Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

arzum bu ne güzel haber silikse pozitif olma ihtimali yüksektir kaç gün geçti tekrarla az dhaa bekleyip ya da bekle kan testine koşş...

men folikasit multi vitamin icdim bu ay hergun heresinnen 1 dene gorek xeyri olacakmi ama esime hic birsey vermedim cunki hic birsey icmeye razilasmiyo

ınsallah sende hamılesındır.bende de testler hemen pozıtıf cıkmır.sen test yapdıqdan sonra saxlayırsanmı? saxla atma gor sonradan sılık cıxacaqmı, hıc ele yoxladınmı

men folikasit multi vitamin icdim bu ay hergun heresinnen 1 dene gorek xeyri olacakmi ama esime hic birsey vermedim cunki hic birsey icmeye razilasmiyo

Kaç yaşındasınız sercem daha da yeni evlisiniz aslında panik ve stres yapmadan deneyin bence hemen umutsuzluk yok... bence bir sorununuz yok sürekli bebek bebek diye düşünmek dışında...

ınsallah sende hamılesındır.bende de testler hemen pozıtıf cıkmır.sen test yapdıqdan sonra saxlayırsanmı? saxla atma gor sonradan sılık cıxacaqmı, hıc ele yoxladınmı
birini dun yaptim birini bugun ikiside duru ama 2 ci cizgiden eser elamet yok
Kaç yaşındasınız sercem daha da yeni evlisiniz aslında panik ve stres yapmadan deneyin bence hemen umutsuzluk yok... bence bir sorununuz yok sürekli bebek bebek diye düşünmek dışında...

canim yasim 23 bizde hemen gidince isterler cocuk olsun cok az kisi korunur oda calisanlar bakalim hayirlisi hangi aya bu aymi yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bekliyicem

canım senın adetın ne zaman ?

tam olarak bilemiyorum adetim ne zaman gerçekleşir çünkü yıllardır hep düzensiz sadece doğum kontrol hapı ile ne zaman hangi saatte olacağımı biliyordum haziranın 3nde oldum en son.olursa temmuz başı olacak. pek umutlu değilim ben de bu ay çok bişi denemedik :26: bu ctesi testi var eşimin perhizi başladı...hayırlısı artık..

yenede sen allahdan umıdını kesme canım ınsallah olur bu ay

yenede sen allahdan umıdını kesme canım ınsallah olur bu ay

KIZLAR DUN AKSAM TEST YAPDIM SILIK CIZGI CIKTI,. SABAH UYANINCA TEkrar test yapdim yene silik cikti AMA COK NET GORUNMUR ikiside dikkatla bakinca gorunur.sabah saat 6 da uyanib testi yapdim tekrar uyudum ruyamda gordumki kucagimda cocug var simsiki sarilmisam ona resim cekdiririk. insallah guzel ruya olur sevindirir beni

amin canım inşallah ...
ya kan testi yaptır artık sen vakti gelmedi mi daha, durduğunn hata:26:

ay benimde Temmuz 5 bat tarihim inşallah güzel haber alırız...

arzummmmmmmmm aman allahım inşallah hamilesin sen... kan testine git

güaydın kızlar... öcelikle geçmişi okudum inşallah güzel haberler alıcaz... bende yarın içi randevu aldım gidiyorum doktora bakalım inşallah bi şey çıkmaz... bide size bi şey sorucam 1 haftadan fazladır şeffaf akıntım var yumurtlama akıntısı bu kadar uzun sürmez değil mi ne olabilir???

arzummmmmmmmm aman allahım inşallah hamilesin sen... Kan testine git

ınsallah canım hadı bakalım. Ben kan vermeye cumaertesı gedecekdım. Ama dıger topıcdekı arkadsımızın ısrarı ıle bu gun gedıb verdım. Ama sonuc bızde 2 saata cıkmıyo. 1 gune cıkıyo yanı yarın saat 2 de sonucu oyreneceyız ınsallah hayırlı haberler alırız

Canim yarin doktora gedince akintinida soyle.akintin canim cok oluyormu.koku geliyomu eyer cok diyilse,koku gelmiyorsa bi sey olmaz takma kafana.cok olursa enfeksiyon ola bilir doktora gitmelisin.

Merhaba kizlar nasilsiniz ? Ben cars.gunu esim doktora gidecek sonuca gore bende tedaviye basliycam demistim.vee dun itibariyle ankarada mehmet erdemle tedaviye basladik :) esim 2 aydir proxeed 3 aydirda keciboynuzu pekmezi iciyor.en son 2 ay once gitmisti ileri hareket % 14 den 44 e yukselmis sayimiz biraz dusmus ama dr hareket daha onemli dedi.mehmet erdem sonuclari begendi yumurtaliklarima bakti begendi simdilik sebepsiz olmuyo gibi gorunuyo dedi..pzt gazide rahim filmi cekinecegim coook korkuyorum daha once orda yada baska yerde cektiren varmi kizlar ? Onun sonucuna gore bu ay yumurtalik takibi yapacak onumuzdeki aya olmazsa asilama deneriz dedi..bakalim hayirlisi..arzum89 canim insallah hamilesindir oyle gorunuyo merakla bekliyoruz sonucu hayirli haberler alirsin insallah :)

Hee bu arada keciboynuzu pekmezi degil keciboynuzu kuru iciyor esim yanlis yazmisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…