onda sen ıcme canım, zencefıl koku demlemesı ıc amma ,folık asıtı her gun ıc meyve sırelerı ıc qoy bedenın guclu olsun.men dun test yapdım ama negatıf cıktı sabah pozıtıflesdı oda sılık
men folikasit multi vitamin icdim bu ay hergun heresinnen 1 dene gorek xeyri olacakmi ama esime hic birsey vermedim cunki hic birsey icmeye razilasmiyo
men folikasit multi vitamin icdim bu ay hergun heresinnen 1 dene gorek xeyri olacakmi ama esime hic birsey vermedim cunki hic birsey icmeye razilasmiyo
arzum bu ne güzel haber silikse pozitif olma ihtimali yüksektir kaç gün geçti tekrarla az dhaa bekleyip ya da bekle kan testine koşş...
birini dun yaptim birini bugun ikiside duru ama 2 ci cizgiden eser elamet yokınsallah sende hamılesındır.bende de testler hemen pozıtıf cıkmır.sen test yapdıqdan sonra saxlayırsanmı? saxla atma gor sonradan sılık cıxacaqmı, hıc ele yoxladınmı
Kaç yaşındasınız sercem daha da yeni evlisiniz aslında panik ve stres yapmadan deneyin bence hemen umutsuzluk yok... bence bir sorununuz yok sürekli bebek bebek diye düşünmek dışında...
canım senın adetın ne zaman ?
yenede sen allahdan umıdını kesme canım ınsallah olur bu aytam olarak bilemiyorum adetim ne zaman gerçekleşir çünkü yıllardır hep düzensiz sadece doğum kontrol hapı ile ne zaman hangi saatte olacağımı biliyordumHaziranın 3nde oldum en son.olursa temmuz başı olacak. Pek umutlu değilim ben de bu ay çok bişi denemedik :26: Bu ctesi testi var eşimin perhizi başladı...hayırlısı artık..
yenede sen allahdan umıdını kesme canım ınsallah olur bu ay
KIZLAR DUN AKSAM TEST YAPDIM SILIK CIZGI CIKTI,. SABAH UYANINCA TEkrar test yapdim yene silik cikti AMA COK NET GORUNMUR ikiside dikkatla bakinca gorunur.sabah saat 6 da uyanib testi yapdim tekrar uyudum ruyamda gordumki kucagimda cocug var simsiki sarilmisam ona resim cekdiririk. insallah guzel ruya olur sevindirir beni
yenede sen allahdan umıdını kesme canım ınsallah olur bu ay
amin canım inşallah ...
ya kan testi yaptır artık sen vakti gelmedi mi daha, durduğunn hata:26:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sagol bidenem herkes hamile kalsin kalmayan kalmasin
tam olarak bilemiyorum adetim ne zaman gerçekleşir çünkü yıllardır hep düzensiz sadece doğum kontrol hapı ile ne zaman hangi saatte olacağımı biliyordumhaziranın 3nde oldum en son.olursa temmuz başı olacak. pek umutlu değilim ben de bu ay çok bişi denemedik :26: bu ctesi testi var eşimin perhizi başladı...hayırlısı artık..
KIZLAR DUN AKSAM TEST YAPDIM SILIK CIZGI CIKTI,. SABAH UYANINCA TEkrar test yapdim yene silik cikti AMA COK NET GORUNMUR ikiside dikkatla bakinca gorunur.sabah saat 6 da uyanib testi yapdim tekrar uyudum ruyamda gordumki kucagimda cocug var simsiki sarilmisam ona resim cekdiririk. insallah guzel ruya olur sevindirir beni
arzummmmmmmmm aman allahım inşallah hamilesin sen... Kan testine git
güaydın kızlar... öcelikle geçmişi okudum inşallah güzel haberler alıcaz...bende yarın içi randevu aldım gidiyorum doktora bakalım inşallah bi şey çıkmaz... bide size bi şey sorucam 1 haftadan fazladır şeffaf akıntım var yumurtlama akıntısı bu kadar uzun sürmez değil mi ne olabilir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?