Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

valla hiç bişeyy hittemedimm kızlaaarrr AMAAAAA HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM VALLA ÜSTÜNE ADET GÖRMÜŞÜMM DEĞERİM 652,79 2 GÜN SONRAA TEKRAR YAPÇAMM ARTMASII GEREKİYOOO NOLURRR DUAA EDİNNNN

Gözün aydın canım geliyor bebişler

valla hiç bişeyy hittemedimm kızlaaarrr AMAAAAA HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM VALLA ÜSTÜNE ADET GÖRMÜŞÜMM DEĞERİM 652,79 2 GÜN SONRAA TEKRAR YAPÇAMM ARTMASII GEREKİYOOO NOLURRR DUAA EDİNNNN
ya bu mesajini okudum gozlerim doldu tebrik ederim bitanem Allah bu mutluluktan bizlerede yasatsin
coooooooooooooooooooooooook tebrik ederim gozun aydin Allah sagsalim kucagina almayi nasib etsin

inccccccccccccccci kiz hicmi belirtin yoktu yaz hepsini nasil oldun adetin 3 gun az gelmisdi oylemi.... peki adet bitdikden sonra ne belirtiler vardi ustune gorme nasil olur anlat kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben de hamişim canım çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin....

canım bende seni tebrik ederimm allahımm bdevamında daa yüzümüzü güldürsünn değerin kaç çıktıı acabaa
ya bu mesajini okudum gozlerim doldu tebrik ederim bitanem Allah bu mutluluktan bizlerede yasatsin
coooooooooooooooooooooooook tebrik ederim gozun aydin Allah sagsalim kucagina almayi nasib etsin

canımm sercemimmm çk saoll inankii süpriz olduu banaa adet oldumm doktorumm bak dedi yinede ama umutlanma dedii teyze kızı saolsunn telde konusyoduk hesapladıkk çatlatmadan sonraa tam 20.gündü idrar testim vardıı evdee yaptımm ölee bıraktımm arkamı döndümm şok oldumm tam 2 çizgi bi tane daha yaptım arkasındann 2.siliktii hemen eşimi aradımm hastaneye gittiikk 1 saat bekledik sahile gittik yemek yedik ama ikizidee birbirimizinn gözünüm içine bakıyoz o bana üzülmek yok dioo ben onaa çıkmassa sakın üzülme yada bana belli etme diyorumm hastaneye dogru yaklaştıkk gittikk sonraa evett vardııı şokk oldumm ağladım eşime sarıldımmm ayy anlatamam yaaa eşiminde gözleri doldu allahım şükürler olsunnnnnn sanaa tüm kalb,mle dua ediyorum hepinizeeeee

inccccccccccccccci kiz hicmi belirtin yoktu yaz hepsini nasil oldun adetin 3 gun az gelmisdi oylemi.... peki adet bitdikden sonra ne belirtiler vardi ustune gorme nasil olur anlat kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

valla b,lmiyom kii yok tu valla yada ben dikkat etmedimm adet oldum daha herşey bitmişti benim için aklımın uzundan geçtiğinde yok boşa umutlanma diodum sadece vucudum ateş gibiydii hani çaydanlığa nası dokunursun sıcaklık gelir öleydi aynı tenim bide kirpiklerimmm karışıyoduu bende yok dedimmm adet oldum çünküü valla şok oldummm yeminlennn evde tek başıma yığılıp kalcaktımm vallaa

sagol bitanem inan benimde dualariniza cok ihtiyacim var 3-4 gun kaldi esimde yok bir hamile haberi alsam esime guzel supriz ederim gelince inan ucar sevincinden ben nasil sevinirim :118: nlatamam dogum gunum hediyyem olur belkide sevinciimnen yikilir kalirim oylece ama belirtilerim oyle kotu ki hepsi adet belirtisi
seni cani gonulden tebrik ederim insallah deyerin 3 katina cikar keseyi filan gorduk yazarsin

sagol bitanem inan benimde dualariniza cok ihtiyacim var 3-4 gun kaldi esimde yok bir hamile haberi alsam esime guzel supriz ederim gelince inan ucar sevincinden ben nasil sevinirim :118: anlatamam dogum gunum hediyyem olur belkide sevinciimnen yikilir kalirim oylece ama belirtilerim oyle kotu ki hepsi adet belirtisi
seni cani gonulden tebrik ederim insallah deyerin 3 katina cikar keseyi filan gorduk yazarsin

inş canımmm o ann zatenn sevdiklerine nasıl haber vericeğinin planını yapıosun hemenolurr olurr ALLAHIM nasip edince oluyoo zaten hiç canıunı sıkmaa her ayy bi umut kötü
düşünme

bu mutluluktan Allah herkese yasatsin coooooooooooooook supriz olmus
bende isterim bebeyim : " "supriz anne ben geldim desin"

bu mutluluktan Allah herkese yasatsin coooooooooooooook supriz olmus
bende isterim bebeyim : " "supriz anne ben geldim desin"

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn innşşşşş..
inş hep benimle kalırsıınn hoş geldin bebeğimm mutluluk huzuurr sevinç gözyaşı getirdin bizzee yuvamızaa şans getir sesinlee neşelendir hiç gitme emi bebeğim hep anneyle kalll
mutluluğumuzu daimi et allahım sevincimizi umutlarımızı boşa çıkarmaa sağ saplim kucağıma almayı nasip ettt

ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

çok teşekkür ederim canım değerim 839 çıkmıştı canım 4 gün sonra keseyi gördük şimdi sıra kalp atışlarında Allah nasip ederse ayın 26sında kalp atışlarını duyacaz inş...

tebrik ederim canım ya......allah kucagına almayı nasıp etsin......hayırlı olsun

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::81::81::81::81::81::81::122::122::122::122::122:İNCİ CANIM TEBRIKLEEEEEERRRR

Son düzenleme:
Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
msa84------------------------------------------ calismaya devam canim
yxliz----------------------------------------------üzülme canım çalışmaya devam
ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
bayaneda--------------- -------------------------çalışmaya devammmmm
shed-----------------------------------------------çalışmaya devammmmm
mystery90----------------------------------------çalışmaya devammmmm
ferdakazak----------------------------------------calismaya devam canim
humasah-------------------------------------------çalışmaya devam:)
eclin------------------------------------------------çalışmaya devam :)
BenInci--------------------------------------------
hamışşşşşşşşşşşş
tosbaaaaa87--------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
tuuba89------------------11 temmuz ------------bekliyoruuuzzzzzz ????????????????????
karaincim------------------------------------------çalışmaya devammmm
busemk--------------------------------------------çalışmaya devammmmm
ing_ing--------------------14 temmuz------------bekliyoruuuzzzzzz ????????????????????
karabiber-------------------------------------------çalışmaya devammmmm
codulu---------------------19 temmuz
muyom---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
comlicated.........................23 temmuz
mucar1988-----------------23 temmuz
cim--------------------------23 temmuz (hoşgeldin )
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz

amşn bitanem aminnnn içini ferah tut

3 gün canımmm umutlanmakk istemiyorumm yaaa 2 .ye yaptımm ikinci çizgii gözüküyoo amaa bölee çok net değill böleee rengi yok ama orda belli oluyooo ayyy çok fenayımmm

cANIM BENİM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU RESMEN. COK MUTLU OLDUM COOOKKK. NE GUZEL Bİ SÜPRİZ O OYLE YAA.. HARİKAAA..COK YARAMAZ BİŞEY OLCAK KESİN BEBEK:) DAHA İLK DAKİKADAN BASLADI HAYLAZLIGA:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…