Temmuzda GEBE olmaq isteyenler.....

Bu arada en son manyak manyak bakışım eşime konu şu kendisi Trabzon lu kızımız olursa oda bordo oğlumuz olursa lacivert olacakmış . Ama bakın ben neler buldum bayıldım

heyecanla okudum ve sonunda hamile haberini gördüm, gözlerim doldu inanmazsın. darısı başımıza inşallah.

valla hiç bişeyy hittemedimm kızlaaarrr AMAAAAA HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM VALLA ÜSTÜNE ADET GÖRMÜŞÜMM DEĞERİM 652,79 2 GÜN SONRAA TEKRAR YAPÇAMM ARTMASII GEREKİYOOO NOLURRR DUAA EDİNNNN

kızlar dünden beri giremedim kusura bakmayın yorumlarınız için teşekkür ederim iyi ki varsınız herşey yolunda merak etmeyin asayiş berkemal:)
canımm çok sevindim innaki düzeliyo aklına kötü şeyler getirme ben neler yaşadım nelerr burda anlatsamm roman olurrr inank,i allahıma şükürler olsunnn bu günlere geldimm evlilik böyle bişeyy allahım üstüne mucizemizide verdii allahım gönlünüze göre versin

heyecanla okudum ve sonunda hamile haberini gördüm, gözlerim doldu inanmazsın. darısı başımıza inşallah.
çok ama çok teşekkürlerrrr allah razı olsun derdime ortak oldunuzz sevincimii paylaştınızzz çok saolun yaa hepinizii çok seviyorumm dualarım hep sizinleeeee bende hamişlere hep dua ettirdimm allahım hepimizin dualrımızı kabul etsiinnn:119::119::119::118::118::118:

benm son adet tarihim 25 hazirandı yumurtlama döneminde birliktelik oldu bi takım belirtilerden dolayı gebelik umudum war aderime 4 gün kala predictor erken gebelik testi yaptm heyecanımdan tek çizgi çıktı 26 günde bi oluyorum bgn 3 gün var 2 3 gündür böle hafif kahwe lekelenmem oldu pek önemsemedm bgn yani adete 3 gün kala günlük pete pembemsi lekelenme olmş 4 5 saattir 1 2 damla geldi normalde adetimin ilk günü daha yoğun olurdum ve hiç bu kadar erken olmazdm acaba buı adet kanamasımı yerleşme kanamasımıdır neyapsam bilemiyorum tekrar yeni bi test mi yapsam daha 2 gün kalmş olacak

Hatunlar ben ovu.testi yaptm dun cizgi yoktu ama bugun cift cizgi var ama biri dgerinden daha acik renkte yarini beklemeli miyim yoksa baslayalm mi calsmalara

Hatunlar ben ovu.testi yaptm dun cizgi yoktu ama bugun cift cizgi var ama biri dgerinden daha acik renkte yarini beklemeli miyim yoksa baslayalm mi calsmalara
bence basla canim 1 gun arayla iliski olsun koyu gorduyun gunde iliski olmali hadi hayirlisi

Kizlarrrrrr...... ben cok garibim yaaa.... dayanamadim gittim doktora ttest yaptirdim. adam once dusuk pozitif dedi kapattimm. yarim saat mal gibi gezdim ortalikda. sonra tekrar aradim larded ben anlamadim noluyo simdi dedim sen bi net sayi soyle dedim 128 dedi dusuk deger dedi
simdi nen hamilemiyim

canımm evet am daha çok yeni olabilirr iki ijtimalda varr sen 2 günde bir kan testi yaptır sonuç her 2 günde bir 2 ye katlanması lazım rakamın bekleyip görcenn galibaa:26::26::26::26:

canim belki 2 gune yukselir cok az diyilki 100 un ustunde bir rakam bekle bence yukselicek Allahinda izniyle
Bugunku koyu degil ama yarn kesin koyulasir ben bugunde sabredeyim bence
tamam canim guzel gonlun nasil isterse oyle yap

Kızlar ben böbreklerimi üşüttüm sanırım. Dün çok koşturdum sıcak soğuk ondan mı bilemedim ama soldan soldan giriyor ağrı. Tuvallettende çıkamadım. Çok fenayım:18:

Beninci
tebrik ederim saglicakla kucaklarsiniz insallah :) ne surpriz olmustur ama :) benim merak ettigim bisi var adetin miktari her zamanki gibimiydi ? Eger oyle degilse hic suphelenmedinmi? Bide adet oldugunu sandiktan sonra adet belirtileri ( gogus hassasiyeti ozellikle ) kayboldu mu ? Cok ilginc bir durum ama Rabbimin mucizesi iste..

Codulu
bal gibide hamilesin canim.insallah degerlerinde yukselecek..Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah

Darisi isteyen herkese ve banada insallah .

Son düzenleme:
Nihayet55---------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
Svd85.-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
msa84------------------------------------------ calismaya devam canim
yxliz----------------------------------------------üzülme canım çalışmaya devam
ysmn46-------------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
bayaneda--------------- -------------------------çalışmaya devammmmm
shed-----------------------------------------------çalışmaya devammmmm
mystery90----------------------------------------çalışmaya devammmmm
ferdakazak----------------------------------------calismaya devam canim
humasah-------------------------------------------çalışmaya devam:)
eclin------------------------------------------------çalışmaya devam :)
BenInci--------------------------------------------
hamışşşşşşşşşşşş
tosbaaaaa87--------------------------------------hamışşşşşşşşşşşş
tuuba89------------------11 temmuz ------------bekliyoruuuzzzzzz ????????????????????
karaincim------------------------------------------çalışmaya devammmm
busemk--------------------------------------------çalışmaya devammmmm
ing_ing--------------------14 temmuz------------bekliyoruuuzzzzzz ????????????????????
karabiber-------------------------------------------çalışmaya devammmmm
codulu---------------------19 temmuz--------------
hamışşşşşşşşşşşş
muyom---------------------19 temmuz
------------bekliyoruuuzzzzzz ????????????????????
sercem.--------------------20 temmuz
yusraeren---------------- -20 temmuz
amayaa---------------------20 temmuz
comlicated.........................23 temmuz
mucar1988-----------------23 temmuz
cim--------------------------23 temmuz (hoşgeldin )
buket_asude---------------24 temmuz
arzum1989-----------------25 temmuz.
apranxx---------------------27 temmuz
nuclear----------------------29 temmuz.
esra_3453------------------30 temmuz
meltemba-------------------30 temmuz

CODULU TEBRIKLEEEERRRRRR CANIM
:124::124::124::124: DEGERİN İYİ, HALA BAT IN BU GUN ADETDEN KECDIKDEN SONRA DEGER KALKACAK CANIM.

Son düzenleme:
canım ne güzel hamilesinnnn

gunaydin hanimlar son 3 gundur gelen pembe akinti bu sabah yok bugun gecikmem o in 13 . gunu

banki kuzum neden test yapmıyorsun 13 gün diyorsun çok geçmiş ya çatlardım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…