• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Merhaba canim,seninde tedavin hayirli olsun ,rabbim kuacaginizi doldursun insallah.. Canim bende yurtdisindayim hollandadayim,sali gunu insallah tr yeye gidiyorum tedavi icin,acibadem hastanesine.. Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini versin insallah.. Allah nasip ederse eger benimde transferim temmuzun 14´de filan denk geliyor.. nerdeyse ayni zaman yani.. beirlikte beklicezzz.. :lepi:

mihriban ne zaman randevun var. görüşelim inşallah. sen geldiğinde benim bitmek üzere olur sanırım.

cnm bende çok korkuyorum ohssden ama doktorum napsın 75 e düşürdü adam ona rağmen artıyor e2 bizim durumumuz malesef böle işte 4-5 gün daha vurulcam öle dedi haber veririm cnm şimdilik daha 10-11 mm yumuoşlar

Ayy insallah oyle birsey olmaz,canim yaa.. Inan bende en cok OHSS den korkuyorum.. Cunki eger ohss olursam transferi gerceklestirmeyebiliyorlamis.. :1no2: Ustelik ben birde yurtdisindan geliyorum. Dusunsene olmadigi zaman geri donecegim bi kac ay sonra tekrar .. cok masrafli yaaa ... Ama agzimizi hayra acalim insallah birsey olmayacakk. :1hug:

mihriban ne zaman randevun var. görüşelim inşallah. sen geldiğinde benim bitmek üzere olur sanırım.

Canim benim Allah nasip ederse carsamba gunu saat 11 bucukta randevum var.... Hayirlisi olsun hakkimizda.. Ee senin yumoslardan ne haber,kac tane yumurtan varmis sormadinmi doktora

yok ben sperme takılı olduğum içi sormadım. sadece ultrasona bakıp bak birsürü yumurta var. herşey yolunda dedi. ilaçlarımın bazıları kullanılmamıştı. onları sordum. bu ilaç yeter sana dedi. yumurtalar olması gerkene nerdeyse ulaşmış dedi. yarın sorayım bakalım kaç yumurta var.

yok ben sperme takılı olduğum içi sormadım. sadece ultrasona bakıp bak birsürü yumurta var. herşey yolunda dedi. ilaçlarımın bazıları kullanılmamıştı. onları sordum. bu ilaç yeter sana dedi. yumurtalar olması gerkene nerdeyse ulaşmış dedi. yarın sorayım bakalım kaç yumurta var.

Hmmm,insallah hersey yoluna girer merak etme.. Onemli olan cok fazla yumurta degil aslinda,kaliteli dollenebilecek yumurta olmasi.. Hayirlisi olsun hakkinda canim..

kayracım bende temmuzda tedaviye başlayacağım,eşinde sperm olmadığı için ameliyatmı olacak canım ya benim eşimdede sorun vardı onunda ilk tedavimizde sperm sayısı 2 milyondu ankaradayken keçi boynuzu almıştık sürekli onu içti üç aydan fazladır 2 gün önce sperm testi yaptı ve sayı 21 milyon olmuş ama varikosel yüzünden hareketlilikte düşüklük var bunada çok şükür çünkü sayı gitgide düşüyordu siz kür falan uygulamadınızmı ben faydasını gördüm o yüzden yazma gereği duydum inşallah hayırlısı olur canım

yok denemedik böyle olduğunu bilmiyorduki. ilk tedavide 2.milyondu. hamile kaldım. kızım var. biz ikinciye tedaviye başladık. sonra sperm olmadığını öğrendik. tese yapılacakmış. hayırlısı olsun.

merhaba kızlar...........
nasılsınız.........keyifleriniz......... yumoşlarınız............ nasıllar????????????
aayyy ben çok yorgunum...............ayaklarım agrıyo şuan....babannem düşüp kolunu kırmış ameliyat falan demişti doktor bugün kadını ameliyat etmeden geri yollamış........kalb rahatsızlıgı tansiyonu falan var.......bide kilo olunca kalkamıyacagından korkmuş.......ankaraya götürün falan demiş..........oda gitmem diyor.......öyle kırık kol yaşayacakmış......bide omzundan düşünün yani..........bende onun evini temizledim.........sonra biraz alişveriş falan derken yorgunluktan öldüm......ama yanınızada gelmeden yapamadım.............hemen geçdim pc nin başına............

hoşgeldin canım. geçmiş olsun. allah şifa versin inşallah. bilirim benimde öyle inatçı bir babanişim var. arada gidip işini gücünü yapar gelirim. onların duasıyla ayaktayız biz. naptın adet günümü bekliyon. birde tefriciyemi başkasınamı verdin. benim okucam varmı...

hoşgeldin canım. geçmiş olsun. allah şifa versin inşallah. bilirim benimde öyle inatçı bir babanişim var. arada gidip işini gücünü yapar gelirim. onların duasıyla ayaktayız biz. naptın adet günümü bekliyon. birde tefriciyemi başkasınamı verdin. benim okucam varmı...

teşekkür ederim canım......evet yaa adetimi bekliyoruz.....senin 500 tefriciyeni hiramın okudugu ile degiştirdik....senin okuyacagın inşaallah 2. hatime eklenecek.....ben ilkinin daha duasını henüz yapmadım..........

canlarım hepinizin regaip kandili mübarek olsun az sonra transfere gidiyorum lütfen dua edin bu mübarek üç aylarda işallah hepimiz bir bir hamile haberlerimizi veririz hoşçakalın

canlarım hepinizin regaip kandili mübarek olsun az sonra transfere gidiyorum lütfen dua edin bu mübarek üç aylarda işallah hepimiz bir bir hamile haberlerimizi veririz hoşçakalın

Hayırlı kandiller arkadaşlar, Allah dualarımızı kabul etsin...

Welike, şu mubarek günde Allah inşallah gönlündekini nasip etsin sana. Bebiş(ler)in sana sıkı sıkı tutunsun inşallah:ecrin_bebek:

hayırlı bır gunun eşıgınde tum arkadaşlara merhaba .. inşallah allah tum ısteyenlerın dıleklerını ve şifalarını verır ..
..... ben de temmuz ayının ılk haftası tedavıme başlıyacagım allah kısmet ederse ... mayıs ayında negatıf ve bır o kadar da hayal kırıklıgıyla dolu bır sonuç almıstım .. temmuz gıbı 2 . denemeyı yapabılecegımı soylemıstı dr um ... şimdi kendımı hazırlamaya calısıyorum .. gecen sene tam da ramazan ayının başında hamıle oldugumu ogrenmıstım .. inşallah bu aylar hepımıze ugurlu ve hayırlı gelır .. hiç fıre vermeden hepımız hamıle kalırız ...

gunaydin kizlaaaar
hepinizin regaib kandili mubarek olsun. bu guzel gunlerde rabbim hepimizin yuzunu guldursun mubarek aylarda hamile haberlerimizi ust uste verelim insallah sonrada saglıkla bebeklerimizi kucagimiza alalim...

welikecim hadi arkadasim transferin hayırlı olsun canım insallah bu guzel gunde guzel guzel tutunur miniklerin sana...

cans canım sende hosgeldin. mayısta aldıgın sonuclari falan bosver simdi onemli olan bundan sonraki tedavin insallah bu guzel aylar sana da hayırlı gelir beraber takip ederiz hamileligin gidisini...

günaydin arkadaslar.mübarek regaip kandilimiz kutlu olsun hepinizin.rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul edip tez zamanda hayirli,saglikli,güzel ahlakli evlatlar versin.

cans canım sende hosgeldin. mayısta aldıgın sonuclari falan bosver simdi onemli olan bundan sonraki tedavin insallah bu guzel aylar sana da hayırlı gelir beraber takip ederiz hamileligin gidisini...[/QUOTE]
.. cok teşekkur ederım .. inşallah hep bırlıkte mutlu sonuca ulaşırız .. ve inşallah devamı da gelır ...:CüvCüv:

hayırlı sabahlar arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun . hepinizin duasına canı gönülden amin diyorum.

welikecim Rabbim yardımcın olsun bebişlerin sana sımsıkı tutunsun.ne güzel bigüne denk gelmiş. hayırlısıyla 12 gün sonra hamile olduğunu kutlayacağız burda...

Back
X