoksa evde çildircim..geçen ay adetim ayn 14 üydü...(ki 11 gün gecikmeli geldi kimyasal gebelik geçirdim...)bu ay ayın 12sinde olmamm lazıxm yani bugün.benim adetim 1 gün bile aksamaz bi geçen ay nolduysa oldu....listeye garanti olsun diye 14 ü yazdırdım.herneyse 2 gündür benden yeşil sümüksü akıntı geliyor...ya bende iltihapmı vaar..doktor hiçbişyn yok dedi e bu ne şimdi...yinemi adet olcam..yada kimysal gebelik
çok şükür canım hakkına hayırlısı olsun inşallah.. ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİNkızlaaaaaar bugün bat tarihimdi test yaptım hafif ikinci çizgi de çıktıı.inşaAllah bebiş vardır di mi iki tane yaptım ama emin olamıorum inş sınavdan sonra kan testi yaptırmaya gidicem.şu mubarek ayda inş hepimiz de güzel haberler alırız.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kucagını bos bırakmasın inş.
CANIM aynen geçen bi kaç küçük şey aldım resmen ev yolu bitmedi.. nasil heyecanlandım.. anlatamam.. insan istiyor değişiklik.. bi annemi yakalayabilsem.. bişeyler yaptıracam.. balkonuma falan..Aynı durumdayız canım yenilik istiyorum ben de evimde bir şeyler yapmak istiyorum ama benimki beni frenliyor. Ramazan geldi geleli de gezmeler azaldı şöyle bi dekorasyon malzemeleri alasım var ama eşim kımıldamadığı için kendi kendime hayal kuruyorum işte
:)
canım.. bende aynıyım belim kırılıyor resmen akıntımda var ama gariptir ki adetime daha 10 gün var.. dur sakin ol.. inşallah bunlar hayra alamettirbelim berbat bel agrim var benim umudum yok onun icin hic gunumude saymiyorum kac gun kaldi...akintimda var sari gibi gordukce zaten akintimi adet geliyo aklima insallah senin bebeyin tutunur canim
çok üzüldüm ya hayırlısı rabbim rabbim sen yardım et..ya arkadaslar az once birsey okudum cok uzuldum
yxlz hamile arkadasimizin deyeri yukselmemis ve doktoru kimyasal gebelik demis okuyunca cok kotu oldum
valla canım bildiğim şu ki.. her hamilelik farklı.. ben ilkinde 12. haftaya kadar bilmedim bile.. sadece idrar sıkışıklığım vardı.. kardeşim her ay adet gördü.. yani.. beklememiz lazım..Hoşgelidin canım. Benimde bat 19 temmuz. Bakalım önce hangimizinkş belli olacak. Ama bende hiç belrti yok hala. Sende varmı belirti. Bende ne akıntı ne ağrı ne mide bulantısı hiçbişey yok. SAdece kasıklarımda bazen basınç gibi bişey hissediyorum o kadar. Ki onuda yalın ayak betona bastıgımdan hissediyo olabilirm.
Bana sorsan,ben yapmam bekle 20 adet olmasan 21 gun erkenden ilk idrarla yaparsin insallah kofkocaman iki cizgiyi gorursun.
Canım sen benim mesajlarımı görmüyor musun :) Ben haber verdim ya negatif diye, sonra da kırmızı kartı gördüm dedim atladın mesajımı görmedin sanırım
Günaydın canım bana her gün pazartesi sendromu valla.[/
neden ki canım. stresli bekleyiş yüzünden mi senin durum ne olmuştu bu arada yazıları pek okuyamıyorum işten fırsat buldukça bakıyorum ama o kadar çok şeyler yazılmışki yetişemiyorum hızınıza valla
neden ki canım. stresli bekleyiş yüzünden mi senin durum ne olmuştu bu arada yazıları pek okuyamıyorum işten fırsat buldukça bakıyorum ama o kadar çok şeyler yazılmışki yetişemiyorum hızınıza valla
canım kardeşimiz negatifi gördü..
ama pazartesi sendromu beni dün akşamdan yakaladı.. ya sinir oluyorum bide iş yoğun.. sigortalar falan benim açımdan kötü bir pazartesi en azından
canim belirtin falan varmi?batina 5 gun kaldi
bana sorsan,ben yapmam bekle 20 adet olmasan 21 gun erkenden ilk idrarla yaparsin insallah kofkocaman iki cizgiyi gorursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?