• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

momi sanki sıra sana hiç gelmeyecekmiş gibi konuşmuşsun .............kız şunun şurasında ne kaldı seninkinede.............eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
gelincik canım ya bende çok kararsızım......ama eşim memorıal diyo ben aslında hiç tedavide istemiyomda artık Allah kerim..........bir ilaç duydum bakalım bide onu deniycez.....proxeed plus diye...hayırlısı Allahtan.

nzmyhn canım inşallah benim gibi tedaviye gerek kalmadan mucizeni yaşarsın..canım şu an öyle bir imtihandayımki anlatamam rabbim ümmühan kuluna acırda bebeğini ona bağışlar..biliyorsun bende geç döllenme olmuştu..şuan 7 haftalık olmamız gerekirken 6 haftalığız..5 haftalık gidince bebeği göremedik..6 haftalık ..bu hafta gidince bebeği gördüm kalp atışını göremedik..haftaya istedi...birde kesemiz küçükmüş..başta öyle birşey dememişti...allahım inşallah bebeğimi bana bağışlar...ümmühan kuluna acır..bulmuş olduğu bu mutluluğu devam ettirir...kızlar ne olur çok dua edin üğmmühan arkadaşınıza....

canım kardeşim bende bu niye hiç gelmiyor artık diye içten içe üzülüyordum................meger senden haberimiz yok ..............ahhh canım yaaa inşaallah minik mucizemiz seni bırakmayacak..........sen şimdi daha umutlu ve sabirlı ol lütfen............RAbbim nolur ona güç ver büyümesin nasip eyle.Sen herşeye kadirsin Allahım.............

amin ...amin...amin...inşallah haftayaki kontrolümde herşey yolunda gitmiş olur..canlarım..sizlerden benden duanızı hiç eksik etmediniz..ne olur şimdide ümmühan arkadaşınızın sizin dualarınıza ihtiyacı var....

amin ...amin...amin...inşallah haftayaki kontrolümde herşey yolunda gitmiş olur..canlarım..sizlerden benden duanızı hiç eksik etmediniz..ne olur şimdide ümmühan arkadaşınızın sizin dualarınıza ihtiyacı var....

bulutum aklına kötü şeyler getirme lütfen. herşey yolunda gidecek inşallah. tabiki dua ederiz ama sen moralini yüksek tutki bebeğinde iyi olsun. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

canım çok sağolasın..hepinizden allah razı olsun...inşallah bundan sonra güzel haberler veririm sizlere...inşallah....

Herkese Selam,
Nihayet izne çıkabildim. İki gündür evdeyim. Meğer evde ne kadar çok iş varmışta benim haberim yokmuş :)))) İnsan çalışırken bazı şeyler gözüne çok batmıyormuş. Şimdi sabah kalkınca nerden başlayacağımı şaşırıyorum arkadaşlar.. Hatta akşamdan kendime plan hazırlamaya başladım. Çalışma hayatı insanı manyaklaştırıyor. Yapığım planı mutlaka bitirmek zorunluluğu hissediyorum sonra da oturup gülüyorum halime....
Şuan ablamdayım hazır vakit bulmuşken sizlere durum izahı yapayım dedim.

Kayracığım sezeryan çok mu acı veriyor canım ya öyle uyanınca ağrı falan demişsin biraz endişelendim doğrusu :((((
Gelincik canım inşallah seninde doğum iznine çıktığın günleri göreceğiz Allahın izni ile....
Nzmyhn, sen istediğin kadar dalga geç hayatım inşallah bizlerde seninle dalga geçeceğiz vakti gelince:))))
Momi, sen eskisi kadar uğrayamıyorsun topiğe neler yapıyorsun bakalım,,,,????

nzmyhn canım inşallah benim gibi tedaviye gerek kalmadan mucizeni yaşarsın..canım şu an öyle bir imtihandayımki anlatamam rabbim ümmühan kuluna acırda bebeğini ona bağışlar..biliyorsun bende geç döllenme olmuştu..şuan 7 haftalık olmamız gerekirken 6 haftalığız..5 haftalık gidince bebeği göremedik..6 haftalık ..bu hafta gidince bebeği gördüm kalp atışını göremedik..haftaya istedi...birde kesemiz küçükmüş..başta öyle birşey dememişti...allahım inşallah bebeğimi bana bağışlar...ümmühan kuluna acır..bulmuş olduğu bu mutluluğu devam ettirir...kızlar ne olur çok dua edin üğmmühan arkadaşınıza....

Ümmühan canım sakın moralini bozma kesenin küçük olması konusunda birşey söyleyemem ama gebeliğin bir hafta geri olması birçok gebelikte görünen bir olay. İlerleyen haftalarda normal haftayı yakalıyorsun canım... Allahın izni ile olumsuz hiçbirşey olmayacak ve sende mucizeni sonuna kadar sağlıkla taşıyacaksın. Allah hepimizin yardımcısı olsun.... opuyorumnanaktan

Kizlar merhaba... :)

Bulut..... canim uzme kendini insallah,korkulacak birsey degildir,Allahim hakkinda hayirlisini verisn insallah. Guzel haberlerle donersin insallah.

NZMYHN ..... Nedemen tedavi istemiyorum :olmaz: Tabiki insallah gerek olmaz tedaviye,kendiliginden gelsin insallah. Ama tedavideye HAYIR deme lutfen,bak esin'de destek cikiyormus. Insallah hayirlisiyla kavusacaksin bebegine.. Memorial konusundada,bence tereddut etme ben genelde hep iyi seyler duydum o hastane hakkinda.

Insallah bende dogum aninda sizler icin dua edecegim.

Zaten sancilar basladi,azar azar,dun gece doguracam sandim anam bi tirstim sempatiksalakcinni

ümmühancığım dualarım seninle herzamn canım biliyosun annesi sana bak bidahaki gitmene nasıl cvb verecek minik kuzucuğun sakın stres yapma canım benim

mihribancığım canım benimde mart sonu gibi gözüküyo bakalım doğumumuz canım inşallah bebişlerimiz vaktinde ve zamnında gelir canım şimdiden hepimize hayırlı doğumlar bitanem

nzmyhn canım inşallah rabbim tez zamnda ümmühanın yaşadığı mucizeyi sanada yaşatır canım rabbim yeterki ol desin bitanem benim ama bak eşin ne güzel destek veriyo canım bunu yapmayan eşlerde var canım rabbim hayırlısı neyse onu versin canım benim inşallah o güzel haberi vereceksin bizlere canım

cnm benim endişe etme bende aynısıydım topikteki herkes bilir 7. haftamda vajinalden ancak duyuldu kalp sesi hatta ikinci kese daha görünmemişti 2 aylık olunca ikiz olduğu anlaşıldı bazen oluyor böle

allah razı olsun canım sizlerden bana moral kaynağı oluyorsunuz...inşallah sizlerin duaları ile ve rabbimin izni ile önce bebeğim beni bırakmıyacak inşallah....

kızlarrrrrrrrrrrr
hayırlı pazarlar....................nasıl gidiyo ugraşlar.....................
kılmadan durmayın namazlar............sonra zor olır bizim hesaplar..................
ayyyy yine çok gıcıgım yaaakaydirigubbakcemile3:roflol:

NZMYHN .......... Iyidir yawrimo,sende naisl gidiyor....? :o)) Kimsecikler ugramaz oldu topige ayol bu ne boyle,bi varsiniz bi yoksunuz:)

Abooo hakkaten,o dikkatimi cekmemistiii hiiicc.. Zaman yaklasti gercekten,ama inan artik dogurmak istiyom cunki geceleri uyku denen birsey kalmadi. Uyuyamiyorum bi turlu yerlesemiyorum,cok zor oluyor stresse giriyorum. Bebek oluncada belki uyuyamayacagim,ama en azindan uyudugum zaman diliminde derin ve rahat bi uyku uymus olacagim. Su anda derin uyku diye birsey kalmadi yaa.. Uyaniklik ve uyku arasinda birsey ... :(( Hayirlisiyla insallah cok gecikmez benim oglan. 38 filan gelse hic fena olmaz yani;

valla ben 36 yıda razıyım mihriban ama doktor almıyor...38 den önce olmaz diyoo... mihribancım tek bebk kolay güzelim uyursun merak etme.... geceleri uyuyamasan bile gündüz o uyuyunca sende acık uyu.... dinlenirsin....

kayra.... Valla aslinda diyorumya, artik komplikasyon filan olacak donemi gectim cok sukur,ne zaman gelse kabulum,erken gelmesini istiyorum. Zaten heyecanda var bi gelse artik diye. Zaman durmus gibi sanki safak sayar oldum mirmirmirmir

Sen masallah iyi geldin ha,insallah 38 edersin bi yonden,iyice kilo alirlar yavrucaklar .. Ama ben tek bebekle boyleysem,sen nasilsindir kim bilir..???

Gecen ebeye gittim kontrol etti bebek donmusmu diye,cok sukur donmus bayada assagidaymis iyice oturmus dogum kanalina,bence 40 haftayi beklemez dedi,zaten aslinda istemiyoruz cok fazla durmasinida bebek cok irilesiyor dedi.. Allah izin verirse normal dogum olacak... Hayilisi insallah..

akıllı bebiş irileşince dogumun belki zor olur ama annemin dedigi gibi hemencik elinden çıkıverir.........Allahın izniyle kolay hasta olmaz..............vallahi açıkçası ben sizin içinhep dua ederken hakkınızda hayırlısını istiyorum..............mevla görelim ne eyler neylerse güzel eyler.........

ya herşey zamanında iyidir...... erken doğum hiçbir zaman iyi değil... rabbim 40 hafta belirlemiş hamileliği.... muhakkak bir sebebi vardır.....

Back
X