- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Ustune gormus canim 3 gun adet gormus az ondan sonra birden kesilmisdusunsene adet oluyosun bu ay yok diyosun ve bakiyosun hamilesin bende simdi adet donemimdeyim umitlensemmi
Yok ben aldım payımı:) KAza yaptım ufak caplı:) araba tamirde işten kayınpederim alıyo beni şimdi oyle zırt pırt eczaneye gitmeler bitti. Onu bırak hastaneye gidemiyorumAdama da diyememki baba durda bi test alayım. Kuzu kuzu gidiyorum eve Ama çatlıyorum o yarı mesele en son gecen hafta cumamıydı ne yaptıgım dusunun yani
bugün çok kötüyüm ben içimde bi sıkntı stres, patlayacak bomba gibiyimhiç çalışmak istemiyorum
az kaldı bata sabırsızlanıoyorum ama hafif kasık ve be ağrısı her zaman ki gibi yani öffff cumartesi gelseydi de kırmızılar gelmeseydi
dur canım biraz daha bekleyelim belki geç döllenmedir. regl olunca değiştiririzkızlar beni silin listedenn...kan testi yaptım sonuç :1,34 hemde 5 gün gecikmeyle düşünün.................adet olmadım daha ama olucam...umutlar ağustosa kaldı.....
bu ay 10. ayim neden olmuyor anlamiyorum aranizda polikistik overi olup hamile kalanvarmi
kızlar dünden beri giremedim kusura bakmayın yorumlarınız için teşekkür ederim iyi ki varsınız herşey yolunda merak etmeyin asayiş berkemal:)
Herşeyin yolunda olması çok güzel bir haber. Ben eşime kızınca "çocuğumu sana sevdirtmiyceğim en pis işlerini sana yaptracağım " diyorum. Bu en sinirlendiğim anda artık söyleyecek sözüm kalmamışsa oluyor. Ama boşanmak, boşanmayı istemek, bunu düşünmek ciddi şeyler. Umarım hakkınızda en hayırlısı olur
Evet haklısınız dün çok kötüydüm.İnsan kendini kaybediyor sinirliyken Allah birdaha o duruma düşürmesin.
Amiiin.Hiçbirşeyi de içine atma, Biz kadınların en büyük hatası üzülsekde kırılsakda içimizdekileri söyleyemiyoruz, attıkça atıyoruz işte sonra patlıyor. Şahsen sinir anından öyle bi bakıyorum ki eşime heheheh görmen gerekli tepkisini acayip sinir oluyor. Sonra herşeyi neden rahatsız olduğumu anlatıyorum anaa bide bakıyorum adam başka şeyler anlamış benim neye kızdığımın farkında değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?