• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

bugün yine aradılar. 8 tane embriyo devam ediyormuş. 4 tanesi 1. kalitedeymiş. 4 ü iinici kalitede. cuma transferim var saat 10.00 da inşallah. tedavine az dozla başlamışsın. yumurtalıkların iyi demekki. olumlu sonuçlanır inşallah.

Çok sevindim canım darısı başımıza....hihoyyyt
Cuma günü herşey güzel geçer ve 15 Temmuz da müjdeli haberi alır halaya diziliriz :teytey:
Evet yumurtalıklarım iyi durumda bakalım gelecek günler neler getirecek, inşallah muradımıza ereceğiz , dualarım seninle.....:Saruboceq:

tahmin ettim canım. gonal-f de düşük dozla başlıyorsun,sizin problem neydi ki. randevu çizelgesi vermeleride güzel geçen sene muayeneden sonra diyorladı şu gün geleceksin diye.acaba biz gonal-f ve lucrinden başka iğne kullanacakmıyız ki. sana başka iğne yazmışmıydı doktorun?

Evet canım yumurtalıklarım iyi durumda, geçirdiğim dış gebelik sonucunda sağ tüpüm alınmıştı. Birde yumurtam kendiliğinden çatlayamıyor. Eşimde herhangi bir sorun yok. Ben düne kadar sadece Lucrin ve Folbiol (Folikasit) kullandım. Dün yani adetimin 3.günü Gonal-f'e başladım. Birde tek gün kullanımlı Zitrotek (Antibiyotik) içtik eşim ve ben. Şuanda verilen ilaçlar bunlar. Tedavinin gelişimine göre belki verirler ama şimdilik verilen ilaçlar bunlar...
Bu arada Cuma Günü Memorial'e geliyor musun? Ben 08:30'da orada olacağım vereliniortak

Evet canım yumurtalıklarım iyi durumda, geçirdiğim dış gebelik sonucunda sağ tüpüm alınmıştı. Birde yumurtam kendiliğinden çatlayamıyor. Eşimde herhangi bir sorun yok. Ben düne kadar sadece Lucrin ve Folbiol (Folikasit) kullandım. Dün yani adetimin 3.günü Gonal-f'e başladım. Birde tek gün kullanımlı Zitrotek (Antibiyotik) içtik eşim ve ben. Şuanda verilen ilaçlar bunlar. Tedavinin gelişimine göre belki verirler ama şimdilik verilen ilaçlar bunlar...
Bu arada Cuma Günü Memorial'e geliyor musun? Ben 08:30'da orada olacağım vereliniortak

yok canım ben önümüzdeki hafta perşembe yada cuma memorialde olacağım, malüm adetimin 3. günü eğer lucrinden dolayı geç olmazsam.zitrotex bende de var adetimin 2. günü içeceğiz bizde.sizde öyle yaptınız değilmi?

yok canım ben önümüzdeki hafta perşembe yada cuma memorialde olacağım, malüm adetimin 3. günü eğer lucrinden dolayı geç olmazsam.zitrotex bende de var adetimin 2. günü içeceğiz bizde.sizde öyle yaptınız değilmi?

İyi canım benimde inşallah yumoşlarım toplanıyor olur o tarihde ortalama 8 - 11 Temmuz gibi olabilirmiş. Ben adetin 3. günü içtim zitrotex'i yani aynı şey.....
Umarım adetin gecikmez 1 gün bile çok uzun geliyor insana.

amanda29....senle ayni gidiyoruz....ayni anda yumurtalar toplancak...galiba ayni anda transfer edilcek....hadi hayirlisi

amanda29....senle ayni gidiyoruz....ayni anda yumurtalar toplancak...galiba ayni anda transfer edilcek....hadi hayirlisi

hayırlısı arkadaşlar inşallah aynı anda da hamiş haberlerinizi alırız.

İyi canım benimde inşallah yumoşlarım toplanıyor olur o tarihde ortalama 8 - 11 Temmuz gibi olabilirmiş. Ben adetin 3. günü içtim zitrotex'i yani aynı şey.....
Umarım adetin gecikmez 1 gün bile çok uzun geliyor insana.

evet canım senin o zamana yumişlerin toplanır. ama yinede görüşürüz inşallah.

Ne güzel ....alkisalkisalkis
Senin adet günün ne zamandı benim 28 Haziran adet, 30 Haziran Gonel-f başlama

ben adet günüm 29. haziran...yarin doktora gitcem ve puregonla baslicam..bide fitille...bakalim....doktorum 15-16 temmuz transfer olur dedi...20sinde geri döncem...ucaktan korkiyorum...stress yapcam

ben adet günüm 29. haziran...yarin doktora gitcem ve puregonla baslicam..bide fitille...bakalim....doktorum 15-16 temmuz transfer olur dedi...20sinde geri döncem...ucaktan korkiyorum...stress yapcam

Hayırlısı canım, banada 8-11 Temmuz gibi yumurta toplama, 5.günde transfer dedi.
Bu arada uçaktan korktuğun için stres yapacağım diyorsun :oklava: şimdi sırası mı canım stres yapmanın, bebeğinin olduğunu düşün bak o zaman stres kalıyor mu?

napim ya....birden hava bosluguna düstügü zaman cokkorkiyorum....doktora sordum...ucaga bincem bisey olurmu dedim...yok olmaz dedi.....ne bilim...Allah kazasiz belasiz gidip gelmemizi nasip etsin....Allah yavrularima bana kavustursun....

senin ilk denemenmi?

napim ya....birden hava bosluguna düstügü zaman cokkorkiyorum....doktora sordum...ucaga bincem bisey olurmu dedim...yok olmaz dedi.....ne bilim...Allah kazasiz belasiz gidip gelmemizi nasip etsin....Allah yavrularima bana kavustursun....

senin ilk denemenmi?

Amin canım :Saruboceq:
İnşallah sorunsuz bir şekilde gelir, anne olarak geri dönersin...Bizde senin sevincine ortak oluruz.. İyi haberlerini bekliyor olacağım..
Evet ilk denemem Kasım ayında yumurta takibi ile ikiz gebelik yaşadım ama maalesef 30.000 gebelikte bir görülen biri düşük biri dış gebelik oldu hem sağ tüpüm alındı hemde kürtaj oldum... Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

kızlar meraba bugün çatlatmamı vuruyorum cumaya toplama var 5000 e2 ile toplanacak inş biraz daha yaklaştım hiracığıma

arkadaşlar aranızda fsh yüksek olupta tüp bebek yaptıran varmı.benim fsh yüksek 20 doktor en fazla 4 yumurta oluşur dedi.fsh bu ay çok çıktı.diğer aylar normaldi.sizdede böyle şeyler oldumu.

Back
X