Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa mihribanım sana söylemeyi unutmuşum ben 130 çekmiştim................yine devam ediyorum inş..............sana yazarım yine.........
[a"]mihribancığım[/COLOR] güle güle kullan canım cicilerinizi mart topiğindede gördüm bebişinin cicilerini çok şekerler canım benim
Hiramm.... yerim ben onun midesini yaa.. ee nasil gelismesi filan ??
Buradayım canlarım....
Maalesef henüz izne çıkamadım( daha 15 günüm var ve çok yoğun geçiyor... Yılbaşı olması nedeni ile maliyetler, bütçeler, zamlar derken iş yerinde doğuracağım diye korkuyorum.... Artık zorlanmaya başladım.. Sabahları kalkmak bir işkence oluyor ama az kaldı hayırlısı bakalım...
Bu arada geçmişi okudum bayağı bir hareket olmuş... Herkese ayrı ayrı cevap yazmayı çok istiyorum ama zamanım yok şuanda affınıza sığınıyorum.....
Transferi olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum...
Mihriban güle güle büyüt bebişini güzel odasında, hep güzel günler yaşayın....
Nzmyhn bravo bravo bravo diyorum ve başarılarının her konuda daim olmasını diliyorum....
Kayracığım biz sana kendini üzecek şeylerden uzak dur diyoruz sen kalkıp polemiğe girerek stres yaşıyorsun aşkolsun, biraz olayları es geç bitanem....
Momiciğim canım genel anlamda iyim... Allah kısmet ederse 8 Şubat gibi izne ayrılacağım...
mihribancım iyi şükür büyüyor bebiş napsın arada küvezden çıkma girişimleri oluyormuş hemşire ben artık bıktım bu kızdan diyor hiç durmuyormuş yerinde inş bende kucağıma alırım bian önce cnm senin durumlar nasıl bebişimiz iyidir inş
mihribancım iyi şükür büyüyor bebiş napsın arada küvezden çıkma girişimleri oluyormuş hemşire ben artık bıktım bu kızdan diyor hiç durmuyormuş yerinde inş bende kucağıma alırım bian önce cnm senin durumlar nasıl bebişimiz iyidir inş
Bulutcum insallah.. canim benim.. Rabbium o guzel haberi vermeyi nasip etsin sanada :) Hayirlis haberlerini bekliyoruz,insallah gerek kalmasin tedaviye. ..