• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

ayy bulutcum çok heyecanlandım hadi inş benim bebiş bi gün iyi bigün kötü öle büyüyor işte napsın hergün yanındayım inş bian önce büyür kızım enson midesi şişti sütü çok gelmiş galiba:)

bulutcuğum inşallah güzel haberlerle dönersin bizlere bitanem dualarım seninle

hiracığım inşallah kızını kucağına alıp resimlerini buraya ekleyeceğin zamnda gelicek canım benim ne yapsın prenses kokunu içine çekemedi ne zamndır sütünü bari bolca içmiş baksana kuzucuğuma inşallah en kısa zamnda güzel haberlerle gel bizlere canım benim

[
aa mihribanım sana söylemeyi unutmuşum ben 130 çekmiştim................yine devam ediyorum inş..............sana yazarım yine.........

Ayy sagol canim benim.. Allah razi olsun opuyorumnanaktan.

[a"]mihribancığım[/COLOR] güle güle kullan canım cicilerinizi mart topiğindede gördüm bebişinin cicilerini çok şekerler canım benim

Sagol canim daha iyisi sizin olsun insallah...:)

BULUT ..... hadi hayirlisi,insallah gerek kalmaz kiz tedaviyeee :))

AManda... Sagol canim insallah. :)) Sende cok uzak kalma arada ugra buralara :)

Güzeller topiğin tekrar canlanmasına çok sevindim...
Mihribancığım buralarda olduğunuzu öğrendim ya arasıra işten kaçamak yapıp uğrarım inşallah...
Hiram canım ya ne yapsın anne özlemini sütünle gidermeye çalışıyor prenses... ınşallah en kısa zamanda sarıp sarmalarsınız birbirinizi :))))))
Bulut canım hayırlı haberler verirsin inşallah, Allahın izni ile sende anne adayı olacaksın canım....
Hepimiz benim için çok değerlisiniz... Zaman ilerledikçe hem kendim hemde sizler adına heyecanım bir kat daha artıyor... ınşallah kısmet olurda birgün bir yerlerde buluşma imkanı buluruz... Tüm arkadaşların bebişleri kucağında yada göbişinde olur opuyorumnanaktan

Hiramm.... yerim ben onun midesini yaa.. ee nasil gelismesi filan ??

mihribancım iyi şükür büyüyor bebiş napsın arada küvezden çıkma girişimleri oluyormuş hemşire ben artık bıktım bu kızdan diyor hiç durmuyormuş yerinde inş bende kucağıma alırım bian önce cnm senin durumlar nasıl bebişimiz iyidir inş

Buradayım canlarım....
Maalesef henüz izne çıkamadım :(( daha 15 günüm var ve çok yoğun geçiyor... Yılbaşı olması nedeni ile maliyetler, bütçeler, zamlar derken iş yerinde doğuracağım diye korkuyorum.... Artık zorlanmaya başladım.. Sabahları kalkmak bir işkence oluyor ama az kaldı hayırlısı bakalım...
Bu arada geçmişi okudum bayağı bir hareket olmuş... Herkese ayrı ayrı cevap yazmayı çok istiyorum ama zamanım yok şuanda affınıza sığınıyorum.....
Transferi olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum...
Mihriban güle güle büyüt bebişini güzel odasında, hep güzel günler yaşayın....
Nzmyhn bravo bravo bravo diyorum ve başarılarının her konuda daim olmasını diliyorum....
Kayracığım biz sana kendini üzecek şeylerden uzak dur diyoruz sen kalkıp polemiğe girerek stres yaşıyorsun aşkolsun, biraz olayları es geç bitanem....
Momiciğim canım genel anlamda iyim... Allah kısmet ederse 8 Şubat gibi izne ayrılacağım...

canım hadi az kalmis. hayirlisi ile çık inşallah iznini. sonrada bizi habersiz bırakma ama güzel kızının fotoğraflarını da koy.

ben sizin doğumlarınızı takip edeceğim artık buradan. siz 2-3 aylık yapınca bebişleri inşallah benimki de gelir.

mihribancım iyi şükür büyüyor bebiş napsın arada küvezden çıkma girişimleri oluyormuş hemşire ben artık bıktım bu kızdan diyor hiç durmuyormuş yerinde inş bende kucağıma alırım bian önce cnm senin durumlar nasıl bebişimiz iyidir inş

Iyi masallah buyusun,annesinin sutu yarasin prensese.. Adi neydi bu arada canim ya?? Bende iyim cok sukur,.bebekde iyi oda karnimda buyuyor teyzesi. Artik hareketleri acitiyor canimi masallah demekki irilesti herhalde diyorum. Allah hepsine saglik versin .Opuyorum canim gelismelerden haberdar edersin artik opuyorumnanaktan

Amanda... evet gercekten masssaaallaah bi hareketlenme var topikte. tutututut :)) Bi ara neydi oyle sessiz sedasiz kimseden ses cikmiyordu hicc.. Iyi kizlar boyle devam haa :lepi:

Mihribancığım bende sana katılıyorum, aynen böyle devam.... Bundan sonra müjdeli haberler vereceğiz inşallah birbirimize...
Hiram kızlar öyle biraz cadı oluyormuş bakalım ben ne yapacağım :))))

Şimdilik herkese iyi akşamlar diliyorum kendinize dikkat edin.......

ayy ne güzel yaramazlık mı yapıyomuşopuyorumnanaktan inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın hiram

arkadaşlar benim bugün 5.günüm beklemek ne kadar zormuş insan bir an önce öğrenmek istiyor, tabi siz o günleri çoktan geride bıraktınız çok şükür Allah evlatlarınızla mutlu bir hayat nasip etsin inşallah

buluttan haber bekliyoruz merakla...............................................
hiramcım senin güzel haberlerin ne çok mutlu ediyo bizi yahuuuu...............daha sık gelsen olmazmı?????????
eeee kayram uzatmada gel lütfen topige................sensiz olmuyor yerine konmuyor kimsenin eli.........diyip en güzel sesimle sana seranat yaparmışım..........hadi artık gel ablacım benim.......

Canlarım hepınızın cuması mÜbarek olsun dualarınız kabul olsun...test ıÇın acele etmek ıstemıyorum bıraz daha beklıyeyım dıyorum...
Nzyhm canım senın Önceden gecıkmelerın oluyormuydu...senın yazdıklarınıda okudum...kendımı kaptırmak ıstemıyorum ...yaaaa kızlar Çok korkuyorum...rabbım sen umutlarımı hayallerımı boŞa Çıkarma...kımsenınkını...bırde hıÇ Şımdıye kadar gecıkmem olmamıŞtı...bırtek ıptal olan tedavımde olmuŞtu...onuda kullandıĞım ılaÇlardan demıŞlerdı...ÇÜnkÜ 7 gÜn tÜp bebek tedavısı ıÇın ılaÇ kullanmıŞtım..ondan dıyorlardı......

Eeeeeeee dıyorum bu sefer de ılaÇ kullanmadım neden gecıktı acaba...kendımı kaptırmaktan korkuyorum..onun ıÇın bıraz daha bekleyeyım dıyorum canlarım....

Ne olur ÜmmÜhan arkadaŞınıza Çok dua edın rabbım bu sefer bebeĞını ona vermıŞ olsun...sızlere gÜzel hberler versın...........

Bulutcum insallah.. canim benim.. Rabbium o guzel haberi vermeyi nasip etsin sanada :) Hayirlis haberlerini bekliyoruz,insallah gerek kalmasin tedaviye. ..

bulutcum Allahın işi bu...............biliyoruzki o abes iş yapmaz......................
benim sana tavsiyem kendini dinleme ve fazla kaptırma....................varsa ki inşaallah vardır o zaman çoşarız birlikte..................
eger kendini dinlersen inan birçok belirti buluyosun hamilelerinkine benzeyen...........sen Rabbime tevekkül et ve biraz daha bekle bakalım.............

Bulutcum insallah.. canim benim.. Rabbium o guzel haberi vermeyi nasip etsin sanada :) Hayirlis haberlerini bekliyoruz,insallah gerek kalmasin tedaviye. ..

cnm mrb yeniden salavat falan çekiyorsanız banada haber ver bende alayım lohusayım daha ama heralde çekebilirim öpt

ablacım ben buralardayım.... ama 3 gün önce ağır bir gribe yakalandım... 34 yaşındayım ben daha böyle bir hastlaık geçirmedim........ nefesimin tamamen gittiği oldu baygınlık bile geçirdim.... eşim acile götürdü.. hamile olduğum için ve durumum ağır olunca uzman bir kbb uzmanı görsün deiler... hastaneye yatmayıda kabul etmedim.. çünkü melikemde grip zaten o getirdi bulaştırdı...çocuğumu bu halde kimsye teslim edemezdim...kızıyorsunuz belki ama anne olunca anlarsınız inşallah... iyi olsa sorun değilde.. hastayken güvenemezdim.........

neyse şimdi evdeyiz ...kızım iyileşti bende bayağı toparlandım....

Back
X