• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kayra sana bakmaya girdim başlığaopuyorumnanaktan mart ayına kadar kalacak mısın,şubatta geliyo mu yoksa bebişler?aynı tarihte hamile kaldıgımız arkadaşlar,mart anneleri başlığında yoksunuz?

kız mihriban 130 demiştim galiba önceden.......not etmedinmi...........
şimdilik sadece 50 daha devam ederim inş.

NZMYHN ,,,, Not etmisim canim tamam,50 tane daha okudunmu? onuda not edeyim ozaman sagol canim allah razi olsun..

Hakkaten kayra kayboldu iyice??? kiiz nirelerdesin,dogurdunmu yoksaaa?? ay bi haber verin,kaybolmayin boyle...

yok kız agzından yel alsın......ben dün bakmıştım ama iyiydi inş.hatta hala olmuş yenile...........
hayırlı salih evlat olsun yegenin kayracım..............

Aman iyi olsunda canim yaa,ne biliyim hic girmeyince telaslandim yoksa dogurdumu diye.. Iyi bari burdan tebrik edelim ozaman. Yegenine Allah uzun hayirlis omurler versin insallah.

Yok kiz goturememki....,zaten burda dogum yaptiktan sonra,eger bi komplikasyon yoksa direk eve postaliyorlar birgun bile yatmiyorsun eger kendini iyi hissediyorsan.
Eve ciktigin andan itibaren evine bakici gelyior bir hafta boyunca bebekle ve anneyle ilgileniyor. Zaten sancilarim filan basladigi zaman yazarim ben buraya haber veririim.aboo zaman yaklastii,nasil doguracaksam bakalim insallh kolay dogum olurr kiz dua et. Epidural filanda almayacagim ben.. Tamamen dogal olacak , Allah nasip ederse. 37. haftadan sonra her an dogum olabilirmis.. eyvahedigeldismile

kayra sana bakmaya girdim başlığaopuyorumnanaktan mart ayına kadar kalacak mısın,şubatta geliyo mu yoksa bebişler?aynı tarihte hamile kaldıgımız arkadaşlar,mart anneleri başlığında yoksunuz?

merveege cim 38 haftada doğurursam martta 36 haftada doğurursam şubatta....tam belli değil..genelde 38 haftayı bekleyen çok az......ama inşallah ben beklerim........... ben genelde ikiz annelerine takılıyorum................ iyice tanıştık arkadaşlarla....telefon numaralarımız bile var hepimizin........ doğum yapanları takip ediyoruz..... hatta aynı şehirde olanlar birbirine ziyarete bile gidiyor...... tek gebelik gibi zamanlı doğum olmadığı için ve küvez gibi sıkıntılarıda olduğu için her doğum yapan bizim için ayrı tecrübe oluyor.........merakla takip ediyoruz birbirimizi....

MİHRİBAN NZMYHN

doğurmaaaaadııım daha kıııızlaaaar....... valla erken merken olcak demiştik ama günümü beklicem galiba..................................... 15 tatil olduğu için melike rana evdeydi........ bütün gün canı sıkılıyor dışarıda çıkamıyoruz.bende pc başına oturunca çocuk sürekli tv izliyor..... bunaldı iyice........ onunla ilgilendim oyun oynadık yemekler yaptık..nzmyhn sıkı takip etmiş beni...evet bu arada ikinci kez hala oldum.... rabbim bağışlasın çoook tatlı minişim.......

Kızlaarrrrrrrrrrr, ben geldimmmmmm...
Dün 32.haftamı doldurluğum için Doktora gittim Rapor almak için... Artık yasal olarak izinli bir gebeyim :))) Ama gelin görün ki iş yerinin beni rahat bırakacağı yok. Şuan işteyim... Bundan sonra sizinle bir süre daha az görüşebiliriz... Gerçi eve internet alacağım ama ne kadar sürer almam bilemiyorum...
Günler birbirini kovalıyor ve biz mutlu sona biraz daha yaklaşıyoruz Rabbim bu günlerde zorluklarla mücadelelerde ve doğumlarımızda bizlere yardımcı olsun... Bebek hasretinde olan arkadaşlara da tez vakitte gönüllerince versin inşallahhhh...

Kızlaarrrrrrrrrrr, ben geldimmmmmm...
Dün 32.haftamı doldurluğum için Doktora gittim Rapor almak için... Artık yasal olarak izinli bir gebeyim :))) Ama gelin görün ki iş yerinin beni rahat bırakacağı yok. Şuan işteyim... Bundan sonra sizinle bir süre daha az görüşebiliriz... Gerçi eve internet alacağım ama ne kadar sürer almam bilemiyorum...
Günler birbirini kovalıyor ve biz mutlu sona biraz daha yaklaşıyoruz Rabbim bu günlerde zorluklarla mücadelelerde ve doğumlarımızda bizlere yardımcı olsun... Bebek hasretinde olan arkadaşlara da tez vakitte gönüllerince versin inşallahhhh...

hadi gözün aydın canım. bugünü bekliyordun sende. rahatça hamileliğinin tadını çıkar diyeceğim ama rahat bırakmıyorlarmış.
amin canım inşallah bizlerde muradımıza ereriz birgün. doğumda bizler için dua etmeyi unutmayın sakın. Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

ohhh ne güzel herkes psikolojik olarak hazır doguma.........Rabbim kolaylık versin gerisi kolay inş.
bir bagırırsınız gelir bizimbebişler.....ayyyy çok güldüm ya.ne kolay anlatıyom degilmi?????????
eee tok açın halinden bu kadar anlar........yok yok bu deyim buraya olmadı başka birşey söyleniyodu.........hahbuldum
damdan düşeni damdan düşen anlar????????
amannn az dalga geçiyom inşallah bizim olsunda sizde bizimle dalga geçin.......

ohhh ne güzel herkes psikolojik olarak hazır doguma.........Rabbim kolaylık versin gerisi kolay inş.
bir bagırırsınız gelir bizimbebişler.....ayyyy çok güldüm ya.ne kolay anlatıyom degilmi?????????
eee tok açın halinden bu kadar anlar........yok yok bu deyim buraya olmadı başka birşey söyleniyodu.........hahbuldum
damdan düşeni damdan düşen anlar????????
amannn az dalga geçiyom inşallah bizim olsunda sizde bizimle dalga geçin.......

davulun sesi uzaktan hoş gelir diyelim istersen.............................he he
hem ben bağrmıcam ki bayılıtcaklar dehşet bir acıyla uyancam bir bakcam gelmiş benim sıpalar...............

Son düzenleme:
davulun sesi uzaktan hoş gelir diyelim istersen.............................he he
hem ben bağrmıcam ki bayılıtcaklar dehşet bir acıyla uyancam bir bakcam gelmiş benim sıpalar...............

Rabbim sağlıkla sıhatle gelmeyi nasip etsin. ayy beni bile heyecan basıyor siz ne durumsanız kim bilir. Olsun bunlar tatlı acılar yavrucakları kucağınıza aldığınızda hepsini unutursunuz. Ah ah bizde görebilecekmiyiz o günleri... ben iç çekmeyimde kim çeksin..

kizlar naber?

bir suredir ugrayamadim topike ama maasallah herkes bir hizla gidiyor doguma dogru.

nzmyhn gelincik insallah rabbim size de oyle bagirmayi sonra da bebisleri kucaginiza almayi nasip edecek. biz sizinle bekleyelim bakalim kim ne zaman doguracak nasil olacak dogumlari bekleyelim.

opuyorum herkesi. kendinize ve bebislere iyi bakin...

allah nasip ederse doğuma girerken bile size dua ederek gireceğim inşallah.................................

Allah razı olsun ablacım. biliyorum unutmayacağınızı şimdiye kadar çok desteğinizi gördüm eminim o andada unutmayacaksınız bizleri.bende sizler için dua ediyorum Rabbim hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin diye. bizler hep birlikte başladık bu yola kimimizin sonucuna sevindik kimimize ağladık. aramızdan ayrılanlar olsada sizler çok vefakar çıktınız hamile kaldıktan sonra terketmediniz topiği. herkes bunu yapmıyor malesef... ama onlarıda anlıyorum kimse mecbur değil tabiki..farkında olmadan bizlerde yapıyoruzdur belki...

Son düzenleme:
momicim sağol canım. rabbim nasip etsin biz bağırmaya hazırız inan. sizlerde inşallah hayırlısıyla,sağlıklı,sıhatli yeğenlerimizi kucağınıza alın.

Back
X