- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Olabilir beninciyi gordun patlatti bombayikan ver bence
canım incinin adetinden kac gün gecmişti, test yapıp mı öğrendi olay hakıkaten bomba oldu ya
ayyyy canım öldüm gülmekten ya...süpermiş ne olcak bizim bu sabırsız hallerimiz
kızlar isimler cok anlamlı olmus ya ne güzel......busenin öneriside iyi hilal düşün bence :13:
canım yumurtladıysan çalış çok çalış.. hadi.tekrar geçmiş olsunKizlar codulu amaya neden adet agrisi varsa hamile deyilim diye dusunursuz hamileliyin belirtilerindende biri adet olcaqmis gibi agrilar.hemen umudsizlesmeyin (
Mucar canim sana ne oldu aile ici sohbetler hepimizde oluyo onda bizde bosanalim diilmi sabir etmek lazim.ama tabi bizim durumdan haberimiz yok.mesela xeyanet olsa bende bu gun bosanirim.
He kizlar burden ben bu gunde ovi testi Yapdim hic bisey cikmadi yumurtlamisim demek ben kacirdim.hayirlisi nedise o olsun.
Buketcim cok tesekur ederim bu gun iyiyim dun yumurtladim qaliba)
anam deneyecem az kaldı zaten adetimeya kızlar ben bide bişey duydum ne kadar doğru merak ediyorum. adete yakın günlerde ağzı üstü uzanınca beline hafif bi baskı yaptırınca göbeğinde damar atar gibi oluyorsa bebek yokmuş atmıyorsa bebek ama ne kadar doğru ki :18:
hamişler bi deneyin gerçek mi acaba
canım sirke dezenfekte için hem oluşumu hem ilerlemesini azaltıyor..sen kullan inşallah iltihabı atar fitilde hamile kalırsın, aman insanlar öyle şartlarda hamile kalıyorki.. şaşarsın.. olacağı varsa olur yani..ama içerideymiş sirkeyle nasıl yıkama yapıcam çok fazla önemsemedi doktor sordum etkiler mi yumurtlama dönemimde diye hayır o zmna kadar fitil akıtmış olur iltihapı dedii fitil kullandım dün gece sağ yumurtalıklarımda da yumurta varmış bu ay hamile kalma ihtimalin biraz daha yüksek dedi ne yapacağımı şaşırdım vallaa
canım daha öncede söylemiştim... kardeşim 9 ay adet gördü...olur olur bal gbi olurkızzlaarrrr be adet oldum 3 gün ama doktorum gene de sen pekde umutlanmaa test yappp demiştiiii üstüne falann görmüşümdür diee şimdii teyzemın kızıyla konusuyodum o da 3 gün adet omuşş su an hamilee test yap dedii bende hesapladımm bugün 20 günn israr testi yaptımmm çift çizgii çıktıı bu ne yaaaaaaaaaaaa şooooooooookkkkk gerçekmi acabaaaa allahımmm yaaa
niye hep beni tarif ediyorsun.. aynı zerre kadar fark yok.. ya ikimizde hamileyiz ya ikimizde cık............Ya cok yorgunum halsizim kasıklarım agrıyo, agzım kuru sürekli, İkide bir tuvalete gidiyorum, çarpıntım var, tanbsiyonum dusuk. Ne bileyim taktım bugun yaa. Basımı kaldıramıyorum yaa.
gözyaşlarımı tutamadım çok şükür canım maşallah allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah..valla hiç bişeyy hittemedimm kızlaaarrr AMAAAAA HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM VALLA ÜSTÜNE ADET GÖRMÜŞÜMM DEĞERİM 652,79 2 GÜN SONRAA TEKRAR YAPÇAMM ARTMASII GEREKİYOOO NOLURRR DUAA EDİNNNN
Ustune gormus canim 3 gun adet gormus az ondan sonra birden kesilmisdusunsene adet oluyosun bu ay yok diyosun ve bakiyosun hamilesin bende simdi adet donemimdeyim umitlensemmi
bir hafta once yaptim negatifti cnm ya
kızlar benimde akıntım arttı ya iç çamaşırım ıslanıyor resmen .. kesin idrar yollarımı üşüttüm yine kasık ağrıları falanda ondan..
ama belim resmen kırılıyor..
Canim benim iste boyle gelecegi varsa ister koltuk cek ister hopla zipla geliyordarisi basimiza
İnci tebrik ederim ne güzel bir süpriz yapmış meleğin. Hediye gibi olmuş sana Armağan mı olsa adı
Olabilir beninciyi gordun patlatti bombayikan ver bence
canım incinin adetinden kac gün gecmişti, test yapıp mı öğrendi olay hakıkaten bomba oldu ya
Ustune gormus canim 3 gun adet gormus az ondan sonra birden kesilmisdusunsene adet oluyosun bu ay yok diyosun ve bakiyosun hamilesin bende simdi adet donemimdeyim umitlensemmi
biyerde böyleydi.. hatırlamıyorum ama bi dene inşallah şifa olsun canımmerhaba kızlar önce hamile arkadaşları tebrik ediyorumrabbim bize de nasip etsin inşallah en kısa zamanda bizim için de dualarınızı eksik etmeyin hamilelerin duası daha çabuk kabul olur derler.
eşime incir kürü başlıcam kızlar nasıl yapılıyo tarif lazım bana:44::44::44::44::44:
Bu kez tutturamadık yaaa:) Bende yok akıntı falanAma bende iki gundur cok tuvalte cıkıyorum hatta yarım kilo verdim hemen
Ammiiiiiiiiinnnn sekerim aminaminn inşş canımmm
saol çok teşekkürlerrr hediye gibii olduu amaa ismimizz hazır bizimm bizimm ablasıı kız olursa ELİFNAZ ERKEK OLSURSA ŞERİFCAN OLCAKK BELKİ KIZLARRR
:104::104::104::104::104::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
BEİŞŞ SÜPRİZZZ YAPTIII SİZLERDEE BÖLEE GÜZELL SÜPRİZLERRR OLSUNN Y7AREBBİMMMM
biyerde böyleydi.. hatırlamıyorum ama bi dene inşallah şifa olsun canım
incirin suyunu içeceksin yemiyceksin, kuru incir. 1 litre klorsuz suyu kaynatıyosun, kaynadıktan sonra 15-16 adet kuru inciri ortadan ikiye bölüp kaynayan suya atıyosun, 20 dk kaynatıp altını kapatıyosun ılıyıncaya kadar dinlendiriyosun. sonra süzüyosun suyunu içiyosun yemekten 15 dk kadar önce aç karnına. hergün yeniden hazırlıyosun. tamamını istersen akşam yemekten önce istersen sabah akşam veya üç öğün iç, bir gün içinde bitiriyosun. 21 gün devam ediyorsun 7 gün ara veriyorsun sonra 21 gün daha içiyosun....
zeytin yağının içine koyuluyormuş incir onun tarifini istiyorum benim için değil eşim için.
zeytin yağının içine koyuluyormuş incir onun tarifini istiyorum benim için değil eşim için.
biyerde böyleydi.. hatırlamıyorum ama bi dene inşallah şifa olsun canım
incirin suyunu içeceksin yemiyceksin, kuru incir. 1 litre klorsuz suyu kaynatıyosun, kaynadıktan sonra 15-16 adet kuru inciri ortadan ikiye bölüp kaynayan suya atıyosun, 20 dk kaynatıp altını kapatıyosun ılıyıncaya kadar dinlendiriyosun. sonra süzüyosun suyunu içiyosun yemekten 15 dk kadar önce aç karnına. hergün yeniden hazırlıyosun. tamamını istersen akşam yemekten önce istersen sabah akşam veya üç öğün iç, bir gün içinde bitiriyosun. 21 gün devam ediyorsun 7 gün ara veriyorsun sonra 21 gün daha içiyosun....
aaaaaaaaa bence sen hamilesin kuzum.. benim kızımda tuvaletten çıkamıyordum.. inşallah inşallah...
benim zor gibi ya....... hiç umudum yok.. resmen
çok saol canım darısı başınaa innşş....Oncelikle beninci cok mutlu oldum okuyunca
Insallah sag salim kucagina alirsin.bana gelince bi gun kesin hamileyim diyorum ertesi gun yok iste kandirma...bugun kasiklarimda cok az agri basladi.goguslerim hala yanlarindan acio ama ucunda bisi yok.damarlar gordum üzerinde ama o arada oluyo bana.baska da bisi yok((
Ammiiiiiiiiinnnn sekerim aminsimdi sen hala kendini ruyada saniyorsundur icin kipir kipir rabbim herkese nasip etsin insaallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?