bende oyle canim sabah cok hapsiris gelmisdi her hapsurdukca ordan birseyler kopdu sanki:2:
seni bilmem ama ben qaliba cocuk dusunmekden kafayi usutdumNeden oluyo acaba uşuttuk falanmı ki... Ay daha önce hiç hissetmediğim organlarımı hissetmeye basladım:)
Eveeettt simdi gelelim bana ben hafta sonu fosur fosur regl oldumhayirlisi buymus demekki, demekki neymis bu ay cok calismaliymis yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooooooppppppp bebek var insallaahhh gelsin bebisim hayirlisiyla
Yxlizimm cook uzuldum inanama demekki hayirlisi degilmis oyle dusun tabi biliyorum bu teselli cumlelerinin sana ne kadar bos gelecegini biliyorum o yuzden diyorumki calismaya devam arkadasim belki ikizler ucuzler gelir 30 yas ustu cogul gebelikler olma ihtimali 4 kat fazla oluyormus pes etmek yookkk
Eveeettt simdi gelelim bana ben hafta sonu fosur fosur regl oldumhayirlisi buymus demekki, demekki neymis bu ay cok calismaliymis yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooooooppppppp bebek var insallaahhh gelsin bebisim hayirlisiyla
Yxlizimm cook uzuldum inanama demekki hayirlisi degilmis oyle dusun tabi biliyorum bu teselli cumlelerinin sana ne kadar bos gelecegini biliyorum o yuzden diyorumki calismaya devam arkadasim belki ikizler ucuzler gelir 30 yas ustu cogul gebelikler olma ihtimali 4 kat fazla oluyormus pes etmek yookkk
bak bu habere çok sevindim, 30 yaş üstü olarak ikiz için inşallah inşalllahhhh diyorum, en içten ve en yürekten halimle, hazır eşim tarafında da bol bol varken, belli mi olur dimi ya? gerçi olsun da bi tane olsun, sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bi evlat olsun, hiç kimsenin kucağı boş kalmasın......
Tebrik ederim canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallahh moralsiz olmuyoruzmoralimizi yuksek tutuyoruz bebisimizi iki hafta sonra goruyoruz hayirlisiyla insallaahh
Canım benim bu işer kısmet işi. Sıradaki 2z 3üzü bekliyoruz :))
bebeğini mi kaybettintestleri de bana yolladın geri yollayabilirim sorun değil çok üzüldüm :s
ben bugün doktora gittim hem ultrasonla hem de alttan muayene oldum sağ yumurtalıklarımda yumurtlama başlamış 4 gün sonra gün aşırı ilişki önerdi doktor yumurtlama metodunu en ince detayına kadar da anlattı doktor konusunda kafam çok karışıktı ama bugün gittiğim doktordan sonra artık benim doktorum belli oldu hayırlısıyla :)
Bugünler yumurtlama zamanın ama iyi değerlendiremedik sanırımRamazan dolayısıyla yemek yiyip sızıyoruz. Sizde durumlar nasıl ramazan nasıl etkiliyor sizi ve eşlerinizi
Allahım
Benimdir diyecegim
Gozleri elleri yumuk
Dunyadan habersiz
Anneligi tattiracak saglikli sihhatli bir melek ver..
Allahım bir melek yerlestir icime
Bir melek ver ki umut olsun
Bir melek yerlestir icime
Kokusunu hissedeyim bagrimda
Bir melek gonder Rabbim gulusunu goreyim
Caresiz ne istedigini telafuz edemeden 'aglayisini duyayim'
Anne baba deyisini duyalim
Hayat arkadasimla..
Bir melek gonder Allahim evimize
Huzur olsun ay isigi gibi dogsun aydinlatsin bizi
Bir melek ver Allahim oyunlar oynayalim
Sana el acip dualar edelim birlikte..
Arkadaslar bunu az once baska bi topicte okudum cok hosuma gitti sizlerlede paylasmak istedim..vee hepimiz icin kocamaaaaan bir AMİN dedim..Rabbim dualarimizi su mubarek ayda kabul etsin insallah..en tez vakitte kavustursun bizleride ve o zamana kadar dayanma sabretme gucu versin.goz acip kapayana kadar o zamanlara ulastirsin bizleri insalllaaahhhhh...
[ı]iyiii sahurlar arkadaşlar benimde kırmızılar geldi bi dahaki aya kısmet[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?