valla hiç bişeyy hittemedimm kızlaaarrr AMAAAAA HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM VALLA ÜSTÜNE ADET GÖRMÜŞÜMM DEĞERİM 652,79 2 GÜN SONRAA TEKRAR YAPÇAMM ARTMASII GEREKİYOOO NOLURRR DUAA EDİNNNN
valla hiç bişeyy hittemedimm kızlaaarrr AMAAAAA HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM VALLA ÜSTÜNE ADET GÖRMÜŞÜMM DEĞERİM 652,79 2 GÜN SONRAA TEKRAR YAPÇAMM ARTMASII GEREKİYOOO NOLURRR DUAA EDİNNNN
İşte böyle haberleri duyunca çok seviniyorum. Darısı inşallah hepimize, bana. Oldu bu iş oldu
cANIM BENİM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU RESMEN. COK MUTLU OLDUM COOOKKK. NE GUZEL Bİ SÜPRİZ O OYLE YAA.. HARİKAAA..COK YARAMAZ BİŞEY OLCAK KESİN BEBEK:) DAHA İLK DAKİKADAN BASLADI HAYLAZLIGA:)
çooookk teşekkürlerrr çok saolunn rabbim herkesee bnasip etsinn ..hiç sormaa ablasııı şimdiden başladıı vallaaa süprizz olduuu .... inşş gerisii gelirr meleğiminn değerlerii artarr vee sağlıkla kucağıma alırımm
Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
msa84------------------------------------------ calismaya devam canim
yxliz----------------------------------------------üzülme canım çalışmaya devam
ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
bayaneda--------------- -------------------------çalışmaya devammmmm
shed-----------------------------------------------çalışmaya devammmmm
mystery90----------------------------------------çalışmaya devammmmm
ferdakazak----------------------------------------calismaya devam canim
humasah-------------------------------------------çalışmaya devam:)
eclin------------------------------------------------çalışmaya devam :)
BenInci--------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
tosbaaaaa87--------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
tuuba89------------------11 temmuz ------------bekliyoruuuzzzzzz ????????????????????
karaincim------------------------------------------çalışmaya devammmm
busemk--------------------------------------------çalışmaya devammmmm
ing_ing--------------------14 temmuz------------bekliyoruuuzzzzzz ????????????????????
karabiber-------------------------------------------çalışmaya devammmmm
codulu---------------------19 temmuz
muyom---------------------19 temmuz
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
comlicated.........................23 temmuz
mucar1988-----------------23 temmuz
cim--------------------------23 temmuz (hoşgeldin)
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz
:
tebriklerrrrr ayyy bombayi kacirmisim allahim kucagina almayida nasip etsin insallahhhh
:118::118::118::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::87::87::87::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::118::118::118:
inci tebrik ederim, inşallah değerler yükselir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
Kizlar codulu amaya neden adet agrisi varsa hamile deyilim diye dusunursuz hamileliyin belirtilerindende biri adet olcaqmis gibi agrilar.hemen umudsizlesmeyin (
Mucar canim sana ne oldu aile ici sohbetler hepimizde oluyo onda bizde bosanalim diilmi sabir etmek lazim.ama tabi bizim durumdan haberimiz yok.mesela xeyanet olsa bende bu gun bosanirim.
He kizlar burden ben bu gunde ovi testi Yapdim hic bisey cikmadi yumurtlamisim demek ben kacirdim.hayirlisi nedise o olsun.
Buketcim cok tesekur ederim bu gun iyiyim dun yumurtladim qaliba)
çokk teşekkürlerrr bomba hemde ne bombaaa adet olmuştummmhiç beklemiyodumm vallaa şok olduu benim içinn platesee başlamıştımm evi temizlemiştimmm bissürü koltuk çekmiştimm vallaa benim için tam bii güzel süprizz olduu çokkk saolun allhım herkesciklere nasip etsinn inşşş meleğimii sağ sağlim kucağıma alırımm herşey yolunda gidersee
İnci tebrik ederim ne güzel bir süpriz yapmış meleğin. Hediye gibi olmuş sana Armağan mı olsa adı
rb benim adetim 11 gun gecikti bugun pembe akintim oldu gebemiyimdir
Benim kzıım olursa ado kesin DOLUNAY olacak. Benim adım hilal , Soyadımızda Ay ile baslıyo. Yani ailece butun olacagız. Ama erkek olursa ne olur bilmiyorum
Ay 11 gun gecti hala test yapmadın mı kızz. Yap hemen nasıl duruyosun ben daha ilişkininin 3. gununde yapmıstım. Çııkmadı o ayrıama şimdi bekliyorum yarın bat gunum bakalım nolacak. Belki gece acile kosarım gven olmaz bana yani
rb benim adetim 11 gun gecikti bugun pembe akintim oldu gebemiyimdir
Benim kzıım olursa ado kesin DOLUNAY olacak. Benim adım hilal , Soyadımızda Ay ile baslıyo. Yani ailece butun olacagız. Ama erkek olursa ne olur bilmiyorum
Erkek olursada koray koyarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?