Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhabalar,
kızlar 2 günde bütün geçmişi okudum hiç sayfa atlamadan, çok güzel dostluklar kurmuşsunuz, pozitif sonuçlar almışsınız, beraber üzülüp beraber sevinmişsiniz, çok güzel dualar etmişsiniz ve karşılığını görmüşsünüz, okuduklarım çok hoşuma gitti, ama artık eskisi gibi yazışmıyorsunuz hamile olunca insan o andaki durumuyla ilgili topiclere kayıyor haliyle,
arkadaşlar ben de şu anda tüp bebek tedavisi görüyorum, 2,5 senedir bebeğim olmuyor, sebepsiz infertiliteyiz, 1 ocakta iğnelere başladım hala devam ediyorum cuma gününden beri beni hergün sabah merkeze çağırıyorlar ve hergün kan veriyorum, günde 3 tane de iğne vurunuyorum, benimki nedese uzun sürdü yumurtalarım yavaş gelişti galiba, bu güne kadar pozitif geldim ama bugün nedense enerjim düştü çok moralsizim şu anda, pozitif olmam lazım sıkıntılı olmak iyi değil biliyorum ama az önce annemle tlfonda konuşuyordum kendimi tutamadım ağlamaya başladım senağlamao sırada cep tlfnum çaldı anneim kapattım kayınvalidem arıyor yazık iki saat beni teselli etmeye çalıştı bu kadar iğne vurunuyorum diye çok üzülüyor ağlamak da rahatlatmadı kızlar nasıl moral depolarım sizce, durup durup gözlerim doluyomafoldumben
herkese merhabalar,
kızlar 2 günde bütün geçmişi okudum hiç sayfa atlamadan, çok güzel dostluklar kurmuşsunuz, pozitif sonuçlar almışsınız, beraber üzülüp beraber sevinmişsiniz, çok güzel dualar etmişsiniz ve karşılığını görmüşsünüz, okuduklarım çok hoşuma gitti, ama artık eskisi gibi yazışmıyorsunuz hamile olunca insan o andaki durumuyla ilgili topiclere kayıyor haliyle,
arkadaşlar ben de şu anda tüp bebek tedavisi görüyorum, 2,5 senedir bebeğim olmuyor, sebepsiz infertiliteyiz, 1 ocakta iğnelere başladım hala devam ediyorum cuma gününden beri beni hergün sabah merkeze çağırıyorlar ve hergün kan veriyorum, günde 3 tane de iğne vurunuyorum, benimki nedese uzun sürdü yumurtalarım yavaş gelişti galiba, bu güne kadar pozitif geldim ama bugün nedense enerjim düştü çok moralsizim şu anda, pozitif olmam lazım sıkıntılı olmak iyi değil biliyorum ama az önce annemle tlfonda konuşuyordum kendimi tutamadım ağlamaya başladım senağlamao sırada cep tlfnum çaldı anneim kapattım kayınvalidem arıyor yazık iki saat beni teselli etmeye çalıştı bu kadar iğne vurunuyorum diye çok üzülüyor ağlamak da rahatlatmadı kızlar nasıl moral depolarım sizce, durup durup gözlerim doluyomafoldumben
ben kendim icin bas;amistim zaten 1000 kusurdeyimde,yetistiremicem diye yardim isitiyorum 100 tane bile alsan toplam bana faydan olmus olur, :Saruboceq:
mrb mihriban nasılsın canım. bu hafta okuyamam ama önümüzdeki hafta kısmet olursa okuyabilirim tefriyecelerinden tabi bitmediyse şimdilik 100 tane alayım okudukça alırım inşallah..
merseray canım kardeşim...................
sen ne kadar güzel aşamalara gelmişsin böyle yapmamalısın canım yaaa......şimdi aglamak üzülmek zamanı degil dua ve hayırlısını düşünme zamanı....seni hüzünlendiren igne vurunuyo olmansa şöyle düşün..senin gibi bu acıyı yaşayan birçok hanım var şuan sen tek degilsin......ve bu acıların sonunda güzel bir varış çizgisi bulunuyor.....
hem bu arada söyleyim hiç bir sorununuzda yokmuş herhalde....ne ala yani üzülme bence.......
merseraycığım sakın üzülüp canını sıkam bizimkide sebepsiz infertiltiteydi ve ilk denememizde şükürler olsun hamiş kaldım rabbime bol bol dua et canım o iğnelerden bizlerde vurunduk ben her iğne vuruşumda meğersem bebişime yaklaşıyormuşum şimdi hiç aklıma gelmiyo inan o güzel haberi alınca yaşadıklarını iğnelerini hep unutuyosun hayatın bebişine adıyosun artık ne olur ağlama ve dua rabbimden istemek herşeyden önce canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere
Merhaba canim... cok sagol oncelikle.. Dedigin gibi hamile kalinca biraz uzak dustuk,ama olsun genede burayi birakmiyoruz. Ben ugramadan edemiyorum.Artik hayatimin bi parcasi olmus gibi. Insan birbirinden uzakda olsa,manevi bi bag olusuyor insanin arasinda,birbirimizi merak ediyoruz.
Eveet,simdi gelelim sana,tedavin hayirli olsun. Insallah olumlu sonuc alirsin. Ben tedaviyle ilgili cok fazla birsey soyleyemeyecegim,cunki okuduysan biliyorsundur benim yumurcak tam tedaviye baslayacakken geldi,bize surpriz yapti.. Ama okudugum kadariyla,SIKINTILI bi donem,beklentilerle dolu bi donem. Allah sabir ve dayanma gucu versin.Ama Ucunda okadar guzel birsey varki,herseye deger. Onun icin sen simdi igneyi filan fazla takma,insallah guzel sonuc aldigin zaman unutacaksin hepsini. Bol bol dua et. Insallah pozitif sonuc alirsin.. Bizleride haberdar et.. Bol sans canim. :teselli:
canım tadavin olumlu sonuçlandığını ve 9 ay sonra bebeğinin kucağında olcağını farzet başka bişey düşünme. düşünsene o senin canından bi parça senin içinde yeşerip büyüyor bundan daha büyük bi mutlulukmu var. ilaçların etkisinden dolayı ve illaki duygusal yoğunluğun da fazla olduğu bi dönemdesin. Ben başaramadım pozitif sonucu göremedim ama umudumu da yitirmedim. sen ne güzel tedavidesin şuanda bunun kıymetini bil bence ben tekrar ne zaman tedaviye başlayabilirim onuda bilmiyorum inan.Rabbim yüzünü güldürsün moralini yüksek tutmaya çalış...bu günlerin inşallah güzel bi anı olarak kalır sana..