Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize teşekkür ederim. sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah.
mrh arkadaşlar hayırlsıı ile inş. bende cuma günü randevu aldım start vericez inş tedaviye hepimiz için hayırlısı olur inş. son tedavimiz olur inş. sevgiler..
Kayracığım yumoşlardan ne haber? :ecrin_bebek:
herkese merhaba ben kuluçkaya yattım pek kalkmıyorum sizler ne yaptınız arkadaşlar yatmak çok zor allah hepimize kolaylık versin beklemek insanı zorluyor bide bu gün benim 6. günüm işallah 07 07 2009 test günüm hiç bi belirtim yok korkuyorum
mihriban hayırlı yolcuklar güzelim. tedavin hayırla başlasın inşallah. welikecim sen yat arkanda ben varım sonrada hiram benimde perşembe transfer olsa 15 temmuzdada test olur sanırım. hadi bakalım pozitifleri bir bir göreliim inşallah. bu arada cüzleri unutmayın nolur okuyalım. kendimiz için ve bizden sonrakiler için.
canım merhaba.eşin tese ameliyatı oldumu.sizin tedavi memorialdemi oluyordu.
ellerinden öperler teyzesi. canlarım 8 tane kalmışlar. gün geçtikçe azalıyorlar. en sona birkaç tane kalırlar inşallah. sen ne yaptın hangi iğneler başladı.
amanda nerde kaldın gelemedin ilk muayene ondan geciktin sanırım?
Sağ olsunlar var olsunlar, azalması normal merak etme sırası gelenler güzelce gelişim anneleri ile buluşacaklar Allah'ın izni ile....
Bende dün hastanedeydim. İlk kan tahlilim yapıldı ve 150 ünite Gonal-f ile tedaviye devam ediyorum. Bugün 2.Gonal-f 'i vurulacağım. Şimdilik herşey yolunda gibi görünüyor. İnşallah sonuna kadar da olumlu devam eder. Bir sonra ki kan ve ultrasonum Cuma-Pazar-Salı sonrası duruma göre belli olacak. Bende haberler bu kadar..
Senin bebişlerden haber gelirse yaz olur mu? Çok merak ediyorum. İnşallah güzel günler yaşayacağız....:Saruboceq:
Canım dün randevum 12:00 deydi. Kan ve ultrason muayenesi ardından sonuçları bekledim14:00'e kadar. Doktorlar "Değerlendirme Toplantısı" yaptılar. Tüm Doktorlar birlikte değerlendiriyorlar ve çıkan sonuca göre İlaç dozun belirleniyor. İlk muayene olduğu için sonuçları bekledik. İlk Gonal-f iğnesini hastanede yapıyorlar ve sana ilaç hakkında bilgi veriyorlar. 3 gün sonra tekrar kan ve ultrason için hasteneye çağırıyorlar. Benim bundan sonraki randevu çizelgem Cuma 08:30 - Pazar 08:30 - Salı 08:30