Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım.......ama bu para mevzuları beni kasıyor yahuuuuu................canım benim.tekırar tedaviye başlamaya düşündüğünüze çok sevindim.rabbim gönlünüzdekinşi versin inşallah.memorial bencde en doğru karar eşine katılıyorum.kaydirigubbakcemile5
evet canım olacaksa Rabbim yazdıysa heryerde olur ama biliyosun işte bu tedavide güven çok önemli............NZMYHN ........ Canim,cok sevindim insallah hayilisi olsun hakkinda.. Bencede memorialde devam et esine katiliyorum.. En azindan seni taniyorlar.
Gerci Bahceci,alman hastanesinide cok ovuyorlar,ama bilemiyorum . Hakkinda hayirlisi. Eger hastanenden memnun kaldiysan orda devam et derim ben. Nasip isi,eger olacaksa heryerde olur. Allhim gonlune gore versin insallah.
canim iki isim olarak aslinda bende dusundum. Ben Muhammed isminide ek olarak istiyordum,Muhammed Suheyl olsun diyordum... Ama simdi herkes iki isim koyuyorya moda gibi oldu,diye dusunuyordum..Sunnet oldugunu bilmiyordum ben..
sagolun kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim...................benim ahvalimi sormuşsunuz.............
ben elhmd. iyiyim de bu aralar tekrar tedavi düşünmeye başladık.acaba nereye gitsek ne yapsak diye karar veremiyoruz..............araştırma içindeyiz.......................sizin fikirleriniz neler.......................
eşim memorıale gidelim diyor bizi heryönüyle tanıyorlar diye.................ben çok pahalı diyorum............kararsızız yani.................bu arada mihribancım tek isim koymayın iki isim koymak sünnet......................süheyl çok güzel ona uygun ikinci bi isim bakın bence..............
kayracım aynı sıkıntıları bende yaşıyorum bende birde enfeksiyon çıktı antibiyotik başlattılar bebişler biri 900 diğeri 750 gr ancak oldular yinede şükür 26+5 haftalıkmışım bende inş bu sıkıntılarda geçicek gece uykum hiç kalmadı nefes sorunundan
selam kızlaaaar herkes iyidir umarıım... ben iyiyim 4. ayı bitirdim 5e basladim gobis biaz sismeye basladi ama daha yolumuz uzun....
nzmyhn canım cok sevindim tekrar baslama haberine. biliyorum sen zaten cok dua ediyorsun ama şu 41 gün okunan meryem suresini dene bu sefer olur mu. benimle beraber 2 arkadaşım daha sure bittikten sonra hamile kaldi. umarım bu sefer seninde meleklerin bekletmeden gelecekler.
kayra hiram allah kolaylık versin kızlar size ikiz gerçekten cok zor olsa gerek. gecen hafta 3 gun arayla 2 arkadasimiz ikizlerini dogurdular. biriniki iki kiz digerininki iki oglandı. ikiside 39. haftalarında dogum yaptı maasallah iyi bebekler 4 u de 2.5 kilo uzeri dogdu. darisi basiniza insallah saglik sıhhatle..
amanda sen nasılsın. islerin yogun mu hala yetismedi mi yeni elemanın....
mihriban canım senin de iyi gidiyor okudugum kadariyla cok kilo da almamissin maasallah.
opuyorum hepinizi
selam kızlaaaar herkes iyidir umarıım... ben iyiyim 4. ayı bitirdim 5e basladim gobis biaz sismeye basladi ama daha yolumuz uzun....
nzmyhn canım cok sevindim tekrar baslama haberine. biliyorum sen zaten cok dua ediyorsun ama şu 41 gün okunan meryem suresini dene bu sefer olur mu. benimle beraber 2 arkadaşım daha sure bittikten sonra hamile kaldi. umarım bu sefer seninde meleklerin bekletmeden gelecekler.
momicim yahuuuu ben seni ne özledim öyle.....bi gelip haber vermemiştin...........4 aylık oldugunuza göre yegenimiz erkek mi kız mı bellideir galiba...........merakta bırakma bizi lütfen.........meryem suresinide kendim için başlayayım aslında degil mi???????????
ilayda canım çok çok teşekkür ederim..........bu arada transfer falan hepsi olmuş ama hiç haberimiz yok aşkolsun.......dua ederdik yahuuu.........neyse yine ederi[z.......hadi hayırlı haberler ver bize inşaallah.........../COLOR]cnm benım tekrar karar verdıgıne cokkkkk sevındım anlatamam inş bu sefer olur allah ınş. hepımıze yuzumuzu guldurur inş. bu arada umut tup bebek derım tabıkı ıgnede sen bılırsın benımde tek embrıyonum transfer oldu bugun 2,cı gunum ayrıca orda bır bayanla tanıştım o da 2 kere memorıalde yaptırmıştı olmadı yanı kısmetımız varsa her yerde olur bunu sakın unutma bence umutta yaptır en ucuz orası cunku
ayyyyyy hiramcım canım kızlarında dedigi gibi meraktan çatlatıyon bizi....ohhhh şöyle görelim seni birazcık...........yaaaa bide hep uykusuzluktan dem vurmuşsunuz ya ben çok üzüldüm.....Rabbim size sıhhat versin ve bide çok rahat bir uyku.....(uyku deyince dayanamam))kayracım aynı sıkıntıları bende yaşıyorum bende birde enfeksiyon çıktı antibiyotik başlattılar bebişler biri 900 diğeri 750 gr ancak oldular yinede şükür 26+5 haftalıkmışım bende inş bu sıkıntılarda geçicek gece uykum hiç kalmadı nefes sorunundan
OoOo Masallah topik senlenmiss yaa..
eveeetttt ya mihribanım.................bak bizden başkalarıda gelirmiş buralara....oleyyyyyyykaydirigubbakcemile5
kayracım çoooklkk güzel isimleriniz...........maaşallah barekallah yaaisimlerimiz Ecrin Nisa & Ceylin Nida olarak karar verdik..babamız başka isim beğenmiyor...
momicim yahuuuu ben seni ne özledim öyle.....bi gelip haber vermemiştin...........4 aylık oldugunuza göre yegenimiz erkek mi kız mı bellideir galiba...........merakta bırakma bizi lütfen.........meryem suresinide kendim için başlayayım aslında degil mi???????????
ilayda canım çok çok teşekkür ederim..........bu arada transfer falan hepsi olmuş ama hiç haberimiz yok aşkolsun.......dua ederdik yahuuu.........neyse yine ederi[z.......hadi hayırlı haberler ver bize inşaallah.........../COLOR]
ayyyyyy hiramcım canım kızlarında dedigi gibi meraktan çatlatıyon bizi....ohhhh şöyle görelim seni birazcık...........yaaaa bide hep uykusuzluktan dem vurmuşsunuz ya ben çok üzüldüm.....Rabbim size sıhhat versin ve bide çok rahat bir uyku.....(uyku deyince dayanamam))
OoOo Masallah topik senlenmiss yaa..
eveeetttt ya mihribanım.................bak bizden başkalarıda gelirmiş buralara....oleyyyyyyykaydirigubbakcemile5
allah razı olsun cnm hadı bakalım sıra sende bu sefer inş. yenı yılla hamış olarak gırerız ne dersın? allah yuzumuzu guldurur inş.
yahuu kızlar 4 gündür adet olmuyom yaaa...............iyice herşey birbirine girdi............bi erken geliyo bi geç ................ne yapıcaz böyle böyle..............
haaaa bu arada ben artık nisan gibi gidebilecegim tedaviye......eşim havalar ısınsın diyo.........bakalım nasip
yahuu kızlar 4 gündür adet olmuyom yaaa...............iyice herşey birbirine girdi............bi erken geliyo bi geç ................ne yapıcaz böyle böyle..............
haaaa bu arada ben artık nisan gibi gidebilecegim tedaviye......eşim havalar ısınsın diyo.........bakalım nasip