Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

canım incinin adetinden kac gün gecmişti, test yapıp mı öğrendi olay hakıkaten bomba oldu ya

Ustune gormus canim 3 gun adet gormus az ondan sonra birden kesilmisdusunsene adet oluyosun bu ay yok diyosun ve bakiyosun hamilesinbende simdi adet donemimdeyim umitlensemmi

ayyyy canım öldüm gülmekten ya...süpermiş ne olcak bizim bu sabırsız hallerimiz

Yok ben aldım payımı:) KAza yaptım ufak caplı:) araba tamirde işten kayınpederim alıyo beni şimdi oyle zırt pırt eczaneye gitmeler bitti. Onu bırak hastaneye gidemiyorum Adama da diyememki baba durda bi test alayım. Kuzu kuzu gidiyorum eveAma çatlıyorum o yarı mesele en son gecen hafta cumamıydı ne yaptıgım dusunun yani

canım yumurtladıysan çalış çok çalış.. hadi.tekrar geçmiş olsun
anam deneyecem az kaldı zaten adetime
canım sirke dezenfekte için hem oluşumu hem ilerlemesini azaltıyor..sen kullan inşallah iltihabı atar fitilde hamile kalırsın, aman insanlar öyle şartlarda hamile kalıyorki.. şaşarsın.. olacağı varsa olur yani..
canım daha öncede söylemiştim... kardeşim 9 ay adet gördü...olur olur bal gbi olur
Ya cok yorgunum halsizim kasıklarım agrıyo, agzım kuru sürekli, İkide bir tuvalete gidiyorum, çarpıntım var, tanbsiyonum dusuk. Ne bileyim taktım bugun yaa. Basımı kaldıramıyorum yaa.
niye hep beni tarif ediyorsun.. aynı zerre kadar fark yok.. ya ikimizde hamileyiz ya ikimizde cık............
valla hiç bişeyy hittemedimm kızlaaarrr AMAAAAA HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM VALLA ÜSTÜNE ADET GÖRMÜŞÜMM DEĞERİM 652,79 2 GÜN SONRAA TEKRAR YAPÇAMM ARTMASII GEREKİYOOO NOLURRR DUAA EDİNNNN
gözyaşlarımı tutamadım çok şükür canım maşallah allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
Ustune gormus canim 3 gun adet gormus az ondan sonra birden kesilmisdusunsene adet oluyosun bu ay yok diyosun ve bakiyosun hamilesinbende simdi adet donemimdeyim umitlensemmi

süprizzzzzzzzzzzzzzzzzz hadi hepimize gerek bu süpriz

kızlar benimde akıntım arttı ya iç çamaşırım ıslanıyor resmen .. kesin idrar yollarımı üşüttüm yine kasık ağrıları falanda ondan..
ama belim resmen kırılıyor..

merhaba kızlar önce hamile arkadaşları tebrik ediyorum rabbim bize de nasip etsin inşallah en kısa zamanda bizim için de dualarınızı eksik etmeyin hamilelerin duası daha çabuk kabul olur derler.

eşime incir kürü başlıcam kızlar nasıl yapılıyo tarif lazım bana:44::44::44::44::44:

kızlar benimde akıntım arttı ya iç çamaşırım ıslanıyor resmen .. kesin idrar yollarımı üşüttüm yine kasık ağrıları falanda ondan..
ama belim resmen kırılıyor..

Bu kez tutturamadık yaaa:) Bende yok akıntı falan Ama bende iki gundur cok tuvalte cıkıyorum hatta yarım kilo verdim hemen

Canim benim iste boyle gelecegi varsa ister koltuk cek ister hopla zipla geliyordarisi basimiza

aminn inşş canımmm

İnci tebrik ederim ne güzel bir süpriz yapmış meleğin. Hediye gibi olmuş sana Armağan mı olsa adı

saol çok teşekkürlerrr hediye gibii olduu amaa ismimizz hazır bizimm bizimm ablasıı kız olursa ELİFNAZ ERKEK OLSURSA ŞERİFCAN OLCAKK BELKİ KIZLARRR

Olabilir beninciyi gordun patlatti bombayikan ver bence

canım incinin adetinden kac gün gecmişti, test yapıp mı öğrendi olay hakıkaten bomba oldu ya
:104::104::104::104::104::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

BEİŞŞ SÜPRİZZZ YAPTIII SİZLERDEE BÖLEE GÜZELL SÜPRİZLERRR OLSUNN Y7AREBBİMMMM

biyerde böyleydi.. hatırlamıyorum ama bi dene inşallah şifa olsun canım
incirin suyunu içeceksin yemiyceksin, kuru incir. 1 litre klorsuz suyu kaynatıyosun, kaynadıktan sonra 15-16 adet kuru inciri ortadan ikiye bölüp kaynayan suya atıyosun, 20 dk kaynatıp altını kapatıyosun ılıyıncaya kadar dinlendiriyosun. sonra süzüyosun suyunu içiyosun yemekten 15 dk kadar önce aç karnına. hergün yeniden hazırlıyosun. tamamını istersen akşam yemekten önce istersen sabah akşam veya üç öğün iç, bir gün içinde bitiriyosun. 21 gün devam ediyorsun 7 gün ara veriyorsun sonra 21 gün daha içiyosun....

Bu kez tutturamadık yaaa:) Bende yok akıntı falan Ama bende iki gundur cok tuvalte cıkıyorum hatta yarım kilo verdim hemen

aaaaaaaaa bence sen hamilesin kuzum.. benim kızımda tuvaletten çıkamıyordum.. inşallah inşallah...
benim zor gibi ya....... hiç umudum yok.. resmen

Ammiiiiiiiiinnnn sekerim aminsimdi sen hala kendini ruyada saniyorsundur icin kipir kipirrabbim herkese nasip etsin insaallahh

Ayhhh hadi hayırlısı canım yaaİyişallah ikimizde hamileyizdir. Ama benimde nedense cok umudum yok. Adet olmadan önceki gibi hissediyorum su an.Kasıklarımdaki ağrıda gecti aynı adetteki gibi oluyo şimdi. Basınç gibi. Huzursuzluk, sinirlilik hep var yine. AMa olabilirmiş off bilmiyorum kii. Bu gece adet olmam lazım. Ben hep gece olurum ya..

Oncelikle beninci cok mutlu oldum okuyunca
Insallah sag salim kucagina alirsin.bana gelince bi gun kesin hamileyim diyorum ertesi gun yok iste kandirma...bugun kasiklarimda cok az agri basladi.goguslerim hala yanlarindan acio ama ucunda bisi yok.damarlar gordum üzerinde ama o arada oluyo bana.baska da bisi yok((

Zeytin yağı Kapaklı bir borcamın içine incirleri elinizle ikiye ayırarak atıyoruz ve incirlerin üstüne çıkacak kadar zeytin yağı ekliyoruz. Bu karışımı 1 hafta güneş görmeyen bir yerde oda sıcaklığında bekletiyoruz. Bir haftanın ardından yine güneş görmeyen yerde muhafaza ettiğimiz incirleri her sabah aç karnına bir tane yiyorsunuz. İncirleri yedikten on beş dakika sonra kahvaltınızı yapabilirsiniz. Bu kür ile sperm sayısındaki bariz artışı göreceksiniz. Dilerseniz aynı zamanda günde bir kahve fincanı çakşır suyu da için. Zeytin yağının ve incirin mucizevi birleşimi sizinde mucizeniz olabilir.

çok saol canım darısı başınaa innşş....
ianki bana süprizz olduuu hiç beklemiyodumm çok fazlaa belirti aramaa bencee boşunaa da umutt oluyoo belirti olsada bu sefr psikolojikmi diyoruzz......bende hiç belirtii yok tuu herkestee farklı belirti oluyoo bazen hiç olmuyoo inşş herkesiinnn olurrr allahım bu ayın hürmetinee herkesinn yüzünü güldürsüünn göbişlerimizz sağ sağlimm büyüsüünn

Ammiiiiiiiiinnnn sekerim aminsimdi sen hala kendini ruyada saniyorsundur icin kipir kipirrabbim herkese nasip etsin insaallahh

vallaa canbım yaa inankii rüya gibii hala rüyaa gibii hiçç inanamıyorumm kiii hep görürdüm rüyalarımdaaa en son bebek emziriyodumm daha çok acemiydim hattaa sonra adet oldumm burdan bi kızdaa aynı rüyayı görmüştüü o hamiştii hatta bende dedim bende aynısını gördüm ama ben ben adet oldum demiştimm hey allahım yaa öyle yanii yarın tekrar kanıma bakılcak cumartesi de doktora gitcezzz doktorum çağardıı o da çok sevindi adamcağızz

SOĞAN KÜRÜ ÖĞLEDEN EVVEL 1,5 SU BARDAĞI AYRI /ÖĞLEDEN SONRA 1,5 SU BARDAĞI AYRI AYRI İÇİLECEK.İKİYE BÖLÜNMEYECEK.
soğan kürü: bitki kürü bittikten sonra başlanacak.1,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı 4 e bölüp atınız.5 dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız.ılıyınca içiniz.boş mideye günde 2 kez içilecek.öğleden evvel ve öğleden sonra.her aşamada taze yapılacak.15 gün içilecek...HER DEFASINDA TAZE HAZIRLANACAK

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

maranki hoca eğer 50 yaşınızı geçmediyseniz bu bitkilerle erken menopozdan kurtulacaksınız dedi.

GEREKLİ MALZEMELER :
* 1 tutam, Civanperçemi,
* 1 tutam, Arslanpençesi,
* 1 tutam, Adaçayı,
* 1 tutam, Çobançantası,
* 1 tatlı kaşığı bal,
* 500 gr su,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Bu kürü, 1. gün arslanpençesi– adaçayı, 2.gün civanperçemi-adaçayı ,3. gün ise çobançantası– adaçayı ile yapın. Adaçayını, her bitkinin içine karıştırın. Kaynamış olan suyun içine, Bu bitkilerden birisini ve adaçayını günde 1 bardak için. Tatlandırmak amaçlı bal kullanılabilir. 3 hafta uygulayın. Pek çok sıkıntınızın çözüldüğünü göreceksiniz.

bir de polen+bal+çörekotu+tarçın

Böğürtlen Kökü Kürü:
Tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır. Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…