• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

KAYRA ... estagfirullah canim benim sen iyi ol yeterki ,rabbim yardimcin olsun.. Insallah birdaha tattirir rabbim sana evlat sevgisini.. Diledigin kadar insallah.. Insallah herseye kadir olan rabbim yoktan var eden rabbimm bizim yawrularimiz icinde` `` OL`` diyecek INSALLAAAHH....

arkadaşlar herkese hayırlı günler.kızlar olmadı başaramadım yumoşlarım beni yarı yolda bıraktı. tedavim iptal oldu.hastaneden geldim hemen sizlerle dertleşmek istedim.drum çok şaşırdı bu duruma kaliteli yumurtalıkların vardı neden ilaca cevap vermediğini anlayamadı.
canlarım bundada var bir hayır diyorum üzülmek istemiyorum ama elde olmuyor.ne hayallerle başladım tedaviye şimdi ise yıkıldım.inşallah sizlerin tedavileri başarılı sonuçlanır.sadece 2 yumoş oluşmuş.rabbimin mucizeleri çok inşallah o iki yumoşla hamile kalırım kendiliğinden...
ALLAHIM yardım et sabır ver herkese.bizleri sabrımızla sınama .gönüllerimizdekini bizlere ver....
kızlar ne yapacağımı bilemiyorum şu an kendimi bir boşlukta hissediyorum.içimde öyle bir duygu varki böyle tam üzülemiyorum anlam veremiyorum.bitti artık temmuz hayallerim .bende anne olcaktım temmuz anneleriyle beraber.....

off ya canim cook uzuldum insaallah insaallah kendiliginden hamile kalirsin rabbim yar ve yardimcin olsun canim seni cok iyi anlyorum

kayracım rabbim hayırlısını versin guzel kızına kardes gondersin bize de ilk evlatlarımızı insallah... bu hafta cok mubarek 3 aylar giriyor bugun recebin 1. yarın kandil... her zaman yapamıyorum yogun calıstıgım icin ama kısmet olursa su bir iki aksamı dualarla gecirmek istiyorum....
guzel allahım hepimize hayırlı saglıklı guzel evlatlar nasip etsin insallah.
dualarımda sizlerde varsınız. hepimizi beraber anıyorum merak etme....

çok sag olun arkadaşlar bu gün aradılar 6 tane iyi embiryom oluşmus perşembe gün transferim var dualarınızı bekliyorum.............bulutcum senin için çok üzüldüm işallah durmak yok devam işallah bizde anne oluruz ama üzülme ben önceki denemede hiç yumurtam toplanmamıştı işallah seninde bidakine bol bol yumuşların toplanır

6 Yeğen adayı süper yaaa inşallah en sağlıklı şekilde annelerine tutunurlar, Allah gönlüne göre versin canım yarın içinde sana kolaylıklar diliyorum... Nasıl başarırsın bilmiyorum ama sakin olmaya çalış ve tabi ki bizleri habersiz bırakma... :CüvCüv: döneceksin Allahın izni ile....

hepinizden Allah ebeden razı olsun. kucaklarınızı doldursun inşallah. ben burada okadar yalnız hissediyorumki kendimi. sizin yazdıklarınızla ancak içim rahatlıyor. her zaman cevap yazamıyorum. dediğim gibi görümcemdeyim. ondada var iki çocuk e birde biz. kalabalığız. malum. bilgisayara oturmaya vakit olmuyo. hakkınızı helal edin. bu kardeşinizide duadan eksik etmeyin.[/QUOTE]

Canım hiç kendini üzme olur mu? Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Evet senden geç haber aldığımız için biraz meraklanıyoruz ama sen iyi ol yeter ki en önemlisi bu.. İnşallah teseden iyi sonuçlar alacaksınız arkadaşım, dualarımız seninle..

bende isterdim sizlerden böyle ceza almak.herkese nasip olsun böyle cezalar.
umudumdun,hayalimdin
sen benim herşeyimdin
minik yaramazım.
yıktın içimdeki umutları....
dünyamı karartın sen benim
çıkmıştım bu yola
olcaktım sonunda beraber...
inatçı keçim minik yavrum
üzme artık bizleri gel
sana hasretim sana özlem doluyum
biran önce senin kokunu duymak istiyorum....
rabbim sen gör bizleri sen merhamet et bizlerede göster o hayırlı günleri olalım yavrularımızla....

Canım yaaa şimdi kendimi çok kötü hissettim. İstemeden de olsa üzdüm seni sanırım. Lütfen kendini bu kadar karamsarlığa sokma.. Allah çaresiz dert vermesin.. Bu ay nasip değilmiş ama bir daha ki ay olur canını sıkma.. Kendini olumlu yönde motive etmeye çalış..evet kolay değil ama biz zaten çok özel kadınlarız bunların üstesinden gelebiliriz...

merhaba arkadaslar nasıpse bıde 14 1 5 temmuz gıbı baslıyruz tedavımızıe
drumuz zorlu cetın bır yola cıkaagız ama ımkansız degıl dedı
ne umutluyum ne umutsuz oyle bır moddayım yanı
Allah hayırlısını versın hepımıze bebıslerımızle guldursun yuzlerımızı

sevdim bunu cook OZEL KADINlarız değil miii alkisalkisalkis

Elbette özel kadınlarız, nasıl bir süreçten geçtiğimizi yaşamayan bilebilir mi? Yaşamız olduğumuz tecrübeler dünyaya bakışımızı bile değiştiriyor. Hayat bizi nasıl törpülüyor ancak "BİZ" biliriz. Sabretmek,umut etmek, şükretmek...v.b bizim için farklı boyut kazanıyor. Evet Özel Kadınlarız hemde çooooookkkk ÖZEEEELLLLLLa.s.

slm kızlar ben geldim şükür yumurtalarım iyiymiş 10 mm olmuşlar sağda 19 solda 20 tane bakalım hepsi büyürmü acaba ya kızlar bugün anatolyada 4 kişi gebelik testi yaptırdı ve 4 üde pozitif çıktı çok sevindim onlarla beraber valla inş bizimde olur

slm kızlar ben geldim şükür yumurtalarım iyiymiş 10 mm olmuşlar sağda 19 solda 20 tane bakalım hepsi büyürmü acaba ya kızlar bugün anatolyada 4 kişi gebelik testi yaptırdı ve 4 üde pozitif çıktı çok sevindim onlarla beraber valla inş bizimde olur

hiram kaçıncı günün henüz bana sayı söylemediler ama durum şu an çok iyi dediler. sadece eşimde sorun var şu an. inşallah oda düzelir. ben 225 cc gonal vuruyorum. 7 gündür. lucrinide 5 cc ye düşürdüler.

Maşallah canım ya gayet iyi bir sayı toplam 39 yumurta, hayırlısıyla sağlıkla büyüyüp annelerine güzel bir hediye getirirler. Ne güzel bak pozitif sonuçlar duymak, inşallah senden de böyle güzel haberler alacağız...:CüvCüv:

kızlar size bi sorum var bu uzun yada kısa protokolleri neye göre ayarlıyolar kan değerlerne göre filanmı?

hiram kaçıncı günün henüz bana sayı söylemediler ama durum şu an çok iyi dediler. sadece eşimde sorun var şu an. inşallah oda düzelir. ben 225 cc gonal vuruyorum. 7 gündür. lucrinide 5 cc ye düşürdüler.

canım 7. gün benimde ben 112.5 vuruluyorum lucrinde 5 ml inş düzelir cnm

Maşallah canım ya gayet iyi bir sayı toplam 39 yumurta, hayırlısıyla sağlıkla büyüyüp annelerine güzel bir hediye getirirler. Ne güzel bak pozitif sonuçlar duymak, inşallah senden de böyle güzel haberler alacağız...:CüvCüv:

inş cnm ya şu mübarek günlerde ne güzel olur..

Back
X