valla hiç bişeyy hittemedimm kızlaaarrr AMAAAAA HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM VALLA ÜSTÜNE ADET GÖRMÜŞÜMM DEĞERİM 652,79 2 GÜN SONRAA TEKRAR YAPÇAMM ARTMASII GEREKİYOOO NOLURRR DUAA EDİNNNN
Gözün aydın canım geliyor bebişler
ya bu mesajini okudum gozlerim doldu tebrik ederim bitanem Allah bu mutluluktan bizlerede yasatsinvalla hiç bişeyy hittemedimm kızlaaarrr AMAAAAA HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM VALLA ÜSTÜNE ADET GÖRMÜŞÜMM DEĞERİM 652,79 2 GÜN SONRAA TEKRAR YAPÇAMM ARTMASII GEREKİYOOO NOLURRR DUAA EDİNNNN
ben de hamişim canım çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin....saoll canımm darısıı başınızaa allahımm herkesee nasip etsinnn
ben de hamişim canım çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin....
ya bu mesajini okudum gozlerim doldu tebrik ederim bitanem Allah bu mutluluktan bizlerede yasatsin
coooooooooooooooooooooooook tebrik ederim gozun aydin Allah sagsalim kucagina almayi nasib etsin
inccccccccccccccci kiz hicmi belirtin yoktu yaz hepsini nasil oldun adetin 3 gun az gelmisdi oylemi.... peki adet bitdikden sonra ne belirtiler vardi ustune gorme nasil olur anlat kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sagol bitanem inan benimde dualariniza cok ihtiyacim var 3-4 gun kaldi esimde yok bir hamile haberi alsam esime guzel supriz ederim gelince inan ucar sevincinden ben nasil sevinirim :118: nlatamam dogum gunum hediyyem olur belkide sevinciimnen yikilir kalirim oylece ama belirtilerim oyle kotu ki hepsi adet belirtisicanım bende seni tebrik ederimm allahımm bdevamında daa yüzümüzü güldürsünn değerin kaç çıktıı acabaa
canımm sercemimmm çk saoll inankii süpriz olduu banaa adet oldumm doktorumm bak dedi yinede ama umutlanma dedii teyze kızı saolsunn telde konusyoduk hesapladıkk çatlatmadan sonraa tam 20.gündü idrar testim vardıı evdee yaptımm ölee bıraktımm arkamı döndümm şok oldumm tam 2 çizgi bi tane daha yaptım arkasındann 2.siliktii hemen eşimi aradımm hastaneye gittiikk 1 saat bekledik sahile gittik yemek yedik ama ikizidee birbirimizinn gözünüm içine bakıyoz o bana üzülmek yok dioo ben onaa çıkmassa sakın üzülme yada bana belli etme diyorumm hastaneye dogru yaklaştıkk gittikk sonraa evett vardııı şokk oldumm ağladım eşime sarıldımmm ayy anlatamam yaaa eşiminde gözleri dolduallahım şükürler olsunnnnnn sanaa tüm kalb,mle dua ediyorum hepinizeeeee
sagol bitanem inan benimde dualariniza cok ihtiyacim var 3-4 gun kaldi esimde yok bir hamile haberi alsam esime guzel supriz ederim gelince inan ucar sevincinden ben nasil sevinirim :118: anlatamam dogum gunum hediyyem olur belkide sevinciimnen yikilir kalirim oylece ama belirtilerim oyle kotu ki hepsi adet belirtisicanım bende seni tebrik ederimm allahımm bdevamında daa yüzümüzü güldürsünn değerin kaç çıktıı acabaa
canımm sercemimmm çk saoll inankii süpriz olduu banaa adet oldumm doktorumm bak dedi yinede ama umutlanma dedii teyze kızı saolsunn telde konusyoduk hesapladıkk çatlatmadan sonraa tam 20.gündü idrar testim vardıı evdee yaptımm ölee bıraktımm arkamı döndümm şok oldumm tam 2 çizgi bi tane daha yaptım arkasındann 2.siliktii hemen eşimi aradımm hastaneye gittiikk 1 saat bekledik sahile gittik yemek yedik ama ikizidee birbirimizinn gözünüm içine bakıyoz o bana üzülmek yok dioo ben onaa çıkmassa sakın üzülme yada bana belli etme diyorumm hastaneye dogru yaklaştıkk gittikk sonraa evett vardııı şokk oldumm ağladım eşime sarıldımmm ayy anlatamam yaaa eşiminde gözleri dolduallahım şükürler olsunnnnnn sanaa tüm kalb,mle dua ediyorum hepinizeeeee
sagol bitanem inan benimde dualariniza cok ihtiyacim var 3-4 gun kaldi esimde yok bir hamile haberi alsam esime guzel supriz ederim gelince inan ucar sevincinden ben nasil sevinirim :118: nlatamam dogum gunum hediyyem olur belkide sevinciimnen yikilir kalirim oylece ama belirtilerim oyle kotu ki hepsi adet belirtisi
seni cani gonulden tebrik ederim insallah deyerin 3 katina cikar keseyi filan gorduk yazarsin
bu mutluluktan Allah herkese yasatsin coooooooooooooook supriz olmusvalla b,lmiyom kii yok tu valla yada ben dikkat etmedimm adet oldum daha herşey bitmişti benim için aklımın uzundan geçtiğinde yok boşa umutlanma diodum sadece vucudum ateş gibiydii hani çaydanlığa nası dokunursun sıcaklık gelir öleydi aynı tenim bide kirpiklerimmm karışıyoduu bende yok dedimmm adet oldum çünküü valla şok oldummm yeminlennn evde tek başıma yığılıp kalcaktımm vallaa
bu mutluluktan Allah herkese yasatsin coooooooooooooook supriz olmus
bende isterim bebeyim : " "supriz anne ben geldim desin"
ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn innşşşşş..
inş hep benimle kalırsıınn hoş geldin bebeğimm mutluluk huzuurr sevinç gözyaşı getirdin bizzee yuvamızaa şans getir sesinlee neşelendir hiç gitme emi bebeğim hep anneyle kalllmutluluğumuzu daimi et allahım sevincimizi umutlarımızı boşa çıkarmaa sağ saplim kucağıma almayı nasip ettt
canım bende seni tebrik ederimm allahımm bdevamında daa yüzümüzü güldürsünn değerin kaç çıktıı acabaa
valla hiç bişeyy hittemedimm kızlaaarrr AMAAAAA HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM VALLA ÜSTÜNE ADET GÖRMÜŞÜMM DEĞERİM 652,79 2 GÜN SONRAA TEKRAR YAPÇAMM ARTMASII GEREKİYOOO NOLURRR DUAA EDİNNNN
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::81::81::81::81::81::81::122::122::122::122::122:İNCİ CANIM TEBRIKLEEEEEERRRR [/QUOT
çokkkk teşekkürlerr bebişimm hepimize süpriz yaptııı amaa
tebrik ederim canım ya......allah kucagına almayı nasıp etsin ......hayırlı olsun
çok saollluln allah rtazı olsunnnn allahım burdaki herkesee nasip etsinn şükürler olsunnn
çok teşekkür ederim canım değerim 839 çıkmıştı canım 4 gün sonra keseyi gördük şimdi sıra kalp atışlarında Allah nasip ederse ayın 26sında kalp atışlarını duyacaz inş...
inş canımmm.. benim değerim düşük biraz işte 652,79 ama doktorr biraz ii dedi işte 2 gün sonra tekrar test yapıcam artmasını bekliyoruzz inşşş.allahımm bu sevinci verdii bebeişimizi görmeyii sağlıkla kucağımaza almayıda nasip etsinnnn DUALARINIZI BELİYORUM KIZLARRR
amşn bitanem aminnnn içini ferah tutamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn innşşşşş..
maaşallah canımtebrikler sağlıcakla al kucağına bizde dua et az kaldı bizimde :18:
:18::18:inş hep benimle kalırsıınn hoş geldin bebeğimm mutluluk huzuurr sevinç gözyaşı getirdin bizzee yuvamızaa şans getir sesinlee neşelendir hiç gitme emi bebeğim hep anneyle kalllmutluluğumuzu daimi et allahım sevincimizi umutlarımızı boşa çıkarmaa sağ saplim kucağıma almayı nasip ettt
3 gün canımmm umutlanmakk istemiyorumm yaaa 2 .ye yaptımm ikinci çizgii gözüküyoo amaa bölee çok net değill böleee rengi yok ama orda belli oluyooo ayyy çok fenayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?