• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

nzmyhn canım ben hala 500 tefriceyi tamamlayamadim. baska dualarım vardı onları ancak bitirdim. bundan sonra sıra tefricelerde okuyunca yazacagım insallah sana.... aklımdaaaaa

kayracım hayırlı olsun cnm benimde yakın toplamam inş ikimizde hayırlı haberi veririz

Allah razı olsun canım. senden hayırlı haber haber bekliyorum.

had gozun aydin olsun canim cok sevindim bayagida yumos var oda guzel haber insallah bebis olarak sana geri donerler

inşallah canım benimde dualarım sizin için.

kayracım cok sukur bak dualar kabul oldu o kadar uzulmene degmedi canım...
evet değmedi momicim. dualarınız sayesinde mutluyum bu gece.

insallah guzel sonuclanacak tedavin hadi bakalım hayırlısı simdiden....

kızlar cüz mu dagıtıyosunuz ne ıcın bende alabılırımm

ilk sayfadan bak canım. yada yarın bakarız sıraya göre alında karışmasın. kalanlarıda hep beraber okuyalım.

nzmyhn canım ben hala 500 tefriceyi tamamlayamadim. baska dualarım vardı onları ancak bitirdim. bundan sonra sıra tefricelerde okuyunca yazacagım insallah sana.... aklımdaaaaa

momicim paylaşalım ne kadar okudun. bende yardım edeyi.

arkadaslar ben dün itibariyle tedavime basladim,evden uzakta oldugunm icin pek nete giremedim ,tedavideki arkadaslarim Rabbim emeklerimizi bos cikarmasin insallah
nete girdikce haber veririm ,kendinize iyi bakin

kızlar...............
selamünaleyküm.............
ben tekrar gelebildim........çok şükür................
yolculuk iyiydi elhamdülillah.......istanbula iner inmez adet oldum ve sonrada randevumu pazartesine kaydırdım.......
ve nete anca baglanabildik........veeeee çokkkk sevindimmmm...kayramın haberine.........
kayracım bak elhmd. Rabbim sizi nasıl sevindirdi......inşaallah düzelce döllenip tutunucaklar annelerine....
hiramcım senin haberinede çok sevindim...hadi az kaldı canım......
delimavi........canım sizin sorun ne oldu yaaaa......okuyunca şaşırdım ve çok üzüldüm......lütfen haber ver......

arkadaşlar benim tedavim maddi nedenlerden dolayı birkaç ay ertelendi.nzmyhn listeden sil cnaım beni.bu arada aldığım cüzü bitirdim inş hatmide tamalarsınız.devam edenler için dua ediyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun Allah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinize kavustursun inş.sevgiler

günaydın arkadaşlar,
ben dün ilk lucrini yaptım.ama lucrin bana çok az geldi. şişe tamamen dolu değil şişenin yarısına bile gelmiyor ilaç. normali böylemi ilk defa kullandığım için bilemiyorum açıkcası. sanki tedavi sonuna kadar yetmez gibime geldi.

arkadaşlar benim tedavim maddi nedenlerden dolayı birkaç ay ertelendi.nzmyhn listeden sil cnaım beni.bu arada aldığım cüzü bitirdim inş hatmide tamalarsınız.devam edenler için dua ediyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun Allah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerinize kavustursun inş.sevgiler

hayırlısı olsun canım. üzme kendini. bir kaç ay çabuk geçer. biz de aynı sebepten dolayı vede çalışıyor olmamdan dolayı 1 yıl erteledik. güç olmasın geç olsun rabbim sabrımızın mükafatını verecektir inşallah.

günaydın arkadaşlar,
ben dün ilk lucrini yaptım.ama lucrin bana çok az geldi. şişe tamamen dolu değil şişenin yarısına bile gelmiyor ilaç. normali böylemi ilk defa kullandığım için bilemiyorum açıkcası. sanki tedavi sonuna kadar yetmez gibime geldi.

Gelincik sende başladın bak sonunda alkisalkisalkis
Bende dün adet oldum yarın doktora gideceğim. Çok heyecanlıyım, allah yardımcımız olsun sonumuzu hayır eylesin

kızlar...............
yolculuk iyiydi elhamdülillah.......istanbula iner inmez adet oldum ve sonrada randevumu pazartesine kaydırdım.......
ve nete anca baglanabildik........veeeee çokkkk sevindimmmm...kayramın haberine.........
kayracım bak elhmd. Rabbim sizi nasıl sevindirdi......inşaallah düzelce döllenip tutunucaklar annelerine....
delimavi........canım sizin sorun ne oldu yaaaa......okuyunca şaşırdım ve çok üzüldüm......lütfen haber ver......

nzmyhn, çok sevindim hem istanbul'a gelmene hemde adet olmana. Bende dün adet oldum. Yarın gideceğim doktora. Bir adım arkandayım arkadaşım Allah bahtımızdan güldürür inşallah. Gelişmeleri yaz yakın takipteyim kaydirigubbakcemile5

kızlar...............

cancazım Allah razı olsun. darısı başına inşallah. dualarınız sayesinde. Rabbime çok şükür.

olsun gülüm ya. hayırlı zamanda olsun. hayırlı evlatlar olsun inşallah

çok sevindim kayracım. darısı hamiş haberini almaya inşallah. transfer ne zaman kısmetse?

inşallah. bebeğim darısı senin güzel haberlerine. inşallah.

ben geldim 21 tane yumurta toplandı. çok şükür tesedede sperm çıktı. darısı başınıza kızlar.

Kayracığım,
Ne kadar sevindiğimi anlatmak için inan kelime bulamıyorum. Allah tamamına erdirir inşallah. Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin...hihoyyyt

nzmyhn, çok sevindim hem istanbul'a gelmene hemde adet olmana. Bende dün adet oldum. Yarın gideceğim doktora. Bir adım arkandayım arkadaşım Allah bahtımızdan güldürür inşallah. Gelişmeleri yaz yakın takipteyim kaydirigubbakcemile5

hadi hayırlısı ikinici grup geliyo. arkamızdan. dualarımız sizinle inşallah.

günaydın arkadaşlar,

gelincik canım merak etme yetiyor o lucrin illk basta bana da biraz az gorunmustu ama 20 gunden beri kullanıyorum daha hala bayagi bir var.
ilk basta 10luk kullanıyorsun sonra ikinci igneye baslayınca 5e dusuruyorlar o yuzden yeterde artar bile canım..

Gelincik sende başladın bak sonunda alkisalkisalkis
Bende dün adet oldum yarın doktora gideceğim. Çok heyecanlıyım, allah yardımcımız olsun sonumuzu hayır eylesin

evet başladım canım. oh ne güzel adet olmuşun bundan sonra hızlı geçer artık. lucrinin kaçıncı günü adet oldun?

gelincik canım merak etme yetiyor o lucrin illk basta bana da biraz az gorunmustu ama 20 gunden beri kullanıyorum daha hala bayagi bir var.
ilk basta 10luk kullanıyorsun sonra ikinci igneye baslayınca 5e dusuruyorlar o yuzden yeterde artar bile canım..

sağol momicim. şişeyi eviriyom çeviyorum ilaç çok az diyom yetmez bu, nasıl kafama takıldı anlatamam. sizden duyunca içim rahatladı açıkcası. sizler hangi saatlarde vurdunuz lucrini?

kızlar...............

nzmyhn hadi hayırlısı sende adet oldun baslıyorsun artık tedaviye.... allah yuzunu guldursun insallah saglıklı hayırlı evlatlar versin opuyorumnanaktan

sağol momicim. şişeyi eviriyom çeviyorum ilaç çok az diyom yetmez bu, nasıl kafama takıldı anlatamam. sizden duyunca içim rahatladı açıkcası. sizler hangi saatlarde vurdunuz lucrini?

gelincik merak etme yeter fazlasıyla. Ben butun ignelerimi hep gece 23-24 arasında yapıyorum. çalıştığım ve bazen aile ziyaretleri vb. olduğu için eve gelişimiz 23ü buluyor.

Back
X