• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Hepinizde cok sagolun kizlar,insallah Rabbim tamamina erdirir... butun hamilere,hamis adaylarina Rabbim yardimci olsunnn.. Herkesin gonlundeki muradini versin AMinnn aminn Aminnn..,.

Kayracim, masallah senin sonucunda cok guzel cikmiss canim bence kesinn,2 3 tane bebek vardir.. Hakkinda hayirlisi olsun.. Kiz bende sabahlari yatagimdan acaip mide bulantisiyla uyaniyorum.. Hani boyle asiri aciktigin zaman miden KIYILIRYA oyle oluyor birde her sabaaah.. Ama gun icinde oyle cok bulantim olmuyor Allaha sukurler olsunki... Baksana keseyi gormek icin hangi hafta gitmek gerekiyor biliyormusun,ben simdi 7 haftaligia yakinim simdi gorunurmu gidersem CADIARZU /B]

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 12. gün sonucum 136 çok şükür dün 73 dü bugün 2 katı olmuş bir günde böyle birşey olabilirmi acaba sizce 2 güne bir çıkması gerkemiyormu Allahım inş pteside 2 katı olur

Amanda hadi bebisleri alma zamani gelmis,Rabbim insallah OL desin,sana bagislasin bebislerini canim. Vee cok pozitif ol,sakin kendini oyle yataga hapsetme ilk 3 gun dinlen ama daha sonra okadarda yatmana gerek yokmus, birazcik hareket halinde olmak rahmin kanlanmasina yardimci oluyormus.. Yani rahat olmaya calis, inan ben hamile oldugumu bilmiyordum ebru salliyla birlikte Plates yapiyordum tupe baslamadan zayiflayim diye sırnaşık şey . ¨

Allahim muradini versin insallah.. hadi hayirlisi..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 12. gün sonucum 136 çok şükür dün 73 dü bugün 2 katı olmuş bir günde böyle birşey olabilirmi acaba sizce 2 güne bir çıkması gerkemiyormu Allahım inş pteside 2 katı olur

OoOOo super,canim cok guzel .. insallah kat kat artacaktir merak etme, TEBRiK ederimmmmmm... Allah tamamina erdirsin cumlesini... benide tabi .. Ayyy hamisler cogaliyor kizlarrrrrrrrrr,hadi gelsin siradakiiiiiii... zemuszemus

Allahımmmmmmm ne güzel bir gün....................
sana binlerce kez şükürler olsun........mihribanım gelmiş bide neler diyo yaaaaaa................kız kanımı dondurdun sen.........Rabbim bebişinle bahtından güldürsün..........nasıl mutluyum anlatamam.............sonra hiramımın sonucuda kesinleşti.........oley oley oley yaaaaaa.......canım hiramımım Rabbim eline ayagına kavuştursun.........amandacımında transfer zamanı gelmiş.....bu mübarek günde dualarımızdasın....hadi hayırlısıyla al gel bebişlerini........kızlar yaaaa hepinizi çooookkkk seviyorummmmmm

mzmyhn sizin kaçıncı transfer günününz yanılmıyorsam sizde tadavi aşamasındaydınız.çok güzel ve içten dua ediyorsunuz bana edin lütfennn ALLAH sizinde yardımcınız olsun

çoook acıyor diyemem ama ciddi bir hassasiyet var tabi. birde damarlar belirginleşmiş. ama bence kullanılan hormon ilaçlarındandır benimki
senin ne zaman başladılar büyümeye ve acımaya?

momi benimde göğsümde damarlarım çok belirgindi. ilkindede öleydi bende onu belirti diye takmıştım. olabilir.

hiiiiiiiç şaşırmadım çünkü dün emindim beeeeeeeeeen

hiramcım valla kayra gibi bende biliyordum 12. gününü bekleseydin böyle güzel sonucu alacağını. dün tebrik etmiştim ama olsun yine de tebrik ederim arkadaşım sonucun çok güzel.
sen sıranı savdın 2 gün daha dayanma sabrı şimdi bana lazım.

kayra inşallah canım inş. güzel gönlüne doğduğu gibi pozitif olur sonucum bende çok merak ediyorum haftasonu zor bekleyeceğim valla bugünde geçmek bilmedi.....

teşekkür ederim kızlar 2 başarısız aşılama ve ilk tüp bebek denemem.alaha şükür allahım kucağımda da bi gürürsem inş. hiç umudum yoktu açıkcası içimden hep olmadı diordum.kendimi buna o kadar alıştırdım ki olunca çook şok oldum .transferden sonra ben 1 saat dahi yatmadım .allah cümlemize nasip etsin hep dua ettim hpimize.acaba ikiz olabilir mi ne dersiniz

Allahımmmmmmm ne güzel bir gün....................
sana binlerce kez şükürler olsun........mihribanım gelmiş bide neler diyo yaaaaaa................kız kanımı dondurdun sen.........Rabbim bebişinle bahtından güldürsün..........nasıl mutluyum anlatamam.............sonra hiramımın sonucuda kesinleşti.........oley oley oley yaaaaaa.......canım hiramımım Rabbim eline ayagına kavuştursun.........amandacımında transfer zamanı gelmiş.....bu mübarek günde dualarımızdasın....hadi hayırlısıyla al gel bebişlerini........kızlar yaaaa hepinizi çooookkkk seviyorummmmmm

Allah razi olsun cok sagollll canim benimmmm,Rabbim hepimizin yuzunu guldursun, iste dualarin karsiligini aliyoruz insallah teker teker ... Rabbim sanada nasip etsin insalllaaahh... Senin sonucun ne zamana denk geliyor tam olarak??? transferin gerceklesti degilmi, ben baya gerideyim takip edemedim sizi dun gece gozden gecirdim biraz topigi ama kacirmis olabilirim bazi seyleri.. Ben hala soktayim hala inanamiyorum, Rabbim ne guzel bi lutufta bulundu ne kadar sukretsem azdir..
Inan,varya bu gebelik icin kan verdigimde bayilmisim,kan aldirmaktan oldu bitti cok korkardim..ve bayilacagimida biliyordum her seferinde.. Dedimki , Rabbim ben simdiden cok zayif dustum,yardimci ol ne olursun diye yalvardim.. .. Ardindan;da gebelik haberini alinca okadar sevindimkiiii... Rabbim ne kadar merhametli.. ALLAH herkesin gonlune gore versin.. :Saruboceq:
Canim,senide cok merak ettim,Memorial hastanesinin onunden gectik tesadufen,aklima sen geldin napti acaba diye.. Insallah guzel gidiyordur hersey ???

mihribaaaan var yaaa tuylerim diken diken okudum yazdiklarini gozlerim doldu arkadasım tebrik ederim bu ne guzel bir haber boyleee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

guzel rabbim ne buyuk bu hafta ikinci kendiliginden gelen muzice bu betty diye bir arkadas daha var o da tedaviye baslamadan once aldı hamile haberlerini.
güzel rabbim ne büyük ne güzel veriyor. OL demiş bak nasıl güzel geldi mucizen sana....
rabbimden canı gönülden sağlıkla kucağına almayı mutluluk ve huzurla büyütmeni diliyorum canım benim ....
harika bir haber böyle güzel bir cuma günü için çok ama çok sevindim canım. :sm_cool:

Sagol canim benim,Allah sanada herkese nasip etsin bu duyguyu,seninde test gunune az kaldi,heyecan doruktadir simdi,bende heyecanlaniyorum burda inanki.. Insallah guzel haberi alacaksin canim .. opuyorumnanaktan Insallah hepimizde sag saglim kucagimiza alacagiz yawrularimizi :emir_bebek:

Back
X