Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

valla hiç bişeyy hittemedimm kızlaaarrr AMAAAAA HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM VALLA ÜSTÜNE ADET GÖRMÜŞÜMM DEĞERİM 652,79 2 GÜN SONRAA TEKRAR YAPÇAMM ARTMASII GEREKİYOOO NOLURRR DUAA EDİNNNN

İşte böyle haberleri duyunca çok seviniyorum. Darısı inşallah hepimize, bana. Oldu bu iş oldu

İşte böyle haberleri duyunca çok seviniyorum. Darısı inşallah hepimize, bana. Oldu bu iş oldu

cANIM BENİM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU RESMEN. COK MUTLU OLDUM COOOKKK. NE GUZEL Bİ SÜPRİZ O OYLE YAA.. HARİKAAA..COK YARAMAZ BİŞEY OLCAK KESİN BEBEK:) DAHA İLK DAKİKADAN BASLADI HAYLAZLIGA:)

çooookk teşekkürlerrr çok saolunn rabbim herkesee bnasip etsinn ..hiç sormaa ablasııı şimdiden başladıı vallaaa süprizz olduuu .... inşş gerisii gelirr meleğiminn değerlerii artarr vee sağlıkla kucağıma alırımm

inci tebrik ederim, inşallah değerler yükselir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

bende varımm PrinceSSss ................ 26 temmuz

:
valla hiç bişeyy hittemedimm kızlaaarrr AMAAAAA HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM VALLA ÜSTÜNE ADET GÖRMÜŞÜMM DEĞERİM 652,79 2 GÜN SONRAA TEKRAR YAPÇAMM ARTMASII GEREKİYOOO NOLURRR DUAA EDİNNNN

tebriklerrrrr ayyy bombayi kacirmisimallahim kucagina almayida nasip etsin insallahhhh
:118::118::118::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::87::87::87::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::118::118::118:

:

tebriklerrrrr ayyy bombayi kacirmisimallahim kucagina almayida nasip etsin insallahhhh
:118::118::118::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::87::87::87::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::118::118::118:

inci tebrik ederim, inşallah değerler yükselir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

çokk teşekkürlerrr bomba hemde ne bombaaa adet olmuştummm hiç beklemiyodumm vallaa şok olduu benim içinn platesee başlamıştımm evi temizlemiştimmm bissürü koltuk çekmiştimm vallaa benim için tam bii güzel süprizz olduu çokkk saolun allhım herkesciklere nasip etsinn inşşş meleğimii sağ sağlim kucağıma alırımm herşey yolunda gidersee

Testte yine cizgi yok demek neyse hayirlisi olsun diyelim neyse yakin zamanlarinda iliski olmustu tutarmi tutar belli olmazbenim onceki hamileligimde adetimin bitiminin ertesi gunu esimle 1 kere birlikte olduk ve esim sehir disina gitti o ay nasilsa olmaz dedim ama hamileydim neymis bebek icin bir iliski yeterliymiscalismalara devam et sen yinede birakma gunasiri birliktelik olsun

Canim benim iste boyle gelecegi varsa ister koltuk cek ister hopla zipla geliyordarisi basimiza

İnci tebrik ederim ne güzel bir süpriz yapmış meleğin. Hediye gibi olmuş sana Armağan mı olsa adı

Kızlar bu arada isim düşündünüz mü. Biz eşimle çıkmaya başladığımız dönem eşim isimlerimizden şifre oluşturdu ve evlenirde bebeğimiz olursa kız erkek farketmez ilk adı "ADA" olacakkız olursa tek erkek olursa yanına bir isim daha

Benim kzıım olursa ado kesin DOLUNAY olacak. Benim adım hilal , Soyadımızda Ay ile baslıyo. Yani ailece butun olacagız. Ama erkek olursa ne olur bilmiyorum

rb benim adetim 11 gun gecikti bugun pembe akintim oldu gebemiyimdir

Ay 11 gun gecti hala test yapmadın mı kızz. Yap hemen nasıl duruyosun ben daha ilişkininin 3. gununde yapmıstım. Çııkmadı o ayrıama şimdi bekliyorum yarın bat gunum bakalım nolacak. Belki gece acile kosarım gven olmaz bana yani

ayyyy canım öldüm gülmekten ya...süpermiş ne olcak bizim bu sabırsız hallerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…