Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar 25 temuzda transfer yapıldı şu an hamileyim 11. günde kan testim 169 13. günde ise 425 cuma günü doktora gideceğim darısı hepinizin başına ankara mayada yaptırdım
Fusfulu, Hülliş çok tebrik ederim... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Hülliş aklına olumsuz şeyler getirme neden bir sorun çıkacakmış... İnşallah sorunsuz bir 9 aydan sonra hayırlısı ile kucağımıza alacağız bebişlerimizi....
Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın...
sağolun arkadaşlar ah canım ya bu benim 3. ilk tüp bebekti 5 haftalık kaybettim 2. kendiliğinden oldu normalde temmuzda doğumum olacaktı ama 4 aylık erken doğdu ee haliyle ödüm kopuyor bundada lekelenmem var aradada kanama oluyorum umarım bir şey olmaz ama korkuyorum
arkadaslar hepinize çoook teşekkür ederim.allah cümlenizden razı olsun.herkesi bebişine kavuştursun sağlıcakla.değerim 173,8.yola çıktılar sanırım bebiş/bebişler.dr 2. teste gerek yok dedi.ilaçların dozlarını düşürdü.rabbim hepimize kucağımıza almak nasib etsin hayırlısıyla.hepinizi öpüyorum.