Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Ustune gormus canim 3 gun adet gormus az ondan sonra birden kesilmisdusunsene adet oluyosun bu ay yok diyosun ve bakiyosun hamilesinbende simdi adet donemimdeyim umitlensemmi

olur mu olur canım ya allah hepimize nasıp etsin bu güzel duyguları

en iyisi akışa bırakmak demi canım ya...gecmiş olsun canım ya...hakkımızda hayırlısı tatlım

herkese selam kizlar dun burasi coooooooook haraketliydi devami gelmis senlik var senlik
beninci hamile ve cok buyuk suprizzz oldu cok sevindim onun adina boyle suprizler bizlerede kismet olsun incimizin deyeri 3 katina ciksin
ben ruyamda adet oldugumu gordum qaliba gecen ayda gormusdum ve oldum bu ayda olucam cok belli
hic cocugum oldugunu gormedim ruyamda kismet ruyalarda bir haberci
ama Allahim isterse hersey olur ruyasini bile gormeden.... kismet bakalim neler olucak
:26:
ama gecen gun ruyamda boynuma siyah inciden bir kolye takmisdim cok guzel ruyaymis okudum yine de kismet diyorum bekliyorum

az kaldı bata sabırsızlanıoyorum ama hafif kasık ve be ağrısı her zaman ki gibi yani öffff cumartesi gelseydi de kırmızılar gelmeseydi

kızlar beni silin listedenn...kan testi yaptım sonuç :1,34 hemde 5 gün gecikmeyle düşünün.................adet olmadım daha ama olucam...umutlar ağustosa kaldı.....

az kaldı bata sabırsızlanıoyorum ama hafif kasık ve be ağrısı her zaman ki gibi yani öffff cumartesi gelseydi de kırmızılar gelmeseydi

kızlar beni silin listedenn...kan testi yaptım sonuç :1,34 hemde 5 gün gecikmeyle düşünün.................adet olmadım daha ama olucam...umutlar ağustosa kaldı.....
dur canım biraz daha bekleyelim belki geç döllenmedir. regl olunca değiştiririz
bu ay 10. ayim neden olmuyor anlamiyorum aranizda polikistik overi olup hamile kalanvarmi

canım sabırlı olmak lazım doktorun ne dedi yada gittin mi?

gitim ama sıkıntı yok her an hamile kalabilirsin dedi bu ay 11. gecikme gnumde pembe akinti icinde kan gordum gne basi kadar 3 tane

kızlar meraba ben de bayadır takıp edıyorum sızı 3 aydır bızde bebek ıstıyoruz bu ay yumurtlama gunlerıne denk getırebıldık dıye dusunuyorum belırtılerde var bıraz ayaklarım donuyo bırden bı tıtreme sonra bırden yanıyorum ter bosalıyo kasıklarım batıyo ara ara ozellıkle sol kasıgım 21-22 sı gıbı adet olmam gerekıyo tabı ıns olmam cok sabırsızım dusunmeyı dıyorum sureklı aklımda test yapsam acaba cıkarmı

2 gündür öldüm kızlar. dün iftara ağır misafirlerim vardı eşimin ailesi,10 kişi idik. Hazırlık vs derken gece belimin ağrısından uyuyamadım. Güzel bir yemek oldu ama canım çıktı, bugünde dağınıklıkları topla temizlik vs derken yine bel ağrısından duramıyorum. !5-16 sı gibi yumurtlama zamanımdı ama bu hengamede bakalım nolcak.

kızlar dünden beri giremedim kusura bakmayın yorumlarınız için teşekkür ederim iyi ki varsınız herşey yolunda merak etmeyin asayiş berkemal:)

kızlar dünden beri giremedim kusura bakmayın yorumlarınız için teşekkür ederim iyi ki varsınız herşey yolunda merak etmeyin asayiş berkemal:)

Herşeyin yolunda olması çok güzel bir haber. Ben eşime kızınca "çocuğumu sana sevdirtmiyceğim en pis işlerini sana yaptracağım " diyorum. Bu en sinirlendiğim anda artık söyleyecek sözüm kalmamışsa oluyor. Ama boşanmak, boşanmayı istemek, bunu düşünmek ciddi şeyler. Umarım hakkınızda en hayırlısı olur

Evet haklısınız dün çok kötüydüm.İnsan kendini kaybediyor sinirliyken Allah birdaha o duruma düşürmesin.

Evet haklısınız dün çok kötüydüm.İnsan kendini kaybediyor sinirliyken Allah birdaha o duruma düşürmesin.

Amiiin.Hiçbirşeyi de içine atma, Biz kadınların en büyük hatası üzülsekde kırılsakda içimizdekileri söyleyemiyoruz, attıkça atıyoruz işte sonra patlıyor. Şahsen sinir anından öyle bi bakıyorum ki eşime heheheh görmen gerekli tepkisini acayip sinir oluyor. Sonra herşeyi neden rahatsız olduğumu anlatıyorum anaa bide bakıyorum adam başka şeyler anlamış benim neye kızdığımın farkında değil

Evet ben çok içime atıyorum.Birikiyo,birikiyo sonra birgün patlayıveriyor işte.Erkekler gamsız bizim kadar takmıyolar maalesef biz kendimize yapıyoruz,üzüldüğümüzle kalıyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…