• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

cnmmmmmmmmmm ne kadar mutlu oldum bılemezsın allahın mucızelerını goruyormusun heyyy buyuk allahım hepımızı sevındır yarabbı ben o kadar mutsuzumkı benı sevındırdın ya allah ne muradın varsa versın benımkı duştu cnm ama olsun burda kaç gundur konusuyoruz sevınıyoruz aglıyoruz bır aıle gıbıyız etrafımızdakılerden alamadıgımız destegı burdan aldık sen ıyısın ya bebegın bırı de hayatta ya gerısı onemı yok bak sımdı sankı ben haısım gıbı zıplıyorum esım delırdınmı dıyor:))) evet delırdım sevıncten hepınızı cok sevıyorummmm

cnm benim bende hepinizi çok seviyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim çok büyük inş seninde mucizeni vericek umudunu hiç kaybetme

7 haftalık oldu güzelim. darısı başınıza inşallah.

demedimmi kız ben sana. amanda yla ikiniz birde nzmyhn sonucu hasta ettiniz beni. nzmyhn a hala üzülüyorumda . amandayla sana laf anlatamadım ki. burda yazdım başka yere topik açtın. orda yazdım gene toik açtın. hiç laf anlamıyon. bak kızıyom abla lafı dinleyin acık tamammı.......:oklava::oklava:

tmm cnm abla lafı dinlicem artıkzemuszemus

yaaa hiramım yaaa tüylerim diken diken oldu...............
ne kadar mutluyum anlatamam.............eşimede söylemiştim oda çok sevindi şuan.......ikimizide mutlu ettin gece gece............Rabbim sag salim inşaallah o nazlı bebişi kucagına aldıgın günleride göstersin...........

inş cnm gerçekkten benimki biraz nazlı inş senin içinde dua edicem cnm benim Allah hepinizden razı olsun

Canımmmm sevincimi anlatacak kelime bulamıyorum. Rabbim ne büyüksün. Eeeee o yaramazlar bir doğsun popolarını ısırıp bu yaptıklarını ödetmezmiyim :sm_cool: Şaka bir yana Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim. Artık kendini üzme bol bol dua etmeye devam. Bizde seni çok seviyoruz, tabii yaramaz bebişlerini de..........

valla doğru yaramazlar bizi baya üzdü ama inş sonunda gülücez

kızlar dualarınız için binlerce kez saolun bugün vajinal bakıldı veeeeeeeeeeeeeee bebişimin kalbini pıt pıt duyduk meğer ikiz kardeşi izin vermiyormuş önünde durmuş saklamış onu ikizinin kalbi henüz yok ama diğeri sağlıklı şükürler olsun hepinizi çooook seviyorum

İyi sonuç alacağını biliyordum dostumm..Senin işin biraz geç oluyor ama sonuçta iyi oluyor. Baaaak bide 2 olacakmışş, artık birini bana verirsinn kaydirigubbakcemile3 Bak bu son olsun artıkk :bbo: yok yok daha sırada cinsiyet merakı var laelaelaelaelae en kısa sürede doğurmak varrr. emeklemesi, koşması varr,, dişlerin çıkması varr.. bide babaaaaaa demesi varr delikafadulden Yeni bi topik açıpp "bebeğim bana annee demiyooo baba diyooo" biz bunları okumaya hazırlayalım kendimizi kızlar. :lepi: hehehe

günaydın kızlar..........nasılsınız...........Allahın rızasında harcanan bi gün olsun inşaallah günümüz....

İyi sonuç alacağını biliyordum dostumm..Senin işin biraz geç oluyor ama sonuçta iyi oluyor. Baaaak bide 2 olacakmışş, artık birini bana verirsinn kaydirigubbakcemile3 Bak bu son olsun artıkk :bbo: yok yok daha sırada cinsiyet merakı var laelaelaelaelae en kısa sürede doğurmak varrr. emeklemesi, koşması varr,, dişlerin çıkması varr.. bide babaaaaaa demesi varr delikafadulden Yeni bi topik açıpp "bebeğim bana annee demiyooo baba diyooo" biz bunları okumaya hazırlayalım kendimizi kızlar. :lepi: hehehe

saol cnm benim hep yanımda oldun al biri senin olsunkaydirigubbakcemile inş seninkileride görcess yakında

kızlar bu arada şunu sölemeliyim ultrasondan ultrasona fark var kesinlikle iyi bir yerde baktırmalıymış ben dopplerde ancak görebildim

kızlar dualarınız için binlerce kez saolun bugün vajinal bakıldı veeeeeeeeeeeeeee bebişimin kalbini pıt pıt duyduk meğer ikiz kardeşi izin vermiyormuş önünde durmuş saklamış onu ikizinin kalbi henüz yok ama diğeri sağlıklı şükürler olsun hepinizi çooook seviyorum

hiram tebrik ederim boşuna üzülmüşsün. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ikizlerini.

Momİ hatta oldugunu gÖrdÜm buralardaysan sana bursada nerde tedavİ grdÜn ben burda tÜp bebekde gÖrdÜm.dr armagan ulubaŞ.bİkaÇ sorum olcakdı...

merhaba eylül acıbadem de tedavi gördüm ben... sonucum kimyasal gebelik oldu ama yine de merkezden ve doktorumdan memnunum.

Günaydın kızlar, hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Benim için benim kadar sevindiniz. Allah hepinizden razı olsun.
12.gün değerim 91,72 - 14.gün değerim 230,5 şükürler olsun Rabbim

amandacım ne güzel artıyor değerlerin hadi bakalım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar:

kayracım seni de okudum allah kolaylık versin şu hamilelik boyunca canım benim. yaramas bebişler yoruyor seni yazdığın kadarıyla. geçen gün ateşlendiğin için bu sıkıntılar devam ediyorda olabilir inşallah geçer canım yakında.

mihriban, tanyeli sırma sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik?

nzmyhn canım benim çok üzüyorsun kendini. rabbim beterinden saklasın daha büyük dert vermesin. biraz bunları düşünelim ve halimize şükredelim canım benim olur mu.... geç olsa da kavuşacağız bizde evlatlarımıza inşalalh üzme kendini tamam mı.

amandacım ne güzel artıyor değerlerin hadi bakalım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar:

Momiciğim çok teşekkür ederim. Tez vakitle hayırlısı ile sizede inşallah canım benim... Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin opuyorumnanaktan

kıslar merhaba bırsey sorucam bugun 7.gunumdu ıdrar testı yaptım çok sılık 2.cızgı cıktı ılacların etkısı olabılıyormu

kıslar merhaba bırsey sorucam bugun 7.gunumdu ıdrar testı yaptım çok sılık 2.cızgı cıktı ılacların etkısı olabılıyormu

İlaçlarda etki ediyormuş ama idrarda çıkacak kadar ettiğini sanmıyorum. İnşallah hamilesin genelde 2.çizgi silik olsada sonuç pozitif oluyor ama ben derim ki sen 2 gün sonra tekrar test yap ve bize hayırlısı ile müjdeyi ver canım... :CüvCüv:

7 haftalık oldu güzelim. darısı başınıza inşallah.

demedimmi kız ben sana. amanda yla ikiniz birde nzmyhn sonucu hasta ettiniz beni. nzmyhn a hala üzülüyorumda . amandayla sana laf anlatamadım ki. burda yazdım başka yere topik açtın. orda yazdım gene toik açtın. hiç laf anlamıyon. bak kızıyom abla lafı dinleyin acık tamammı.......:oklava::oklava:

cnm benımkı kımıyasal gebelık olmuş malesef acaba sen nrd yaptırdın?

İlaçlarda etki ediyormuş ama idrarda çıkacak kadar ettiğini sanmıyorum. İnşallah hamilesin genelde 2.çizgi silik olsada sonuç pozitif oluyor ama ben derim ki sen 2 gün sonra tekrar test yap ve bize hayırlısı ile müjdeyi ver canım... :CüvCüv:

çok sılık cızgı hemsıreyı aradım ılaclardan olabılır dedi yarın sabah tekrar yaparım çok heyecanlıyım ıhsallahhh verırım o guzel mujdeyı sıze canım çok saollopuyorumnanaktan

Back
X