• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

amandacım geçmiş olsun güzelim.. doktorunda dediği gibi inşallah yoktur birşey... doktorun izinde olsun ...şart değilya hep ona gitmen.... prof.perinatalog bulsanda onla devam etsen....yine uzman ellerde olursun

Son düzenleme:
Amanda canim insallah onemli degildir yaa. Bizim kaygilarimizda bitmiyor Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. Kayraninda dedigi gibi baska birine devam etsen olmazmiki/??

Kayra iyim Allaha sukurler olsunn,kasilmalarim hic kalmadi,cok nadiren 2-3 gunde bi kere gelip gidiyor hemen. Derrriiiiinnn bi nefes aldim diyebilirim,odum kopuyordu birsey olacak diye :o) Sen naptin ? nasil gidiyorr kizlar ne alemdeler??

Kizlar sizler kacar kilo aldinizzzz???? ben 5 kilo almisim simdiye kadar??? Insallah iyidirrrr yaa bu iki hafta icinde assagi yukar yarim kilo 1 kilo arasi almisim demekki artttikin hizlandi kilo almalarim.. akannehir Bundan sonra her hafta yarim kilo alirsam 12-13 kilo ile dogum yaparim herhalde.. :))

masallah mihriban tek 5 kilomu aldin....ya ben cok mu hizli gidiyorum...58 kiloydum...67 kilo olmusum doktorumda hic bisey demiyor...yani fazla kilo aldim diye...ama cok fazlada yemiyorum..bi sabah kahvalti bide aksam....Allah Allah....kiz olunca daha mi cok aliyor insan....ha söyledimmi bilmiyorum...
bizim bi minik prensesimiz olcakmis...80% kiz dedi....hakkimizda hayirlisi

bende 65 kilo olmuşum.. 58 le başlamıştım..... kızlar iyiler mihribancım ... ben çok zorlanıyorum..kasıklarımda dehşet baskı var..sünnet çocukları gibi yürüyorum..geceleri dönemiyorum

Kayracığım 2.düzey ultrasonografiyi yapan doktor zaten konusunda uzman diye biliniyor dr.Fehmi Yazıcıoğlu (gerçi benim kanım hiç ısınmadı ama)... Bugün kendi doktorumla telefonla görüşeceğim ona güveniyorum beni iyi bir doktora yönlendirecektir. Bugün biraz daha iyim bunların sadece bir olasılık olduğunu hatırlatıyorum kendime... Bakalım ne olacak yarın ve arife günü işe gelmeyeceğim... Olmazsa birkaç doktorla bu konuyu görüşeceğim... Sende kendine dikkat et canım....

Mihriban canım haklısın bizim bebişler pek bir nazlılar ama olsun biz onlar için herşeye katlanmaya razıyız değil mi? Bu arada iyi olmana çok sevindim. Darısı Kayranın başına...

Zümmin canım boşver kiloları sen ve bebiş iyi olsunda gerisi boş... Vakit bulursan yürüyüş yap derim yine de....

amandacım inşaallah herşey güzelce devam eder.....................Rabbim hepinizi hayırlısıyla bebişlerinize kavuştursun................
bende bu gece bir efkarlıyımki sormayın..................amaaannnnn geçer yahuuuuu.................

Zumminl..... Canim ama ben zaten 62 kilo ile baslamistim belkide onun icindir,sizin kilolariniz zaten dusuk ben zaten normal kiloluydum cok zayif degildim yani... Simdide 67 kilo olduk iste :)

Kayra.. Senin kilonda super bence,ikizlere hamilesin birde.. Hareketlerin halyle bizlere gore daha kisitlidir senin,hayirlisi olsun tek bebislerin sagligi yerinde olsun.

Kizlar bu arada Muallim abla vardi hani 3 zler ehamileydi,o dogum yapmis galiba . Sanirim 29 haftalikti degilmi???. Insallah iyidirr bebisleri yaa..

NZMYHN..... Hayirdir kiz niye efkarlisin???

yaaa muallim dogum mu yapmış..........................nasılmış ayyyy çok merak ettim...................inşaallah iyidir................

evet canım cumartesi sabah namazda kanaması gelmiş...... acilen almışlar sezaryene bebişler gelmiş.... 3 üde küvezde normal olarak.... sarılık olmuşlar.insülin veriliyormuş bir tanesine... ama hamdolsun tabi... kiloları biraz daha iyileşene kadar kalırlar sanıyorum...

kızlar inşallah hepiniz iyidirsiniz.. hamişlerimiz ne güzel yanınızda olmasalarda içinizde varlıklarını biliyorsunuz yavrularınızla bayramı yaşayacaksınız....bizler bebek hasreti çekenler yine buruk bir bayram...inşallah birdahaki bayramımızda yanımızda olurlar...

canlarım hepinizin kurban bayramını kutluyorum...rabbim tüm sevdiklerimizle beraber daha çok bayramlar görmek nasip kısmet etsin...

Kizlar bayraminiz mubarek olsun,birdahaki bayrami,hamile olanlar bebislerle,olmayanlarada hamis olarak kutlamak nasip olsun insallah!!! ,herkesin duasi kabul olsun insallah..

Bu aradsa bugun bayram yogunlugundanmidir nedir.benim ufaklik acaip sessizdi. Hic tepmedi oyansmadi bugun,daha yeni cosuyor kokutuyor bazen beni yaramaz..

Kizlar birde benim ufaklik genelde geceleri hareekete geciyor yaa,sabah oglen okadar hareket yok,bugunde eltim sey dedi,hani gece aktif ve hareketli olam bebekler dogduklarinda'da gece uykusu olmuyormus , Bu dogru olabilirmi??.

Kızlar herkese merhaba... Geçmiş bayramınız mübarek olsun... Bayram öncesi internette sorun çıktı yazamadım... Şuanda Kızım da bende iyiz çok şükür, biraz geriliğimiz devam ediyor ama önemli bir boyutta değil şuanda... Benim tansiyonda iyi gidiyor, dikkat ediyorum tabii... Önümüzdeki ay şeker yüklemesi yapılacakmış sanırım onun dışında bir testte kalmıyor. Bakalım hayırlısı...

s.a kızlar..............................geçmiş bayramınız mübarek olsun.........................
günleri nasılda tüketiyoruz öyle degil mi???????????????????????zaman su gibi akıp geçiyor................bazen sıkıntılı bazen neşeli........................eeee sizin bayramlarınız nasıldı kızlar yahuuuu.................hamiş olarak bu ikinci bayramınızdı degilmi........

Back
X