amincanım.çok takmamak gerek ama insanın elinde değil.okadar olumsuzluklar üst üste geldiki acaba diyorum.ilk kontrolde 11 yumurta vardıı.2 de 6ya düştü e2 baktık düşük çıktı.dr ilaç ekledi 2gün sonra tekrar bakalım yine düşükse tedaviyi iptal etcez dedi.oysa ben iznimi bile ayarlamıştım.e2 yükseldi.eşimin doğum günü merkezden embriyo oluşup oluşmadığını sabah haber vercez dediler.öğleden sonra oldu tık yok.tamam oluşmadı dedim.dayanamadıım ben aradım yoğunduk haber veremedik dediler.allah daha kötü etmesin amayine aksilik olcak diye korkuyorum
canım bızımde aynen aksılıklerle bı basladı benımde adetımın 9. gununde e2 cok dusuktu ,yukselmezse ıptal etcektık esımın kurum ıcı sınavı vardı toplama gunune denk gelebılır ve e2 dusuk dıye ıptal etmek ıstedık dr bukadar gelmıssınız ıptal etmeyın ayarlarız dedı ve daha sonra herseyı ben kendım yaptırdım esımın sınavı vardı ve calısması gerekıyordu ankaraya kendım gıttım son ıkı gun orda yapılsın kontroller dıye gıtıgımde baktılar tamam bugun catlatcaz ve cumartesı toplıcaz dedıler cumartesı olmaz dedım esımın sınavı var dıye allahtanda sınavı varmıs benım toplama cumartesı derken taa salıyı buldu yumurtalar yavas gelısıyo dıye ve 7 yumurta derken sag tarafta hıc yurta yokken ordada gelıstıler ve 12 yumurta tplandı 7 sı olgun cıktı ve 4 tanesı dollendı 3 tane taransfer yaptılar rabbım hayırlısını nasıb etsın sona dogru yaklasıyoruz