• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

merhabalar kızlar. neler yapıyorsunuz bugün. ben evdeyim. bugün sadece sağlık ocağına kadar gidip geldim. paso yatıyorum valla. hiç iş yapmadım ama bugün yemek yapmaya başlayacağım. bugüne kadar kardeşim annem vardı. bugün kimse kalmadı. işler bana kaldı. kocişim neysede kuzum var. 6 kaldı bugün. geri sayıp duruyorum.

Yaaa öyle mi böyle mi derken tedaviyi bitirip geri sayıma geçtin. Allah kısmet ederse Pazartesi Güzel Haberi alacaksın. Rabbim gönlüne göre versin canım.
Benimde yumoşlar yavaş büyüdüğü için yumurta toplama işlemim Pazartesiye kalabilir. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Sen dinlenmeye devam. Ulvi bir görevin var şimdi senin. Bu arada cadı kızını öp benim için opuyorumnanaktan

çok haklısın bi tanem ben beklicem artık işallah dualarım sizin le işallah allah size yaşatmazm çok acı beklemek çok zor ama negatif olunca insan dahada üzülüyor ama insanoglu işte hemen bidakini ne zaman yaptırırızdiye düşünmeye başladım :içelim:

çok üzüldüm ama geleceğe umutla bakmak güzel inşallah en kısa zamanda başlarsın ve mutlulukla sonuçlanır problem neydi sizde

merhaba arkadaşlar.yeni üyeyim burda a.s dün yumrta toplama işlemi yapıldı,sanırım perşembeye trnsfer olacak.temmuz sonunda ben de mucieme kavuşmak istiyorum hihoyyyt

merhaba merveege
benim de dün yumurtalar toplandı , telefonla aradılar
perşembe transfer olacak
sen nerde tedavi oluyorsun

Son düzenleme:
canım çok sıkkın yazayım mı yazmamayım mı bilemedim.
az önce merkezden aradılar 13 tane toplanan yumurtanın sadece 6sı yeterince olgunmuş. 7 tanesi çöpe gitti yani. 6 tanesinden de sadece 4 tanesi döllenmiş. mafoldumben

doktor çok ümitsiz konuşmadı gerçi yarın belli olur kaliteleri ve sağlıklı olup olmadıkları muhtemelen çarşamba transfer yapılır dedi. offf bilemedim üzülsem mi sevinsem mi....

4 de iyi kalite çıkarsa çok sevineceğim ama 4 de giderek kötüleşirse ve transfer yapılsa bile kötü kaliteli olursa ne yaparım bilmiyorum. :a015: yarına kadar zaman nasıl geçer acabaaa

sevgili momi
üzülme demek istiyorum ama birşey kötü gittiyse üzülmemek elde değil
yinede elinden geldikçe üzülmemeye bak , iyimser olursan bebişlerin sana daha kolay tutunur .
bak bişey anlatacam: benim tanidiğim bir bayan var ve sağlık durumu bizimkinden daha kötüydü
4 adet embriyosı vardı ve hiç biri 8 hücreli değildi ( 5,7,9 gibi) , tabi biri biri tutmaz diye 4unu de transfer ettiler ve biliyormusun 4 de tuttu , bunlar bizim elimizde olmayan şeyler
embriyo kalitesi konusu olunca aklıma hep bu bayan geliyor , bu bana moral veriyor

fanitacım dogru diyorsun. bende bugun biraz firca yedim kendime geldim. :kedi: ama cok tatlı ve iyi gelen bir fırçaydı oyle dediğime bakma... embriyolog doktor dediki siz boyle stress yaparsanız en kalitelisinden 3-4 emb. bile koysak tutmaz dedi ama stress yapmazsanız kafanız rahat sakin olursa en kötü emb. bile koysak tutar dedi. cok ornekleri var en kalitesi dusuk embr.lardan transfer yapılan fakat kafası rahat morali yuksek devam eden ve bebegini kucagina alan, siz su anda sadece kendinize ve bebek sahibi olma sansiniza zarar veriyorsunuz bu stresi kafanizdan atmaniz lazim biran once dedi.... :olmaz:
bende boyle bir orneklemenin sonucunda haklısınız elimden geleni yapacagim demekten baska bir yol bulamadim. kaydirigubbakcemile5
demekki birilerinin beni biraz sarsıp kendime getirmesi gerekiyormus.. bundan sonra elimden geldigince dusunmeden devam edecegim.... kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.yeni üyeyim burda a.s dün yumrta toplama işlemi yapıldı,sanırım perşembeye trnsfer olacak.temmuz sonunda ben de mucieme kavuşmak istiyorum hihoyyyt

merveege hadi hayırlı olsun canım. benimde transferim yarın sen ben fanita hep beraber alacagiz sonuclari sanırım...:lepi:

arkadaşlar kalan salatı tefriciye ile cüzleri paylaşalım isimlerimize dua edip bağışlayalım. 19.cüden devamı 3444 tefriciye var okunacak.

arkadaşlar kalan salatı tefriciye ile cüzleri paylaşalım isimlerimize dua edip bağışlayalım. 19.cüden devamı 3444 tefriciye var okunacak.

Kayracığım, ben kuranı malesef akıcı şekilde okuyamıyorum :kedi: ama kayınpederime okutmak üzere 19 ve 20. cüzleri almak istiyorum.
Bu arada nzmyhn ile özelden yazıştık canım bir aksilik olmazsa yarın görüşeceğiz. Seni de bilgilendiririm.

Merveege ve Fatina hoşgeldiniz,

Siz serüvenin en zor geçen kısmını geçmişsiniz kaydirigubbakcemile4. Tedavileriniz hayırlı olur inşallah, Allah gönlünüze göre versin, güzel haberlerinizi bekliyorum.

fanita ben medical parka gidiyorum yerimseniben sen?
embriyolog ya yarn ya da perş olur transfer dedi.yarn sabah arıcak hihoyyyt
hadi bakalım inşallah iyi haber veririz birbirimize momi,fanita :1hug:

gunaydın kızlar

transferim bugun. dua edin olur mu :Saruboceq: saglikla yavrularımıza kavusalim insallah.

sevgili momi transferin hayırlı olsun canım bebeklerin sana sımsıkı tutunsunlar inşallah canım dualarımız seninle :Saruboceq:

kayracım benim aldıgım ve henuz tamamlayamadigim 500 tefricem var en kısa zamanda okuyacagim insallah. fazlasını okuyabilirsem haber verecegim sana ve nzmyhn a tamam mı canım.

arkadaşlar benim de transferim bugün.dualrınız benimle olsun :utangac:

merveege hadi bakalım hayırlısı guzelim. rabbim ikimize de insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip eder.
persembe demistin bugun yapmak istemisler demekki olsun vardır herseyde bir hayır rahat ol transfer sırasında tamam mı ben oyle yapmaya calisacagim.

Herkese Selam ve Sevgiler,

Sabah kontrolüm vardı, benim yumoşlar 10 adetten fazla idi ama sadece 4 tanesi şuan için gelişme gösteriyor. Bugün Gonal-f'in 9.günü ve benim en büyük yumoşum 14mm. Bakalım öğleden sonra kan sonucum için arayacaklar. Tedavi süresi uzayacak gibi görünüyor. Yumurta toplama işlemi Hafta başına kalabilir mirmirmirmir

Momi ve Merveege,

Allah yardımcınız olsun. Emanet edeceğiniz evlatlarınız size sağlıklı ve hayırlı bir şekilde geri gelsin. Sizde anneliğe bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşayın. :CüvCüv:

Herkese Selam ve Sevgiler,

Sabah kontrolüm vardı, benim yumoşlar 10 adetten fazla idi ama sadece 4 tanesi şuan için gelişme gösteriyor. Bugün Gonal-f'in 9.günü ve benim en büyük yumoşum 14mm. Bakalım öğleden sonra kan sonucum için arayacaklar. Tedavi süresi uzayacak gibi görünüyor. Yumurta toplama işlemi Hafta başına kalabilir mirmirmirmir

amanda merak etme canım uzun sursun onemli degil ama en azından olgun ve kaliteli yumurtaların olsun onemli olan o. bu arada protein açısından zengin beslenmeyi unutma bol bol et balık ye. yumurta gelisimini etkiliyormus. insallah guzel olacak yumurtaların

Back
X