• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

slm kızlar kayra nasılsın nası gidiyor benim 6. günüm ve ağrılar tekrar başladı çok korkuyorum nefes alamıyorum tansiyonum düşük birde ateş basıyor belim çok ağrıyor acaba adetmi olucam offfffffff offffffff bu arada bende 500 tane okudum tefriciye

kızlar kimse yokmu yaa hemşireyi aradım nefes alamıyorum diye psikolojiktir dedi sizce olabilirmi böle

hiramcım cemrecim sakin olun arkadaslar kendini rahat ettirmeye calisin. nasıl yardımcı olurum bilmiyorum benden cok yumurta toplanmadıgı icin hic bir sislik olmadi. o yuzden yardımcı olamıyorum ama nolur stress yapmayın. insallah gececek.

nzmyhn 500-momi 500-kayra 500 toplam 1500 oldu. 2944 tefriciye ve cüzler var. test günlerinize kadar bitirelim hadi kızlar . cüz ve tefriciye almayan diğer arkadaşlar isimlerinizide yazın hepiniz için dua edelim. benim test günüm yarın. cüzler bana yetişmedi ama size yetişsin. nolur sizde okuyun.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaslar,

Cok sik nete giremiyorum tedavideki tum arkadaslara Allah tan sabir ve hayirli mujdeli haberler diliyorum.

500 tefriciyeyi bitirdim. Listeye eklerseniz diye haber veriyorum. KEndinize cok iyi bakin. Sevgiler

slm kızlar kayra nasılsın nası gidiyor benim 6. günüm ve ağrılar tekrar başladı çok korkuyorum nefes alamıyorum tansiyonum düşük birde ateş basıyor belim çok ağrıyor acaba adetmi olucam offfffffff offffffff bu arada bende 500 tane okudum tefriciye

Merhaba Arkadaslar,

Cok sik nete giremiyorum tedavideki tum arkadaslara Allah tan sabir ve hayirli mujdeli haberler diliyorum.

500 tefriciyeyi bitirdim. Listeye eklerseniz diye haber veriyorum. KEndinize cok iyi bakin. Sevgiler

bu tefriciyeler ilk aldığınız 500 mü yoksa ikinciyemi okudunuz. birinci okundu o çoktan bitip bağışlamıştı diye biliyorum.

kayra, melek hadi bugün hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. insallah pozitifi gorecegiz.

dualarımız sizinle.... :Saruboceq:

momi,6 gündesin di mi sen de :) var mı agrı filan,transferden sonra dikkat ettn mi hareketlerine?

merveege selam canım aslında 5. gunu diye sayıyorum. transfer gununu 0 sayıyorlar bildigim kadarıyla.
hicbirseyim yok yani agrı, sancı, lekelenme vb. birsey olmadı... hatta bugun ise basladim.
dikkat etmeye calisiyorum ama cok ekstra koruyucu da davranmıyorum. yani agir birsey kaldırıp uzanıp, egilip birsey yapmıyorum ama oturup kalkıp gezip duruyorum arada gulerken hele cok karın kaslarım cok cok calisiyor ama olsun bebislere iyi gelir kahkahalar diye pek sakınmıyorum.
zaten tutacaksa yatsanda tutar dolassansa tutar diyorlar.... allaha emanet hayırlısı neyse onu goruruz insallah.
senin nasıl gidiyor? aynı gun transferimiz olmustu degil mi seninle? sende var mı herhangi birsey? sen ne kadar dikkat ediyorsun?

Kızlar zor bir haftasonu geçirdim. Cuma e2 4063, Cumartesi 5413 çıktı ve çatlatma iğnesini bir türlü olamadım. Sadece Lucrin vurularak e2 değerimin düşmesini bekledik ohss olmamak için. Nasıl stresli bir haftasonuydu anlatamam. Amaaaaaaaa çok şükür dün akşam çatlatma iğnemi oldum. YARIN YUMOŞLAR TOPLANIYORRRRRRRRRR. Bana dua edin olur mu? :Saruboceq:

Kayracığım test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. Allah muradına erdirsin canım..

Bu arada elimde AÇILMAMIŞ LUCRıN var. ıhtiyacı olana ücretsiz vereceğim.

amanda hadi canım hayırlısıyla git toplasınlar yumoslarını insallah. saglikli kaliteli olsunlar da guzel guzel emb.lar oluştursunlar. dualarımız seninleee

merhaba kızlar........
nasılsınız..........................haber geldimi kayradan.....................amandacım canım iyi hadi hayırlısıyla toplasınlar inşaallah..................momi sen ne alemdesin...bugün 5. günün degil mi??????????

Momi, nzmyhn çok teşekkür ederim. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Kayra ile konuştum kan testini vermiş sonucu saat 15:00'de alacakmış....

amandacım hayırlı olsun cnm ikimiz çok benzerlik gösterdik demiştim sana 5000 lerde toplanır diye inş sonucun iyi olur

hiramcım sen test yaptırdın mı cnım.....................merakta bırakıyonuz hep bizi yaaaaaaaaa

merhaba kızlar........
nasılsınız..........................haber geldimi kayradan.....................amandacım canım iyi hadi hayırlısıyla toplasınlar inşaallah..................momi sen ne alemdesin...bugün 5. günün degil mi??????????

nzmyhn hosgeldin benim canım... transferin olmustur degil mi en son gecen hafta toplaman oldugunu yazmıstı arkadaslar sende pek sık giremedin merak ediyoruz.

ben iyiyim 5. gun normal devam ediyor da asıl haberler sende simdi anlatsana neler oldu nasıl gecti???

yok cnm 7. günüm idrarda çıktı ama çatlatmadan olabilir diyolar

yaaaa bence hamile olma ihtimalin var.......güzel bir haber maaşallah.........12. gündede böyle bir haber verirsin bizede çoşarız inşaallah.........kanda yaptırsaydın ya canım.............

Back
X