Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

bekleyeceğim canım öğle arası dışarı çıktık arkadaşlarla eczanenin önünde durdum ama girmedim cuma günü alacam cumartesi olmazsa pazar yapacam hayırlısı inşallah
canım girme alma azdaha sabır.. inşallah hayırlı haberler alacaksın...
Selam kızlar
Cumartesi kan testi yaptırdım, b-hcg 399,97 çıktı
Önümüzdeki cumartesi doktor randevum var, ultrasonla bakılacak

çok şükür canım hadi hayırlı olsun ALLAHım KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN

selam kızlar şimdi doktordan geldim ultrasonla baktı doktorum kese gözükmedi zaten daha çok erken dedi 4 haftalık 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi kan tahilinide o zaman yapıcak zor bir iki hafta beni bekliyor nasıl geçicek :18::18: Allahımm hayırlısıyla şu iki haftayı atlatırım inşş.

Dayanmak güç ama bebeğin senle, aklına kötü hiç birşey getirme. Ben iki hafta sonra anca regl oldum mu olmadım mı diye bekliyor olacağım hakkımızda hayırlısı olsun

Selam kızlar
HAYIRLI OLSUN CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

CANIM GEÇER KÖTÜ DÜŞÜNME ÇOK ŞÜKÜR POZİTİFİ GÖRDÜN SIRAYLA BUNLAR CANIM SABREDCEKSİN HAYIRLI OLSUN

canım girme alma azdaha sabır.. inşallah hayırlı haberler alacaksın...

çok şükür canım hadi hayırlı olsun ALLAHım KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN

Gözün aydın canım ;Allah sağlıklı bi hamilelik ve hayırlı bi evlat versin Darısıda basımızzaa....

HAYIRLI OLSUN CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

CANIM GEÇER KÖTÜ DÜŞÜNME ÇOK ŞÜKÜR POZİTİFİ GÖRDÜN SIRAYLA BUNLAR CANIM SABREDCEKSİN HAYIRLI OLSUN
çok teşekkür ederim kızlar, inşallah hayırlı haberler alırım. Darısı hepinizin, isteyen herkesin başına inşallahhh

Cnm ben de ilk defa bugün başladım silik benim de daha yumurtlama olmamış yakında koyulaşacak o ve o günleri değerlendirmelisin. Yani silik olunca birkaç gün sonra koyulaşacak demek aman kaçırma:)[/QUOTE]

Insallah canim hadi hakkimizda hayirlisi.insallah bu ay olur

Selam kizlaaar..yeni hamislerimiz varmis ne guzel tek tek tebrik ederim..insallah saglicakla kucaklarsiniz bebislerinizii..ayaginizi suruyunde bizde arkanizdan gelelim :) benim bat yarin ama hic umudum yok belirtide yok.goguslerim sis uclari aciyodu kac gundur ama bugun hic acimiyo sadece sis.belim agriyo akintimda artti..her ay olan seyler.farkli bise yok yarin gorcez bakalim.

hepinize teşk ederim güzel yorumlarınız için.Rabbim hayırlısıyla tüm bekleyen arkadaşlarıma hayırlı haberi almayı nasip etsin.beklemek gerçekten zor.hepimizin hakkında hayırlısı.

tosbaaa87 ve deryaW TEBRİKKKLEEERRRRRRRR :))) çok sevindim

Yusraeren sakın yapma, bekle az daha; hem bak ben yapıyo muyum anca beraber kanca beraber, az daha sabır

Selam kızlar

Ayyy masaallah tebrik ediyorum rabbim kucagina almayida nasip etsin insaallaadarisi basimiza insallahh

Tebrik ederim canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallahh moralsiz olmuyoruzmoralimizi yuksek tutuyoruz bebisimizi iki hafta sonra goruyoruz hayirlisiyla insallaahh

Canlarr hapşırınca yada oksurunce bide affedersiniz tuvaletteyken kasıklarım acaip agrıyo. Patlıyacak sanıyorum. Bu normal mi sizde daha önce hiç olmazdı böyle seyler ama..

tosbaaaaa- canim tebrikler Allah sagsalim kucaginiza almayi nasib etsin

deryaa- senide tebrik ederim canim sende sagsalim kavus yavruna Allahin izniyle

yuseren - kizzzzzz yapma test cok erken olsada cikmaz inan cok uzulursun birak gunumuz gecsin o zaman yapariz

buket- canim senin icin belirti erken daha gunun var hafta kala belirti aramaya baslarsin umarim
herkes sen ben burdaki tum kizlar temmuzda sevinir agustosa kalan arkadaslarda agustosda sevinir

arzumcum- silik ciktisa teste devam koyu 2 cizgini yarrin ve ya obur gun goruceksin insallah

Eveeettt simdi gelelim bana ben hafta sonu fosur fosur regl oldum hayirlisi buymus demekki, demekki neymis bu ay cok calismaliymisyatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooooooppppppp bebek varinsallaahhh gelsin bebisim hayirlisiyla

Yxlizimm cook uzuldum inan ama demekki hayirlisi degilmis oyle dusun tabi biliyorum bu teselli cumlelerinin sana ne kadar bos gelecegini biliyorum o yuzden diyorumki calismaya devam arkadasim belki ikizler ucuzler gelir 30 yas ustu cogul gebelikler olma ihtimali 4 kat fazla oluyormus pes etmek yookkk

Canlarr hapşırınca yada oksurunce bide affedersiniz tuvaletteyken kasıklarım acaip agrıyo. Patlıyacak sanıyorum. Bu normal mi sizde daha önce hiç olmazdı böyle seyler ama..
bende oyle canim sabah cok hapsiris gelmisdi her hapsurdukca ordan birseyler kopdu sanki:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…