• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

gülbeyazgül ve hiram tebriklerzemuszemus inşallah biz de müjdeli haber veririz yaaopuyorumnanaktan

kızlar tüm hamileleri tebrik ediyorum..darısı başımıza inşallah.. bugün benim transferin 2. günü..inşallah hayırlısıyla güzel sonuç almak nasip etsin rabbim hepimize ben 100 adet tefriciye okudum.. listeyi yapan arkadaşların bilgisine..

başka okuyacaksan haberimiz olsun burge cim normalde paylaştık. tefriciyeyi. bitti ama sen benim 500 den 100 okumuş ol.

günaydın kızlar

bugün 11.günüm ve test günüm yani normalde yaşadığım yerde yaprtırıcaktım ama dra telefon açıp şişkinlik ve ishalden bahsedince gel bakalım bi sana burda yaparız testide dedi 2 gibi istanbula merkeze gidicem

hem bu rahatsızlığım için hemde sonucum için dua edin olurmu:Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 12. gün sonucum 136 çok şükür dün 73 dü bugün 2 katı olmuş bir günde böyle birşey olabilirmi acaba sizce 2 güne bir çıkması gerkemiyormu Allahım inş pteside 2 katı olur

hiramcım tebrık ederım allah tamamına erdırsın saglıcakla kucagına alman dılegıyle

günaydın kızlar

bugün 11.günüm ve test günüm yani normalde yaşadığım yerde yaprtırıcaktım ama dra telefon açıp şişkinlik ve ishalden bahsedince gel bakalım bi sana burda yaparız testide dedi 2 gibi istanbula merkeze gidicem

canım ınsallah hayırlı haberlerını alırız rabbım yardımcın olsun

günaydın kızlar

canım dualarımız seninle inşallah hayırlı haberler alırsın:Saruboceq:

kızlar meraba benımde taransferımın 9. gunu bugun adet olucakmısım gıbı agrılarım var cok korkuyorum benım burda takıp eden dr taransferımın 5. gunu aradı ve test yaptın mı dıye sordu bende daha 5. gun erken degılmı dedım olsun sen yınede yaptır dedı 6. hcg yaptırdım sonuc 1.05 cıktı ve cok moralım bozuldu esım sonucu bıldırmek ıcın aradıs daha cok erken kı demıs aman esıne soyleme demıs salak mı ne benım morelımı neden bozdu kızlar cok korkuyorum olmıcak dıye

teşekkür ederim kızlar 2 başarısız aşılama ve ilk tüp bebek denemem.alaha şükür allahım kucağımda da bi gürürsem inş. hiç umudum yoktu açıkcası içimden hep olmadı diordum.kendimi buna o kadar alıştırdım ki olunca çook şok oldum .transferden sonra ben 1 saat dahi yatmadım .allah cümlemize nasip etsin hep dua ettim hpimize.acaba ikiz olabilir mi ne dersiniz

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.bence tek bebek değer çok yüksek değil:CüvCüv:

kızlar meraba benımde taransferımın 9. gunu bugun adet olucakmısım gıbı agrılarım var cok korkuyorum benım burda takıp eden dr taransferımın 5. gunu aradı ve test yaptın mı dıye sordu bende daha 5. gun erken degılmı dedım olsun sen yınede yaptır dedı 6. hcg yaptırdım sonuc 1.05 cıktı ve cok moralım bozuldu esım sonucu bıldırmek ıcın aradıs daha cok erken kı demıs aman esıne soyleme demıs salak mı ne benım morelımı neden bozdu kızlar cok korkuyorum olmıcak dıye

canım moralini bozma hiç gebelik oluşmasaydı değerin 0 olmazmıydı.bence hcg salınmaya başlamış ama erken olduğu için miktar düşük

bende dünden beri ağlıyorum ya olmazsa diye.transverimin 5ci günü kasıklarım ağrıyor.kimseyede tüp bebek yaptırıyoruz demedim.acaba kendime dikkat ettimmi diye sorguluyorum.

asude tanyeli80

teşekkür ederim

nedense hiç heyecanlı hissetmiyorum kendimi rabbim sabır ihsan etti bana

ne sevinebiliyorum nede offf olmayacak biliyorum diye kendi beynimi yiyorum bomboş bişeyim ya

aşılamalarda bile daha stresliydim yada negatife alışınca artık koymuyor belkide

hayırlısı artık

ama dün gece rüyamda herkeze hamile olduğumu söylememeye çalışıyordum

yani hamileymişim ama kimseye söylemiyormuşum

saklıyormuşum nazar değer diye

tuhaf hallerim ve ben işte

bende dünden beri ağlıyorum ya olmazsa diye.transverimin 5ci günü kasıklarım ağrıyor.kimseyede tüp bebek yaptırıyoruz demedim.acaba kendime dikkat ettimmi diye sorguluyorum.

canım rabbım hepımızıe yardım etsın hakkımızda hayırlısını versın benım tarasferımın 2. gununden berı adet agrılarım var bugunde adetımın 29. gunu ınsallah bızde meleklerımıze kavusuruz

HEPİNİZE MERHABA KIZLAR............................yerimseniben
nisan ayı--- mayıs ayı---- haziran ayı----- başlıklarından sonra ee sıra temmuzda......................
kaç kişiyiz temmuzda hamile olmak isteyen yada tedavisine start verecek olan burdan paylaşalım,,,,birbirimizin halinden en iyi biz anladıgımız için buradan dualarımızı paylaştırıp çogaltalım.................
inşaallah bu başlıkla başlayan herkesin temmuzu ömrünün en güzel temmuzu olur.............
meleklerimize en hayırlı zamanda kavuşmak duasıyla..............bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayalım.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hatim cüzler::::::((1.cüz=nzmyhn)) (( 2-3-4-5-6.cüzler=zümmin)) ((7.cüz=hituci)) ((8-9.cüzler=hiramo6)) ((10.cüz=gelincik)) ((11.cüz=bluessuu)) ((12.cüz=kayra)) ((13.cüz=welike)) ((14.cüz=hıram))
((14.cüzden itibaren dagıtılmak üzere duruyor hatmimiz arkadaşlar....hatme katılmak isteyenlere cüzlerini hemen verelim...........))
salat-ı tefriciye hatmi:::::((larem=1000)) ((gelincik=500)) ((delimavi=500)) ((denizmavisi=500)) ((hiram=500)) ((hiramo6=1000)) ((mihriban=100)) ((hiram06=344)) ((4444'ü tamamladık elhamdülillah....ben inşaallah bu hatmin duasını listemizdeki bütün arkadaşlarımızın ismine yapacagım...........)) !!!!!!!!!!!!!!!kızlar tekrar başlayalım hatme :::::::((nzmyhn=500))((kayra=500))
--------------------------------------------------------------------------------

-------------------evet listemiz şöyle---------------------

-------isim--------------- -------merkez----------------------------------- ----------sonuç--------------------- ----kaç.dnm-----
1- sevgidolu==============genart tüp bebek merkezi=======2.de inşaallah=========ilk
2- asi========o gönlümüzde ilk sıradaki hamiş adayımız.............
3- kardelen==============?????????????=============== ===temmuz==========2.
4- fusfulu================umut tüp bebek=================haber alamadık=========ilk
5- hicret================??????????????============== ===haber alamadık=======???????
6- kayra================memorıal tüp bebek===============mucizesine kavuştu======bi kızı var 2.
7- sabriya==============avrupa şafak hst.==================temmuz=====???????????
8- plum12=============memorial tüp bebek==================haber alamadık========2.
9- papatya=============amerikan tüp.======================temmuz======bi oglu var 2.
10- hopeless===========tedavisine ara verildi=================inşaallah agustosa geliyoooooo
11- nzmyhn============memorıal tüp bebek=================26temmuz=======1 negatif 2.transfer olmadı. 3.
12- cilek7==============kararsız====================== ===haber alamadık=============4.
13- renkli1============umut tüp bebek========================bi haber bek.==============5.
14- hiram06============anatolıa tüp bebek==================2 gün sonra===========ilk
15- mavioje=============anatolia tüp bebek=================temmuz============2 negatif aşılama ilk tüp
16- edaamm===========??????????????=================== haber alamadık=============????????????
17- siber==============????????????=================== =haber alamadık==============2.
18- hituci==============anatolia tüp bebek=================bi haber bek.===============4.
19- denizmavisi==========????????????================= ===temmuz=============ilk
20- gelincik238===========memorıal tüp bebek===============temmuz==============2.
21- larem1982============memorıal tüp bebek===============bi haber bek.============1.negatif 2. dondurulmuşlarla
22- delimavi==============umut tüp bebk====================temmuz============ilk
23- lansor================((((eşi ve kendisi))))================temmuz=============dogal gelecek belkide mucizesi
24- zümmin==============?????????????===================temmuz============?????????
25- mihriban==============acıbadem kadıköy=================temmuz=============ilk.
26- bluesuu===============acıbadem=======================bi dahakine inş.=============3.
27- amerikalı===============yurtdışı========================agustos=============2.
28- nisan-nur===============anatolia tüp bebek===============haber alamadık==============ilk
29- özlem16==============bahçeci klinigi.===================temmuz============???????????
30- welike================konya eurofertil================3.cüde gelicek mucizesi=========2.
31- burge================????????????====================temmuz=============??????????
32- umeyraa==============????????????====================temmuz=============?????????
33- amanda29==============memorıal tüp bebk================temmuz sonu============ilk
34-momi=================bursaacıbadem==================temmuz===============ilk
35- suzidilara==============kayseri tıp fak.===================2.cide mucizesine kavuşacak===============ilk.
36- susamuru78============????????????===================haber alamadık===============?????????????
37- sesib=================h.ş. klinik=======================temmuz===============2.
38-xemrevin===============?????????======================7 gün sonra hayırlısıyla hamiş hamiş
39- cemre18==============????????????====================temmuz==============???????
40- nusret1978=============????????????===================temmuz===============????????????
((((kızlar lütfen eksik bilgilerinizi yazın))))

kızlar listemizde şuan tam !!!!!!!!!!!!!!!!!40!!!!!!!!!!!!!!! aynı heyecanla çarpan kalp var.........hepimiz mucizelerimiz için duaya başlıyoruz bugünden itibaren ve bu 40 kişinin isminede dahil dua inşaallah................
şimdi benim bi fikrim var....eger kabul edilirse tabiiki........
kuran okumayı bilenlerle temmuz bitene kadar hatim indirelim ve bu bir degil birkaç hatim olsun.........yani eger yeterli sayı bulabilirsek 2 haftada bir hatim duası yaparız.......(katılmak isteyenle)........bu arada kuran okumayı henüz ögrenmeyen kardeşlerimizlede ve tabii katılmak isteyen herkesle salavat hatmi yaparız.......(hem üç aylarda geliyor bu arada))
lütfen fikirlerinizi belirtin....... hemen başlasak o kadar çok kardayız......((((kızlar hatim ve salavat sırası listemizin üst tarafında))))

canım benıde eklersen sevınırım benım transf. 9. gunu anotolıa tüt bebk merk. test gunu 21 temmuz ılk denemem bende cuz alabılırım

Nzmyhn benıde eklermısın tarnsferımın 9 gÜnÜ umut tup bebekte yaptırdım ılk denemem salı gÜnÜ testım bende 500 tefrıcıye almıŞstım

Nzmyhn beni eklememişsin. benide eklermisin. ilk denemem antalya tüp bebekte yaptırdım.transferimin 5ci günü.kayra bana 500 tefriciye vermişti.

canım rabbım hepımızıe yardım etsın hakkımızda hayırlısını versın benım tarasferımın 2. gununden berı adet agrılarım var bugunde adetımın 29. gunu ınsallah bızde meleklerımıze kavusuruz

amincanım.çok takmamak gerek ama insanın elinde değil.okadar olumsuzluklar üst üste geldiki acaba diyorum.ilk kontrolde 11 yumurta vardıı.2 de 6ya düştü e2 baktık düşük çıktı.dr ilaç ekledi 2gün sonra tekrar bakalım yine düşükse tedaviyi iptal etcez dedi.oysa ben iznimi bile ayarlamıştım.e2 yükseldi.eşimin doğum günü merkezden embriyo oluşup oluşmadığını sabah haber vercez dediler.öğleden sonra oldu tık yok.tamam oluşmadı dedim.dayanamadıım ben aradım yoğunduk haber veremedik dediler.allah daha kötü etmesin amayine aksilik olcak diye korkuyorum

Nzmyhn beni eklememişsin. benide eklermisin. ilk denemem antalya tüp bebekte yaptırdım.transferimin 5ci günü.kayra bana 500 tefriciye vermişti.

tamam güzelim ekledik inş........canım aynı günmü acaba sonuç tarihlerimiz..........benim 26sı.......tefriciyelerle hep kayra ilgilendi inanın hiç bir fikrim yok ona.soralım inşaallahkaydirigubbakcemile

Back
X