valla hiç bişeyy hittemedimm kızlaaarrr AMAAAAA HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM VALLA ÜSTÜNE ADET GÖRMÜŞÜMM DEĞERİM 652,79 2 GÜN SONRAA TEKRAR YAPÇAMM ARTMASII GEREKİYOOO NOLURRR DUAA EDİNNNN
canımm çok sevindim innaki düzeliyo aklına kötü şeyler getirme ben neler yaşadım nelerr burda anlatsamm roman olurrr inank,i allahıma şükürler olsunnn bu günlere geldimm evlilik böyle bişeyy allahım üstüne mucizemizide verdii allahım gönlünüze göre versinkızlar dünden beri giremedim kusura bakmayın yorumlarınız için teşekkür ederim iyi ki varsınız herşey yolunda merak etmeyin asayiş berkemal:)
çok ama çok teşekkürlerrrr allah razı olsun derdime ortak oldunuzz sevincimii paylaştınızzz çok saolun yaa hepinizii çok seviyorumm dualarım hep sizinleeeee bende hamişlere hep dua ettirdimm allahım hepimizin dualrımızı kabul etsiinnnheyecanla okudum ve sonunda hamile haberini gördüm, gözlerim doldu inanmazsın. darısı başımıza inşallah.
evet şekerim
bence basla canim 1 gun arayla iliski olsun koyu gorduyun gunde iliski olmali hadi hayirlisiHatunlar ben ovu.testi yaptm dun cizgi yoktu ama bugun cift cizgi var ama biri dgerinden daha acik renkte yarini beklemeli miyim yoksa baslayalm mi calsmalara
Kizlarrrrrr...... ben cok garibim yaaa.... dayanamadim gittim doktora ttest yaptirdim. adam once dusuk pozitif dedi kapattimm. yarim saat mal gibi gezdim ortalikda. sonra tekrar aradim larded ben anlamadim noluyo simdi dedim sen bi net sayi soyle dedim 128 dedi dusuk deger dedi
simdi nen hamilemiyim
bence basla canim 1 gun arayla iliski olsun koyu gorduyun gunde iliski olmali hadi hayirlisi
canim belki 2 gune yukselir cok az diyilki 100 un ustunde bir rakam bekle bence yukselicek Allahinda izniyleKizlarrrrrr...... ben cok garibim yaaa.... dayanamadim gittim doktora ttest yaptirdim. adam once dusuk pozitif dedi kapattimm. yarim saat mal gibi gezdim ortalikda. sonra tekrar aradim larded ben anlamadim noluyo simdi dedim sen bi net sayi soyle dedim 128 dedi dusuk deger dedi
simdi nen hamilemiyim
tamam canim guzel gonlun nasil isterse oyle yapBugunku koyu degil ama yarn kesin koyulasir ben bugunde sabredeyim bence
canım ne güzel hamilesinnnnKizlarrrrrr...... ben cok garibim yaaa.... dayanamadim gittim doktora ttest yaptirdim. adam once dusuk pozitif dedi kapattimm. yarim saat mal gibi gezdim ortalikda. sonra tekrar aradim larded ben anlamadim noluyo simdi dedim sen bi net sayi soyle dedim 128 dedi dusuk deger dedi
simdi nen hamilemiyim
gunaydin hanimlar son 3 gundur gelen pembe akinti bu sabah yok bugun gecikmem o in 13 . gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?