• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Hayatım ben ilk görüşmeyi ve ilk muayeneyi Dr.Nur Dokuzeylül ile yaptım. Dünde Semra Hocaya muayene oldum. Sanırım Nur Hanım takip edecek, Semra Hoca her zaman hastanede olamıyor. Ama tüm hastaların dosyalarını rutin olarak takip ediyor. Benim bazı özel durumlarım var, sağ tüpüm yok, yumurtam kendiliğinden çatlamıyor, polip var, 2 ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum,...v.s ayyyy ne kadar uzattım yaaa kafamçokkarıştı
Sen yanılmıyorsam Dr.Hale Hanıma gidiyordun değil mi?

çok geçmiş olsun canım. Nur hanıma bir kerede ben muayene olmuştum çok tatlı biri gerçekten genelde semra hanımın hastalarını o takip ediyor diye biliyorum. benim doktorum hale hanım yine onunla devam edeceğim yola bakalım bu kez ne olacak sonuç. ilkinde tutmamasına çok şaşırmıştı umarım bu kez öyle olmaz.hangi aşamadasın şuanda?

arkadaşlar herkesin regaip kandili kutlu olsun. allahım bu gece yapılan dualarımızı kabul etsin.mekke_i muaremedeki duaların ve bu gece duası kabul olcak kulların arasında olsun.rabbim bizimde dualarımızı kabul etsin bizlerde hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza inşallah canlarım.
welilkeciğim rabbim yardımcın olsun tüm arkadaşlarımızın. bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana .sonuna kadar beraber olsunlar seninle.inşallah rabbim bu mübarek günlerin hürmetine bizlerinde yüzünü güldürecek aminnnnnnnn

regaib kandiliniz mübarek olsun...

regaib=kendisine ragbet olunan kıymetli şeyler,bol bol ihsan,çokca feyiz ve bereket demektir.....

Rabbim hepimizi bu nimetlere ulaştırsın inşaallah...mübarek üç ayların hürmetine gönlümüzdeki hayırlı matlubumuzu versin.......

napiyorsunuz nasilsiniz arkadaslar....yavas yavas kullandigim ilaclar bitiyor ve her biten ilaci güzelcene üzerini ciziyorum....bugün ignemi yaptim ama bugünkü biraz acidi...haftaya randevüm var...hemen ögrenebilcemmi ne kadar yumos oldugunu...bide sorum bi belirti oliyormuki..karin agrisi gibi....

canım geçmiş olsun.....demekki igneyi biraz korkarak yaptın...............ben de ne zaman öyle yapsam canım daha çok acıyo............sen şimdi gonal mı vurunuyosun.......

canım nasılsın...........çalışmalar:jeyyar: hızlı mı yoksa pc nin başında mısın hep:olmaz:

teşekkürler canım gündüz sizlerin güzel haberleriyle moralim düzeliyor sıkıldıkça pc nin başına oturuyorum biliyorsun biz herşeyi tedaviye göre ayarlamıştık onun için tatil yok bize sizlerden başkada dertleşeceğim kimse yok. KIZZZZZZZZZZZZ yoksa sıkıldınımızmı benden ben sizlerle konuşmaktan mutluyum. çalışmaya gelince arkadaşım tam hız devam ediyoruz canım durmak yok .inşallah verecem size enkısa zamanda güzel haberler...yanlız eşim çalışıyor akşam geliyor:kedi::kedi::kedi::kedi::utangac::utangac:gamyoncuiremsu

arkadaşlar HEPİNİZİN REGAİP KANDİLİ MUBAREK OLSUN CENABI ALLAHIM HEPİMİZİN DİLEKLERİNİ KABUL EDER İNŞALLAH HEPİMİZİN KUCAKLARI BEBİŞLERLE DOLDURUR.TEMMUZ TÜP BEBEK YAPANLARINDA HEPSİNİN YOLU AÇIK OLSUN HAYIRLI SONUÇLAR ALIP RABBİM HAYIRLISIYLA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH.

BEN SÜREKLİ YAZIYORUM AMA BENİ LİSTEYE EKLEMEDİNİZ.
EKLERSENİZ SEVİNİRİM.

çok geçmiş olsun canım. Nur hanıma bir kerede ben muayene olmuştum çok tatlı biri gerçekten genelde semra hanımın hastalarını o takip ediyor diye biliyorum. benim doktorum hale hanım yine onunla devam edeceğim yola bakalım bu kez ne olacak sonuç. ilkinde tutmamasına çok şaşırmıştı umarım bu kez öyle olmaz.hangi aşamadasın şuanda?

Canım bugün 8.Lucrin'i vuracağım. Pazar ya da pazartesi adet olacağım ve bildiğin gibi adetin 3.günü doktora gideceğim. Önümüzdeki haftayıda bir geçirebilirsem hayırlısı ile işte o zaman biraz rahatlayacağım sanırım kafamçokkarıştı

nusretcim canım emin olki gözümden kaçmıştır............kusura bakma...............hemen ekledim canım senide.....bilgilerinide yaz ekleyelim..........ayrıca salavat ve hatime katılmak istersende bildir...........
temmuz annişi............. kızma ama yaaaaopuyorumnanaktan:teselli:

Canım bugün 8.Lucrin'i vuracağım. Pazar ya da pazartesi adet olacağım ve bildiğin gibi adetin 3.günü doktora gideceğim. Önümüzdeki haftayıda bir geçirebilirsem hayırlısı ile işte o zaman biraz rahatlayacağım sanırım kafamçokkarıştı

amandacım bende bugün yarın adet olmayı bekliyorum..............belki hastanede karşılaşırız...............

maşallah sen 8. gündesin ben başlamadım daha lucrine pazar günü ilk iğnemi yapacağım. bişey soracağım canım lucrinin içindeki iğneler yetişmiyormuş öyle duydum yedek iğnelerinimi almak gerekiyor acaba.bir kutu lucrin tedavi sonuna kadar yetiyormu bunuda merak ediyorum.ilk defa kullanacağım için merak içindeyim.

amandacım bende bugün yarın adet olmayı bekliyorum..............belki hastanede karşılaşırız...............

Ayyy ne güzel olur, bu arada bu lucrin'i toplamda kaç gün kullanacağız? Doktor adet olduktan sonrada lucrine devam edeceğiz ama dozunu düşürerek dedi. Transfer gününe kadar mı vurulacağız yoksa yumurtalar istenilen boyuta gelinceye kadar mı sormayı akıl edemedim. senin bu konuda bir bilgin var mı? :uhm:

canım ben bu tedavimde kullanmadım ama.........öncekinde kullanmıştım...........çatlatma igneni yapana kadar devam ediyosun.....yanlış hatırlamıyorsam..........

maşallah sen 8. gündesin ben başlamadım daha lucrine pazar günü ilk iğnemi yapacağım. bişey soracağım canım lucrinin içindeki iğneler yetişmiyormuş öyle duydum yedek iğnelerinimi almak gerekiyor acaba.bir kutu lucrin tedavi sonuna kadar yetiyormu bunuda merak ediyorum.ilk defa kullanacağım için merak içindeyim.

Ben Lucrin'i bir arkadaştan aldım. Tam olarak bilmiyorum ama ilaç yeterli geliyor fakat ekstra iğne gerekiyormuş diye biliyorum. :kedi:

evet arkadaşlar lucrin yetiyor vede artıyor iğneleri de ecz.insülün iğnesi deyip alabilirsiniz 50 cc diye gayet ucuzzz bir iğneee iğneyi ben 2 kere kullandımmm çatlatma iğnesi ne kadar kullandımmm

Slm Kizlarrrrr.......

Regaip kandiliniz muaberek olsun,hayirlara vesile olsun insallaahhh.. Hepinizin duasina amiiiiinnnn amiiiinnn amiiiiinn... Rabbim,bu mubarek gunun,gunlerin hatrina bizleri mukafatlandirsin insallllaaahh.. Rabbiyy,hebliyy min ledunke tayyibeten zurriyeten,inneke semiu-dua ( Hz zekeriyyanin duasi bu,) (Rabbim,bana katindan temiz bir soy ver,muhakkakki,sen dualari isitensin ! ) Kizlar bu duada cok makbul bu duayida surekli dilinizde kalbinizde bulundurun..

Back
X