Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amanda 29 canım tansverin hayırlı olsun İnşAllah tutunurlar.Ben kalitesi düşük embriyo ile hamile kalan arkadaşları biliyorum kadınlar kulübünde lütfen kötü düşünme.Benimde cumartesi günü transverim oldu.Rabbimin hikmeti büyük O ol derse olacak bebişlerimiz.
Ağrı kesici kremi eczacı da söyledi ama ben tereddüt ettim. Eğer gebelik oluşursa bir sorun teşkil eder mi diye?
MOMİ sakın üüzülme arkadaşım o yükselir rabbim ol deyince o kendini katlar sen stres yapma mutlu ol en azından 1 çıkmadı değilmi arkadaşım içinde küçük de olsa bir umudumuz var seni seviyoruz ve dualarımız seninle
momicim üzülme değerin yükselebilir....... ben umutluyum duaya devam olacak inşallah....
MOMI... Bencede uzulme canim,hiiic belli olmaz bazen gec tutunma olabiliyor,bundan dolayida Hcg bu gunlerde daha dusuk cikabiliyor canim... Hayirlisi Allahtan,insallah nasibi varsa yukselecektir,hele su testler tekrarlansin bi bakiyim ne olacak ...
Hiram .... sen kac haftalik oldun simdi??? Keseyi gormeye ne zaman gideceksin... ??? Ben persembe gidicem acaba ozaman keseler gorunurmu??
cnm çarşamba söyleyeceklermiş ne zaman gideceğimi çarşamba inş 5 haftalık olucaz
arkadaşlar cüzler tefriciyeler bittiyse yarın bağışlansın.. haber verirmisiniz. nzmyhn ben iki gün evde olamayacağım sen bağışlama ve hatim duamızı edermisin........
Kızlar yaa benim karnım ağrıyor. Daha transferin 3.günü sürekli bir ağrı sözkonusu sizce bu normal mi?
canım benimde hep ağrım vardı.bugün7 gün hala var.
canım sagolasın. insallah yukselir. bende 0-1 gibi birşey çıkarsa hersey bitti diyerek cok uzulecektim ama hala bir umut var diye sabirla bekleyecegim. dualarinizi eksik etmeyin benden nolur.
Hmm ,anladim bende persembe gunu gidiyorum ben sanirim 7 bucuk filan oldum,gorunurmu acaba bu haftada kese ?
Kiz bizde su tikcerz yapalim gebelik haftasini gosteren varya.. Nasil eklendigini biliyormusun ?ben yaptim ama ekleyemiyorum bi turlu.. :uhm: