Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Canım benim bu işer kısmet işi. Sıradaki 2z 3üzü bekliyoruz :))

ooo muhabbetler koyulaşmış yine ne güzel bebiş haberleri de gelmiş hepinizi çokk çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerinizi kızlar. darısı tüm bekleyenlere dularınızıda bizden esirgemeyin bizde bidaki aya müjdeli haberlerle devam edelim

bak bu habere çok sevindim, 30 yaş üstü olarak ikiz için inşallah inşalllahhhh diyorum, en içten ve en yürekten halimle, hazır eşim tarafında da bol bol varken, belli mi olur dimi ya? gerçi olsun da bi tane olsun, sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bi evlat olsun, hiç kimsenin kucağı boş kalmasın......

Amiinn tatlim

Tebrik ederim canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallahh moralsiz olmuyoruzmoralimizi yuksek tutuyoruz bebisimizi iki hafta sonra goruyoruz hayirlisiyla insallaahh

tatlımmm çok teşekkür ederim.Darısı buradaki tüüüüüm isteyen güzel annelere inş. düşünmemeye çalışıyorum şimdi biraz zor olacak ama yapacak bir şey yok artık

Bugünler yumurtlama zamanın ama iyi değerlendiremedik sanırım Ramazan dolayısıyla yemek yiyip sızıyoruz. Sizde durumlar nasıl ramazan nasıl etkiliyor sizi ve eşlerinizi

ben bugün doktora gittim hem ultrasonla hem de alttan muayene oldum sağ yumurtalıklarımda yumurtlama başlamış 4 gün sonra gün aşırı ilişki önerdi doktor yumurtlama metodunu en ince detayına kadar da anlattı doktor konusunda kafam çok karışıktı ama bugün gittiğim doktordan sonra artık benim doktorum belli oldu hayırlısıyla :)

bebeğini mi kaybettin testleri de bana yolladın geri yollayabilirim sorun değil çok üzüldüm :s

Hayııııııır sakın haa sakın geri yollama, onlar sana şans getircek kuzum, bu ay senin ayın olur inşallah.
Rabbim yine verir elbet, hep hayırlısını istedim..

Canım istanbul damısın doktorunu merak ettim

Bugünler yumurtlama zamanın ama iyi değerlendiremedik sanırım Ramazan dolayısıyla yemek yiyip sızıyoruz. Sizde durumlar nasıl ramazan nasıl etkiliyor sizi ve eşlerinizi

evet canım yumurtlama zamanı önemliymiş....ama ramazan sebebiyle dediğin gibi sekteye ugruyo calısmalar

Allahım
Benimdir diyecegim
Gozleri elleri yumuk
Dunyadan habersiz
Anneligi tattiracak saglikli sihhatli bir melek ver..
Allahım bir melek yerlestir icime
Bir melek ver ki umut olsun
Bir melek yerlestir icime
Kokusunu hissedeyim bagrimda
Bir melek gonder Rabbim gulusunu goreyim
Caresiz ne istedigini telafuz edemeden 'aglayisini duyayim'
Anne baba deyisini duyalim
Hayat arkadasimla..
Bir melek gonder Allahim evimize
Huzur olsun ay isigi gibi dogsun aydinlatsin bizi
Bir melek ver Allahim oyunlar oynayalim
Sana el acip dualar edelim birlikte..

Arkadaslar bunu az once baska bi topicte okudum cok hosuma gitti sizlerlede paylasmak istedim..vee hepimiz icin kocamaaaaan bir AMİN dedim..Rabbim dualarimizi su mubarek ayda kabul etsin insallah..en tez vakitte kavustursun bizleride ve o zamana kadar dayanma sabretme gucu versin.goz acip kapayana kadar o zamanlara ulastirsin bizleri insalllaaahhhhh...

çok güzel.....bende 12 yıldır bu duayı eder dururum....inşaallah Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın,en kısa zamanda...

Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
msa84------------------------------------------ calismaya devam canim
yxliz----------------------------------------------üzülme canım çalışmaya devam

ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
bayaneda--------------- ---------------------------------
çalışmaya devammmmm
shed----------------------------------------------çalışmaya devammmmm

mystery90----------------------------------------------------
çalışmaya devammmmm
ferdakazak---------------------------------------calismaya devam canim
humasah-------------------------------------------çalışmaya devam:)
eclin---------------------------------------------------çalışmaya devam :)
BenInci--------------------------------------------
calismaya devam canim
tosbaaaaa87--------------------------------------------
hamışşşşşşşşşşşş
karaincim-----------------13 temmuz----------------------.--
bekliyoruuuzzzzzz
busemk------------------------------------------------------
çalışmaya devammmmm
ing_ing--------------------14 temmuz---------------------
bekliyoruuuzzzzzz
karabiber------------------16-17temmuz------------------
bekliyoruuuzzzzzz
codulu---------------------19 temmuz
muyom---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
comlicated.........................23 temmuz
mucar1988-----------------23 temmuz
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz

Son düzenleme:
bende batımı geçeli 5 gün oldu bekliyorum hala. 2 gün sonra test yaptım negatif, bugün yaptım yine negatif.. o zaman neden olmuyorum adet :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…