- 30 Ocak 2009
- 1.221
- 574
- 323
- 41
canım girme alma azdaha sabır.. inşallah hayırlı haberler alacaksın...bekleyeceğim canım öğle arası dışarı çıktık arkadaşlarla eczanenin önünde durdum ama girmedim cuma günü alacam cumartesi olmazsa pazar yapacam hayırlısı inşallah
Selam kızlar
Cumartesi kan testi yaptırdım, b-hcg 399,97 çıktı
Önümüzdeki cumartesi doktor randevum var, ultrasonla bakılacak
Selam kızlar
selam kızlar şimdi doktordan geldim ultrasonla baktı doktorum kese gözükmedi zaten daha çok erken dedi 4 haftalık 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi kan tahilinide o zaman yapıcak zor bir iki hafta beni bekliyor nasıl geçicek :18::18: Allahımm hayırlısıyla şu iki haftayı atlatırım inşş.
HAYIRLI OLSUN CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNSelam kızlar
selam kızlar şimdi doktordan geldim ultrasonla baktı doktorum kese gözükmedi zaten daha çok erken dedi 4 haftalık 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi kan tahilinide o zaman yapıcak zor bir iki hafta beni bekliyor nasıl geçicek :18::18: Allahımm hayırlısıyla şu iki haftayı atlatırım inşş.
canım girme alma azdaha sabır.. inşallah hayırlı haberler alacaksın...
çok şükür canım hadi hayırlı olsun ALLAHım KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN
Gözün aydın canım;Allah sağlıklı bi hamilelik ve hayırlı bi evlat versin Darısıda basımızzaa....
çok teşekkür ederim kızlar, inşallah hayırlı haberler alırım. Darısı hepinizin, isteyen herkesin başına inşallahhhHAYIRLI OLSUN CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
CANIM GEÇER KÖTÜ DÜŞÜNME ÇOK ŞÜKÜR POZİTİFİ GÖRDÜN SIRAYLA BUNLAR CANIM SABREDCEKSİN HAYIRLI OLSUN
Canım sen benim mesajlarımı görmüyor musun :) Ben haber verdim ya negatif diye, sonra da kırmızı kartı gördüm dedim atladın mesajımı görmedin sanırım
Günaydın canım bana her gün pazartesi sendromu valla.[/
neden ki canım. stresli bekleyiş yüzünden mi senin durum ne olmuştu bu arada yazıları pek okuyamıyorum işten fırsat buldukça bakıyorum ama o kadar çok şeyler yazılmışki yetişemiyorum hızınıza valla
evdeyim ya ondan değişen bir şey olmuyor yani hayatımda:)valla ben ovulasyon testi aldım bu sefer olacak hissediyorum:)stres yok panik yok çok rahatım valla:)
Kizlaaaaaarr ovulasiyon testi yapdim silik cikti ne anlam veriyooo.bilgisi olan yazsinlutfeeenn
Cnm ben de ilk defa bugün başladım silik benim de daha yumurtlama olmamış yakında koyulaşacak o ve o günleri değerlendirmelisin. Yani silik olunca birkaç gün sonra koyulaşacak demek aman kaçırma:)
canım benim daha çok yeni ievliliğinizolacak kıskançlaklar.. ooooooooo biz neler yaşadık.. üzülme nolursun.. canım zaten gebelik testleri çok erken doğru sonçlar vermiyor.. hayırlısıyla inşallah güzel bir sonuç alacaksın..
Boyle seyler yasanmasa evliliğin temeli sağlam olmaz heralde:) doğru soyluyosun canım olur boyle seyler... Ya ama sabredemiyorum kii.. Hemen ogrenmek istiyorum ben
Selam kızlar
bende oyle canim sabah cok hapsiris gelmisdi her hapsurdukca ordan birseyler kopdu sanki:2:Canlarr hapşırınca yada oksurunce bide affedersiniz tuvaletteyken kasıklarım acaip agrıyo. Patlıyacak sanıyorum. Bu normal mi sizde daha önce hiç olmazdı böyle seyler ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?