Evet canim,Tr'de yaptiracam.. Buraya kalsa,hic bisey yaptiklari yoktu. Klomenle 9 ay devam dediler,eger gebelik olmazsa 9 ay icinde TANI amacli laparoskopi yapicaz dediler !!!!!! Dusun yani... Sizde rahim filmi yokmuki dedim.. Neden hemen laparoskopi dedim.. Biz rahim filmi yapmiyoruz direk laparoskopi yapiyoruz dedi..Oysa rahim filminde,yada ultrasonda bi problem gorunurse genelde yapiliyor..
Canim SIKILDI esime dedim gel biz klomenle,asilamayla ugrasmayalim gidelim istanbula tup bebek yaptiralim dedim.. Oda tamam dedi. Oyle oldu yani TR meselesi,sonra birgun nette gezinirken.. HUMAN FiRST diye birsey takildi gozume,Bekleme suresi olmadan tup bebek yaptirin .. diye..
Acibadem kadikoy klinigiyle calisiyorlarmis 17 gunluk programa sigdirmislar,ama herseyini onlar ayarliyor 3900 euro hotel,tedavi,ucak icinde.. Tabi ilaclar haric,ama onu zaten sigortamiz karsiliyor :))..Yani burdan aldim ilaclarimi.. Cok uzun oildu.. ama tam anlatayim istedim..
Simdide kafam karisti,bu 17 gune nasil sigacak diye,yani sigar sigmasina insallah ama.. dinlenemeden geri ucak yolculugu yanlis olrmu diye dusundum bi an.. Cem bey gerci zaten birgunden fazla yatmanin bi katkisi yokmus gebelik oranini yukseltmeye diye soyluyor,hatta tam tersi hareket halinde olmak rahimdeki kanlanmayi artirirmis.. kafamçokkarıştı Iste boyle..